nie_stara Re: Emektb na Prezydenta!!! 11.03.05, 08:02 nieno, tylko was na chwilę z oczu spuścic a juz sie cuda dzieją, jacyś uzurpatorzy, NNKnP przedkłada ciepłe wyro nad walkę wyborcza, eeeee 1.Panie Uzurpator, ja takoż proszę won! ( no_loginie, skąd to ???) 2.NNKnP - porzuć pielesze, stawaj na barykady, wyleżysz się po ....wyborach. Co powiedziawszy, robię kawę, na którą nieustająco zapraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n_l Re: Emektb na Prezydenta!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.05, 08:26 > ( no_loginie, skąd to ???) Co skąd? > Co powiedziawszy, robię kawę, na którą nieustająco zapraszam Dziękuję za zaproszenie,zaraz będę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie_stara Re: Emektb na Prezydenta!!! IP: *.dip.t-dialin.net 11.03.05, 08:39 > Co skąd? ja takoż proszę won - skąd to, taka mała zgadywanka na dzień dobry. zaraz będę dawaj dawaj, bo ostygnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n_l Re: Emektb na Prezydenta!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.05, 08:58 Pan uderzona w głowa i pani Biała Glista takoż won? (Pyszna ta Twoja kawa). Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
emektb Re: Emektb na Prezydenta!!! 11.03.05, 14:22 wszystko czerwone, cholera jeszcze nie czytałem:(( wstyd sie przyznać PS> kurde ja kariery nie zrobię zbyt prawdomówny jestem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie_stara Re: Emektb na Prezydenta!!! IP: *.dip.t-dialin.net 11.03.05, 18:59 emektb napisał: > wszystko czerwone, cholera jeszcze nie czytałem:(( wstyd sie przyznać > NNKnP,prosżę niezwłocznie uzupełnić braki w wykształceniu!:-)))))) I uwzględnić szczególnie dzieła wieszczki narodowej.No dobra, nie muszą być wszystkie...Ale " Wszystko czerwone " to w klasyka. Odpowiedz Link Zgłoś
emektb Re: Emektb na Prezydenta!!! 11.03.05, 20:12 czy mógłbym się czyms zrehabilitować? tego nie można tak zostawić. to zbyt poważna sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie_stara Re: Emektb na Prezydenta!!! IP: *.dip.t-dialin.net 11.03.05, 20:29 emektb napisał: > czy mógłbym się czyms zrehabilitować? tego nie można tak zostawić. to zbyt > poważna sprawa. I to jest właśnie poważne podejście do wyborców.:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n_l Re: Emektb na Prezydenta!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.05, 12:38 Jezdżąc z Lesiem bocznym drogami w poszukiwani studni przodków,spotkalismy krokodyla z kraju Karoliny.Wprawdzie z powoduromansu wszechczasów czasu na rozmowę nie miał,ale powtórzył całe zdanie nieboszczyka twierdzącego że nie_stara nie kłamie z tą klasyką. P.S.Jak szanowne zdrówko Waćpani? Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho1252 Re: Emektb na Prezydenta!!! 13.03.05, 12:29 Jak zdrowie Szanownego NNKnP ? Czym się leczy? Odpowiedz Link Zgłoś
emektb Re: Emektb na Prezydenta!!! 13.03.05, 19:34 głównie okłady z młodej piersi, do tego skuwanie lodu ze śniegieim z chodnika oraz praca do 3 nad ranem. i wydaje się że choroba powoli daje za wygraną:) Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho1252 Re: Emektb na Prezydenta!!! 13.03.05, 20:31 Okłady- rozumiem,praca do 3 nad ranem-rozumiem ale skuwanie lodu z chodnika.. Teraz zrozumiałem. (straż miejska niech uważa na przyszłego prezydenta) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: filmmix Re: Emektb na Prezydenta!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.05, 23:05 lód ładnie skuty lud też ładnie ale to wczoraj tylko po co od razu tak się w zaspę przewracać, sama siebie się pytam... Odpowiedz Link Zgłoś
no_login Re: Emektb na Prezydenta!!! 14.03.05, 06:17 > tylko po co od razu tak się w zaspę przewracać, sama siebie się pytam... zaspa jest bardziej miękka niż chodnik :-) Odpowiedz Link Zgłoś
emektb Re: Emektb na Prezydenta!!! 14.03.05, 22:27 Nie pamiętam czy o tym pisałem:)) ale co tam. Moi drodzy, współpracownicy i przyszli wyborcy, kochani, ale sie narobiło! Prezydent Mirosław Krzywdzony Przez Media Symanowicz:)) na poważnie uważa, że zamierzam kandydować na prezydenta. Nie pozostaje mi więc nic innego jak stanąć do boju, by w końcu twierdzenia panującego jakobym z powodu kandydowania w wyborach trwał w nagonce na jego osobę stały się przynajmniej częściowo prawdziwe:)) PS> pozdrawiam panie mirku serdecznie. jak kandydat kandydata. Odpowiedz Link Zgłoś
nie_stara Re: Emektb na Prezydenta!!! 15.03.05, 07:19 emektb napisał: Nie pozostaje mi więc nic innego jak stanąć do boju, Jak to "stanąć"????? Z całym szacunkiem NNKnP - czyżbyś przez ostatnie tygodnie robił nas w balona????? Byłam przekonana, że kampania już trwa.... Nic to, jam wyrozumiała. Tak czy inaczej pozdrawiam z okolic, gdzie śniegu niet i ptaszyny w ogrodzie od rana wrzeszczą. Ech, wiosna do nas idzie, czego i wam - zakopanym,jak słyszałam, w zaspach - życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
baaad Re: Emektb na Prezydenta!!! 15.03.05, 18:17 emektb napisał: > Nie pamiętam czy o tym pisałem:)) ale co tam. Moi drodzy, współpracownicy i > przyszli wyborcy, kochani, ale sie narobiło! Prezydent Mirosław Krzywdzony > Przez Media Symanowicz:)) na poważnie uważa, że zamierzam kandydować na > prezydenta. Nie pozostaje mi więc nic innego jak stanąć do boju, by w końcu > twierdzenia panującego jakobym z powodu kandydowania w wyborach trwał w nagonce na jego osobę stały się przynajmniej częściowo prawdziwe:)) PS> pozdrawiam panie mirku serdecznie. jak kandydat kandydata.< Dłużej postrzymywać się nie zdołam! NNKnP winien mieć Najlepszego Kontrkandydata na Prezydenta. Dopiero wówczas (pewne!) zwycięstwo miało będzie właściwy smak. Dlatego też wszem i wobec proponuję swoją kontrkandydaturę. Oświadczam ponadto, że to co obiecują dotychczasowi kandydaci mogę obiecać i ja! Prócz tego każdy z moich Kochanych Wyborców otrzyma ode mnie litrowy słoik pasztetu ze słowiczych języczków! słowo się rzekło Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho1252 Re: Emektb na Prezydenta!!! 15.03.05, 21:28 O, tak. Każdy chciałby grzać się w cieple i sławie NNKnP. Piszą gdzie nie gdzie o trzech lub czterech kandydatach. W niektórych przypadkach nastąpi wypalenie kandydatów ale nasz się nie da. Odpowiedz Link Zgłoś
emektb Re: Emektb na Prezydenta!!! 15.03.05, 23:02 nie dam się i koniec i kropka jeszcze do tego. wszyscy wiedzą przecież, że obietnice innych tych pożal się boże pseudokandydatów są puste jak miejska kasa. ja jak obiecuję to na pewno obiecuję:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariano Re: Emektb na Prezydenta!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.05, 00:28 emektb napisał: > wszyscy wiedzą przecież, że obietnice innych tych pożal się boże > pseudokandydatów są puste jak miejska kasa. To oni już nawet coś obiecywali? Odpowiedz Link Zgłoś
no_login Re: Emektb na Prezydenta!!! 16.03.05, 09:04 Drugi kandytat jest potrzebny! I podam dwa powody dla których tak twierdzę. -Emil,chyba zwycięstwo walkowerem Cię nie interesuje? -konkurencja jest zawsze korzystna dla konsumenta.Zobaczycie,w ferworze walki kandydaci zaczną nam szarym mieszkańcom,obiecywać coraz więcej. I coś z tego musimy dostać(my,działacze sztabów wyborczych)!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CiociaBrygida Re: Emektb na Prezydenta!!! IP: *.ssmb.com 16.03.05, 10:28 to moze ja, jako siostra bede drugim kandytatem? :) Zostanie wszystko w rodzinie, i brat sie nie bedzie denerwował w trakcie wyborów.... Pozdr. CBryg Odpowiedz Link Zgłoś
twoj.guru Re: Emektb na Prezydenta!!! 16.03.05, 11:05 A Ty nie zauważasz za plecami sapania konkurencji? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho1252 Re: Emektb na Prezydenta!!! 16.03.05, 11:55 "Sapiąca konkurencja" co tam. Dopiero się zgłaszają i już sapią ze zmęczenia a może tchu im braknie,że tacy odważni? Co to za konkurencja dla długotystansowca NNKnP, który kampanię rozpoczął bardzo wcześnie. Falstart ?- nie. Wsparty dopingiem przyszłych wyborców i wyborczyń dobiegnie do mety. A tam? Wieniec laurowy, łańcuch z herbem Siedlec na pierś, hymn w wykonaniu Chóru Miasta Siedlce, dzwony kościelne i ... gratulacje od ustępującego(przegranego). I gabinet. Co to będzie za wydarzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
no_login Re: Emektb na Prezydenta!!! 16.03.05, 12:01 > NNKnP, który kampanię rozpoczął bardzo wcześnie. Falstart ?- nie. A może jednak falstart. Jak do tej pory żadnych spotkań przedwyborczych,żadnych spotkań organizacyjnych sztabu wyborczego. Chciałbym w końcu zobaczyć kandydta na własne oczy i dostąpić zaszczytu uściśnięcia Jego prawicy. Odpowiedz Link Zgłoś
emektb Re: Emektb na Prezydenta!!! 16.03.05, 12:03 oczywiście masz rację no_loginie już wkrótce ogłoszę zebranie robocze w którymś z dobrych siedleckich lokali:) Odpowiedz Link Zgłoś
atom1000 Re: Emektb na Prezydenta!!! 16.03.05, 14:38 no_login napisał: > Jak do tej pory żadnych spotkań przedwyborczych,żadnych > spotkań organizacyjnych sztabu wyborczego. Spotkań co prawda oficjalnych dotychczas nie było, co do sztabu - to masz nieaktualne newsy. Odpowiedz Link Zgłoś
emektb Re: Emektb na Prezydenta!!! 16.03.05, 14:53 atom1000 napisała: > no_login napisał: > > Jak do tej pory żadnych spotkań przedwyborczych,żadnych > > spotkań organizacyjnych sztabu wyborczego. > > Spotkań co prawda oficjalnych dotychczas nie było, co do sztabu - to masz > nieaktualne newsy. ale co miałeś na myśli drogi atomie:))? Odpowiedz Link Zgłoś
emektb Re: Emektb na Prezydenta!!! 16.03.05, 12:02 alem sie rozmarzył. meble se nowe kupie i laptoka jak prezydentem zostane, a sekretarka bedzie chodzic w bikini:) Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho1252 Re: Emektb na Prezydenta!!! 16.03.05, 12:09 To dlatego ta plaża nudystów. W urzędzie w bikini, na plaży nago.A może urząd nazwiemy Chałupy? Odpowiedz Link Zgłoś
no_login Re: Emektb na Prezydenta!!! 16.03.05, 12:13 Drogi Kandydacie! A może w ramach kiełbasy przedwyborczej obiecasz nam tropikalną plażę,z rafami,z lekką bryzą... I przystanią jachtową gdzie za psie pieniądze będzie można wyczarterować 60 metrów y/s? Ech,rozmarzyłem się.... Odpowiedz Link Zgłoś
emektb Re: Emektb na Prezydenta!!! 16.03.05, 12:20 to nie marzenia ale całkiem realne i możliwe do zrealizowania wizje. wiem o planach (co prawda na razie mało poważnych, bo ja się tym nie zajmowałem) rozbudowy naszego zalewu do powierzchni ok. 130 ha. Tam powstanie cały prawdziwy kompleks. wybuduję tam akwaparka nad samym brzegiem zalewu, tak że część budynku będzie już przykrywała kawałek tafli wody a w reszcie akwaparka bedo baseny ze sztucznymy falamy, palmy, kanjpki na plażach o złotym piasku i kelnerki topless. o tak będzie. a kierownikiem bedzie lech poduch jak sie wycofa z wyborów:)) Odpowiedz Link Zgłoś
baaad Re: Emektb na Prezydenta!!! 16.03.05, 12:31 Z całym szacunkiem, ale to wizja krótkofalowa! Ja natomiast uważam, że Siedlce powinny leżec nad morzem. Tylko w ten sposób uda nam się przegonić Sopot w rankingu miast! I zaraz po wygranych wyborach wszystkim watpiącym szybko zamknę usta swą wydajno praco w tym kierunku! Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho1252 Re: Emektb na Prezydenta!!! 16.03.05, 12:34 Jedna z dzielnic Gdańska to chyba Siedlce ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n_l Re: Emektb na Prezydenta!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.05, 12:36 Jedna z dzielnic Gdańska to na pewno Siedlce. Baaad idzie na łatwiznę a już miałem nadzieję. Odpowiedz Link Zgłoś
emektb Re: Emektb na Prezydenta!!! 16.03.05, 13:00 haha, no właśnie, dudy smalone. nad morze chce miasto przenosić a przecież my już dawno zaślubieni z bałtykiem. PS> w moim projekcie - długofalowym - jachty bedo za darmo, komunalne Odpowiedz Link Zgłoś
baaad Re: Emektb na Prezydenta!!! 16.03.05, 14:42 emektb napisał: > PS> w moim projekcie - długofalowym - jachty bedo za darmo, komunalne Phi! W moim długofalowym projekcie każdy mój wyborca otrzyma po Titanicu! Odpowiedz Link Zgłoś
emektb Re: Emektb na Prezydenta!!! 16.03.05, 14:54 Titanic dla wyborców? Czego ty ludziom życzysz? Sam jesteś potyliczny Titanic! Odpowiedz Link Zgłoś
baaad Re: Emektb na Prezydenta!!! 16.03.05, 15:12 emektb napisał: > Titanic dla wyborców? Czego ty ludziom życzysz? Sam jesteś potyliczny Titanic! jeszcze chwila i zacznę się zastanawiać, czy przypadkiem nie rozpoczynasz kampanii negatywnej. Jeśli tak, to zaraz otwieram czarną teczkę i wszyscy się o wszystkim dowiedzą! A poza tym, to ja ludziom nie żałuję. Zobaczysz, obiecam jeszcze więcej od Ciebie! ps/ zresztą finalnie będzie tak, jak wczoraj uzgodniliśmy Odpowiedz Link Zgłoś
emektb Re: Emektb na Prezydenta!!! 16.03.05, 16:04 teczek ja się nie boję (pamiętaj że mam twoją, haha) PS> cholercia zapomniałem w tej kawowej malignie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ach Re: Emektb na Prezydenta!!! IP: *.sed.pl / *.sed.pl 16.03.05, 13:39 Tyle że te Siedlce w Gdańsku wyglądają jak nasza starówka dłuuugo przed renowacją. Gdańskie Siedlce to taka warszawska Praga Północ:) - swojsko i meliniarsko. Odpowiedz Link Zgłoś
emektb Re: Emektb na Prezydenta!!! 16.03.05, 23:27 no i co? czekam na wpisowy wiec poparcia Odpowiedz Link Zgłoś
no_login Re: Emektb na Prezydenta!!! 17.03.05, 08:47 Wiec to organizują przydupasy kandydata. Jest kiełbacha,piwo z wodą... Odpowiedz Link Zgłoś
emektb Re: Emektb na Prezydenta!!! 17.03.05, 10:27 ha, a u mnie nie ma piwa z wodą! zdecydowanie jest to woda z piwem:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n_l Re: Emektb na Prezydenta!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.05, 14:06 Eeeee,woda z piwem,to ja wolę pójść do jakiejś knajpy gdzie człowiekowi samo piwo dadzą i na bruk nie wywalą :-)) P.S.Do wszystkich "Byłych",poguglujcie trochę :-) kiedyś już było o wywalaniu z pubu na bruk :-) Odpowiedz Link Zgłoś
emektb Re: Emektb na Prezydenta!!! 17.03.05, 14:54 a to idź do knajpy mojej żony. dobre piwko, dobre ceny, a co ważne i dobra muzyka i dobrzy ludzie (mostly) Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho1252 Re: Emektb na Prezydenta!!! 21.03.05, 18:17 Od 17-stego marca cisza na tym wątku. Czyżby wszystkich przywaliła amerykańska kampania wyborcza Głównego Kaczora Wa-wy? Czas pomyśleć o logo, podkładzie muzycznym, reklamach. Czekamy na wiosnę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: filmmix Re: Emektb na Prezydenta!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.05, 00:40 buum beng był WIEC kto nie widział/słyszał to sorry żal jest wam szkoda że nie poznaliście SEKRETARZA postulujemy więcej Spotkań Na Szczycie (wierni -przyszli wyborcy) Odpowiedz Link Zgłoś
emektb Re: Emektb na Prezydenta!!! 22.03.05, 13:26 po prostu kampania ruszzyła! na razie jednakże schodzę do ludu, zwykłych obywateli staram się przeciągnąć na moją stronę mocy Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho1252 Re: Emektb na Prezydenta!!! Apel. 22.03.05, 16:49 Apeluję do NNKnP, żeby nie wdawał się w drobne dyskusje z innymi potencjalnymi kandydatami. Przy ich małym potencjale a wielkiej szczerości NNKnP do niczego to nie prowadzi.Przyszli wyborcy mogą pomyśleć, że nic nie będzie robił po wyborach tylko kawę pił a tu tyle roboty. Do zrobienia: 1.przyjazny i przejrzysty UM, 2.szybka reakcja na problemy wyborców, 3.co jeszcze się zrobi? (wymyśli się do wyborów) Odpowiedz Link Zgłoś
emektb Re: Emektb na Prezydenta!!! Apel. 22.03.05, 17:22 masz oczywiście rację, przejrzysty urząd to jest to. nowa siedziba i do tego cała ze szkła. o tak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZAMACH NA NNKnP!!! TO NIE MOŻE BYĆ PRAWDA!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.05, 12:19 Na NNKnP przygotowywany jest ZAMACH!!!! Dokładnie jeszcze nie wyjaśniono jakich środków użyć zamierza okrutnik. Czy będzie to śnięta ryba (na modłę ukraińską), czy też bomba w bramie (na modłę siedlecką) - tego nie wie nikt. Jedno jest pewne! W roku bieżącym przypada 100 rocznica, kiedy to podły anarchokomunista pochodzenia żydowskiego o nazwisku Baadel pozbawił życia miejskiego notabla!!! NNKnP, jako osoba o której dziś w Siedlcach jest najgłośniej, jest NAJLEPSZYM CELEM!!! Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho1252 Re: TO NIE MOŻE BYĆ PRAWDA!!!! 23.03.05, 12:44 Czy masz na myśli zamach na policmajstra carskiej policji Szedewra z dnia 22 maja 1905r, który wykonała bojówka PPS-u pod kierownictwem kierownictwem Tytusa Bobrowskiego ? I co za porównanie NNKnP z policmajstrem ?I dlaczego tamtego zamachowca nazywasz podłym wszak była to walka o wyzwolenie narodowe i społeczne ? Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho1252 Re: TO NIE MOŻE BYĆ PRAWDA!!!! 23.03.05, 13:20 Może chodzi ci o zamach na prezydenta miasta Mironowicza z dnia 10 czerwca 1906, którego dokonał Marcin Jurczak ps. Badel. W czasie tego zamachu zostali ranni naczelnik kancelarii gubernatora Chwieszczenko i urzednik policji Murawski ("Rewolucja 1905-1907 w siedleckiem" U. Głowacka-Maksymiuk) Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho1252 Re: TO NIE MOŻE BYĆ PRAWDA!!!! 23.03.05, 13:25 Mirowicza nie Minorowicza, przepraszam Odpowiedz Link Zgłoś
emektb Re: TO NIE MOŻE BYĆ PRAWDA!!!! 23.03.05, 13:26 zamach nie zamach. zawsze to wyróżnienie. a jak by mi taki zamach notowania podniósł:)) Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho1252 Re: TO NIE MOŻE BYĆ PRAWDA!!!! 23.03.05, 23:08 Notowania by podniósł niewątpliwie, ale co z ochroną ? Odpowiedz Link Zgłoś
emektb Re: TO NIE MOŻE BYĆ PRAWDA!!!! 23.03.05, 23:32 ok nie narzekam biorę witaminy Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho1252 Re: TO NIE MOŻE BYĆ PRAWDA!!!! 23.03.05, 23:36 ale kawałek histori miasta poruszyliśmy co Przyszłemu Prezydentowi nie może być obce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sławek UWAGA Zmiana tematu !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.05, 12:24 Proponuję nazwać rondo przy Garnizonie "Rondo E. Myrchy" PS. Mogę zbierać podpisy społecznie ale do czasu . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bambi Re: TO NIE MOŻE BYĆ PRAWDA!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.05, 12:28 eeee lepsiejsze podobno aktimele sa ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bambi Re: Emektb na Prezydenta!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.05, 18:45 No proszę nawet w extra gazecie piszą o Tobie :) (str. 18) Odpowiedz Link Zgłoś
emektb Re: Emektb na Prezydenta!!! 24.03.05, 19:47 no nie tylko o mnie, ale o innych z forum też:) jaś kowalski czyta forum i czasami pisuje na nim:) przyznam, że wiedziałem o tym trochę wcześniej zanim extra się ukazało:) ale i tak byłem mile zaskoczony:) pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n_l Re: Emektb na Prezydenta!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.05, 20:16 teraz pewnie ja będę tego numeru Extra szukał bez powodzenia :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bambi Re: Emektb na Prezydenta!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.05, 20:36 jak nie znajdziesz to daj znac .. apropos może jakiś Mylna spring meeting ?? - myslę że sponsor jest oczywisty ;))) (nie bez kozery pisze w tym wątku) :D Odpowiedz Link Zgłoś
no_login Re: Emektb na Prezydenta!!! 24.03.05, 21:06 Mylna April Meeting? :-) tzn.01.04 lub 02.04;czy TŻ może towarzyszyć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bambi Mylna meeting IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.05, 21:24 > Mylna April Meeting? niom , stawiam na 01.04 , a TŻ czyja: Twoja czy moja ?:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
no_login Re: Mylna meeting 24.03.05, 21:40 myślałem o swojej,ale może Twoja też? Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho1252 Re: Mylna meeting 26.03.05, 18:13 Usiadł jeden przy stole, drudzy go obstąpili dokoła w urzędzie sędziów i świadków, wziął szklenicę w rękę, jaka mu się podobała, wielką czy małą, piwem nalaną; tę powinien był wypić nie razem, lecz trzema zawodami. Za pierwszym pociągnieniem piwa powinien był pogłaskać się jednym palcem po jednym wąsie raz, po drugim raz, po brodzie tymże palcem prosto w nos z góry na dół raz, pod brodą w tejże linii raz z dołu do góry, tymże palcem uderzyć w stół z wierszchu raz, ze spodu raz, tupnąć w podłogę nogą raz i wymówić to słowo: "piwo". Za drugim zawodem powinien był te wszystkie grymasy, nie ochybiając żadnego ani z kolei swojej nie przeminiając, powtórzeć we dwoje, to jest: pomusnąć się po jednym wąsie dwa razy, po drugim dwa razy, po brodzie dwa razy, pod brodę dwa razy, uderzyć w stół z wierszchu dwa razy, ze spodu dwa razy, tupnąć nogą w podłogę dwa razy i wymówić słowo: "dobre". Za ostatnim razem, za którym już reszta piwa powinna być z szklenicy wyprzątniona, wszystkie gesta wyżej wyrażone należało potrajać, na ostatku oddając szklenicę wymówić słowo: "nalej". W którymkolwiek geście, liczbie i słowie pijący popełnił omyłkę, natychmiast mu dolano szklenicy; i acz te grymasy zdają się być bagatelnymi, do obciążenia pamięci niezdolnymi, przecięż że stojący wokoło z umysłu rozmaite przeszkody czynili, wydarzały się częste omyłki, i jak się kto raz omylił, już mu trudno więcej omyłek ustrzec się było, najbardziej stąd, że za każdą omyłką z początku zaczynać musiał. Myląc się więc coraz bardziej, upił się i sztuki nie dokazał, zrobiwszy z siebie zabawę kompanii. Dobre czasy, pokój ciągły, obfitość wszystkiego całą myśl obywatela rozrywkami i uciechami zajmowały, ile gdy zrywane raz w raz sejmy nikogo nie wabiły do zatrudniania się około dobra publicznego. I tak za Kitowiczem dobry meeting powinien przebiegać.Wesołych Świąt Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho1252 Re: Mylna meeting 29.03.05, 16:08 Ostatni raz w tym wątku NNKnP pojawił się 24- tego marca. Pojechał odpoczywać do ciepłych krajów aby zadziwić nas swoją brązową (opaloną) twarzą ? Kto co wie? Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho1252 Re: Mylna meeting 29.03.05, 22:44 Kamień z serca.Kamień z serca a to w okresie poświątecznym groziło zawałem. Nie znam się na markietingu politycznym;- może to i dobre posunięcie. Odpowiedz Link Zgłoś
emektb Re: Mylna meeting 30.03.05, 00:01 spoko trzymam rękę na pulsie. w piątek w ŻS zresztą dowody tego będą. a tak teraz macie może jakieś pomysły do programu wyborczego. Odpowiedz Link Zgłoś
no_login Re: Mylna meeting 30.03.05, 12:30 jaki masz puls? wszystko O.K.? a pomysłów parę się znajdzie,tylko mamy obawę przed pisaniem na publicznym forum,zaraz znajdą się naśladowcy. już i tak jacyś uzurpatorzy głos zabierali Odpowiedz Link Zgłoś
emektb Re: Mylna meeting 30.03.05, 13:03 ok zrozumiałem. piątek, najlepszy lokal. godzina do uzgodnienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n_l Re: Mylna meeting IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.05, 13:34 19.00 czy 19.30? i może jakąś rezerwację w najlepszym lokalu załatwisz? Tylko się nie daj zdrowiu do łóżka położyć!!! (no chyba że nie będziesz sam się kładł) Odpowiedz Link Zgłoś
klemens.klemens Re: Emektb na Prezydenta!!! 30.03.05, 17:49 Jestem wręcz tragicznie rozczarowany wypowiedzią naszego kandydata na wątku "jeden dzień w Siedlcach": emektb 18.03.2005 12:36 + odpowiedz w siedlcach naprawdę dobrze to nie ma praktycznie gdzie zjeść. jeden wyjątek - restauracja signor caffettano (ul. Armii Krajowej naprzeciw rektoratu Akademii Podlaskiej). reszta lokali oferuje smaki porównywalne do tych z przeciętnych barów gs. a zobaczyć to na pewno warto kaplicę na dworcu pkp - jedna z dwóch tego rodzaju placówek w kraju!:) drugi taki ewenement znajduje się aż w częstochowie. aha i jeszcze stare carskie więzienie (siedział w nim dzierżyński) centrum miasta (przy ulicy Piłsudskiego) - żeby było zabawniej po drugiej stronie ulicy jest stadion miejski i stara siedziba nieistniejącego od kilku lat oddziału narodowego banku polskiego - dziś jest tam kredyt bank. kilka kroków dalej (ulica biskupa świrskiego) znajdziesz muzeum diecezjlane a w nim ekstazę św. franciszka el greco, jeden z dwóch lub trzech (dokładnie nie pamiętam) najcenniejszych obrazów w polsce. niestety zabytków godnych uwagi (wybaczcie wyborcy za ponurą prawdę) w siedlcach raczej nie znajdziesz:(( To nawet nie jest pesymizm, to wręcz nihilistyczny surrealizm. NNKnP odgoń mary, porzuć masochistyczne skłonności, uwierz: w ludzi, słońce, radość, daj sobie i nam NADZIEJĘ! Odpowiedz Link Zgłoś
razowiec Re: Emektb na Prezydenta!!! 31.03.05, 13:33 Najlepszy Kandydat rzeczywiście niezbyt zachęca "obcych" do odwiedzenia Siedlec, ale może za tym kryje się jakiś fortel? Odpowiedz Link Zgłoś
emektb Re: Emektb na Prezydenta!!! 31.03.05, 13:39 kryje sie, kryje. mam plany na inwestycje z rozmachem. czytajcie jutro w ŻS:)) no i bez przesady ja tam od nihilizmu daleki jestem, a optymistą to chyba z urodzenia jestem:) a żeby było mało to dalece przewudujący jestem więc często gęsto wolę założyć najgorsze (mając oczywiście nadzieję na lepsze:) i być mile zaskoczonym dobrymi wiadomościami niż odwrotnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
razowiec Re: Emektb na Prezydenta!!! 31.03.05, 13:42 Ale obcych nie lubisz, czy nie tak? Odpowiedz Link Zgłoś
razowiec Re: Emektb na Prezydenta!!! 31.03.05, 14:08 Teraz to ja muszę zapytać: > a to niby czemu, hę? Miasto tak opisałeś, że aż strach tu przyjeżdżać. Co sobie ewentualni inwestorzy pomyślą? Odpowiedz Link Zgłoś
no_login Re: Emektb na Prezydenta!!! 31.03.05, 14:11 Znasz historię z dwoma sprzedawcami butów na pustyni. Jeden stwierdził że nic z tego bo wszyscy boso chodzą. Drugi zachwycony że taki rynek znalazł,nikt nie ma butów. Dobry inwestor dopiero teraz zauważy jaka wspaniała nisza rynkowa w Siedlcach się znajduje :-) Odpowiedz Link Zgłoś
razowiec Re: Emektb na Prezydenta!!! 31.03.05, 14:15 Wątpię, aby to była nalepsza metoda PR. Odpowiedz Link Zgłoś
no_login Re: Emektb na Prezydenta!!! 31.03.05, 14:16 Kiedyś to mnie i Emila od pesymistów wyzywali. A teraz Ty taki defetyzm szerzysz? Odpowiedz Link Zgłoś
razowiec Re: Emektb na Prezydenta!!! 31.03.05, 14:19 Jaki defetyzm? Ja??????????????????????????????????????????? Ja zniechęcam do bywania w Siedlcach? Ja twierdzę, że nic ciekawego tu nie ma? Pomyłka, gruba pomyłka. Odpowiedz Link Zgłoś
emektb Re: Emektb na Prezydenta!!! 31.03.05, 14:51 a ja dalej swoje. może w siedlcach i nie ma wielu ciekawych miejsc, ale są za to wspaniali ludzie. i to mnie faktycznie jeszcze w tym burdelu bez klamek jeszcze tylko trzyma Odpowiedz Link Zgłoś
emektb Re: Emektb na Prezydenta!!! 31.03.05, 14:49 razowiec napisał: > Teraz to ja muszę zapytać: > a to niby czemu, hę? > > Miasto tak opisałeś, że aż strach tu przyjeżdżać. Co sobie ewentualni > inwestorzy pomyślą? to że niby obcych nie lubię i dlatego tak napisali żeby sie tu nie zjeżdżali? o to chodzi? bo myślałem że o taki żart co se kiedyś w gazecie zrobiłem pisząc o notablikach skąd pochodzą:)) Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho1252 Re: Emektb na Prezydenta!!! 31.03.05, 17:19 To była trzeźwa wypowiedź NNKnP. Trzeba zauważyć,że nie ma w niej hurra optymizmu ale i pesymizm nie przygnębia. Po swojej Pierwszej Kadencji będzie mógł powiedzieć, że wiele się zmieniło na lepsze.Będzie gdzie dobrze zjeść i będzie za co.Będzie można zwiedzać dorożką naszą starówkę bo pieszo nikt nie obejdzie tych atrakcji. Tylko z Częstochową bym nie szukał wspólnych obiektów. Oni tam mają Jasną Górę i dobrze. My będziemy mieli Prezydenta, który najszybciej w Polsce rozpoczął kampanię wyborczą. Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho1252 Re: Emektb na Prezydenta!!!Dość przekrętów 13.04.05, 18:02 Poprzednie ŻS wyszło w czasie,że nie chciało się żartować.W artykule "Dość przekrętów" NNKnP przedstawił swój program na wybory. Nie był on specjalnie odkrywczy bo powtórzył znane z tego wątku stwierdzenia. Jak myslicie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n_l Re: Emektb na Prezydenta!!!Dość przekrętów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.05, 18:24 Ponieważ nie czytałem ŻS więc na Forum się zapytowywuję, czy zostały uwzględnione ostatnie postulaty, tzn.jachty z kratką i oświetlenie w rurach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bambi Re: Emektb na Prezydenta!!!Dość przekrętów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.05, 20:17 > tzn.jachty z kratką i oświetlenie w rurach? a przepraszam szanownego kolegi to było przed czy po toaście za nie_stara ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n_l Re: Emektb na Prezydenta!!!Dość przekrętów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.05, 20:56 Było to po trzecim (ostatnim) toaście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bambi Re: Emektb na Prezydenta!!!Dość przekrętów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.05, 21:02 w takim razie postulaty jak najbardziej przemyślane i godne poparcia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n_l Re: Emektb na Prezydenta!!!Dość przekrętów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.05, 21:06 Zaakceptowane również przez kandydata. Był chyba jeszcze trzeci punkt, ale nie pamiętam jaki!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e.m. Re: Emektb na Prezydenta!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.05, 14:32 Troszkę jakby za wcześnie. Należy to raczej traktować jak kampanię dla kogoś ze świty szanownego kolegi...Tylko dla kogo? Odpowiedz Link Zgłoś
razowiec Re: Emektb na Prezydenta!!! 13.04.05, 18:52 Po tym tygodniu te żarty jakby mniej bawią. Wprawdzie cały ten wątek jest jedynie wspaniałą zabawą, jednak wypowiedziano tu sporo mądrych myśli, przydatnych dla PP Kandydatów. Niechby więc trwał nadal, nie tylko w konwencji surrealistycznej. Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho1252 Re: Emektb na Prezydenta!!! 17.05.05, 22:26 razowiec napisał: > Wprawdzie cały ten wątek jest > jedynie wspaniałą zabawą, jednak wypowiedziano tu sporo mądrych myśli, > przydatnych dla PP Kandydatów. > Niechby więc trwał nadal, nie tylko w konwencji surrealistycznej. Razowiec słusznie napisał,że ten wątek zawiera sporo madrych myśli (i o zalewie także) ale coś zaczyna zanikać. Najwiekszą surrealistyczną rzeczywistością są nasi politycy i ich twarze nabrzmiałe kompleksami i dobrymi radami szczególnie przed wyborami Odpowiedz Link Zgłoś
emektb Re: Emektb na Prezydenta!!! 17.05.05, 23:10 wątek może trochę zbladł ale się nie poddaje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kisio Re: Emektb na Prezydenta!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.05, 07:14 Taaaa, na prezydenta Pernambuko!! Odpowiedz Link Zgłoś
emektb Re: Emektb na Prezydenta!!! 15.04.05, 09:51 Nie przez "k" tylko przez "c". Nie rób błędów cwany kisiu. Ja tam z chęcią bym został prezydentem Pernambuco. Żona na pewno byłaby zadowolona:) Proszę rzućcie tylko okiem www.pernambuco.gov.br/principal.asp Odpowiedz Link Zgłoś
razowiec Re: Emektb na Prezydenta!!! 15.04.05, 10:59 Emektb, jak Ciebie lubię, gdy mówisz poważnie. Mądry z Ciebie gość. Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho1252 Re: Emektb na Prezydenta!!! 18.04.05, 20:38 Zwróćcie uwagę, jak poważnie podchodzi do spraw czystości naszego miasta. (wątek "posprzątajmy nad zalewem". Mądry Gość i dowcipny. Może będzie reklamował Niezależną Partię Zielonych i Słonecznych? Odpowiedz Link Zgłoś
emektb Re: Emektb na Prezydenta!!! 18.04.05, 20:40 pewnie, że tak - jeśli istnieją oszywiście Odpowiedz Link Zgłoś
brat_szczepana Re: Emektb na Prezydenta!!! 18.04.05, 21:01 Na pewno jest zwolenikiem zdrowego trybu życia i kuchni wegetariańskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
emektb Re: Emektb na Prezydenta!!! 18.04.05, 21:24 kto ja? nie powiem palenie na początku stycznia rzuciłem, alkoholu w ogóle nie piję, kawa, hm, to oddzielny temat, ale wegetariański tryb życia? ludzie litości. jestem w pewnych kwestiach niezwykle konserwatywny. mój prapradziad jadł mięso, pradziad też, dziad i ojciec też jedzą, to co ja mam nie jeść? mięso rulez Odpowiedz Link Zgłoś
no_login Re: Emektb na Prezydenta!!! 18.04.05, 21:28 Ale z mleka śmiało możesz zrezygnowć. Mleko dorosłym ssakom nie jest potrzebne. Odpowiedz Link Zgłoś
emektb Re: Emektb na Prezydenta!!! 18.04.05, 21:30 tfuj a kysz gdzież tam. po mleku galopke mam. Odpowiedz Link Zgłoś
brat_szczepana Re: Emektb na Prezydenta!!! 18.04.05, 21:39 No spokojnie, zdarza się, że kefirek bywa nieodzowny. Odpowiedz Link Zgłoś
no_login Re: Emektb na Prezydenta!!! 18.04.05, 21:41 kapusta,ogóreczek lub PWE :-) Odpowiedz Link Zgłoś
brat_szczepana Re: Emektb na Prezydenta!!! 18.04.05, 21:54 Chociaz do życia nic bardziej nie przywraca niż wymowne spojrzenie kochanej żonki o poranku. Odpowiedz Link Zgłoś
no_login Re: Emektb na Prezydenta!!! 18.04.05, 21:58 Wątek zbacza na niebezpieczne tematy :-) Do porządku zatem przywołuję. Odpowiedz Link Zgłoś
brat_szczepana Re: Emektb na Prezydenta!!! 18.04.05, 22:17 Wracając więc do NNKnP cytuję: "palenie na początku stycznia rzuciłem, alkoholu w ogóle nie piję, kawa, hm, to oddzielny temat, ale wegetariański tryb życia?" Nie pali, nie pije, kawa z umiarem, stawia znak zapytania - czyli zmienia się, dojrzewa, rośnie w oczach, rezygnuje z niskich uciech na rzecz rzeczy wielkich, jak mniemam. Odpowiedz Link Zgłoś
emektb Re: Emektb na Prezydenta!!! 18.04.05, 23:35 oczywiście rezygnuję z zabawy by inni bawić się mogli. taki jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
no_login Re: Emektb na Prezydenta!!! 21.04.05, 00:39 Przenoszę z wątku o starówce,porządek być musi > A co do poruszanego przez krzycha tematu kostki, to ja już wymiotuję tą > obrzydliwą betnowóką, którą wszędzie kładą. Żądam innych nawierzchni!!! > po wyborach zrobię takie ulice że palce lizać:)) Widzę że Ciebie na dwie kadencje trzeba wybrać. I to od razu,zaoszczędzi się na wyborach. Aha,przypominam,jachty z kratką,wiesz,odliczenie VAT`u Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho1252 Re: Emektb na Prezydenta!!! 21.04.05, 00:41 Przypominam parking pod zalewem. Odpowiedz Link Zgłoś
emektb Re: Emektb na Prezydenta!!! 21.04.05, 00:43 a teraz będzie poważnie: moją koleżankę pyta znajoma - słuchaj stelka ale jak się buduje te parkingi podwodne? Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho1252 Re: Emektb na Prezydenta!!! 21.04.05, 00:46 Tunel do Anglii i z powrotem do Francji zbudowali pod morzem a ty się martwisz o parking pod zalewem. Odpowiedz Link Zgłoś
no_login Re: Emektb na Prezydenta!!! 21.04.05, 00:52 Jakie tam morze,kanał raptem,i co do nazwy nie mogą się dogadać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie_stara Re: Emektb na Prezydenta!!! IP: *.dip.t-dialin.net 21.04.05, 01:04 Dziś sporo nie śpiących...:-))Czyżby zebrał się zakamuflowany sztab wyborczy ? I dlaczego nikt mnie nie informuje?? Ja przecież tak luuubię wiedzieć... Odpowiedz Link Zgłoś
emektb Re: Emektb na Prezydenta!!! 21.04.05, 09:14 uważaj nie_stara wiedza to pierwszy stopień do...wiedzy:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie_stara Re: Emektb na Prezydenta!!! IP: *.dip.t-dialin.net 21.04.05, 09:53 Eee tam, się ...wiedzy nie boję:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
emektb Re: Emektb na Prezydenta!!! 21.04.05, 11:10 emektb napisał: > uważaj nie_stara wiedza to pierwszy stopień do...wiedzy:)) > cholera jak człowiek skoro świt wstanie;) to głupoty wypisuje:) miało być: > uważaj nie_stara cikawość to pierwszy stopień do...wiedzy:)) Odpowiedz Link Zgłoś
no_login Re: Emektb na Prezydenta!!! 21.04.05, 00:44 Podziemne widziałem,podwodny pierwszy raz zobaczę :-))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho1252 Re: Emektb na Prezydenta!!! 23.04.05, 10:57 Podwodny i ze szklanym dachem. Nad nim czysta woda,wesołe ryby i pogodne niebo, jak to u nas w Siedlcach. Zalewarium. Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho1252 Re: Emektb na Prezydenta!!! Ciszej? 27.04.05, 14:12 Wszędzie sondaże i przepychanki,kto na którym miejscu i na jakiej liście. Czerwoni bieleją,czarni czerwienieją. A w tym wątku spokojnie, jakby przed burzą.Widocznie NNKnP przeskoczył wszystkich pomysłem parkingu pod zalewem. Przeciwnicy analizują a sympatycy nie mogą ochłonąć z wrażenia. (Po sobotnim sprzątaniu nowe impulsy pozwolą na ...) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bambi Re: Emektb na Prezydenta!!! Ciszej? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.05, 15:59 > Czerwoni bieleją,czarni czerwienieją No wiesz jak sie nosi barwy tęczy to można byc spokojnym :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
emektb Re: Emektb na Prezydenta!!! Ciszej? 27.04.05, 23:27 ja przyznam (bez sińców od bicia), że trochę zielony jestem w tej polityce. można wręcz powiedzieć - żółtodziób. pomysły jednak mam kolorowe, bo przez różowe okulary staram się patrzeć na ten szary świat. Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho1252 Re: Emektb na Prezydenta!!! Ciszej? 05.05.05, 13:14 emektb napisał: > pomysły jednak mam kolorowe, bo przez > różowe okulary staram się patrzeć na ten szary świat. W tym szarym świecie dobrze mieć kolorowe okulary. W tym rozgadiaszu, w tej rewii kandydatów do najwyższego urzędu w państwie, w tym liczeniu procentów poparcia dla przebierańców różowe okulary na nos i do przodu. I Odpowiedz Link Zgłoś
emektb Re: Emektb na Prezydenta!!! Ciszej? 05.05.05, 13:18 na końcu "i do przodu" zawiało czarnym radiem:) Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho1252 Re: Emektb na Prezydenta!!! Ciszej? 05.05.05, 13:34 "i do przodu" pod tęczową flagą. Odpowiedz Link Zgłoś
klemens.klemens Re: Emektb na Prezydenta!!! 17.05.05, 23:46 Co by tu jeszcze poruszyć, żeby do przodu ruszyć? Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho1252 Re: Emektb na Prezydenta!!! 20.05.05, 14:35 Jako przyszły wyborca chcę się zapytać NNKnP gdzie jeszcze w Siedlcach wybudowałby rondo? A może pod jego rządami zacznie się budować wiadukty,tunele i estakady? (jeszcze rok i te ronda się zapchają) Te tunele mają pewien związek z parkingiem pod zalewem bo zauważyłem,że inżynieria podwodna nie jest mu obca to może i takie skrzyżowanie podziemno napowietrzne przydałoby się przy banku. I jakiego uroku dodałoby bazarowi pod dachem pana Strusa.Wyeksponować bardziej kanały wentylacyjne i od klimatyzacji a estakadą zasłonić te pseudo marmury. Industrial. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n_l Re: Emektb na Prezydenta!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.05, 18:47 I most. Nowego mostu chcę. Wzdłuż Muchawki. Odpowiedz Link Zgłoś
emektb Re: Emektb na Prezydenta!!! 20.05.05, 21:50 proszę państwa, proszę sobie nie żartować. sytuacja komunikacyjna w naszym mieście jest bardzo poważna i wymaga podjęcia zdecydowanych kroków po wygranych przeze mnie wyborach. mam m.in. śmiały plan przeniesienia ciężaru miasta nad muchawkę. trzeba przenieść środek ciężkości środmieścia. tam (dziękuję no_loginie, za to, że i ty widzisz te rozwiązania) zbudujemy co najmniej dwupasmową trasę - coś a'la wał miedzeszyński tylko lepszy - która będzie poprzecinana pięknyyymi mostami. ronda to przestarzałe technologicznie rozwiązania i niestety również kolizyjne. trzeba postawić jeszcze na budowę tuneli i estakad - co słusznie zauażył krzycho1252 - oraz, uwaga, kolejki linowej łączącej przyszłe miasteczko akademickie z innymi dużymi częściami AP. dzięki temu śmiałemu rozwiązaniu nie będą się studenty pałętały pod kołami aut. co również zmniejszy napięcia międzyludzkie. co do galery s to myślę, że centrum dla pekaesów powinno być utrzymane. wiem przyanjmniej gdzie i czego mogę się spodziewać, choć faktycznie możnaby poyśleć o większym wyeksponowaniu tej inwestycji by turyści się do nas nie zrazili:D Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho1252 Re: Emektb na Prezydenta!!! 20.05.05, 23:20 Podoba mi się ta kolejka linowa. I o turystach pamietasz... Odpowiedz Link Zgłoś
wujekdobrarada1 Re: Emektb na Prezydenta!!! 21.05.05, 07:50 Gość portalu: n_l napisał(a): > I most. Nowego mostu chcę. > Wzdłuż Muchawki. Mosty buduje się nie wzdłuż, ale w poprzek rzek. To bardziej racjonalne rozwięzanie. Odpowiedz Link Zgłoś
emektb Re: Emektb na Prezydenta!!! 21.05.05, 10:05 ty się wujku nie znasz po prostu na inżynieri lądowej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n_l Re: Emektb na Prezydenta!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.05, 18:29 Wodnej, drogi Emilu, wodnej... Most wzdłuż rzeki to IMHO inżynieria wodna, wprawdzie mało praktyczny (most), ale byłby to ewenement na skalę światową, atrakcja turystyczna. No i te obiecane jachty z kratką, pamiętaj o tym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bambi Re: Emektb na Prezydenta!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.05, 20:19 Tak mi podsuneliscie pomysl , mozeby tak mos przez zalew ciachnac mostek to nie trzeba by tak dlugo biegac (jak sie zasapie w plowie drogi to zawsze latwiej wrocic :) ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bambi Re: Emektb na Prezydenta!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.05, 14:48 ja bym prosił aby Najlepisiejszy Kandydat stowrzył komórkę w urzędzie do walki z "boskimi" trollami pod każdą postacią no i zeby przeznaczył środki w budzecie na izolowanie ich od społeczeństwa ;) Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho1252 Re: Emektb na Prezydenta!!! 20.05.05, 14:52 a trolle zwykłe i te boskie to też wyborcy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bambi Re: Emektb na Prezydenta!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.05, 16:58 ale ja myślę o tym co po wyborach :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Westwind Re: Emektb na Prezydenta!!! IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 21.05.05, 09:50 Ja mam tylko jedno życzenie: EMPiK lub chociaż kawiarnia z pełnym wyborem prasy do czytania na miejscu. Kawa i kremówki też mogą być. Odpowiedz Link Zgłoś
emektb Re: Emektb na Prezydenta!!! 21.05.05, 10:07 nie ma sprawy. jak będę prezydentem wydam ukaz, który nakaże co najmniej kilku przedsiębiorcom otwarcie tego typu przybytków Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Westwind Re: Emektb na Prezydenta!!! IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 21.05.05, 10:09 Nie zapomnij o nakazie dla wydawców dostarczania tam prasy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Westwind Re: Emektb na Prezydenta!!! IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 21.05.05, 10:30 No, to by było na tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bambi Re: Emektb na Prezydenta!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.05, 13:01 Byleby bez trolli :) Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho1252 Re: Emektb na Prezydenta!!! 28.05.05, 14:24 Pewnie gdzieś z powodu tych upałów NNKnP moczy nogi ale chciałem się zapytać czy po wygranych wyborach nie pomyśli o wprowadzeniu klimatyzacji w całym mieście. Latem przyjemny chłód a zimą ciepełko zamiast smrodu z kanalizacji. Odpowiedz Link Zgłoś
emektb Re: Emektb na Prezydenta!!! 29.05.05, 20:46 oczywiście, że zamierzam. to chyba oczywiste:) dlatego o tym wcześniej nie pisałem. a nóżek nie moczę. anginkę leczę. pozdrawiam wszystkich wyborców! PS> również tych mmi całkiem przeciwnych Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho1252 Re: Emektb na Prezydenta!!! 29.05.05, 22:48 Moczenie nóg jest dobre podobno i na anginę. Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho1252 Re: Emektb na Prezydenta!!! 06.06.05, 16:38 Tak sobie przysypiamy a kontrewolucja szaleje. Nowe wątki "poszukajmy lepszego kandydata na prezydenta", "Radny Greluk M. ps Beny na prezydenta". Czy w "Mylnej na żywo" zapadły decyzje odnośnie dalszej kampani prezydenckiej czy nie było na to czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zatroskany Re: Emektb na Prezydenta!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 08:43 a nie ma lepszego kandydata?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bambi Re: Emektb na Prezydenta!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 09:25 Skrytobójczym prowokatorom mówimy stanowcze : NIE! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
emektb Re: Emektb na Prezydenta!!! 07.06.05, 10:38 co za pytania o tych lepszych kandydatów? przecież jestem najlepszym. i koniec dyskusji!!! Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho1252 Re: Emektb na Prezydenta!!! 22.06.05, 15:13 Po tych wszystkich kłótniach związanych z kulturą, absolutoriami, rozdawnictwem ziemi czyli uwłaszczeniem, wyciąganiem inwestycji z kapelusza, liczeniem punktów przez radnych, przed nowym NKnP staje zadanie uspokoić atmosferę. Czy istnieje recepta aby wszystkim dogodzić albo wszystkich zbratać ? Obecny P. oparł swoje rządy na zasadzie dziel i rządź ale,że dzielą bez niego to nie ma jak rządzić. Czasami wydaje mi się, że szarą eminencją prezydenta jest sam prezydent. Odpowiedz Link Zgłoś
emektb Re: Emektb na Prezydenta!!! 22.06.05, 19:52 jeszcze sie taki nie znalazł co by wszystkim dogodził. jednak najnowsze badania MIT dowodzą, że będę pierwszy w historii:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bambi Re: Emektb na Prezydenta!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.05, 08:41 > badania MIT dowodzą, [cut] echhhhhhh MIT-omani :)) Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho1252 Re: Emektb na Prezydenta!!! 24.06.05, 10:18 Chodzi ci zapewne o Massachusett Instite of Technology (MIT). Gdzie można przeczytać o tych badaniach bo chyba nie rzucasz słów na wiatr. Odpowiedz Link Zgłoś
emektb Re: Emektb na Prezydenta!!! 24.06.05, 11:01 dostałem te wieści drogą pantoflową i nie wiem czy wyniki będą gdziekolwiek publikowane :)) Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho1252 Re: Emektb na Prezydenta!!! 30.06.05, 19:05 NNKnP ale co to znaczy pokolenie R2D2. Nowy element w grze o elektorat? Gustowna bródka (z ostatniego przeglądu prasy lokalnej w TV Siedlce). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nostradamus Re: Emektb na Prezydenta!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 19:15 > Gustowna bródka Koziołek Matołek ? Odpowiedz Link Zgłoś
emektb Re: Emektb na Prezydenta!!! 30.06.05, 19:27 tak nostradamusie jaki jesteś mądry. mądry pędrak. Odpowiedz Link Zgłoś
emektb Re: Emektb na Prezydenta!!! 30.06.05, 19:29 r2d2 i c3po - dwa robociki z gwiezdnych wojen:) Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho1252 Re: Emektb na Prezydenta!!! 01.07.05, 14:09 Załóż stronę internatową i zainstaluj taką sondę jaka działa w TS. Bedziesz miał sto parę procent poparcia. Ale tobie nie potrzebne podgrzewane, naciągane sondaże. Inne pokolenie z cyferką 2 ma swoją stronę. Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho1252 Re: Emektb na Prezydenta!!! 24.07.05, 22:48 Myślę,że tytuł wątku "Emektb na Prezydenta!!!" jest w czasie zbliżającej się kampani wyborczej do sejmu, senatu i na Prezydenta RP zbyt minimalistyczny. Chciałby zaproponować tytuł "Emektb kandydatem wszystkich siedlczan na wszystkie wybieralne stanowiska w kraju i na świecie". Co tam bedziemy gnietli się w tym siedleckim (jednak naszym) piekiełku? Bez obrazy dla świętych z LPRu. Dlaczego nie na przewodniczącego ONZ lub Banku Światowego? Wszyscy mieszkańcy Siedlec ( co do jednego) na pewno skorzystają. Chyba,że nasz NKNP w swojej skromności nie da się namówić do takiej kampanii. Kampanii bez partii, partyjek i stronnictw co kadencje zmieniających nazwy i mających wyborców za głupków. Powinni mówić prosto wybierzcie nas bo giniemy, bo jutro bez chleba za wasze pieniądze zostaniemy i kto was bawił będzie;rozśmieszał i smucił? Kogo będzie mogli przeklinać jak nie nas, waszych wybrańców? Siebie? Tak zawsze jest rozrywka. Są oni i innsi. Wybór jest jeden. Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho1252 Re: Emektb na Prezydenta!!! 17.10.05, 23:56 Spójrzcie na datę ostatniego postu. Też zapomniałem uniesiony zaklęciami różnych szamanów. A tu... spokojnie czekał... Niezależny kandydat. Dzisiaj,gdy tylu nowych jest forumowiczów warto ten wątek przypomnieć, że oni ściągnęli programy, słowa..a zabrakło spokoju i tego,że kampanii wyborczej nie robi się na miesiąc przed. Tu jest praca od podstaw. Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: Emektb na Prezydenta!!! 18.10.05, 00:05 ale zniknął w odmętach zawirowań kandydat ... myśleniem obarczon za miasta kłopoty ? czy może w poszukiwaniu barmanów oderwał sie od kalwiatury i przepadł ... przepadł jak srebro zanurzone bez pamięci w wodzie i niepamięci przepadła historia cała ? Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho1252 Re: Emektb na Prezydenta!!! 18.10.05, 00:21 Tak to Bambi,żeś poetycko napisał,że tylko przez to, że tylko dlatego, wątek ten powinien być wyżej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hitler [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.05, 03:37 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
emektb no jestem 18.10.05, 19:04 o pan hitler napisał coś i nie zdążyłem się z tym zapoznać. proszę o repetę nas pewno coś niezwykle ciekawego. przyznać muszę bambi, że ładnie piszesz. nie powiem. jeśli tyko zechcesz to będziesz jakim dyrektorem ośrodka kultury może jakiego? a i krzysztof. krzysztof tak ładnie mi kadzi, że sam sobie wybierze fuchę:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
emek_tb Re: no jestem 18.10.05, 20:27 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bppieronek Re: Emektb na Prezydenta!!! 19.10.05, 00:21 dobry pomysł z tym kandydowaniem. Kiedy pomyślę, że znowu do władzy dorwie się grupa ludzi bez pomysłu - ciarki przechodzą. brrr Patrząc na poczynania naszych szanownych radnych - doszedłem do wniosku, że: 1. podobnie jak lekarze - nie powinni szkodzić (too juz jakieś 70% sukcesu) 2. powinni być poddawani testom osobowości - bo odnosze wrażenie, że jest tam sporo ludzi bez pomysłu na życie - więc zostali radnymi i jakoś im zleci do emeryturki a odnośnie prezydenta - to wszystko chyba mieści się w zwrocie : "... mam trzy słowa do ojca prowadzacego ..." Wybierajcie ludzi młodych, którym chce się zmieniać Emektb - nasz prezydent !!! Emektb prowadź !!! ...pomożemy ;)) (czy też mogę sobie wybrać jakąś fajną fuche ? ) :)) Odpowiedz Link Zgłoś
emektb Re: Emektb na Prezydenta!!! 19.10.05, 09:07 pewnie, że możesz. jednym z moich haseł jest, że ludzie muszą decydować o swoim losie:)) więc fuche sam wybierasz:) Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho1252 Re: Emektb na Prezydenta!!! 19.10.05, 15:59 Szanowny NNKnP tak z tymi fuchami to trochę oszczędniej, proszę.Kilka obiecałeś wcześniej, więc nie tak rozrzutnie, proszę. Dobrze,że pozwalasz wybierać to znaczy nie jesteś autokratą, tyranem i jeszcze innym żądnym władzy i przekupnym kandydatem. Odpowiedz Link Zgłoś
emektb Re: Emektb na Prezydenta!!! 04.03.06, 03:00 Powracam, by pokazać jakim wspaniałym kandydatem obdarzył dobry pan to miasto. No i ile sie wpisów ma. Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho1252 Re: Emektb na Prezydenta!!! 04.03.06, 19:24 Pół roku nikt się nie wpisywał a wątek imponujący. I jak najbardziej na czasie. Teraz kandydaci bedą mieli z czego czerpać pełnymi ustami (rękami). ( To o tych "złotoustnych") Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: Emektb na Prezydenta!!! 05.03.06, 08:35 Tak myślę ze obóz rządzacy i panujący nam miłościowe w Polsce skorzystal ze wskazówek tu zawartych jak widac z dobrym skutkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho1252 Re: Emektb na Prezydenta!!! 05.03.06, 21:11 Gratuluję pomysłu i 400 wpisu.Zaczęło się przeszło rok temu. Emektb na Prezydenta!!! Autor: atom1000 Data: 20.02.05, 18:41 Czekam na komentarze. Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator.ws Re: Emektb na Prezydenta!!! 08.05.06, 23:55 krzycho1252 napisał: > Czas. Najwyższy czas. Aby Mirka zmienil, ktorys z nas... Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho1252 Re: Emektb na Prezydenta!!! 04.06.06, 22:45 obserwator.ws napisał: > Aby Mirka zmienil, ktorys z nas... Czy tylko przez skromnośc nie odpowiedziałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator.ws Re: Emektb na Prezydenta!!! 05.06.06, 02:07 Późna pora. Nie bardzo rozumiem tresc i sens Twojego pytania. Powroce do niego rano, moze pojme. Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho1252 Re: Emektb na Prezydenta!!! 05.06.06, 15:49 Pytanie kierowałem do emktb. Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho1252 Re: Emektb na Prezydenta!!! 23.09.06, 17:08 Przypominam szanownym forumowiczom, że tu jest ciekawy program do realizacji przez kandydata na prezydenta a obecnie na radnego. Odpowiedz Link Zgłoś
emektb Re: Emektb na Prezydenta!!! 23.09.06, 20:56 jak daam radę do i na prezydenta pójdę. na razie kasy jeszcze nie mam:)) Odpowiedz Link Zgłoś
emektb Re: Emektb na Prezydenta!!! 03.10.06, 20:25 sorry to nie ja:) to pewnie klimat hiszpanii. portugalii i takich tam:) Odpowiedz Link Zgłoś
atom1000 Re: Emektb na Prezydenta!!! 03.10.06, 20:33 >sorry to nie ja:) to pewnie klimat hiszpanii. portugalii i takich tam:) Co nie ty? Resztę chiba zakumałem. Odpowiedz Link Zgłoś
atom1000 Re: Emektb na Prezydenta!!! 03.10.06, 20:49 Z lansowaniem bardzo chętnie, tylko po co ci ta kasa? Odpowiedz Link Zgłoś
emektb Re: Emektb na Prezydenta!!! 03.10.06, 20:54 wiesz czasami się przydaje:)) Odpowiedz Link Zgłoś
atom1000 Re: Emektb na Prezydenta!!! 03.10.06, 20:58 Szczególnie kiedy kandydujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho1252 Re: Emektb na Prezydenta!!! 01.03.07, 15:18 Wątek o dużej ilości wpisów dla przypomienia młodym bywalcom forum i obecnym władzom... Odpowiedz Link Zgłoś
emektb Re: Emektb na Prezydenta!!! 01.03.07, 21:31 hmm. tak poważnie to chyba nie mam szans na tego prezydenta. mam taką nieskomplikowaną teorię, która mówi że 99 proc. społeczeństwa to debile a skoro swoich przedstawicieli demokratycznie wybiera większość... :) Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho1252 Re: Emektb na Prezydenta!!! 03.03.07, 11:03 emektb napisał: > mam taką nieskomplikowaną teorię, która mówi że 99 proc. społeczeństwa to > debile a skoro swoich przedstawicieli demokratycznie wybiera większość... > :) Wprawdzie "debil" to nie to samo co "dureń" ale poczułem się urażony. Po sądach jednak chodzić nie będziemy. Podpisał: wyborca. Odpowiedz Link Zgłoś
bmada Re: Emektb na Prezydenta!!! 04.03.07, 21:15 Wyborcy nie poznali się na E.M. Gdyby startował na prezydenta, to dostałby więcej głosów. Piwo ma niezłe. Jest w porzo. Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho1252 Re: Emektb na Prezydenta!!! 28.01.08, 19:44 Zainteresowany wyraził ponowie chęć startowania w wątku "idę" więc przypomnę ten zapomniany już wątek. Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho1252 Re: Emektb na Prezydenta!!! 01.02.08, 09:59 20 lutego będzie trzecia rocznica tego wątku. Może "cóś" z tej okazji zorganizować? Odpowiedz Link Zgłoś
n_l Re: Emektb na Prezydenta!!! 23.04.13, 10:23 Piąta rocznica przeszła niezauważona. Kandydat milczy. Up, up! Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho1252 Re: Emektb na Prezydenta!!! 24.04.13, 08:27 Może nową kampanię szykuje i nas zaszokuje? Odpowiedz Link Zgłoś
n_l Re: Emektb na Prezydenta!!! 24.04.13, 17:20 N amój głos może liczyć :-) Może nie będzie lepiej ale będzie weselej. Odpowiedz Link Zgłoś
lesio57 Re: Emektb na Prezydenta!!! 23.04.13, 11:05 Przed wyborami samorządowymi to i nasze forum się uaktywni. Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho1252 Re: Emektb na Prezydenta!!! 15.02.14, 22:46 lesio57 napisał: > Przed wyborami samorządowymi to i nasze forum się uaktywni. Przed europejskimi też. Odpowiedz Link Zgłoś