niunianiu 14.07.08, 13:26 gdzie w naszym miasteczku można dostać ozdoby na tort dla rocznego brzdąca? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
misinka81 Re: ozdoby na tort 15.07.08, 21:47 A co poza świeczką Cię interesuje? ;) Tak pytam z ciekawości, bo za miesiąc też robię taki tort. Odpowiedz Link Zgłoś
niunianiu Re: ozdoby na tort 16.07.08, 08:19 tak w ogóle to sama nie wiem :-/ coś fajnego ;) byłam w dewocjonaliach na kilińskiego i była tylko okropna żaba no i wiewióra ble ble ble ale słyszałam że u dąbrowy na rynkowej ma być jutro dostawa wiem też że w stokrotce w galerii s można coś dostać i to by było na tyle Odpowiedz Link Zgłoś
niunianiu Re: ozdoby na tort 16.07.08, 08:23 www.allegro.pl/search.php?string=figurka++na+tort+dziecko&buy=0&new=0&pay=0&personal_rec=0 allegro też ma coś dla nas ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hania222 Re: ozdoby na tort 16.07.08, 23:12 Witam proponuję hurtownię Ziarnex na Brzeskiej na tyłach Carlosa to typowa hurtownia piekarsko cukiernicza i widziałam tam śliczne ozdóbki np.śpiąca dzidzia z cyferką 1 i kilka innych, Cudne szkoda ze moje bobaski juz takie duże :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
klemens.klemens Re: ozdoby na tort 17.07.08, 12:23 Czy te "cuda" są do jedzenia (np. marcepan,wafle itp.)? Odpowiedz Link Zgłoś
niunianiu Re: ozdoby na tort 17.07.08, 12:25 wielkie dzięki, dziś dzień zakupów tortowych, więc zajrzymy na brzeską :) Odpowiedz Link Zgłoś
rillia Re: ozdoby na tort 21.07.08, 15:04 A gdzie bym mogła dostać jakiś ładny smaczny tort na chrzciny? Klonowa mi się przejadła... Odpowiedz Link Zgłoś
wolnik.lukasz Re: ozdoby na tort 03.10.23, 21:44 Cześć, Polecam sklep internetowy www.bajania.com. Mamy tam ciekawe dekoracje na Tort. Myślę, że każdy znajdzie coś dla siebie. Odpowiedz Link Zgłoś