Dodaj do ulubionych

Pitbule i amstafy...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.05, 14:04
Witam
Szukam osób które posiadaja albo amstafa albo pitbulla
jesli ktos mógłby sie ze mna skontaktowac to prosze pissac na adres :
gunitek@wp.pl
bardzo dziękuje!!
PS: pisac o zachowaniu tych psów ,charakterze itd.
kolega chce sobie kupic i latego musze wiedziec
SERDECZNIE DZIĘKUJE!!
Obserwuj wątek
    • siedlczanin11 Re: Pitbule i amstafy... 24.02.05, 22:37
      Andrzeju... zapytaj o to Gosię. Kupiłem jej rok temu amstafa i praktycznie
      wszystko o nich wie...
      Pozdrawiam i życze sukcesów w wychowaniu amstafa.
      P.S. Gosia ma Ci o nich napisać... zresztą można w internecie znaleźć wiele
      konkretnych opisów tej rasy. Ale co własne doświadczenie to własne...
      Także utworzone zostało w Siedlcach Towarzystwo Przyjaciół Zwierząt (zapytaj
      dziennikarzy Tygodnika Siedleckiego), tak też możesz uzyskać potrzebnych Ci
      informacji.
      • Gość: Andrzej Re: Pitbule i amstafy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 23:03
        dzięki za info
        niech mi Gosia napishe jak moze
        serdecznie dziekuje
        Pozdrawiam

• rzmijka Re: Pitbule i amstafy... 25.02.05, 13:02
          Witam.Mam amstaffa-ma już ponad rok.Wabi się Bandziorek i jest naprawdę
          słodziutki.Są to psy bardzo inteligentne,ale jest jedno ale-trzeba je
          odpowiednio wychować.Wybierają sobie swego pana i bardzo się do niego
          przywiązują tolerując pozostałych domowników.Uczą się bardzo szybko i lubią być
          nagradzane.Potrzebują dużo ruchu bo posiadają dużo energii.Do pół roku nie
          dajemy wogóle surowego mięsa.Do 6 m-cy nie mogą wchodzić samodzielnie po
          schodach ponieważ w przyszłości mogą mieć problemy ze stawami.Z racji ,iż
          posiadają krótką sierść lubią ciepełko.Jest mały problem-jest to krzyżówka ras
          wychodowana do walk między psami więc twój piesek może atakować inne psy-on ma
          to juz we krwi.Polecam tą rasę pod warunkiwm rozważnego wychowywania bo są
          naprawdę towarzyskie i przyjacielskie.Nie zapomnij,że jest żywą istotą i
          potrzebuje ciepła od swego pana.Powodzenia w wychowaniu-w razie szczegółowych
          pytań służę pomocą-pozdrawiam.
          • Gość: Andrzej Re: Pitbule i amstafy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.05, 06:58
            Dzieki za Info!!
            Juz Sobie Kupiłem Amstaffa i wabi sie:hektor ładne imie no nie??;)
            Lubi Kiełbase Kijki Patyki itp.
            Jest CzarnY
            spoooko
            dzieki wszystkim za informacje!!
            Andrzej
            • Gość: Ludakrisik Re: Pitbule i amstafy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.05, 10:39
              popatrz,a ja myslalam,ze to owczarek niemiecki...Ech dziecko moje drogie...
              • Gość: Andrzej- Re: Pitbule i amstafy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.05, 17:38
                Sory : Ludakrisiku Chyba Mnie Z Kims Pomyliłas=/!!!!!!!!!!!!!!!!!!
            • no_login Re: Pitbule i amstafy... 02.05.05, 07:51
              > Lubi Kiełbase Kijki Patyki itp.
              mam nadzieję że pod itp nie kryją się kamienie?
              • maatti Re: Pitbule i amstafy... 02.05.05, 08:02
                a co kamieni nie może lubić? ;)
                • no_login Re: Pitbule i amstafy... 02.05.05, 08:14
                  Psim zębom szkodzą.
                  • maatti Re: Pitbule i amstafy... 02.05.05, 08:56
                    no to niech właściciel zadba i nie pozwoli na zabawy z kamieniami
                    • Gość: Andrzej Re: Pitbule i amstafy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.05, 09:59
                      No Oczywiscie Ze zadbam
                      Jak to by inaczej;);p
                      • maatti Re: Pitbule i amstafy... 02.05.05, 13:25
                        no i życzę sobie tylko takich właścicieli psów jak Andrzej

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka