nula1 10.06.02, 17:36 ...gdzie w Siedlacach można spędzić miło kilka chwil z bliską osobą, przy świecach, przy dźwiękach dobrej muzyki...? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rychu Re: Kolacja we dwoje... IP: *.*.*.* 10.06.02, 17:53 pierwsze primo : pizzeria Verona drugie primo: orient King KOng trzecie primo: Jazz-Cafe Aleksandria czwarte primo: rest. U Janusza (z odrobiną kasy) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lo Re: Kolacja we dwoje... IP: *.acn.waw.pl 11.06.02, 12:45 Gość portalu: rychu napisał(a): > czwarte primo: rest. U Janusza (z odrobiną kasy) A gdzie jest ta restauracja i co z grubsza podają? Przepraszam, ja nie z Siedlec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rychu Re: Kolacja we dwoje... IP: *.*.*.* 10.06.02, 20:32 Aha, jest jeszcze cos co się nazywa AMNEZJA. Nie mam pojecia jednak, co to jest, chyba dyskoteka albo inna tancbuda. Ktos cos wie? Odpowiedz Link Zgłoś
kasia-s Re: Kolacja we dwoje... 11.06.02, 00:55 Gdybyś tak jeszcze adresy tych lokali podał ... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
nula1 Re: Kolacja we dwoje... 11.06.02, 09:12 Gość portalu: rychu napisał(a): > Aha, jest jeszcze cos co się nazywa AMNEZJA. Nie mam > pojecia jednak, co to jest, chyba dyskoteka albo inna > tancbuda. Ktos cos wie? Amnezja? Niezła nazwa...jakoś mało romantycznie brzmi...:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: browarek Re: Kolacja we dwoje... IP: *.*.*.* 12.06.02, 15:24 ODKRYCIE: Jest nowy PUB Markopolo, przy Floriańskiej/róg Młynarskiej. Jeszcze tam nie bylem, ale po odwiedzeniu relację przekażę, howg! Mozna podejrzec na www.emek.net/index_bar.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: browarek Re: Kolacja we dwoje... IP: *.*.*.* 12.06.02, 15:33 nula1 napisał(a): > Gość portalu: rychu napisał(a): > > > Aha, jest jeszcze cos co się nazywa AMNEZJA. Nie mam > > pojecia jednak, co to jest, chyba dyskoteka albo inna > > tancbuda. Ktos cos wie? > > > Amnezja? Niezła nazwa...jakoś mało romantycznie brzmi...:-))) > > Jedynie czym służę na ten temat to: > www.amnezja.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
muchawka Re: Kolacja we dwoje... 12.06.02, 17:15 Nie wiem, czy warte polecenia, ale niektórzy chwalą sobie ADRIĘ www.republika.pl/adria_rest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: picuś Re: Kolacja we dwoje... IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 16.06.02, 01:26 Całkiem fajnie jest w TUKANIE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazz Re: Kolacja we dwoje... IP: *.*.*.* 17.06.02, 12:38 > Ruszyła KLIMATYZACJA w nowej aranżacji przy > 11-listopada. Można posiedzieć m. in. pod płaczącą > wierzbą. Uwaga: jest beczkowy guinnes!! Odpowiedz Link Zgłoś
freewolf Re: Kolacja we dwoje... 17.06.02, 13:10 Gość portalu: jazz napisał(a): > Uwaga: jest beczkowy guinnes!! A Hainekena mają?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazz Re: Kolacja we dwoje... IP: *.*.*.* 17.06.02, 21:21 freewolf napisał(a): > Gość portalu: jazz napisał(a): > > > Uwaga: jest beczkowy guinnes!! > > A Hainekena mają?? > nie dam za to głowy, ale heinekena chyba nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazz dla ssmerda do czytania IP: *.*.*.* 08.07.02, 20:44 tu możesz się trochę na ten temat dowiedzieć Odpowiedz Link Zgłoś
muchawka Re: dla ssmerda do czytania 08.07.02, 21:38 Wieczorem mozna posiedziec w BUENA VISTA albo w EGOIŚCIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolec kolacyjki - imprezki - bibki -puby-balangi IP: *.*.*.* 09.07.02, 07:56 Kto był juz w Barbarossie? Jak tam jest? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mixer Re: kolacyjki - imprezki - bibki -puby-balangi IP: *.*.*.* 31.07.02, 22:28 Byłem, ale sie nie zachwyciłem. Polecam Hong Kong, niedrogo i smacznie. Odpowiedz Link Zgłoś