11.06.02, 13:06
Proponuję kolejny wątek, a mianowicie temat radia. Czy macie jakąś ulubioną stację? Jeżeli tak to jaką o dlaczego
właśnie tą..?
Ja osobiście najczęściej słucham trójki, mimo, że ostatnie zmiany w stylu "trójka Twoje pierwsze radio" zupełnie mi
nie odpowiada...słucham jednak z sentymentu, przyzwyczajenia i z nadzieją, że jednak kiedyś będzie lepiej.
Ponadto, często załączam radiostację, ale to już nie to samo co jeszcze powiedzmy rok temu...
Obserwuj wątek
    • maatti Re: Radio 11.06.02, 22:13
      moler1 napisał(a):

> Proponuję kolejny wątek, a mianowicie temat radia. Czy macie jakąś ulubioną sta
      > cję? Jeżeli tak to jaką o dlaczego
      > właśnie tą..?
      > Ja osobiście najczęściej słucham trójki, mimo, że ostatnie zmiany w stylu "trój
      > ka Twoje pierwsze radio" zupełnie mi
      > nie odpowiada...słucham jednak z sentymentu, przyzwyczajenia i z nadzieją, że j
      > ednak kiedyś będzie lepiej.
      > Ponadto, często załączam radiostację, ale to już nie to samo co jeszcze powiedz
      > my rok temu...

3 jest podstawa mojego zycia od lat chyba 14... i mimo ze jest gorsza niz np 10
      lat temu to jej slucham najczesciej od 21(klub 3) do momentu kiedy zasne...
      po 3 jest jeszcze 2 na odreagowanie wszechogarniajacej zalewajacej papki, czasem
      jest tez BIS
      Radiostacja owszem ale tylko na specjalne okazje, oczywiscie jeszcze pare lat
      temu to byla RH i chyba byla lepsza(tzn inna ale na swoj sposob naturalna)
      Pozdrawiam
      Matti
      • Gość: browarek Re: Radio IP: *.*.*.* 12.06.02, 14:39
        generalnie 3, chociaz zgadzam się - teraz jest gorzej,
        zwłaszcza miedzy godz.9-11
        Na ogół jednak słucham: 06.30 - 08.00 PR 1
        16.00 - 19.00 PR III
        W międzyczasie trochę jeżeli jest to mozliwe: TOK-FM,
        trochę KRP (Podlasie z Siedlec, PR II, PR Lublin, ZET,
        PULS ,RMF . Wieczorem po 22-tej PR I, po 23-tej PR
        III, a w nocy tam, gdzie ciekawie dyskutują.
        • muchawka Re: Radio 13.06.02, 16:39
          Czy ktoś odbiera w Siedlcach PR Białystok?
    • freewolf Re: Radio 13.06.02, 16:44
      RMF FM, ale nie potrafię powiedzieć dlaczego. Może kwestia przyzwyczajenia???
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka