Dodaj do ulubionych

sklepy komputerowe

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.05, 18:12
może ktoś poleciłby sklep komputer. w Siedlcach z tanimi częściami, chodzi
dokł. o dyski twarde, nagrywarki.
Obserwuj wątek
    • Gość: nn Re: sklepy komputerowe IP: 80.51.246.* 29.03.05, 22:10
      młynarska I pietro
      • Gość: yess Re: sklepy komputerowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.05, 22:26
        o nie nie, tylko nie młynarska i nie pc studio. Dla mnie Mythos komputer.
        • przybleda Re: sklepy komputerowe 29.03.05, 22:55
          Masz rację, tylko NIE!!! PC Studio, dziwię się, że jeszcze kto kolwiek tam
          kupuje.
          • Gość: be Re: sklepy komputerowe IP: 80.51.51.* 30.03.05, 18:24
            Pc Studio - dla tych co lubią się sądzić, kłócić, klnąć
            • Gość: Bambi Re: sklepy komputerowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.05, 18:58
              A napiszccie cos więcej bo tylko same "oszczerstwa", czy ktoś osobiście doznał
              czy tylko z opowiadań to wnioskujecie ?

P.S.
              Nigdy tam nie byłem
              • Gość: ja Re: sklepy komputerowe IP: 80.51.234.* 31.03.05, 00:01
                umówiłem sie kiedys w PC Studio ze sprzedawca, ze jak karta graficzna nie
                bedzie mi "grała" ok. w kompie to oddam nastepnego dnia rano. Po nocnej,
                bezowocnej walce z roznymi sterownikami (ciagle zwisy systemu) odnosze ja do
                sklepu, a kierownik jak to zobaczył to zbluzgał PRZY MNIE!!! pracownika i nie
                pomogly jego tłumaczenia, ze jak karta niekompatybilna z pł.główna to klient ma
                ja sobie do piwnicy postawic? dobrze ze sie wczesniej umawialem bo bym miał
                kilka setek w plecy.
      • Gość: yess Re: sklepy komputerowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.05, 22:26
        o nie nie, tylko nie młynarska i nie pc studio. Dla mnie Mythos komputer.
        • no_login Re: sklepy komputerowe 30.03.05, 12:24
          Tia,zaraz admini zamkną ten wątek :-)
          Polecam "Kreator",Unitów Podlaskich 7
          Może nie jest najtaniej,ale IMHO najlepiej.
          Cztery lata pracy składaka bez żadnej awarii :-)))
          • Gość: yyoo Re: sklepy komputerowe IP: 80.51.246.* 30.03.05, 18:21
            F1 Komputery
          • emenemki Re: sklepy komputerowe 31.03.05, 08:09
            To i ja się w tym miejscu podpiszę pod przedpiścą. Mój składaczek co prawda
            dopiero 2 latka, ale bez problemowo. Mojego brata starszy i też bez większych
            uwag. Czyli ok.
            A co do PC STUDIO, to nie kupowałem tam sprzętu, ale wybór i ceny czystych płyt,
            mają bardzo dobry.
            • emenemki Re: sklepy komputerowe 31.03.05, 08:10
              podpisywałem się pod n_l
    • Gość: mariano Re: sklepy komputerowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.05, 08:46
      Części kupowałem na Młynarskiej - skladał kolega. Muszę przyznać, że zawsze
      gubię gwarancję i tak było tym razem. Po przyjściu do sklepu okazało się, że
      wszystko mają u siebie w kompach i gwarancja (druk) okazał się zbędny. Wadliwą
      część wymieniono szybko i w sumie jestem zadowolony.
      • no_login Re: sklepy komputerowe 31.03.05, 09:18
        > Wadliwą część wymieniono szybko i w sumie jestem zadowolony.
        zadowolony z powodu wadliwej części czy szybkiej wymiany :-)
        • Gość: Bambi Re: sklepy komputerowe IP: *.plusgsm.pl 31.03.05, 10:53
          > z powodu wadliwej części czy szybkiej wymiany :-)

eeee no dlatego ze kolega składał ;)
          • pogus Re: sklepy komputerowe 31.03.05, 12:57
            Dobre ceny ma były PTR w DH Chester. Chłopaki znają się na sprzęcie. Gorzej z
            terminami.
            • Gość: luzak Re: sklepy komputerowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.05, 13:12
              raczej gorzej ze sprzętem
          • Gość: mariano Re: sklepy komputerowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.05, 16:20
            Z tego że wymienono część szybko, że komputer chodzi bez zarzutów i z powodu
            tego, że kolega składał:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka