Gość: Gość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.05, 18:12 może ktoś poleciłby sklep komputer. w Siedlcach z tanimi częściami, chodzi dokł. o dyski twarde, nagrywarki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nn Re: sklepy komputerowe IP: 80.51.246.* 29.03.05, 22:10 młynarska I pietro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yess Re: sklepy komputerowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.05, 22:26 o nie nie, tylko nie młynarska i nie pc studio. Dla mnie Mythos komputer. Odpowiedz Link Zgłoś
przybleda Re: sklepy komputerowe 29.03.05, 22:55 Masz rację, tylko NIE!!! PC Studio, dziwię się, że jeszcze kto kolwiek tam kupuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: be Re: sklepy komputerowe IP: 80.51.51.* 30.03.05, 18:24 Pc Studio - dla tych co lubią się sądzić, kłócić, klnąć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bambi Re: sklepy komputerowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.05, 18:58 A napiszccie cos więcej bo tylko same "oszczerstwa", czy ktoś osobiście doznał czy tylko z opowiadań to wnioskujecie ? P.S. Nigdy tam nie byłem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: sklepy komputerowe IP: 80.51.234.* 31.03.05, 00:01 umówiłem sie kiedys w PC Studio ze sprzedawca, ze jak karta graficzna nie bedzie mi "grała" ok. w kompie to oddam nastepnego dnia rano. Po nocnej, bezowocnej walce z roznymi sterownikami (ciagle zwisy systemu) odnosze ja do sklepu, a kierownik jak to zobaczył to zbluzgał PRZY MNIE!!! pracownika i nie pomogly jego tłumaczenia, ze jak karta niekompatybilna z pł.główna to klient ma ja sobie do piwnicy postawic? dobrze ze sie wczesniej umawialem bo bym miał kilka setek w plecy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yess Re: sklepy komputerowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.05, 22:26 o nie nie, tylko nie młynarska i nie pc studio. Dla mnie Mythos komputer. Odpowiedz Link Zgłoś
no_login Re: sklepy komputerowe 30.03.05, 12:24 Tia,zaraz admini zamkną ten wątek :-) Polecam "Kreator",Unitów Podlaskich 7 Może nie jest najtaniej,ale IMHO najlepiej. Cztery lata pracy składaka bez żadnej awarii :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
emenemki Re: sklepy komputerowe 31.03.05, 08:09 To i ja się w tym miejscu podpiszę pod przedpiścą. Mój składaczek co prawda dopiero 2 latka, ale bez problemowo. Mojego brata starszy i też bez większych uwag. Czyli ok. A co do PC STUDIO, to nie kupowałem tam sprzętu, ale wybór i ceny czystych płyt, mają bardzo dobry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariano Re: sklepy komputerowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.05, 08:46 Części kupowałem na Młynarskiej - skladał kolega. Muszę przyznać, że zawsze gubię gwarancję i tak było tym razem. Po przyjściu do sklepu okazało się, że wszystko mają u siebie w kompach i gwarancja (druk) okazał się zbędny. Wadliwą część wymieniono szybko i w sumie jestem zadowolony. Odpowiedz Link Zgłoś
no_login Re: sklepy komputerowe 31.03.05, 09:18 > Wadliwą część wymieniono szybko i w sumie jestem zadowolony. zadowolony z powodu wadliwej części czy szybkiej wymiany :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bambi Re: sklepy komputerowe IP: *.plusgsm.pl 31.03.05, 10:53 > z powodu wadliwej części czy szybkiej wymiany :-) eeee no dlatego ze kolega składał ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pogus Re: sklepy komputerowe 31.03.05, 12:57 Dobre ceny ma były PTR w DH Chester. Chłopaki znają się na sprzęcie. Gorzej z terminami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luzak Re: sklepy komputerowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.05, 13:12 raczej gorzej ze sprzętem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariano Re: sklepy komputerowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.05, 16:20 Z tego że wymienono część szybko, że komputer chodzi bez zarzutów i z powodu tego, że kolega składał:) Odpowiedz Link Zgłoś