Dodaj do ulubionych

tesknie z Chin

IP: 202.104.40.* 18.04.05, 09:47
Kochanie przeylam usciski i calusy. Nie pisz na adres chinski, bo nie mozemy
odbierac e-maili. Jutro wyjezdzam do Hanghou. Dzis jestem ostatni dzien w
Cantonie.
Troche ciezko pisze sie bez polskich fontow. Stad te bledy.
Caluje Cie, sciskam i ...
Obserwuj wątek
    • Gość: do Marka Re: tesknie z Chin IP: 202.104.40.* 18.04.05, 09:53
      I jeszcze jedno. Chodze po targach i ogladam kible w zlote wzorki. Super
      tandeta dla wlochow i polakow. W Hangzhou zobacze najwiekszego budde w Chinach.
      i inne ciekawostki.
      Kup cos Antkowi ode mnie bo tutaj wszystko jest okropnie tandetne, moze kupie
      mu chinski latawiec, koledzy podpowiadaja mi ze do latawca powinnam dokupic
      trampki dla Ciebie do biegania za tym latawcem.
      Na dyskmany poluja wszyscy europejczycy, wiec marne szanse na tanie wzory, moge
      kupic ci mp3 (zamiast).
      Kocham Cie
      • twoj.guru Re: tesknie z Chin 18.04.05, 10:02
        Jaki miły wpis.Ale chyba lepiej byłoby napisać do Marka mejla na pocztę?
        Większość kont pocztowych umożliwia wchodzenie przez www,nie ma potrzeby
        posiadania skonfigurowanego Outlooka.
        • razowiec Re: tesknie z Chin 18.04.05, 14:34
          A o co chodzi mniej więcej?
          • Gość: izaza Re: tesknie z Chin IP: *.noname.net.icm.edu.pl 18.04.05, 16:10
            :) nie rozumiesz, bo to z Chin - nie przejmuj sie;)
            • tramwajsiedlecki Re: tesknie z Chin 18.04.05, 17:35
              tzn.gość nadaje systemem znakowym
      • Gość: od Marka Re: tesknie z Chin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.05, 19:34
        Kochanie weź mi tych kibli ze dwie sztuki przyda się może da się opchnąć
        włochom. A buddę też weż z jednego , nie musi być duży.
        Kup mi mp4 ze 3 sztuki zamiast trampek , a Antek niech se sam lata za tym latawcem.

Marek

• Gość: Bambi Re: tesknie z Chin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.05, 08:04
      i to juz koniec ??
      a ja liczylem na jakies jeszcze inne uzewnetrznienia :)
      bedzie ciag dalszy listu otwartego :P ?
      • moler1 Re: tesknie z Chin 22.04.05, 09:10
        Gość portalu: Bambi napisał(a):

> i to juz koniec ??
        > a ja liczylem na jakies jeszcze inne uzewnetrznienia :)
        > bedzie ciag dalszy listu otwartego :P ?

Oj bambi, Bambi, a ty ciągle taki głupiutki... :-))) hehe
        Kawałek buraczka z ciebie misiu :-)))) Nic się nie zmieniasz :-)))
      • no_login Re: tesknie z Chin 22.04.05, 10:07
        na moją skrzynkę trafiło coś takiego,chyba to miało byc do Marka?
        "ᇐᇚ ᇙᇘᇗᇖ ᇕᇔᇓ ᇒ
        ᇤᇥᇦᇧᇨ ᇩ&$4586;$%4586"....
        Czy to są chińskie znaki?
        Całości nie wstawiam bo to czyjeś prywatne a nie wiem komu odesłać?
        [*]-jeżeli widzisz tylko kwadraty lub znaki zapytania to znaczy że
        że Twoja przeglądarka jest do życi :-)
        • Gość: Bambi Re: tesknie z Chin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.05, 11:41
          no wiesz mi to wygląda na na jakieś inwektywy ;)))
          • Gość: do Marka Re: tesknie z Chin IP: 220.188.195.* 23.04.05, 10:49
            Kochani jutro bede w Polsce
            a Wy to chyba niestety samotni jestescie i nie rozumiecie co znaczy tesknic z
            daleka. Adresu emailowego nie pamietam.
            Siedze u chinczyka w biurze za mna dwie zolte glowy
            za raz ide do chinskie zarcie
            Pozdrawiam
            troche wiecej tolerancji i zrozuminia
            a poza tym jesli nie chcecie to nie traccie czasu i nie czytajcie tego watku
            zrobcie cos fajnego, moze usmiechnij sie do sasiada
            a moze zona zasluzyla na mile slowo
            Marku kocham cie ciagle
            mam cale mnostwo ciekawych plyt dla ciebie
            caluje

ps
            nie chcialam zaszpanowac tylko nawiazac kontakt
            • Gość: Bambi Re: tesknie z Chin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.05, 14:07
              Jakbys odebrala ogloszenie w publiczne zawierajace list badz co badz prywatny ??
              wygladalo to jak zabawna pomylka ponieważ nie wyjasniłaś dlaczego tak a nie
              inaczej.
              Dla wyjasnienia nasze serwery pocztowe rówinez chodzą w chinach wystarczyło w
              ostatecznosci zalozyc sobie skrzynke na gazecie bo masz dostep do gazety (10
              min) , no ale wyjezdzajac tak daleko trzeba sie przygotowac (poczta mozna wyslac
              przez http niekoniecznie z ałtluka :P ).
              Dalaś okazję do zabawy więc sie nie dziw :)

P.S.
              Co z tymi trampkami ?
              • moler1 Re: tesknie z Chin 26.04.05, 09:25

> Jakbys odebrala ogloszenie w publiczne zawierajace list badz co badz
                prywatny ?
                > ?
                > wygladalo to jak zabawna pomylka ponieważ nie wyjasniłaś dlaczego tak a nie
                > inaczej.
                > Dla wyjasnienia nasze serwery pocztowe rówinez chodzą w chinach wystarczyło w
                > ostatecznosci zalozyc sobie skrzynke na gazecie bo masz dostep do gazety (10
                > min) , no ale wyjezdzajac tak daleko trzeba sie przygotowac (poczta mozna
                wysla
                > c
                > przez http niekoniecznie z ałtluka :P ).
                > Dalaś okazję do zabawy więc sie nie dziw :)
                >
                > P.S.
                > Co z tymi trampkami ?

bambo, czy mówiłem już, że jesteś buraczkiem? Zapewne takim nieszkodliwym, ale
                jednak...:-) Taki nieszczęśliwy, banalny człowieczek...:-)
                • Gość: Kastor Re: tesknie z Chin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.05, 09:58
                  Ty moler to masz jakies kompleksy
                  • moler1 Re: tesknie z Chin 27.04.05, 10:28
                    Gość portalu: Kastor napisał(a):

> Ty moler to masz jakies kompleksy

i owszem, nie zaprzeczam. Moja przewaga polega jednak na tym, że większości z
                    nich jestem świadomy.
                    Oprócz kompleksów mam jeszcze uraz do zaściankowości i znacznego ograniczenia
                    obyczajowego w wydaniu części forumowiczów, a także radości z faktu, że w ich
                    smutnym życiu pojawił sie internet za pomocą którego mogą wypowiedzieć się
                    nawet tam, gdzie nie mają nic do powiedzenia.

Z wyrazami szacunku
                    ŁC
                    • no_login Re: tesknie z Chin 27.04.05, 10:39
                      MSPANC
                      > że w ich
                      > smutnym życiu pojawił sie internet za pomocą którego mogą wypowiedzieć się
                      > nawet tam, gdzie nie mają nic do powiedzenia.
                      mam dziwne wrażenie że piszesz o sobie :-)
                      Zanim odpowiesz na ten post to zastanów się nad tymi fragmentami netykiety:
                      ** Nie obrażaj i nie atakuj personalnie swoich rozmówców.
                      i drugi (w przyszłości zacznę stosować go wobec Twojej osoby):
                      ** Ignoruj trolle - użytkowników, których jedynym celem jest dokuczanie i
                      krytykowanie. Twoje odpowiedzi na ich posty tylko ich zachęcą do dalszej
                      działalności. Wystarczy, że zgłosisz ich działalność administracji.
                      A co do Twej przewgi...,no comments :-)
                    • Gość: Bambi Re: tesknie z Chin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.05, 10:40
                      Prosze zostawcie go w spokoju bo wyciagacie mi go z KF'a za kazdym razem jak
                      odpowiadacie na trollowanie.
                      A molerowi zycze aby swoje kompleksy i nienawisc przelal w milosc do dzieci ,
                      rodziny , zyczliwosc do sąsiadów łatwiej bedzie mu sie zylo.
                      Kompleksy powoduja niekontrolowana zawisc - szkoda zycia.

• no_login Re: tesknie z Chin 27.04.05, 10:45
                        Z tym KF`em to nie żartuj :-)
                        uwierzę jak się zazielenisz.
                        • Gość: Bambi Re: tesknie z Chin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.05, 10:47
                          > Z tym KF`em to nie żartuj :-)

bo to taki wzrokowy KF :))))))))))))
                          • no_login Re: tesknie z Chin 27.04.05, 10:52
                            > bo to taki wzrokowy KF :))))))))))))
                            ja swojego na razie nie uaktualniam,poczekam do soboty :-)
                      • moler1 Re: tesknie z Chin 27.04.05, 11:13

> Prosze zostawcie go w spokoju bo wyciagacie mi go z KF'a za kazdym razem jak
                        > odpowiadacie na trollowanie.
                        > A molerowi zycze aby swoje kompleksy i nienawisc przelal w milosc do dzieci ,
                        > rodziny , zyczliwosc do sąsiadów łatwiej bedzie mu sie zylo.
                        > Kompleksy powoduja niekontrolowana zawisc - szkoda zycia.

o proszę, nawet głuptasek bambo zrozumiał coś z wypowiedzi autorki tego wątku.
                        Jestem zaskoczony :-)

Co do kompleksów to wbrew temu co sugeruje no_login (z całym szczerym
                        szacunkiem do tego Pana) ważne aby mieć świadomość ich istnienia. Przyznaję, ja
                        kompleksy mam, tak jak mam również wysypkę na ciasne umysły (nie mylić ze
                        ścisłymi). Mam nadzieję drogi No-Login, że bielmo z Twoich poczciwych oczu
                        kiedyś spadnie. Jesteś bardzo bystrym facetem, więc wierzę, że kiedyś tak się
                        stanie.
                        Bambiemu życzę zdrowia, gdyż mimo, iż jest to postać żałosna w swoim komiźmie,
                        to przyznję, że teraz awanturę wszcząłem ja, czego żałuję i osoby postronne
                        przepraszam.
                        >
                        • Gość: Bambi Re: tesknie z Chin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.05, 11:42
                          > iż jest to postać żałosna w swoim komiźmie

zastanawiam sie skad tyle nienawisci w jednym czlowieku sie bierze ?

> to przyznję, że teraz awanturę wszcząłem ja,

aby nie powodowac kolejnego flame'a >>>PLONK<<<
                    • Gość: Kastor Re: tesknie z Chin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.05, 11:52
                      Wez ty czlowieku zrob cos ze soba , moze do psychoanalityka idz ?? wypisujesz ze
                      ktos nie ma cos do powiedzenia a w kolejnym watku nic oprocz rzucania miesem nie
                      masz do powiedzenia. Twoj pseudo-intelektualny belkot jest nie do wytrzymania.
                      Czytam tylko czasem forum ale takie teksty to mnie wpieniaja. Nie zgadzam sie z
                      Bambi w wielu sprawach ale nie mam ochoty dyskutowac o pewnych sprawach ,
                      kwestia punktu widzenia, natomiast jak nie mam dopowiedzenia to nie wyzywam od
                      burakow czy czlowieczkow - no zupelnie absolutny niz intelektualny. Przczeytaj
                      swoj watek ze zrozumieniem i zastanow sie sie nad soba.
                      Dziadowskie to forum spadam stad.
                      • bogini_nocy Re: tesknie z Chin 27.04.05, 12:12
                        Gość portalu: Kastor napisał(a):

> Wez ty czlowieku zrob cos ze soba , moze do psychoanalityka idz ?? wypisujesz
                        z
                        > e
                        > ktos nie ma cos do powiedzenia a w kolejnym watku nic oprocz rzucania miesem
                        ni
                        > e
                        > masz do powiedzenia. Twoj pseudo-intelektualny belkot jest nie do wytrzymania.
                        > Czytam tylko czasem forum ale takie teksty to mnie wpieniaja. Nie zgadzam sie
                        z
                        > Bambi w wielu sprawach ale nie mam ochoty dyskutowac o pewnych sprawach ,
                        > kwestia punktu widzenia, natomiast jak nie mam dopowiedzenia to nie wyzywam od
                        > burakow czy czlowieczkow - no zupelnie absolutny niz intelektualny. Przczeytaj
                        > swoj watek ze zrozumieniem i zastanow sie sie nad soba.
                        > Dziadowskie to forum spadam stad.

Przykre jest to, że jeśli ktoś chce wytknąć czyjeś ułomności, to niestety sam w
                        tym błocie musi sie mazać. Inaczej się nie da. Z Kastorem zgadzam się wyłącznie
                        w jednej kwestii - dziadowskie to forum, i to wcale nie przez wulgaryzmy, ale
                        przez małomiasteczkowość. Niestety, ale co druga osoba z tego forum ma bardzo
                        widoczne ułomności, ale kto się do tego przyzna, skoro tu same "orły intelektu"
                        (Kastor, to również Ciebie dotyczy).

Wasza Bogini
                        • Gość: Bambi Re: tesknie z Chin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.05, 12:45
                          Do bogini >>

> Przykre jest to, że jeśli ktoś chce wytknąć czyjeś ułomności, to niestety sam
                          > tym błocie musi sie mazać

jesli dla Ciebie wykazywanie ulomnsci przez inwektywy do sposob intelektualnej
                          dyskusji to sory , nie bedziemy dyskutowac

> ma bardzo
                          > widoczne ułomności

Czy kazdemu czlowiekowi ktory ma ulomnosci czy to fizyczne czy spychiczne mowisz
                          o nich ??

Co wiecej znam wiele sposobow wskazywania nieprawidlowosci myslowych bez
                          obrazania dyskutanta ale trzeba miec odrobinej dobrej woli , najłatwiej
                          powiedziec : "a ty buraku" "a ty głabie" itp. Ale niestety taka dyskusja zmusza
                          do wysiłku intelektualnego na który niewielu stać. C
                          o więcej zauważyłem iz największa krytyka forumowiczów pochodzi od tych którzy
                          jedynie obserwują lub innych gości na forum.
                          Jesli Wam nie pasuje to przeciez jest tyle innych forów do czytania.

Do Kastor >>

Nie ma obowiazku czytania forum , ani nie ma obowiazku odpowiadania zyjemy
                          przecziez w wolnym kraju :)

Dla mine EOT w tym wątku bo będzie flame
            • Gość: kaka Re: tesknie z Chin IP: *.aster.pl 26.04.05, 17:31
              A myślałem, że w Chinach ludzie posługują się telefonami.
              • bogini_nocy Re: tesknie z Chin 27.04.05, 09:37
                Gość portalu: kaka napisał(a):

> (...) myślałem (...)

hmmmm, bez przesady, zagalopowałeś się :D
    • izaza Re: tesknie z Chin 27.04.05, 16:01
      Bede w poblizu ( w kazdym razie blizej niz przecietny forumowicz), wiec
      pozdrowienia od Marka przywioze, hehe...
      Zmykam na wschod... Raczej lece...
      • Gość: Pawełek Re: tesknie z Chin IP: *.bci.net.pl 27.04.05, 16:28
        izaza napisała:

> Bede w poblizu ( w kazdym razie blizej niz przecietny forumowicz), wiec
        > pozdrowienia od Marka przywioze, hehe...
        > Zmykam na wschod... Raczej lece...

Zdradzisz dokąd konkretnie lecisz?
        Jeżeli Chiny, to mam nadzieję, że nie prowincja kantońska, bo będziesz musiała
        na radykalną dietę przejść...chyba, że lubisz co bardziej dziwne robactwa...co
        bardziej paskudnie wyglądające tym większym powodzeniem się cieszy :-)))
        Powodzenia ;-)
        • Gość: izaza Re: tesknie z Chin IP: 222.110.4.* 29.04.05, 08:57
          juz z innego watku wiesz, ze jestem w Korei (na razie), potem, zobaczycie, mam
          nadziej, ze stamtad tez bede pisac;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka