Dodaj do ulubionych

10 NAJWAŻNIEJSZYCH SPRAW

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.05, 15:55
mam propozycje abysmy wspólnie określili 10 spraw, które są dla Siedlec i
powiatu siedleckiego są najważniejsze.
Moje propozycje:
1. obwodnica zachodnia
2. remonty dróg powiatowych
2. więcej parkingów w mieście
3. skuteczniejsza policja (np. poprzez rotacje policjantów na komisariatach)
4. czekam na Wasze propozycje...

PS. DO DZIEŁA ....
Obserwuj wątek
    • emektb Re: 10 NAJWAŻNIEJSZYCH SPRAW 07.06.05, 16:39
      nie gniewaj się tu na mnie z miejsca, ale trochę widać, że z ratusza jesteś. na
      pierwszym miejscu to raczej nowe miejsca pracy powinny być. bo co prawda
      bezrobocie jest na poziomie 15.6 ale to dlatego, że ca. 8 tysiaków ludków
      codziennie do Wsiawy zaiwania:p
    • Gość: Jacek z Ratusza Re: 10 NAJWAŻNIEJSZYCH SPRAW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.05, 16:51
      popieram, bazrdzo trafne spostrzeżenie.

1. bezrobocie (warto by było ściągnać jakąś np. Coca Cole albo nawet podpaski)
      2. obwodnica zachodnia
      3. remonty dróg powiatowych
      4. więcej parkingów w mieście
      5. skuteczniejsza policja (np. poprzez rotacje policjantów na komisariatach)
      6. czekam na Wasze propozycje...
      • Gość: pol Re: 10 NAJWAŻNIEJSZYCH SPRAW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 17:06
        Ciekawe czy można na terenie Siedlec stworzyć "specjalną strefę ekonomiczną", taką samą jaka jest w Wałbrzychu, która umożliwiałaby przedsiębiorcom skorzystanie z ustanowionych w niej preferencji? Słyszałem, żę tam przyciągneła kilka dużych firm m.in. Toyota, Faurecia, NSK Steering Systems, Metzeler Automotive, Cersanit, General Electric, Henkel.
        • Gość: pol Re: 10 NAJWAŻNIEJSZYCH SPRAW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 17:20
          Znalazłem jej stronę www.invest-park.com.pl ... a co do najważniejszej sprawy to niewątpliwie jest nią przyciąganie inwestorów i stwarzanie warunków do założenia własnej działalności(+ promocja, że taka możliwośc istnieje). Jeśli będą pracodawcy i możliwośc pracy dla nich, to będą też wpływy z podatków, a jak będą wpływy z podatków to na obwodnicę będą pieniądze i inne drogi również.
          Wiem, że do Urzędu Miasta zgłasza się dużo inwestorów z chęcią budowy budynków usługowo-handlowych dla rozpoczącia swojej działalności, ale radni boją się wydawać pozwolenia na budowy. Dlaczego? Mogę się domyślać... pewnie dlatego, że będą protesty konkurencji, okolicznych mieszkańców (jak w przypadku budynku na Monte Cassino), co w konsekwencji powoduje obawy naszych włodarzy o stołki w przyszłej kadencji... A nic tak nie szkodzi miastu jak brak inwestycji i brak świeżej krwi wśród radnych, nowego świeżego spojrzenia na sprawy gospodarcze. Reszta spraw to margines i wypadkowa kwestii wymienionej powyżej.
          • krzycho1252 Re: 10 NAJWAŻNIEJSZYCH SPRAW 07.06.05, 17:24
            Czyli proponujesz odświeżenie (odmłodzenie) Rady Miasta przy najbliższych
            wyborach. Jestem za.
          • Gość: pol Re: 10 NAJWAŻNIEJSZYCH SPRAW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 17:51
            Zprawdzcie jesca to: www.kleszczow.pl/g4.html
            Jest to przykład co można robić w sprawach gospodarczych nawet w małej gminie, pomijając nawet fakt dochodów od ich największego płatnika.
          • Gość: mariano Re: 10 NAJWAŻNIEJSZYCH SPRAW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 20:00
            Pol a od kiedy to radni wydają pozwolenia na budowę?
          • Gość: gość Re: 10 NAJWAŻNIEJSZYCH SPRAW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 20:02
            Hi hi - pol to jakieś nowe wcielenie Greluka
            • Gość: pol Re: 10 NAJWAŻNIEJSZYCH SPRAW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 23:59
              mniejsza o szczegóły, chodzi o sam fakt, że coś takiego się dzieje i brak jest woli żeby to zmienić. Ale do zadań rady miasta należy uchwalanie powiatowego programu przeciwdziałania bezrobociu oraz aktywizacji lokalnego rynku pracy. A jak to ma wyglądać?? Walka z bezrobociem to tworzenie miejsc pracy, praca to podatki, podatki to budżet, a to znaczy, że im więcej pracodawców i pracy tym bogatsze miasto. Ale trzeba jeszcze podjąć wysiłki, aby to osiągnąć, mieć jakiś plan długofalowy, pomysły wcielać w życie. ...Masz dobre pomysły? To je podaj na forum, bo krytykować to i ja potrafię. Jak coś wymyślisz i napiszesz to z chęcią wpadnę z tobą w dyskurs
              • Gość: mariano Re: 10 NAJWAŻNIEJSZYCH SPRAW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 06:42
                Gość portalu: pol napisał(a):
                > bo krytykować to i ja potrafię
                Nie wiem gdzie wyczytałeś tą krytykę?
                W pozostałych kwestiach generalnie się z Tobą zgadzam, choć przeciwdziałanie
                bezrobociu to nie tylko tworzenie miejsc pracy, to rówież szereg innych działań.
                Generalnie - bo piszesz o podatkach, a w tej kwestii zdecydowanie więcej powinno
                zadziałać państwo. Wiem, że nowe miejsca pracy byłyby odczuwalne tylko wtedy,
                gdyby pojawił się na rynku duży zakład, który zatrudniłby kilkaset osób. O taki
                jest niezmiernie trudno - jak pokazała to praktyka. Zakład powstanie, gdy będzie
                miał zapewniony zbyt - przykład Stadlera jest tu klasycznym. Tak naprawdę czy
                będzie on czy nie w naszym mieście zależy od wyniku przetargu na wagony na
                zdecydowanie wyższym poziomie samorządu. Miasto zachęca małych i średnich
                przedsiębiorców do tworzenia miejsc pracy (tu w kwestii podatków lokalnych na
                pewno można wpaść w dyskurs) choćby poprzez utworzenie funduszu gwarancyjnego.
                Generalnie - nie utrudniać i wspierać - ale inicjatywa leży również po drugiej
                stronie.
                • emektb Re: 10 NAJWAŻNIEJSZYCH SPRAW 08.06.05, 10:07
                  mariusz weź nie truj z tym wspieraniem bo choć cię lubię to aż słabo mi się
                  robi. może powinieneś tak jak prezydent z dyktafonem więcej chodzić? widzę, że
                  przyszła już chyba pora na to by pokazać ludziom jak tu się małych i średnich
                  przedsiębiorców wspiera. bo ja mogę cię zapewnić, że rozmowy to nie tylko pan
                  prezydent nagrywa.
                • emektb Re: 10 NAJWAŻNIEJSZYCH SPRAW 08.06.05, 10:08
                  a pewnie wspiera się wspiera. jednego może nawet starym żydowskim cmentarzem
                  może wesprą:p
                  • krzycho1252 Re: 10 NAJWAŻNIEJSZYCH SPRAW 08.06.05, 10:18
                    Jednego już wsparli Szpitalem żydowskim i drugim w historii Siedlec kirkutem a
                    ty piszesz,że i ten trzeci(ostatni) chcą pogonić. Szpital sprzedała warszawska
                    Gmina Żydowska o czy było dwa lata temu w "Polityce". Bez zgody Wa-wy się nie
                    obejdzie.Ale czy to może być prawda?
                    • emektb Re: 10 NAJWAŻNIEJSZYCH SPRAW 08.06.05, 10:36
                      ja tam nic nie wiem, że ktoś mówił że się na razie boi że go na taczkach wywiozą
                      • krzycho1252 Re: 10 NAJWAŻNIEJSZYCH SPRAW n/t 08.06.05, 10:51
                        Dyktafon. Nasz jeszcze obecny P. z dyktafonem ? Gdzie go nosi?
                        • emektb Re: 10 NAJWAŻNIEJSZYCH SPRAW n/t 08.06.05, 11:02
                          chodzi o część ubioru czy o miejsca w których bywa?:))
                          • krzycho1252 Re: 10 NAJWAŻNIEJSZYCH SPRAW n/t 08.06.05, 14:55
                            Zaskoczyłeś mnie "miejscami w których bywa". Poza gabinetem chyba nie nosi
                            dyktafonu ? Ma taką nieruchoma górną wargę... I jeszcze zaciekawia, jakiej
                            klasy jest ten dyktafon. Czy lepszy niż miał Michnik na Rywina ?
                            • emektb Re: 10 NAJWAŻNIEJSZYCH SPRAW n/t 09.06.05, 22:10
                              pewnie nie lepszy:)) ale nosi też w różne inne miejsca. np. na spotkanie ze
                              spółdzielcami w sali białej:) leżał na stoliku przy któym siedział
                • Gość: n_l Re: 10 NAJWAŻNIEJSZYCH SPRAW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.05, 12:55
                  > gdyby pojawił się na rynku duży zakład, który zatrudniłby kilkaset osób.
                  A gdyby jeszcze w takim zakładzie znalazły się miejsca pracy
                  dla absolwentów wyższych uczelni.Może zmniejszyłoby to trochę odpływ
                  młodych, wykształconych głów?
                  A może jakieś firmy z branży IT?
                  Druga Krzemowa Dolina w Siedlcach ...wiem marzenia bez szans na spełnienie :-(
                  • Gość: Jacek z Ratusza Re: 10 NAJWAŻNIEJSZYCH SPRAW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.05, 13:08
                    myśle, że dla naszego regionu jedyną szansa jest poparcie w wyborach młodych
                    polityków. Nowi ludzie nie uwikłani w rózne układziki zrobia wiecej niż stare
                    skorumpowane grzyby.
                    • Gość: n_l Re: 10 NAJWAŻNIEJSZYCH SPRAW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.05, 13:12
                      Moim zdaniem jest to sprawa dyskusyjna.
                      Po pierwsze-brak doświadczenia; kontakty, procedury, przepisy itd
                      Po drugie-nowi ludzie przyjdą na stanowiska nie zrywając starych znajomości
                      i przyjaźni, to tylko kwestia czasu kiedy powstaną nowe koterie
                      i kręgi wzajemnej adoracji.
                      • Gość: Jacek z Ratusza Re: 10 NAJWAŻNIEJSZYCH SPRAW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.05, 13:14
                        a kwestia bezpieczeństwa w mieście i powiecie. jakie macie zadnie na ten temat?
                • Gość: pol Re: 10 NAJWAŻNIEJSZYCH SPRAW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 01:33
                  Co do przetargu na autobusy szynowe... to został on unieważniony, gdyż został tak rozpisany aby Stadler "spełniał" jego wymogi... dwaj pozostali oferenci wnieśli protest co do warunków przetargu i oczekują na uczciwą procedurę... Żałuję, że prawdopodobnie Siedlce nie zyskają tego inwestora, ale jednak było to nieuczciwe, a komuś zależało na tym aby tak nagiąć warunki przetargu i za darmo tego nie zrobił.....CIEKAWE KTO TO TAKI...
                  • Gość: mariano Re: 10 NAJWAŻNIEJSZYCH SPRAW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 07:34
                    Eeeee nie mów, naprawdę to on...?:)
      • krzycho1252 Re: 10 NAJWAŻNIEJSZYCH SPRAW 07.06.05, 17:11
        Z ratusza już proponowali kiedyś obwodnicę zachodnią, która przebiegałaby
        karierem do Sokołowskiej,Północną do Kazimierzowskiej i.. Potrzebna jest duża
        obwodnica zachodnia i mała, która nie powinna kończyć się na Kazimierzowskiej
        ale łączyć się z Topolową. Duża powinna zaczynać się w Iganiach i przez
        zachodnie i północne rogatki miasta a może i przyległe wioski wychodzić powinna
        za Ujrzanowem.
        Więcej przejazdów pod torami, mam na myśli wiadukty lub tunele ale od żelaznego
        mostu nad torami wara. To zabytek budownictwa przemysłowego. Usprawnić trzeba
        przejazd ulicą Piaskową do Piasków Zamiejskich.Tyle na razie. A z którego
        ratusza jesteś? Z Jacka?
        • Gość: Jacek z Ratusza Re: 10 NAJWAŻNIEJSZYCH SPRAW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.05, 12:33
          a może by tak wójta Bieńka zachecić do kandydowania na prezydenta. Bo cos mi
          sie wydaje, że z niego byłby najlepszy kandydat.
          • emektb Re: 10 NAJWAŻNIEJSZYCH SPRAW 08.06.05, 13:57
            hola hola, najlepszy to jestem ja, ale przyznaję że bieniek też nieczego sobie
            jest:)) jako kandydat oczywiście:D
      • glos5 Re: 10 NAJWAŻNIEJSZYCH SPRAW 07.06.05, 18:36
        pkt. 7. Wymienić prezydenta oraz połowę jego dworu i zatrudnić tam ludzi,którzy
        będą umieli wypełnić wnioski o fundusze z UE.
        • ito25ms Re: 10 NAJWAŻNIEJSZYCH SPRAW 08.06.05, 14:26
          W tym cały problem,że szanse na naprawdę duże pieniądze z unijnego wora
          straciliśmy już kilka lat temu gdy obecnie nam panujący zadłużył po uszy nasze
          miasto. Prawda jest tragiczna: Ostrołęka wyciąga z UE 30 mln zł na obwodnicę,
          Płock 90 mln na dojazdy do nowego mostu, a u nas miasto musi posiłkować się
          środkami PKS, aby wybudować kolejnej rondko, bo nie jest w stanie samodzielnie
          sfinansować tej inwestycji.
          • Gość: żabka Re: 10 NAJWAŻNIEJSZYCH SPRAW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 08:22
            ito25ms napisał:
            > W tym cały problem,że szanse na naprawdę duże pieniądze z unijnego wora
            > straciliśmy już kilka lat temu gdy obecnie nam panujący zadłużył po uszy
            nasze miasto. Prawda jest tragiczna: Ostrołęka wyciąga z UE 30 mln zł na
            obwodnicę, Płock 90 mln na dojazdy do nowego mostu, a u nas miasto musi
            posiłkować się środkami PKS, aby wybudować kolejnej rondko, bo nie jest w
            stanie samodzielnie sfinansować tej inwestycji.

Ale my mamy za to ekstra uliczki prowadzące na podmokłe łąki. I taaaki krzyż! I
            coraz liczniejszą rzeszę urzędników, którzy dla nas kombinują, na którym
            garbatym chodniku postawić nową tabliczkę z informacja "Centrum", albo "rondo
            im. przygłupa", albo nawet kolejne rondko zrobić. To że nogi mozna sobie
            połamać na chodnikach naszej metropolii - to nieważne, ale JAŚNIE PAN PREZYDENT
            nową , bardzo drogą, służbową furą musi być wożony.

Więc postulat do twojej listy mam taki: LEKTYKA dla naszego władcy - tańsza, a
            i bezrobocie sie zmniejszy.
    • tramwajsiedlecki Re: 10 NAJWAŻNIEJSZYCH SPRAW 08.06.05, 15:45
      1. bezrobocie - (Stadler, rozbudowa Valmont)
      2. obwodnica zachodnia - od Igań do Strzały, przebicie Monte Cassino do
      Sokołowskiej, Piaskowa do Piasków Zamiejskich
      3. tunele pod torami - Daszyńskiego, Kilińskiego
      4. remonty/przebudów dróg powiatowych - poszerzenie (po dwa pasy w każdą
      stronę) Sokołowska, Kazimierzowska, Prusa, Partyzantów/Garwolińska, Łukowska,
      Janowska,Północna (z połączeniem Sokołowska-Kazimierzowska-Janowska)
      5. parkingi podziemne w śródmieściu
      6. aquapark, sala koncertowa, lodowisko, EMPiK
      7. renowacja i zagospodarowanie starówki
      8. zagospodarowanie terenów nad zalewem łącznie ze stanicą ZHP
      9. wspieranie rozwoju KRP (program 24h),TV Siedlce (program, sprzęt,
      profesjonalna realizacja)
      10.Ustanowienie łatwo czytelnych znaków firmowych miasta (np.El Greco, Jacek),
      wyrobów rynkowych stąd np. Chopin (sorry), pasztet podlaski itp.)

• Gość: kanye Re: 10 NAJWAŻNIEJSZYCH SPRAW IP: *.aster.pl 08.06.05, 16:56
        1. ladniejsze dupy
        2. wiecej parkingow
        3. zajebisty klub
        4. nowe kino
        5. dom rozpusty w ktorym mozna pojsc na lap dance
        6. duzo rosjanek zeby bylo w czym przebierac
        7. remont ulic ; bema,goreckiego,mireckiego,narutowicza,jagielonska
        8. sklep bezclowy w iganiach
        9. plaza
        10. wynajem skuterow wodnych
        11. hajłej
        • Gość: n_l Re: 10 NAJWAŻNIEJSZYCH SPRAW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.05, 18:50
          Jaki ten świat jest prosty.
          Dla niektórych...
        • emektb Re: 10 NAJWAŻNIEJSZYCH SPRAW 09.06.05, 22:14
          Gość portalu: kanye napisał(a):

> 1. ladniejsze dupy
          > 2. wiecej parkingow
          > 3. zajebisty klub
          > 4. nowe kino
          > 5. dom rozpusty w ktorym mozna pojsc na lap dance
          > 6. duzo rosjanek zeby bylo w czym przebierac
          > 7. remont ulic ; bema,goreckiego,mireckiego,narutowicza,jagielonska
          > 8. sklep bezclowy w iganiach
          > 9. plaza
          > 10. wynajem skuterow wodnych
          > 11. hajłej

w końcu jakieś rozsądne pomysły i możliwe do zrealizowani:) może nawet już
          wkrótce. tylko że bez hajłeja i sklepu bezcłowego:))

pozdro
      • Gość: mariano Re: 10 NAJWAŻNIEJSZYCH SPRAW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 17:57
        Rozumiem - 10 najważniejszych spraw na 10 kadencji Rady Miasta:)
        • klemens.klemens Re: 10 NAJWAŻNIEJSZYCH SPRAW 08.06.05, 21:28
          Im wyżej mierzysz, tym dalej dochodzisz. Starzyńskiego wizja rozwojy Warszawy
          realizowana jest właściwie dopiero teraz, ale najpierw trzeba tę wizję mieć.
          Lokalny polityk nie powinien byc tylko kadencjowidzem, powinien widzieć dalej,
          choć nie zawsze otrzyma możliwość realizacji wszystkich planów. Odwagi!
      • no_login Re: 10 NAJWAŻNIEJSZYCH SPRAW 08.06.05, 23:26
        > 9. wspieranie rozwoju KRP (program 24h),TV Siedlce (program, sprzęt,
        > profesjonalna realizacja)
        Wkładanie miejskich pieniędzy w prywatne firmy?
        Chyba w celu założenia kagańca.
        • brat_szczepana Re: 10 NAJWAŻNIEJSZYCH SPRAW 09.06.05, 14:27
          > Wkładanie miejskich pieniędzy w prywatne firmy?
          > Chyba w celu założenia kagańca.

Chyba nie o to chodziło pomysłodawcy?
    • Gość: anger Re: 10 NAJWAŻNIEJSZYCH SPRAW IP: *.e-siedlce.pl 10.06.05, 09:24
      no tak a o głupich chodnikach dla matek .. co ja mówię ojców z wózkiem nikt nie
      pomyśli. poczekamy aż dorobicie się :) i przejdziecie się np chodnikiem róg
      floriańska/puławskiego.. zresztą takich miejsc jest o wiele więcej.
      • krzycho1252 Re: 10 NAJWAŻNIEJSZYCH SPRAW 10.06.05, 09:30
        W ramach zwalczania bezrobocia powinna powstać samorządowa fabryka kół i
        zawieszeń do wózków przystosowanych do siedleckich chodników.Mhhh,jak zajmą się
        tym urzędnicy to będą robić kwadratowe koła.Ale przy Urzędzie będzie równo!
        • Gość: Jacek z Ratusza Re: 10 NAJWAŻNIEJSZYCH SPRAW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.05, 12:11
          a co sądzicie o siedleckiej służbie zdrowia?
          • kinguch Re: 10 NAJWAŻNIEJSZYCH SPRAW 11.06.05, 18:59
            CO do służby zdrowia to... Aha proszę pamiętać, że opinia ta jest wydawana z
            perspektywy pacjenta! Do tego dochodzą moje subiektywne odczucia!
            Szpital na Starowiejskiej znam dość dobrze, naprawdę świetnym pomysłem było
            zatrudnianie lekarzy zza wschodniej granicy! Są bardzo dobrzy i do tego
            nie "opierniczacze"
            Co do szpitala na Poniatowskiego, to dużo dobrych recenzji zbiera jednak tu
            jest się, czego przyczepić, baaaaaaaardzo kiepscy lekarze(to moje prywatne
            doświadczenie).
            Bardzo też nie podobają mi się pielęgniarki i to nie tylko w szpitalach, mówi
            się o dużym bezrobociu w tym zawodzie a u nas w Siedlcach trzyma się panie,
            które już dawno osiągnęły wiek emerytalny i wcale nie są takie rewelacyjne w
            tym, co robią!
            Kolejnym problemem jest spychalstwo, w Siedlcach naprawdę świetnie to
            funkcjonuje, a biedny pacjent chodzi od drzwi do drzwi i nic nie wie.
            Również ogromny bałagan, który panuje w szpitalu, cos sie gubi, czegoś nie ma,
            a cos się nagle popsuło!
            Dużym problemem są także posady "po koleżeńsku", co niestety w nie zbyt dużym
            mieście trudno ukryć!
            Podsumowując, służba zdrowia w naszym mieście niczym nie odbiega od tej w całej
            Polsce, jednak tak sobie myślę czy by się trochę nie oczyściła atmosfera jakby
            nagle ukrócić proceder obsadzania stanowisk kolegami!
            • razowiec Re: 10 NAJWAŻNIEJSZYCH SPRAW 13.06.05, 11:16
              Do listy tramwajasiedleckiego dorzuciłbym hasło:

"po równych chodnikach w XXI wiek"
            • Gość: n_l Re: 10 NAJWAŻNIEJSZYCH SPRAW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.05, 11:20
              Kolega pracuje w Anglii, jest lekarzem.
              Po wysłuchaniu jego opowieści zaryzykuję
              twierdzenie że polska służba zdrowia jest
              na dobrym, europejskim poziomie :-)
              • brat_szczepana Re: 10 NAJWAŻNIEJSZYCH SPRAW 21.06.05, 17:35
                Co do wiedzy lekarzy i wyposażenia szpitali pewnie tak,chociaż poziom
                siedleckich szpitali jest zapewne wyższy niż w mniejszych miastach.
    • klemens.klemens Re: 10 NAJWAŻNIEJSZYCH SPRAW 23.06.05, 22:17
      Wątek całkiem do rzeczy, chociaż propozycji nie za dużo.

Moje małe marzenie:

strona www MPK z mapką tras autobusowych, wykazem linii, częstotliwością
      kursowania,cenami biletów i strefami (mapka) itp.
      • Gość: Jacek z Ratusza 25 września 2005 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.05, 13:31
        macie jakies przecieki który z naszych wybiera sie na Wiejską?
        • Gość: Westwind Re: 25 września 2005 IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 27.06.05, 23:20
          W czym rzecz?
      • misinka81 Re: 10 NAJWAŻNIEJSZYCH SPRAW 19.10.05, 10:18
        Podpisuję się pod tym. Z tego, co wiem, to w MPK nie mają takiej osoby, która
        by się tym zajęła (tak powiedziano), ale przecież zaprojektowanie strony www.
        to nie jest wielki majątek dla takiej firmy.
        Pozdrawiam :)
        • razowiec Re: 10 NAJWAŻNIEJSZYCH SPRAW 19.10.05, 21:41
          MPK to przecież spółka miasta, dziwne że radni tym się nie interesują.
    • brat_szczepana 10 NAJWAŻNIEJSZYCH SPRAW - aktualne nadal 18.10.05, 17:58
      Aktualne nadal, a po wyborach wręcz paląco aktualne.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka