krzycho1252 05.08.05, 13:59 Pojawiły się na mieście plakaty z napisem "Nie ufaj koMuchom" i "RazLenin, RazStalin, RazPutin". Z autobusu nie mogłem przeczytać kto je podpisał ale mi się podobają. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kaowiec81 Re: Plakat polityczny.Nowa jakość? 05.08.05, 16:05 Rzeczywiście plakaciki są całkiem ciekawe. Plakat z feministkami też całkiem udany:-D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariusz Re: Plakat polityczny.Nowa jakość? IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 05.08.05, 16:19 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=262 Odpowiedz Link Zgłoś
emektb Re: Plakat polityczny.Nowa jakość? 05.08.05, 21:14 no te plakaty jako żywo przypominają mi te serwowane przez hitlerowców, ale pewnie tylko ja mam takie objawone skojarzenia Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho1252 Re: Plakat polityczny.Nowa jakość? 06.08.05, 09:56 emektb napisał: > no te plakaty jako żywo przypominają mi te serwowane przez hitlerowców, ale > pewnie tylko ja mam takie objawone skojarzenia Nie wiedziałem,że znasz się propagandowych plakatach hitlerowskich Niemiec? Takie porównanie jest co najmniej niestosowne. Odpowiedz Link Zgłoś
emektb Re: Plakat polityczny.Nowa jakość? 08.08.05, 11:12 no tak się akurat składa, że zajmowałem się trochę propagandą hitlerowską:)) ale co tam, tak jak napisałem to tylko moje zdanie. nie rozumiem dlaczego miałoby to niewinne porównanie być takie niestosowne? nie są takie same, ale wykorzystują te same mechanizmy manipulacji. ot i tyle. same plakaty rhm uważam za prymitywne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Właściciele pomysł Re: Plakat polityczny.Nowa jakość? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.05, 19:37 Ty pamiętasz czasy hitlera czy piszesz sobie ot tak? Odpowiedz Link Zgłoś
baaad Re: Plakat polityczny.Nowa jakość? 06.08.05, 13:27 Jesteś absolwentem warszawskiej ASP. W jaki sposób zarabiasz na życie? Zajmuję się projektowaniem plakatów, ilustracją, identyfikacją indywidualną. Współpracuję z agencjami oraz klientami bezpośrednimi. Zanim założyłem „Korekstudio” pracowałem w kilku dużych agencjach reklamowych. Zrezygnowałem z nich ponieważ brakowało mi zaistnienia osobistego. Byłem anonimowy. Twój plan się powiódł i Wojciech Korkuć zaistniał. Czy odniosłeś jakieś spektakularne sukcesy? Branża artystyczna sztuki użytkowej, czyli plakaty, ilustracja czy logo, jest dosyć elitarnym oraz niszowym klubem, zamkniętym gronem. Niewiele osób zna rangę nagród dla twórców sztuki użytkowej. Odpowiadając na pytanie: dostałem kilka nagród w kraju i za granicą. Miałem też tam wiele publikacji. To fragment wywiadu z autorem plakatów - reszta 12.08 w Życiu Siedleckim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawełek Re: Plakat polityczny.Nowa jakość? IP: *.bci.net.pl 08.08.05, 10:24 baaad napisał: reszta 12.08 w Życiu Siedleckim powrót? Odpowiedz Link Zgłoś
emektb Re: Plakat polityczny.Nowa jakość? 08.08.05, 10:42 nazwałbym to "badyl rewolucja":)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawełek Re: Plakat polityczny.Nowa jakość? IP: *.bci.net.pl 08.08.05, 11:12 emektb napisał: > nazwałbym to "badyl rewolucja":)) jeżeli nie tajne, to coś więcej proszę, jeżeli tajne to poźniej się odezwę :-) Odpowiedz Link Zgłoś
klemens.klemens Re: Plakat polityczny.Nowa jakość? 08.08.05, 11:47 Raczej głupawe te plakaty, treści ZERO, ot gra słowami i obrazkami. Odpowiedz Link Zgłoś
emektb Re: Plakat polityczny.Nowa jakość? 08.08.05, 11:51 klemens.klemens napisał: > Raczej głupawe te plakaty, treści ZERO, ot gra słowami i obrazkami. z tym to ja się zgadzam w 1000 proc.:) Odpowiedz Link Zgłoś
emektb Re: Plakat polityczny.Nowa jakość? 08.08.05, 11:50 badyl wszedł do elity. został dyrektorem:))) Odpowiedz Link Zgłoś
klemens.klemens Re: Plakat polityczny.Nowa jakość? 08.08.05, 11:55 O qrcze, zaczął nosić krawat? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawełek Re: Plakat polityczny.Nowa jakość? IP: *.bci.net.pl 08.08.05, 12:44 emektb napisał: > badyl wszedł do elity. został dyrektorem:))) w mordę jeżą, Badyl, grabula i wielkie gratulacje !!! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
klemens.klemens Re: Plakat polityczny.Nowa jakość? 08.08.05, 12:47 Fakt, to znakomicie. Dlaczego jednak jego awans jest odnotowany w kontekście tych idiotycznych plakatów? Antyfeminista, czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
emektb Re: Plakat polityczny.Nowa jakość? 08.08.05, 13:05 on to w ogóle jest na anty. teraz to mi powiedział nawet, że żadnym dyrektorem nie jest. i weź tu z nim jak człowiek z człowiekiem. no nie da się po prostu. może to wszystko dlatego, że jest (tfu) anarchistą?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawełek Re: Plakat polityczny.Nowa jakość? IP: *.bci.net.pl 08.08.05, 13:15 emektb napisał: > on to w ogóle jest na anty. teraz to mi powiedział nawet, że żadnym dyrektorem > nie jest. nieśmiały jest :-) Odpowiedz Link Zgłoś
emektb Re: Plakat polityczny.Nowa jakość? 08.08.05, 13:53 wydaje mi się, że wszystko wskazuje na to, że może być szefem:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n_l Re: Plakat polityczny.Nowa jakość? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.05, 14:48 a kawę potrafi parzyć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawełek Re: Plakat polityczny.Nowa jakość? IP: *.bci.net.pl 08.08.05, 15:09 Gość portalu: n_l napisał(a): > a kawę potrafi parzyć? uczył się tej sztuki u samego Emka, to pewnie potrafi...:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawełek Re: Plakat polityczny.Nowa jakość? IP: *.bci.net.pl 08.08.05, 15:10 Gość portalu: Pawełek napisał(a): > Gość portalu: n_l napisał(a): > > > a kawę potrafi parzyć? > > > uczył się tej sztuki u samego Emka, to pewnie potrafi...:-) przynajmiej nie będą cierpieć na nadciśnienie...hehe :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Właściciel pomysłu Re: Plakat polityczny.Nowa jakość? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.05, 20:00 Pierwsza kwestia to taka kwestia że to niejest polityczny plakat i jeżeli masz pojęcie w jakich czasach żyjesz zrozumiesz go (seria trzech plakatów? o kobietach też jest polityczny?) Teraz powininneś rozpocząć myśleć nad krytyką jedyny temat badylarstwa jaki tu jest poruszony to Twoja polityka badylami wolno Ci gonić nierobów a jak ktoś coś robi by wyróżnić pewne tematy i zmusić Cię do myślenia to lecisz do niego z badylami. Strzelasz do nas ślepakami na Ciebie i Tobie podobnych będzie plakat! Niezastanowisz się bo poco prawda? Te plakaty mają ochłodzić myślenie dlatego są proste. Zgadzasz się czy nie nieobchodzi mnie to. Plakaty są dedykacją dla wściekłych od dobroci ludzi którzy mają dosyć tematów prezentowanych i chłodzi ich zapęd. Jesteśmy prywatnymi obywatelami którzy chcą zjednać ludzi w celu osiągnięcia sukcesu nazywamy się MilJon. Odpowiedz Link Zgłoś
nicoscokej Re: Plakat polityczny.Nowa jakość? 08.08.05, 14:23 Nudni jesteście w swych pudełeczkach. BTK Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho1252 Re: Plakat polityczny.Nowa jakość? 10.08.05, 23:19 nicoscokej napisał: > Nudni jesteście w swych pudełeczkach. > BTK A o plakatach nic więcej nie powiesz ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ktokolwiek Re: Plakat polityczny.Nowa jakość? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.05, 03:39 O plakatach nie muszę!! Odpowiedz Link Zgłoś