Gość: dachomey IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 21.09.05, 11:32 proszę o opinie zespołów na wesele, może pomoże mi to wybrac Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mega Re: jaki zespół na wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.05, 11:36 Bootsy Collins Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sławek Re: jaki zespół na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 11:49 "TEST" polecam u mnie grali extra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: jaki zespół na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 11:55 Vaders Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ????? Re: jaki zespół na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 12:49 Ich troje, albo mandaryna :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: jaki zespół na wesele IP: 212.244.185.* 21.09.05, 13:58 bzzyk-band u mnie grali, super, fajnie grają i gadają, zachęcają do zabawy i ich solistka bradzo ładnie śpiewa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barabara23 Re: jaki zespół na wesele IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 21.09.05, 20:11 W Siedlcach podobno najlepsi są AXEL I MODEM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biesiadnik Re: jaki zespół na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 08:26 LUZ z MOK-u, wiem, że tańczą - nie drogo - po weselach jako "artpokaz". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryna Re: jaki zespół na wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.05, 09:46 Jedynie TEST. Fajnie grają. Na pewno nie będziesz żałował. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drop Re: jaki zespół na wesele IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 22.09.05, 12:46 w siedlcach nie ma dobrych zespołów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: jaki zespół na wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.05, 20:10 EFEKT - GRALI U MNIE I MOJEGO BRATA SA SUPER TEL.694100661 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POWESELNIK Re: jaki zespół na wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.05, 11:06 Do biesiadnika a`propo Luz-u ,art -pokaz owszem tylko pani lub pan młody to tancerze z ich zespołu , zapisz się pochodż z 10 lat potem ich zaproś a u ciebie zatańczą oczywiście gratis stary, taka u nich tradycja .Chcesz pokaz z CARO dance przyłącz do nich pochodz z 10 lat zapros i oni zatańczą. A może na ludowo to tutaj proponuje zespół folklorystycznyteż jest wybór . Chcesz rycerzy zapisz się do bractwa rycerskiego , chcesz żołnierzy w mundurach nie ma sprawy skończ WAT i zaproś kolegów w strojach galowych. a może chcesz zespół w biało-czerwonych krawatach zapisz się do samoobrony i zaproś kolegów. A jak ci się nie chce nigdzie d...py ruszyć to niestety pozostają twoje stare ciotki , co nie jedną piosenkę z radia znają i też może być fajny zespół ...no ale już nie art. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Re: jaki zespół na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.05, 10:33 bardzo dobry i sprawdzony jest zespół Orion,wcześniej dają płytę z nagraniami. W ogóle super prowadzą wesele. Nasi goście do dziś wspominają ekstra zabawę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: jaki zespół na wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.05, 13:09 Efekt - grali na studniówce w Prusie - było super Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dinozaur Re: jaki zespół na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.05, 12:15 Kiedyś w Siedlcach istniała giełda /turniej, festiwal/ tego typu zespołów. Tutaj gdzie obecnie jest CKiS była tzw. Sala Widowiskowa MPRB (Miejskie Przedsiębiorstwo Robót Budowlanych) na prawie 600 miejsc. Zespoły, które brały w tym udział były oceniane przez jurorów i publicznośc - która wypełniała salę po brzegi. Może warto wrócic do takiego pomysłu, może warto pomyślec również o tego typu Targach Weselnych w Siedlcach z szeroką ofertą propozycji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ar Re: jaki zespół na wesele IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 24.09.05, 10:07 Dawno dawno temu w latach 80 to co piszesz nazywalo sie WERYFIKACJE.Co ciekawe jedynie zespoly ktore przeszly teoretycznie mogly swiadczyc uslugi.Pisze teoretycznie bo wiadomo, mieszkamy w Polsce gdzie takie przepisy kazdemu wisza. Bylo to niby cos na wzor zdobycia licencji . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dagma Re: jaki zespół na wesele IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 24.09.05, 09:40 Zdecydowanie Axel sa naprawde dobrzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krytyk muzyczny Re: jaki zespół na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.05, 22:36 Około 75% pseudo muzykantów zajmujących się graniem na weselach NIE POTRAFI na niczym zagrać. Śpiew idzie z playbacku nagrany wcześniej w garażu po beczkowozie. Polecam zespół SPACE - młody, dynamicznie rozwijający się skład, pięknie prowadzą wesele, goście zrywają boki. Odpowiedz Link Zgłoś
jacek_urodzony_w_siedlcach Re: jaki zespół na wesele 25.09.05, 00:01 na moim weselu grało "Konto$" nie wiem czy jeszcze grywają, ale byli nieźli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: jaki zespół na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.05, 14:41 VADERS - u mnie na weselu grali super. Goście bardzo ich chwalili. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sin Re: jaki zespół na wesele IP: 81.15.159.* 25.09.05, 18:12 Najlepiej wybrać DJ -ja. Przynajmniej nie udaje, że gra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: jaki zespół na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.05, 22:37 Proponuje wybór dj-a znam 2 bardzo dobrych Skarus- "dj-classic" i "szczurek" - karol prezenter muzyczny Zespoły to lipa udają że grają Odpowiedz Link Zgłoś
aaga10 Re: jaki zespół na wesele 10.10.05, 20:14 żadnego dj-a byłam ostatnio na takim weselu kicha a axel jest wart tych pieniędzy które biorą zwaszcza że w porównaniu z innymi zespołami nie są dużo drożsi ale czekałam na nich 1,5 roku ale było warto wcześniej byłam na sylwestrze gdzie grali i to tylko utwierdziło mnie w przekonaniu że dobrze wybrałam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gogo Re: jaki zespół na wesele IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 27.09.05, 09:07 jak dj to jest takich dwóch co fajnie grają i prowadzą wesele Karol i Marcin tylko nie znam do nich kontaktu a zespół to polecałbym axel, modem - z siedlec lub passat z białej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość weselny Re: jaki zespół na wesele IP: *.kolporter.com.pl / 80.51.223.* 27.09.05, 15:49 Witam, ostatnio bawiłem się na weselu, na którym grali Karol i Marcin- było super. Nazywają się agencja usług muzycznych VIP (mam wizytówkę) tel. Karol 501-533-643, Marcin 602-122-214 Polecam i pozdrawiam, a z zespołów to AXEL, Modem, Luksus (śpiewa Kasia z Renault)- super Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kenny Re: jaki zespół na wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.05, 11:59 Papa Dance Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata Re: jaki zespół na wesele IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 27.09.05, 12:29 niech ktoś coś napisze o axel-u i passacie bo właśnie nad nimi się zastanawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: jaki zespół na wesele IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 27.09.05, 23:42 passat gra u mnie na weselu za rok we wrześniu z tego co wiem to musisz sie spieszyc bo brak terminow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata Re: jaki zespół na wesele IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 28.09.05, 08:38 ale jak ci się podoba ten passat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lopez Re: jaki zespół na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.05, 09:41 TEST jest fajny i ostatnio fajna dupcia spiewa :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bazyl Re: jaki zespół na wesele IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 28.09.05, 13:18 polecam nexus Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baba Re: jaki zespół na wesele IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 30.09.05, 19:44 nexus jest drogi , poza tym puszczają za dużo piosenek dla dzieci axel jest przereklamowany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justka Re: jaki zespół na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.05, 10:32 Widziałaś gdziedz , Babo, reklamę Axla?? A jeśli sa na weselu dzieci to akurat niezapominanie o nich świadczy bardzo dobrze o zespole Odpowiedz Link Zgłoś
bajrys3 Re: jaki zespół na wesele 02.10.05, 22:52 BAYER JAZZ BAND ! TEL: 510-360-498 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Wiśniewski Re: jaki zespół na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.05, 13:03 Najtaniej to jest wtedy jak ojciec weselny puszcza muze z magnetu ...:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: imperator Re: jaki zespół na wesele IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 04.10.05, 15:42 obojętne jaki zespół weźmiesz, wszyscy mniej więcej dadzą Ci to samo. Ważne byś wiedział czego chcesz. Powiesz że chcesz Disco Polo - każdy ci zagra, mją być przyśpiewki biesiadne - będziesz je miał. To zespół ma się dostrosować to twoich wymagań bo to ty będziesz wystawiał im opinie i albo ich polecisz komuś innemu albo nie. Poza tym jak goście będą się bawić na weselu nie zależy od zespołu tylko od nich samych. Jeżeli będzie fajna ekipa kolegów to i wesele będzie udane. Zespół też patrzy na towarzyswo i gra pod nie. Jeżeli miałbym już kogoś polecić to zdecydowanie zespół Passat z Białej Podlaskiej. Chłopaki grają na żywca z niezłym wokalem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: jaki zespół na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.05, 09:58 do Imperatora. "Żywiec" oznacza browar tak? Grają na korzyść tej firmy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: imperator Re: jaki zespół na wesele IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 05.10.05, 14:25 Nie to nie ma nic wspólmego z tym browarem chociażkto wie może chłopaki z passatu preferują to piwo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Porada Re: jaki zespół na wesele IP: *.minsk-mazowiecki.sdi.tpnet.pl 05.10.05, 17:27 U mnie grał MODUS i było super tanio a dobrze, dobry jest Vaders ale do niego trzeba 1,5 roku wczesiej i to za kase od 2600zł. Ja zapłaciłem 1800 i było super. Nie polecam tylko kamerzysty W. Kalińskiego człowiek nieodpowiedzialny ma kiepski sprzet i mysli ze moze byle co zrobic za taka kase. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciej Re: jaki zespół na wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.10.05, 20:47 jestem kelnerem od jakiegoś czasu i widzę kto jest dobry a kto lachę kładzie. TO MOIM ZDANIEM NAJLEPSZE ZESPOŁY /ALFABETYCZNIE/: AXEL EFEKT PASSAT VADERS a tak na marginesie pisząc dobrze o modusie troszkę przesadziłeś !!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aaga10 Re: jaki zespół na wesele 10.10.05, 19:57 axel super!!!! na wszystkim można oszzcędzać ale nie na zespole gorąco polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio Re: jaki zespół na wesele IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 11.10.05, 14:00 avel jest już sporo przereklamowany Zresztą muj osąd może brać się z tego że ostatnio byłem na wielu weselach i w zdecydowanej większości właśnie grał axel i już mi się znudził, te same konkursy, sporo przyśpiewek biesiadnych których nie trawię. Za to polecam Passat, grają naprawdę fajną nowoczesną muzykę i są tańsi Odpowiedz Link Zgłoś
aaga10 Re: jaki zespół na wesele 11.10.05, 15:29 wszystko zależy od tego, jakie się ma wymagania i co się ustali z zespołem my powiedzieliśmy że będzie dużo młodzieży , a oni już wiedzieli co grać poza tym są bardzo elastyczni w trakcie wesela goście zamawiają piosenki i oni to grają a jeśli chodzi o znudzenie to oczywiści jeśli włączy się tę samą składankę kilka razy to się osłucha ale jeśli chodzi o jakość wykonania to jest super moi gości byli pewni że w niektórych przypadkach piosenka była puszzcona z taśmy bo tak wiernie oddali oryginał i jeszcze jedna rzecz polecam wynajęcie ich do grania w kościele. Wczasie podniesienia jeden gra na organach a drugi na trąbce ciarki przechodzą z wrażenia po plecach, niezapomniane przeżycie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muzyk Re: jaki zespół na wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.05, 21:24 VADRES Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muzyk Re: jaki zespół na wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.05, 21:25 LUB PASSAT Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: jaki zespół na wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.05, 18:46 TSA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziarnkokau Re: jaki zespół na wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.05, 18:47 poznańskie słowiki Odpowiedz Link Zgłoś