Dodaj do ulubionych

jaki zespół na wesele

IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 21.09.05, 11:32
proszę o opinie zespołów na wesele, może pomoże mi to wybrac
Obserwuj wątek
    • Gość: Mega Re: jaki zespół na wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.05, 11:36
      Bootsy Collins
    • Gość: Sławek Re: jaki zespół na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 11:49
      "TEST" polecam u mnie grali extra
    • Gość: xxx Re: jaki zespół na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 11:55
      Vaders
    • Gość: ????? Re: jaki zespół na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 12:49
      Ich troje, albo mandaryna :)
    • Gość: asia Re: jaki zespół na wesele IP: 212.244.185.* 21.09.05, 13:58
      bzzyk-band u mnie grali, super, fajnie grają i gadają, zachęcają do zabawy i
      ich solistka bradzo ładnie śpiewa
    • Gość: barabara23 Re: jaki zespół na wesele IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 21.09.05, 20:11
      W Siedlcach podobno najlepsi są AXEL I MODEM
      • Gość: biesiadnik Re: jaki zespół na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 08:26
        LUZ z MOK-u, wiem, że tańczą - nie drogo - po weselach jako "artpokaz".
        • Gość: maryna Re: jaki zespół na wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.05, 09:46
          Jedynie TEST. Fajnie grają. Na pewno nie będziesz żałował.
          • Gość: drop Re: jaki zespół na wesele IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 22.09.05, 12:46
            w siedlcach nie ma dobrych zespołów
            • Gość: maja Re: jaki zespół na wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.05, 20:10
              EFEKT - GRALI U MNIE I MOJEGO BRATA SA SUPER TEL.694100661
        • Gość: POWESELNIK Re: jaki zespół na wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.05, 11:06
          Do biesiadnika
          a`propo Luz-u ,art -pokaz owszem tylko pani lub pan młody to tancerze z ich
          zespołu , zapisz się pochodż z 10 lat potem ich zaproś a u ciebie zatańczą
          oczywiście gratis stary, taka u nich tradycja .Chcesz pokaz z CARO dance
          przyłącz do nich pochodz z 10 lat zapros i oni zatańczą. A może na ludowo to
          tutaj proponuje zespół folklorystycznyteż jest wybór .
          Chcesz rycerzy zapisz się do bractwa rycerskiego , chcesz żołnierzy w mundurach
          nie ma sprawy skończ WAT i zaproś kolegów w strojach galowych.
          a może chcesz zespół w biało-czerwonych krawatach zapisz się do samoobrony i
          zaproś kolegów.
          A jak ci się nie chce nigdzie d...py ruszyć to niestety pozostają twoje
          stare ciotki , co nie jedną piosenkę z radia znają i też może być fajny
          zespół ...no ale już nie art.
    • Gość: mała Re: jaki zespół na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.05, 10:33
      bardzo dobry i sprawdzony jest zespół Orion,wcześniej dają płytę z nagraniami.
      W ogóle super prowadzą wesele. Nasi goście do dziś wspominają ekstra zabawę.
      • Gość: gość Re: jaki zespół na wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.05, 13:09
        Efekt - grali na studniówce w Prusie - było super
    • Gość: dinozaur Re: jaki zespół na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.05, 12:15
      Kiedyś w Siedlcach istniała giełda /turniej, festiwal/ tego typu zespołów.
      Tutaj gdzie obecnie jest CKiS była tzw. Sala Widowiskowa MPRB (Miejskie
      Przedsiębiorstwo Robót Budowlanych) na prawie 600 miejsc. Zespoły, które brały
      w tym udział były oceniane przez jurorów i publicznośc - która wypełniała salę
      po brzegi. Może warto wrócic do takiego pomysłu, może warto pomyślec również o
      tego typu Targach Weselnych w Siedlcach z szeroką ofertą propozycji.
      • Gość: Ar Re: jaki zespół na wesele IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 24.09.05, 10:07
        Dawno dawno temu w latach 80 to co piszesz nazywalo sie WERYFIKACJE.Co ciekawe
        jedynie zespoly ktore przeszly teoretycznie mogly swiadczyc uslugi.Pisze
        teoretycznie bo wiadomo, mieszkamy w Polsce gdzie takie przepisy kazdemu wisza.
        Bylo to niby cos na wzor zdobycia licencji .
    • Gość: Dagma Re: jaki zespół na wesele IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 24.09.05, 09:40
      Zdecydowanie Axel sa naprawde dobrzy
    • Gość: krytyk muzyczny Re: jaki zespół na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.05, 22:36
      Około 75% pseudo muzykantów zajmujących się graniem na weselach NIE POTRAFI na
      niczym zagrać. Śpiew idzie z playbacku nagrany wcześniej w garażu po
      beczkowozie.
      Polecam zespół SPACE - młody, dynamicznie rozwijający się skład, pięknie
      prowadzą wesele, goście zrywają boki.
      • jacek_urodzony_w_siedlcach Re: jaki zespół na wesele 25.09.05, 00:01
        na moim weselu grało "Konto$" nie wiem czy jeszcze grywają, ale byli nieźli
        • Gość: aga Re: jaki zespół na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.05, 14:41
          VADERS - u mnie na weselu grali super. Goście bardzo ich chwalili.
    • Gość: sin Re: jaki zespół na wesele IP: 81.15.159.* 25.09.05, 18:12
      Najlepiej wybrać DJ -ja. Przynajmniej nie udaje, że gra
    • Gość: ja Re: jaki zespół na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.05, 22:37
      Proponuje wybór dj-a znam 2 bardzo dobrych Skarus- "dj-classic" i "szczurek" -
      karol prezenter muzyczny Zespoły to lipa udają że grają
      • aaga10 Re: jaki zespół na wesele 10.10.05, 20:14
        żadnego dj-a byłam ostatnio na takim weselu kicha a axel jest wart tych
        pieniędzy które biorą zwaszcza że w porównaniu z innymi zespołami nie są dużo
        drożsi ale czekałam na nich 1,5 roku ale było warto wcześniej byłam na
        sylwestrze gdzie grali i to tylko utwierdziło mnie w przekonaniu że dobrze
        wybrałam
    • Gość: gogo Re: jaki zespół na wesele IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 27.09.05, 09:07
      jak dj to jest takich dwóch co fajnie grają i prowadzą wesele
      Karol i Marcin tylko nie znam do nich kontaktu
      a zespół to polecałbym axel, modem - z siedlec lub passat z białej
      • Gość: gość weselny Re: jaki zespół na wesele IP: *.kolporter.com.pl / 80.51.223.* 27.09.05, 15:49
        Witam, ostatnio bawiłem się na weselu, na którym grali Karol i Marcin- było
        super. Nazywają się agencja usług muzycznych VIP (mam wizytówkę) tel.
        Karol 501-533-643, Marcin 602-122-214 Polecam i pozdrawiam, a z zespołów to
        AXEL, Modem, Luksus (śpiewa Kasia z Renault)- super
    • Gość: Kenny Re: jaki zespół na wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.05, 11:59
      Papa Dance
    • Gość: beata Re: jaki zespół na wesele IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 27.09.05, 12:29
      niech ktoś coś napisze o axel-u i passacie bo właśnie nad nimi się zastanawiam
      • Gość: Marta Re: jaki zespół na wesele IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 27.09.05, 23:42
        passat gra u mnie na weselu za rok we wrześniu z tego co wiem to musisz sie
        spieszyc bo brak terminow
        • Gość: beata Re: jaki zespół na wesele IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 28.09.05, 08:38
          ale jak ci się podoba ten passat
          • Gość: Lopez Re: jaki zespół na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.05, 09:41
            TEST jest fajny i ostatnio fajna dupcia spiewa :-)))))
    • Gość: bazyl Re: jaki zespół na wesele IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 28.09.05, 13:18
      polecam nexus
      • Gość: baba Re: jaki zespół na wesele IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 30.09.05, 19:44
        nexus jest drogi , poza tym puszczają za dużo piosenek dla dzieci
        axel jest przereklamowany
        • Gość: justka Re: jaki zespół na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.05, 10:32
          Widziałaś gdziedz , Babo, reklamę Axla?? A jeśli sa na weselu dzieci to akurat
          niezapominanie o nich świadczy bardzo dobrze o zespole
    • bajrys3 Re: jaki zespół na wesele 02.10.05, 22:52
      BAYER JAZZ BAND !
      TEL: 510-360-498
    • Gość: Michał Wiśniewski Re: jaki zespół na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.05, 13:03
      Najtaniej to jest wtedy jak ojciec weselny puszcza muze z magnetu ...:-)
    • Gość: imperator Re: jaki zespół na wesele IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 04.10.05, 15:42
      obojętne jaki zespół weźmiesz, wszyscy mniej więcej dadzą Ci to samo. Ważne byś
      wiedział czego chcesz. Powiesz że chcesz Disco Polo - każdy ci zagra, mją być
      przyśpiewki biesiadne - będziesz je miał. To zespół ma się dostrosować to
      twoich wymagań bo to ty będziesz wystawiał im opinie i albo ich polecisz komuś
      innemu albo nie. Poza tym jak goście będą się bawić na weselu nie zależy od
      zespołu tylko od nich samych. Jeżeli będzie fajna ekipa kolegów to i wesele
      będzie udane. Zespół też patrzy na towarzyswo i gra pod nie.
      Jeżeli miałbym już kogoś polecić to zdecydowanie zespół Passat z Białej
      Podlaskiej. Chłopaki grają na żywca z niezłym wokalem.
      • Gość: Marcin Re: jaki zespół na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.05, 09:58
        do Imperatora.
        "Żywiec" oznacza browar tak?
        Grają na korzyść tej firmy?
        • Gość: imperator Re: jaki zespół na wesele IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 05.10.05, 14:25
          Nie to nie ma nic wspólmego z tym browarem chociażkto wie może chłopaki z
          passatu preferują to piwo?
    • Gość: Porada Re: jaki zespół na wesele IP: *.minsk-mazowiecki.sdi.tpnet.pl 05.10.05, 17:27
      U mnie grał MODUS i było super tanio a dobrze, dobry jest Vaders ale do niego
      trzeba 1,5 roku wczesiej i to za kase od 2600zł.
      Ja zapłaciłem 1800 i było super.
      Nie polecam tylko kamerzysty W. Kalińskiego człowiek nieodpowiedzialny ma
      kiepski sprzet i mysli ze moze byle co zrobic za taka kase.
      • Gość: maciej Re: jaki zespół na wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.10.05, 20:47
        jestem kelnerem od jakiegoś czasu i widzę kto jest dobry a kto lachę kładzie.
        TO MOIM ZDANIEM NAJLEPSZE ZESPOŁY /ALFABETYCZNIE/:
        AXEL
        EFEKT
        PASSAT
        VADERS
        a tak na marginesie pisząc dobrze o modusie troszkę przesadziłeś !!!!!!!!!!!!
        • aaga10 Re: jaki zespół na wesele 10.10.05, 19:57
          axel super!!!! na wszystkim można oszzcędzać ale nie na zespole gorąco polecam
          • Gość: gucio Re: jaki zespół na wesele IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 11.10.05, 14:00
            avel jest już sporo przereklamowany
            Zresztą muj osąd może brać się z tego że ostatnio byłem na wielu weselach i w
            zdecydowanej większości właśnie grał axel i już mi się znudził, te same
            konkursy, sporo przyśpiewek biesiadnych których nie trawię.
            Za to polecam Passat, grają naprawdę fajną nowoczesną muzykę i są tańsi
            • aaga10 Re: jaki zespół na wesele 11.10.05, 15:29
              wszystko zależy od tego, jakie się ma wymagania i co się ustali z zespołem my
              powiedzieliśmy że będzie dużo młodzieży , a oni już wiedzieli co grać poza tym
              są bardzo elastyczni w trakcie wesela goście zamawiają piosenki i oni to grają
              a jeśli chodzi o znudzenie to oczywiści jeśli włączy się tę samą składankę
              kilka razy to się osłucha ale jeśli chodzi o jakość wykonania to jest super moi
              gości byli pewni że w niektórych przypadkach piosenka była puszzcona z taśmy bo
              tak wiernie oddali oryginał i jeszcze jedna rzecz polecam wynajęcie ich do
              grania w kościele. Wczasie podniesienia jeden gra na organach a drugi na trąbce
              ciarki przechodzą z wrażenia po plecach, niezapomniane przeżycie
    • Gość: muzyk Re: jaki zespół na wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.05, 21:24
      VADRES
      • Gość: muzyk Re: jaki zespół na wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.05, 21:25
        LUB PASSAT
        • naufiz Re: jaki zespół na wesele 02.11.05, 13:38
          ja wole BORE
    • Gość: gosc Re: jaki zespół na wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.05, 18:46
      TSA
      • Gość: ziarnkokau Re: jaki zespół na wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.05, 18:47
        poznańskie słowiki
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka