Dodaj do ulubionych

MONTY WATERS W DEKADECYI

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.05, 15:49
Amerykański legendarny saksofonista altowy oraz wokalista Monty Waters zagra
w Siedlcach. Muzyk ów grywał z Dawisem,Coltranem ...........czy Marsalisami
UWAGA ZAGRA DLA MIESZKAŃCÓW NASZEGO MIASTA!!!!!
Na prawdziwą ucztę melomana zaproszą również chłopcy z Jasiek Jazz Trio...
Gwiazda wystąpi przy akompaniamencie doborowego kwartetu Kazimierza Jonkisza
Impreza inauguruje cykl JAZZOWA JESIEŃ W DEKADENCYI...
Z CAŁEGO SERCA ,CZULE I SZCZERZE ,ZAPRASZAMY
Obserwuj wątek
    • anarchaniol Re: MONTY WATERS W DEKADECYI 10.10.05, 17:06
      Kiedy? O której i za ile:)
      I czy w Dekadecy będą tylko konncerty Jazzowe
      Czy też przewidziane są też inne zespoły z innego gatunku muzycznego??
      • Gość: odpowiedzialny Re: MONTY WATERS W DEKADECYI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.05, 17:57
        piątek,14.10 o godz.19.00,bilety-8 zł w przedsprzedaży,10 zł w dniu
        występu.Koncerty będą różne i rockowe i bluesowe i kabaretowe...Ale jesień to
        piękny czas na jazz.Pozdrawiamy i zapraszamy.
    • Gość: ziarnkokau Re: MONTY WATERS W DEKADECYI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.05, 18:30
      <<<<Amerykański legendarny saksofonista altowy oraz wokalista Monty Waters zagra
      w Siedlcach. Muzyk ów grywał z Dawisem (jeśli już to Davisem) ,Coltranem...>>>>
      co znaczy słowo grywał ?? prosze powiedzcie na jakich płytach lub koncertach czy
      co - a może chodzi o Stefana Davisa i Ryśka Coltrana z Parzymiechów Dolnych?
      Może jeszcze z Heńkem Herbatą grał w Arabii Saudyjskiej?

Jasiek Trio Jazz poza basistą i nazwą ma coś wspólnego z jazzem??
      Nigdy nie słyszałem by klawiszowiec poszczycił się choć jednym akordem jazzowym
      jesli już to chyba z lat 20 a perkusista ma vokal super ale co do perkusji
      szczegolnie grając jazz to kpina z ludzi którym wciskacie że to jazz.
      Stratuliksus syfiliksus masło odrobine za kródkie.
      • scoobunny Re: MONTY WATERS W DEKADECYI 10.10.05, 20:01
        Gość portalu: ziarnkokau napisał(a):

> <<<<Amerykański legendarny saksofonista altowy oraz wokalista M
        > onty Waters zagra
        > w Siedlcach. Muzyk ów grywał z Dawisem (jeśli już to Davisem) ,Coltranem...>
        > ;>>>
        > co znaczy słowo grywał ?? prosze powiedzcie na jakich płytach lub koncertach
        cz
        > y
        > co - a może chodzi o Stefana Davisa i Ryśka Coltrana z Parzymiechów Dolnych?
        > Może jeszcze z Heńkem Herbatą grał w Arabii Saudyjskiej?
        >
        > Jasiek Trio Jazz poza basistą i nazwą ma coś wspólnego z jazzem??
        > Nigdy nie słyszałem by klawiszowiec poszczycił się choć jednym akordem
        jazzowym
        > jesli już to chyba z lat 20 a perkusista ma vokal super ale co do perkusji
        > szczegolnie grając jazz to kpina z ludzi którym wciskacie że to jazz.
        > Stratuliksus syfiliksus masło odrobine za kródkie.

Wychodzi na to, że nie brał udziału w nagraniu ktorejkolwiek z płyt, Coltrana
        czy tez Davisa. Prawdopodobnie tylko z nimi koncertował, albo aż.
        Grywał również z Art Blakey oraz z naszymi: Jazz Carriers i Novi Singers ze o
        Nahornym nie wspomne. Tak na marginesie, Carriers i Novi mogliby jeszcze kiedyś
        zagrać jakieś koncerty.
        Generalnie idę posłuchać człowieka na żywo i dopiero wtedy wrobię sobie opinię.
        Jednak patrząc na to w jakich środowiskach obracał się, jestem pełen optymizmu.
      • Gość: odpowiedzialny Re: MONTY WATERS W DEKADECYI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.05, 11:00
      • Gość: odpowiedzialny Re: MONTY WATERS W DEKADECYI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.05, 11:06
        nie chce się wdawa w polemiki ale ty się raduj człowieku , ciesz że ktoś
        działa w naszej sprawie-ludzi ociupinkę uwrażliwionych. No chyba że to moja
        tylko sprawa....
    • muchawka Czyżby jazz powrócił do Siedlec ? 11.10.05, 18:25
      Poza FSS jazz’u nie ma. Kiedyś bywał w Buena Vista. Czyżby Dekadencja dojrzała
      do bardziej ambitnego programu? Oby .....
      • Gość: ??? Re: Czyżby jazz powrócił do Siedlec ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.05, 19:31
        MOZE I DOJRZALA TYLKO CZEMU BROWAR TAM TAK NIELUDZKO DROGI???
        • muchawka Re: Czyżby jazz powrócił do Siedlec ? 11.10.05, 19:34
          To popieram. Cena powinna odstraszać meneli. Wypij połowę tego co zwykle, ale
          za to bez chamskiego towarzystwa
          • Gość: sde Re: Czyżby jazz powrócił do Siedlec ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.05, 17:37
            A wystepy wlaściciela Dekladencji tez tym razem bedą???Bo jak tak to się
            wybiore...
        • Gość: nosagi Re: Czyżby jazz powrócił do Siedlec ? IP: *.super-hosts.com 13.10.05, 10:18
          Dlatego ze sa frajerzy ktorzy za taka cene kupuja. Ja tam u pana S czasami bywam ale piwo tam raz kupilem i wystarczy, mozna bez problemu poradzic sobie we wlasnym zakresie ;)
    • Gość: Pan Czesio Re: MONTY WATERS W DEKADECYI IP: 192.168.1.* / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.05, 06:41
      Ja tam lecę.... będę figurował!!
      • Gość: suchy Re: MONTY WATERS W DEKADECYI IP: 81.15.159.* 13.10.05, 14:50
        no i niech pan Ś. się modli żeby emsi nie była na imprezie, bo znowu
        obiektywnie spojrzy na sprawę i wyjdą znowu jakieś "figurkI', bo wiadome t.mark
        bedzie sie bał ,buhahahha i ponownie się okaże że pan Ś. jest the best. Byłem
        widziałem, koncert git, Ś . i ekipa - żenada i bardzo dobrze że ktos się
        odwazył z TS prawde napisac, bo to nie pierwszy popis pana Ś. A moze emsi sie
        kumpluje z pania M. żoną Marcina Ś. która darła się na sali ze ma dosc ekscesów
        pana Ś. Brakowało tylko żeby w gębę go strzeliła, hahhahaha. Animator kultury
        moze jednak przy gwieździe takiego formatu nie pokaze jak wyzwala się
        owa "energy"....
        • Gość: sde Re: MONTY WATERS W DEKADECYI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.05, 15:10
          A ja myślę,że dopiero przy gwieździe takiego formatu wyzwoli się w nim pelnia
          jego "energy" i pójdzie wreszcie na calość.Oj chyba sie wybiore...Taka figurka
          przy takich figurach...Się bedzie dzialo...Panie animator wszyscy na pana
          liczą,niech pan nie zawedzie swojego największego fana pana Cesia,niech chlop
          zobaczy jak wyglada prawdziwa zabawa.I znowu jego ochom i achom nie będzie
          końca.Cale Siedlce liczą na pana animatora
          • Gość: Pe-ja Re: MONTY WATERS W DEKADECYI IP: *.orange.pl 14.10.05, 17:21
            I co kupisz bilet, to do ciebie nie podobne, będziesz nabijał kieszeń M.Ś.? czy
            tylko posłuchasz muzy i plotek z antresoli na pierwszym piętrze??
            SeDEsy na śmietnik!!
            • Gość: sde Re: MONTY WATERS W DEKADECYI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.05, 01:48
              Wnosze po twoim nicku,ze jestes z kregu ludzi,ktorzy maja krok w spodniach na
              wysokosci kolan i sluchaja tej "świeżej,nowoczesnej"muzyki HH.Mam nadzieje ze
              szybciej ten chlam wyladuje na smietniku niz ja,zyje tylko ta nadzieja i ona
              mnie trzyma przy zyciu.Pozdro ziomek!!!(brrr...)
              • Gość: Pe-ja Re: MONTY WATERS W DEKADECYI IP: *.orange.pl 15.10.05, 08:37
                masz nadzieję...??
                Nadzieja matką głupich jest, i tu potwierdza się to co o tobie myślę: głupiś ;-)
                Natomiast jeśli chodzi o muzykę to KAŻDA DOBRA MUZYKA JEST DOBRA (ale co może
                wiedzieć o tym ktoś taki jak ty)

SeDEsy na śmietnik!!
                • Gość: sde Re: MONTY WATERS W DEKADECYI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.05, 17:21
                  I jak ,byly jakieś nowe figurki?Jakos nikt nie przezywa tego wielkiego
                  wydarzenia...
                  • Gość: fajtłapa Re: MONTY WATERS W DEKADECYI IP: *.domena.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.05, 17:50
                    a ty sedesie nie robisz u siebie koncertów bo się boisz o podłoge?
                    • Gość: ziarnkokau Re: MONTY WATERS W DEKADECYI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.05, 18:20
                      Niestety w dekadencji nie mogłem być ale widziałem wczoraj Watersa w Sokołowie
                      Podlaskim na zaduszkach był ubrany na czarno i miał czarną skórę.

Sedes współczuję Ci masz martwe nogawki i sikasz pstrym płynem daj spokój chłopaku.
                    • Gość: sde Re: MONTY WATERS W DEKADECYI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.05, 20:46
                      Jeśli to do mnie to moze mi powiesz jak na 27m2 zrobić koncert?Chetnie
                      skorzystam z pomyslu
                      • Gość: prezydent marsa Re: MONTY WATERS W DEKADECYI IP: *.domena.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.05, 20:51
                        gdybyś był śmigielskim to bys poytrafił,
                        a tak jesteś tylko sedesem łoniakami oklejony
                        • Gość: sde Re: MONTY WATERS W DEKADECYI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.05, 20:55
                          Jakze sie ciesze ze nim nie jestem
                          • Gość: Słuchacz Re: MONTY WATERS W DEKADECYI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.05, 00:03
                            O co te kłótnie panowie, chcecie porozmawiać o muzyce dobrze trafiliście. Nigdy
                            nie stanę po żadnej ze stron, bo muzyka to matematyka, nie żaden jazz, bo może
                            to być n.p.: cyfra 584, czyli fraza zagrana na odpowiednio umówiony przez
                            muzyków sposób. Mówią, że prosta jest nieskończona, muzyk też miewa zły dzień.
                  • Gość: Pe-ja [...] IP: *.orange.pl 16.10.05, 20:03
                    Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                    • Gość: Pan Czesio Cenzura, cenzura, ach ta, cenzura ;-) IP: 192.168.1.* / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.05, 09:03
                      Biednego, Pe-ję zcenzurowali,
                      bo trafnych postów bardzo się bali.
                      Sedesa szybko, kolunio, roztrynił,
                      i tym sobie na forum, strasznie zawinił.
                      Co to za forum, Panowie i Panie,
                      którego celem jest cenzurowanie?
    • Gość: Pan Czesio Re: MONTY WATERS W DEKADECYI IP: 192.168.1.* / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.05, 09:20
      Koncert był kwintesencją doskonałości!!
      Więcej nie ma co pisać, kto był, ten wie!!
      • Gość: sde Re: MONTY WATERS W DEKADECYI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.05, 11:38
        No nareszcie kilka slow mniodem plynacych w tym potoku g...Brawo panie Cesiu
        trzymaj pan(z nim)tak dalej.Czekamy na wiecej!!!!
        • Gość: Pan Czesio Re: MONTY WATERS W DEKADECYI IP: 192.168.1.* / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.05, 13:01
          ooo, i sedes, łajzunia,
          odzywa się co chwilunia.. hehe...
        • misinka81 Re: MONTY WATERS W DEKADECYI 17.10.05, 13:37
          jak dla mnie, to w tym wątku występuje stała przewaga gó...a przed miodem, ale
          może ja zbyt wiele oczekuję...
        • misinka81 Re: MONTY WATERS W DEKADECYI 17.10.05, 13:37
          jak dla mnie, to to występuje stała przewaga gó...a przed miodem, ale może ja
          zbyt wiele oczekuję...
          • misinka81 Re: MONTY WATERS W DEKADECYI 17.10.05, 13:41
            nienawidzę mojego kompa!!!;)
            • Gość: ziarnkokau Re: MONTY WATERS W DEKADECYI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.10.05, 14:45
              Jestes przegrana i nie wiesz co napisac to nie watek o mniodzie ani stolcu tylko
              o sedesie jego uzaleznieniu od budaprenu i miłosci do tanich trampków Na rondzie
              następnym razem skręc w lewo zobaczysz będziesz INNA.
              • misinka81 Re: MONTY WATERS W DEKADECYI 17.10.05, 15:07
                Jeżeli nie orientuję się w temacie, to się nie odzywam. Mój komentarz dotyczył
                poziomu wyrażania swoich opinii niektórych uczestników forum, ale widocznie
                Twój tok rozumowania nie potrafił przyjąć takiej opcji do wiadomości. Nie będę
                się zniżać do dyskusji z Tobą, więc skoro nie podoba Ci się, to co piszę, bądź
                łaskaw nie odpowiadać na moje posty i nie będziesz miał problemu.
                Pozdrawiam :)
                • bambii Re: MONTY WATERS W DEKADECYI 17.10.05, 15:22
                  > Mój komentarz dotyczył
                  > poziomu wyrażania swoich opinii niektórych uczestników forum

uffffff no to nie jesteś sama, widać normą jest ogół a nie margines ;)

Pozdrawiam cieplo
                  • Gość: Głos Prawdy Re: MONTY WATERS W DEKADECYI IP: 192.168.1.* / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.05, 16:00
                    A prawda to, że prawda, bambii, boli??
                    Do roboty byście się wzieli a nie za pieniądze nasze, na forum czas trwonili!!
                    • bambii Re: MONTY WATERS W DEKADECYI 17.10.05, 16:02
                      A kto ci misiu powiedzial ze to twoje pieniądze ?
                      pracuje za swoje i moj czas trwonie nie twoj wiec nic ci do tego.
                      • Gość: Głos Prawdy Re: MONTY WATERS W DEKADECYI IP: 192.168.1.* / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.05, 16:21
                        Oooo, i bambii ma nerwy słabiutkie....
                        • bambii Re: MONTY WATERS W DEKADECYI 17.10.05, 16:25
                          jak sie mowi o pieniadzach to nie ma sentymentow
                          • Gość: Głos Prawdy Re: MONTY WATERS W DEKADECYI IP: 192.168.1.* / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.05, 16:26
                            hehe, no zobacz... chyba Cię polubię... ;-)
                          • Gość: Głos Prawdy Re: MONTY WATERS W DEKADECYI IP: 192.168.1.* / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.05, 16:28
                            w takim razie BAMBII NA VICE... hihi
                            • bambii Re: MONTY WATERS W DEKADECYI 17.10.05, 16:34
                              o zesz Ty .....
                              • Gość: Głos Prawdy Re: MONTY WATERS W DEKADECYI IP: 192.168.1.* / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.05, 16:44
                                ojej, ojej, a cio, skoro z kasą nie ma sentymentów to dawaj, dawaj.... nadasz się!!
                    • Gość: ziarnkokau Re: MONTY WATERS W DEKADECYI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.10.05, 16:12
                      wykluczam Bambejro z forum...
                      Niestety Bambi okazujesz się byc trolem wiec koniec przenieś się na forum dla
                      uwodzicieli tanim winem... Przepraszamy siedlce to nie portal dla puszczalskich
                      awanturników jeszcze raz przywołuje Cie zajmij się żoną.
                • Gość: ziarnkokau Re: MONTY WATERS W DEKADECYI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.10.05, 15:49
                  Nic na temat tu nie napisałas wiec idź bo Cię wychłostam dziewko.

Prosze bardzo to jest watek prawdy o sedesia a Ty pierdzielisz że coś Ci się nie
                  podoba wynocha.

Pamiętaj budapren nie zmieni nic.
                  Bambejro Twój poplecznik od teraz jak widze może Cie poczestuje swoją prawda i
                  już będziesz miljon mondra Pamiętaj Go żona nigdy nie ciągła Ty zmień to Wiesz
                  co daje perspektywe gdzy czas mu stoi?
                  • misinka81 Re: MONTY WATERS W DEKADECYI 17.10.05, 17:26
                    na czczęście to nie jest Twoje prywatne forum i mogę sobie pisać ;)
                    i co mi zrobisz niuniu, hm?
                    • no_login Re: MONTY WATERS W DEKADECYI 17.10.05, 19:07
                      Misinko, nie karm trolli, bydlątka czekają tylko
                      na jakakolwiek reakcję co daje im pretekst do pisania
                      kolejnego posta lub zakładania nowych watków.
                      Jedyną prawidłową reakcją jest klikanie w czerwony
                      koszyk "skasujcie post" i zgłaszanie trolli
                      na adres forum.abuse@gazeta.pl, spróbuj, to działa :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka