Dodaj do ulubionych

Figurki,wygibasy-do pana Czesia...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.05, 14:36
No i jak panie Cesiu slyszalem ze wystep panskiej trupy jazzowej przycmil
pozniejszy wystep wlasciciela Dekadencji na tej samej scenie.Podobno chlop
dal taki show ,ze nawet w/w zespol wyszedl bo uznal,ze nie da rady z nim
konkurowac.Facet ma w sobie tyle"energy" ze zadne figurki mu niestraszne
(uuups,powiedzialem figurki???).Tylko zawsze robi te wystepy z kolegami,zeby
mial na kogo zwalic,gdyby jakas figurka mu nie wyszla(nie zeszla,nie poszla*-
niepotrzebne skteslic).A moze by tak zmienic nazwe tego lokalu na
dekLadencja,bo komus tam nieźle wali w dekiel.Nikt nie docenil takiego
showmana-animatora kultury(tfu!!!).Jakos to co pokazal nie mialo nic
wspolnego z jakakolwiek kultura.Chyba sie wybiore na nastepny koncert do
DekLadencji,moze znowu animator jakas figurke z kolegami wy...kręci.A pan
panie Cesiu przypomina mi tego Cesia z Kabaretu Olgi Lipińskiej co to zawsze
pytal"Panie Janeczku mam grac???",tylko pan pyta"panie Marcinku mam
kadzić???".A moze pan Cesio to pan Marcinek we wlasnej,cherlawej osobie???To
w takim razie juz wszystko bym rozumial....
Obserwuj wątek
    • bambii Re: Figurki,wygibasy-do pana Czesia... 12.10.05, 16:40
      byles tam ???
      • Gość: sde Re: Figurki,wygibasy-do pana Czesia... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.05, 17:35
        Na szczescie jeszcze nie ma obowiazku bywania w lokalach tego pana(duze
        przeoczenie panie Ś.moze by jakas uchwala Rady Miasta to zmienila?)
        • Gość: kiermasz Re: Figurki,wygibasy-do pana Czesia... IP: *.domena.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.05, 18:23
          gientki pierogu - jeśli kiedykolwiek internet przestanie być twoją matką i kochanką w jednym, a na znajomości z przedszkola zaczniesz patzeć inaczej niż przez pryzmat pasma nieustających traum i w końcu źródłem kreowania opinii twej nie będzie wybzdryngolona małolata oburzona tym ze znowu ktoś się dobrze bawi i to pod swoim dachem to wtedy se kup jakoś rzecz do roboty
          • Gość: sde Re: Figurki,wygibasy-do pana Czesia... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.05, 19:19
            Szkoda ,ze tylko on sie dobrze tam bawi...
            • Gość: kiermasz Re: Figurki,wygibasy-do pana Czesia... IP: *.domena.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.05, 19:42
              pzrzeciez ciebie tam nawet nie bylo, bawili sie wszyscy oprócz stolca, przepraszam stolika pani dziennikarz
              • Gość: sde Re: Figurki,wygibasy-do pana Czesia... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.05, 19:46
                Jakie ty masz dokladne informacje,pan Cesio jak mniemam?
                • Gość: kiermasz Re: Figurki,wygibasy-do pana Czesia... IP: *.domena.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.05, 19:49
                  słabo, że prawda niejest przez ciebie akceptowana
                  • Gość: sde Re: Figurki,wygibasy-do pana Czesia... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.05, 20:18
                    Mianowicie jaka prawda?
                    • bambii Re: Figurki,wygibasy-do pana Czesia... 12.10.05, 22:43
                      a były jakies konkursy np. silowanie z figurką w obecnosci kolegow ? :P
                      • Gość: sdwe Re: Figurki,wygibasy-do pana Czesia... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.05, 23:22
                        Pan animator raczej z tych cherlawszych ,wiec chyba wynik bylby do
                        przewidzenia,zreszta z jedna figurka mu juz raz nie wyszlo i sie zrobil kwas...
                      • Gość: ziarnkokau Figury i buraki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.05, 00:36
                        Słuchajcie parobasy zleźcie kiedyś z traktorów własnego intelektu... Jaśnie
                        Małolat emsi (jak mi wiadomo fanka dody elektrody i taniego wina oraz kina akcji
                        w ubikacji) napisała w prasie a Wy się tym jaracie Jako forumowicze macie
                        obowiązek szukać prawdy ale jak widać daleko wam do niej. Zapewniam Was zabawa
                        była wporzo wspaniała nikt nikogo nie uraził nie było sensacji o co cała sprawa
                        ?? Ja wiem !!
                        Młoda pani pisareczka emsi usłyszała zbyt wiele trudnych dzięków w trakcie
                        koncertu nie wiedziała co można napisać o muzyce której nie rozumie to napisała
                        o tym co było po koncercie...
                        Do Pani pisareczki:
                        Droga Pani pisareczko emsi wiem że skończyły się festyny "ściskania truskawki" i
                        "lizania pomidora" ale proszę się nie martwić jeszcze kilka festynów rolniczych
                        będzie typu bis ziemniak czy ostatni burak będzie Pani miała wolna głowę żaden
                        pierdzielony dżez nie rozproszy Pani uwagi i jestem pewien że napisze Pani
                        artykuły na temat.

Proszę o sprostowanie artykułu ponieważ nie wiem gdzie tam był Robert
                        Majewski!!!! chyba że trąbka to coś innego niż mi się wydaje. Proszę przykładać
                        się do treści które Pani przekazuje czytelnikom i tez już ze swojej strony
                        proszę następnym razem kiedy będzie koncert posłuchać wczuć się tam naprawdę
                        było o czym napisać, Łukasz Dudewicz dał popis swoich umiejętności na gitarze
                        basowej (siedlczanin który występuje na scenach całej Polski ) zagrał jak muzyk
                        z najwyższej pułki (moim zdaniem z muzyków zebranych na omawianym koncercie
                        najzdolniejszy niewątpliwie o czym Pani nie wspomina ale jak można skoro o
                        jazzie nic się nie wie to się ploty pisze) Wystąpił również Aleks beatboxer
                        który zaskoczył niesamowicie publiczność zebraną w Dekadencji swym występem (ale
                        właśnie tak na dżemach powinno być) znany w świecie beatbox-u jako Pryk
                        siedlczanin znany już na cała Polskę Beatboxer który będzie w tym tygodniu
                        reprezentował Siedlce na wielkiej bitwie beatboxerów w Warszawie jeśli ktoś ma
                        ochotę kibicować Prykowi to zapraszamy w piątek 2005.10.14 do Piwnicy pod
                        Harendą od 18:00...
                        beatbox.wbw.pl/

Kończę Ci Jaśnie Pisareczko pisać to i bowo bo zjadłem i juz nudno mi z Twoją
                        wiedzą i bystrotą w kinie Twej Jednej akcji.

A widzisz masz farta jeszcze zapale papierosa i Ci jedną rzecz opowiem
                        mianowicie dowcip:
                        Był sobie kiedyś koń pewnego dnia zjadł coś i go bardzo brzuch rozbolał.

jeszcze jeden dowcip:

Szedł sobie żuraw po plaży a tu nagle bocian wyskakuje i mówi do niego słuchaj
                        żuraw gdzie idziesz?.

Oczywiście to były tylko żarty.
                        • Gość: sde Re: Figury i buraki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.05, 00:55
                          Wisz co ziarno tego tam... jesli ty piszesz pólki przez "U" to nie masz prawa
                          pisac ze ktos czegoś nie rozumie ,bo ty nie zrozumiales nawet ortografii na
                          poziomie szkoly podstawowej.Moze i lubisz jazz ale to nie tlumaczy twojej
                          tępoty na polu ortografii.Tez wystepowales z animatorem na scenie po
                          koncercie???Coś mi sie wydaje,że tak.
                          • Gość: ziarnkokau Re: Figury i buraki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.05, 00:59
                            och ta ortografja :D
                          • Gość: zorro Re: Figury i buraki IP: 80.51.51.* 13.10.05, 08:24
                            wiedziałem że przyczepią się do tego U, dobrze zrobiłeś :)
    • Gość: ziarnkokau Re: Figurki,wygibasy-do pana Czesia... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.05, 00:54
      sedesie prostaku długowłosy przestań bo Cie wychłostam.

Tak, to nie efekt budaprenu sam Pan do ciebie rzecze.
      • Gość: sde Re: Figurki,wygibasy-do pana Czesia... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.05, 01:08
        Nie jestem dlugowlosy tak jak ty nie jestes panem i nigdy nim prostaku nie
        bedziesz!
    • Gość: Pan Czesio Prawda o sde IP: 192.168.1.* / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.05, 06:04
      Koncert był przedni, sam go widziałem...
      a o sde napąknę: że jest on pedałem...
      z nory ryja nie wystawi,
      lecz każdy temat na forum kulawi..
    • Gość: Pan Czesio SDE - to do ciebie!! IP: 192.168.1.* / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.05, 06:16
      Koncert był przedni, sam go widziałem...
      a o sde napąknę: że jest on pedałem...
      z nory ryja nie wystawi,
      lecz każdy temat na forum kulawi..
      podobnie jak emsi - diskopolówa,
      bzdurami swymi codzienność zatruwa...
      to tyle, mili, Panowie i Panie,
      czas się szykować na nowe granie...
      w najbliższy piątek, na nowej scenie,
      znów się pojawi najlepsze brzmienie!!
      będzie zabawa, będzie się działo,
      żeby na forum tematów przybrało!!
      • Gość: kiermasz Re: SDE - to do ciebie!! IP: *.domena.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.05, 07:29
        sedesie, po nazwisku wnoszę, że jesteś z gminu
        a cham honoru nie ma
    • Gość: nosagi Re: Figurki,wygibasy-do pana Czesia... IP: *.super-hosts.com 13.10.05, 10:29
      Ja jestem za wystepami, po dwóch godzinach jazzowania nalezy sie publice chwila rozrywki! Proponuje rozbudowac ten pomysl, 15 minut grania 10 minut wystepow, obojetnie moze byc kontynauacja czlowieka gumy, ale mysle ze trzeba by z grubszej rury walnąc, w filmie "Czarny kot, biały kot" wystepuje pani ktora spiewając wyciaga tylną czescia ciala gwozdzie z desek! No cos w tym stylu pasowalo by i u nas zrobic. Panie Marcinie do roboty!
      • Gość: suchy Re: Figurki,wygibasy-do pana Czesia... IP: 81.15.159.* 13.10.05, 15:00
        Widocznie żona Marcina Ś. tez jest diskopolówą, fanką Dody elektrody etc... jak
        owa emsi bo występy i figurki męza nie przypadły także jej do gustu. Albo tez
        pokazała jak sie wywala w niej "energy", tylko ta negatywna "energy". Po
        pierwszym wejsciu męza na scenę zrobiła mu awanturę, no chyba że tak ze sobą
        rozmawiają na codzien animator kultury i najbliższa mu kobieta,:)). Dała popis
        dziewczyna! Miny podwładnych pana Ś. nie wskazywały na to że tańce na scenie (
        owe figurki i wygibasy) są godne zachwytu...Nikt chyba się nie spodziewał że TS
        moze zaatakowac pana Ś. stąd to oburzenie. Ziarnkokau chwal, chwal pana Ś. moze
        obejmiecie teraz wy patronat, Musicie przeciez stosować taktykę dupowłazów...
    • Gość: Pe-ja Re: Figurki,wygibasy-do pana Czesia... IP: *.orange.pl 13.10.05, 18:13
      Dla mnie qll impreza, a "sedesa" na śmietnik trza wystawić!
      SDE spadaj z forum, łachu!!
      • Gość: sde Re: Figurki,wygibasy-do pana Czesia... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.05, 15:04
        NIedoczekanie twoje d...wlazie!!!
      • bogini_nocy Re: Figurki,wygibasy-do pana Czesia... 14.10.05, 15:16
        Gość portalu: Pe-ja napisał(a):

> Dla mnie qll impreza, a "sedesa" na śmietnik trza wystawić!
        > SDE spadaj z forum, łachu!!

Nie boisz się, ze ktoś ci zrobi kuku w orandźu? :-D
        • krzycho1252 Re: Figurki,wygibasy-do pana Czesia... 14.10.05, 16:02
          Na 14 stronie ŻS jest zdjęcie z komentarzem.."wprowadzeni w jazzowy nastrój
          fani próbowali swych sił na scenie". Czesiek tańczy ale czy to Pan Czesio... a
          jakby nawet to co?
        • Gość: Pe-ja Re: Figurki,wygibasy-do pana Czesia... IP: *.orange.pl 14.10.05, 17:13
          Te, nie moja bogini, zajmij się skrywaniem w swej nocy i owoców się nie czepiaj...

Pe-ja - Nie Twój ;-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka