Gość: zapominajka IP: 80.51.51.* 24.10.05, 22:57 Zniknął a wraz z nim Jego Poezja co dodawała mi radości życia. Na tę okoliczność napisałam smutny wiersz: TedZie zabrali Cię a wraz z Toba mój uśmiech muszę przypinać go. Agrafkami. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ziarnkokau Re: Gdzie Ted? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.05, 23:29 Ted uleciał jak ulotny jest ząb. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted Re: Gdzie Ted? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.05, 23:57 zRasta mi się wyrwany ząb. Niezła faza przy znieczuleniu. Pogotowie stomatologiczne na 3go Maja 2005r: Dentysta za mgielną kotarą Mierzi swe szczypce Nic nie będzie bolało Widziałem Pana w telewizji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zapominajka Re: Gdzie Ted? IP: 80.51.51.* 25.10.05, 08:12 No i od razu lepiej :) dzień dobry będzie. Piękny dzionek nastał gdyż Ted się odezwał i zakwitły mgłą moje pachy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuza Re: Gdzie Ted? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.05, 08:28 Idę ul.Pułaskiego Samochody jadą Ptaki odlatują za granicę Ktoś stoi na balkonie A mi paznokieć wrósł w siedlecką glebę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiermasz Re: Gdzie Ted? IP: *.domena.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.05, 08:50 Kwestia jest takiej matury: czy jeździć na ryby nie mając roweru, czy chodzić na wyścigi kolarskie. I nie jest ona błaha, bo pies z qlawą nogą z takiego powodu wykitował niejeden. Właściwie pora by się gotować do drogi, tylko że obecnie smażenina w modzie, a nie gotowanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted Re: Gdzie Ted? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.05, 15:46 Poznań. Maj. Słowiki podpiskują. Cytadela. Rynek. Pociąg z Terespola. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuza Re: Gdzie Ted? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.05, 07:49 dla Teda Siedlce.pażdziernik.wróble skowyczą.Więzienny mur.Jacek.Autobus podmiejski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted Re: Gdzie Ted? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.05, 17:34 Zuza czas przełamać się i poszukać sponsorów na wydanie tomika o Siedlcach. Jeżeli to o naszym mieście słowa, zwróć się do Prezydenta o stypendium. Wiem coś o tym chętnie dają...Oto wiersz z tej okazji: Dajcie, dajcie Millenium po lewej Chester po prawej Dajcie, dajcie A może zarobię w sklepie rybnym? Ted (dla Zuzy) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moerfeusz Re: Gdzie Ted? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.10.05, 18:15 Witaj Ted, Jadę,jadę dwójką Przez Mińsk do Siedlec jadę. W rowie po prawej auto spalone Po lewej,lecą żurawie. Jadę,jadę do Siedlec na rowerze dwójką... Wigrami dwójką. Hej,hop dziś. -- Jestem Morfi i jestem z Polski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted Re: Gdzie Ted? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.05, 18:32 Ostatni mohikanin między cybernetycznymi laptopowcami. Sprzedają gazety w korkach samochodowych. Oto poezja inspirowana kodami i loginami do których mają dostęp tylko bogacze i hakerzy. Robie muzykę w Wordzie A poezję piszę w Photoshopie Duży fiat dymi jak znicz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zapomniałam jak Re: Gdzie Ted? IP: 80.51.51.* 26.10.05, 22:21 napij się wódki dlatego najlepiej jak posmakujesz wódki żebyś nigdy nie zapomniał jak ona smakuje napij sie wódki sam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mila Re: Gdzie Ted? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.05, 19:59 Teda i Zapominajki poezja mnie urzekła. Zapominajko nie zapomnij o nas!!!!!!!!!! Zakwitnij raz jeszcze!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted Re: Gdzie Ted? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.05, 21:23 Nazywam się Ted i mam dosyć marnych wydawnictw, które zainteresowane są moją poezją. Odczepcie się ode mnie tani szukacze sensacji czyli dziennikarze prasowi, nie w głowie mi nakładanie makijażów przed programami. Moja twarz należy do mnie. To miasto ma już swoich naczelnych poetów, którzy nie pozwalają za wysoko podskoczyć w swych gronach, ale czas Teda nadchodzi. Fragment przemówienia Teda do poetów kierowników i dyrektorów: - kawał płyty chodnikowej z Kochanowskiego trzeba wyrwać by powiało świeżością słowa - powiedział Ted z grymasem skierowanym do komisji turnieju recytatorów Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho1252 Re: Gdzie Ted? 27.10.05, 21:57 Gość portalu: Ted napisał(a): " Nazywam się Ted i mam dosyć marnych wydawnictw, które zainteresowane są moją poezją. Odczepcie się ode mnie tani szukacze sensacji czyli dziennikarze prasowi, nie w głowie mi nakładanie makijażów przed programami. Moja twarz należy do mnie. To miasto ma już swoich naczelnych poetów, którzy nie pozwalają za wysoko podskoczyć w swych gronach, ale czas Teda nadchodzi. Fragment przemówienia Teda do poetów kierowników i dyrektorów: - kawał płyty chodnikowej z Kochanowskiego trzeba wyrwać by powiało świeżością słowa - powiedział Ted z grymasem skierowanym do komisji turnieju recytatorów" i zasnął tuląc się do niewyrwanej płyty z Kochanowskiego.( Tak naprawdę płyta okazała się być winilową) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted Re: Gdzie Ted? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.05, 22:57 Obudziłem się, włączyłem radio a tam znowu moja poezja. Myślę sobie. To na pewno nie nasze radio, bo u nas już poeci zostali wybrani. Okazało się, że to radio o największym zasięgu w Polsce. Dzwonią słuchacze. Jak zwykle same pochlebne opinie, oprócz jednego głosu, który to oskarżał mnie o plagiaty Mickiewicza. Myślę sobie "nie grzesz słuchaczu, nie grzesz". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zapominajka Re: Gdzie Ted? IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 28.10.05, 09:27 paciorka nawlekłam na śniadanie wypiłam wodę z basenu łapczywie przejrzałam się w szybie maluję kolory na twarzy rekinem i tak nie zostanę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted Re: Gdzie Ted? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.05, 16:00 Ale możesz zostać balonem, Wanną ze śmigiełkiem Kolaborantem, śrubokrętem Wieżą Eiffla, Centrum Paryża Agencją prasową, Tedem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxio Re: Gdzie Ted? IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 28.10.05, 12:47 Wczoraj na rozdaniu Fioletowych Scyzoryków zabrakło Teda Poety. Niewiadomo dlaczego nie zjawił się ze swoją twórczością niebywałą...? Wszyscy gości klaskali i czekali, ale Ted ich olał po prostu. Dlaczego nieokiełznałeś naszych głów tak głodnych? Czyżbyś poległ na skrzyżowaniu Floriańska/ Trzeciegomaja? Biegnij a może dobiegniesz. Otwieram scyzoryka. Czaka fioletowy nóż. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted Re: Gdzie Ted? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.05, 19:40 Nie takie scyzoryki łykałem na śniadanko. Jeżeli to regionalna nagroda to powiem tyle - syf i nic nie znaczy. Nagrody w tym mieście rozdaję Ja a jeśli ktoś z Siedlec myśli, że podepnie się pode mnie i wręczy mi nagrodę, to grubo się myli. Wielu by chciało pokazać się przy moim boku, gdy cała sala będzie nabita dziennikarzami wszystkich agencji prasowych. Za nagrodę dziękuję takim wierszykiem: Nazywam się Ted i Całe miasto należy do mnie Pułaskiego, Piłsudskiego Pomnik papieża, dworzec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: morfeusz Re: Gdzie Ted? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.10.05, 21:22 For you Ja patrzę,... Ja nic nie widzę,... Ja macam,... A ja nie mam oka. -- Jestem Morfi i jestem z Polski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted Re: Gdzie Ted? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.05, 22:14 Sklep ze srebrem na dworcu 2003r. Do środka wbiega właściciel dworcowej księgarni i krzyczy na cały głos: -ludzie to Ted!! -wrzeszczy podskakując jak indianie meksykańscy po zjedzeniu wyciągu z kaktusa - autor wielu bestsellerów literackich! Szybko narzuciłem kaptur i wióra do taksówki, jednak kierowca też mnie poznał. -mam prośbę - wyjąłem odruchowo długopis - czy mógłby Pan Panie Tedzie podpisać się tutaj dla mojej córki, miłośniczki Pana poezji. -Do Pubu Wist poproszę, to tutaj obok - zdjąłem kaptur Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: morfeusz Re: Gdzie Ted? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.10.05, 22:41 Krokodyl jest białą myszą. Czerwony motyl zamienia węża w słonia. Orzeł nie szuka już pokoju do wynajęcia. Starsza pani zamyka skorpiona w dłoniach... - ZASYPIA - > peyotl > morfi > październik 83' ----- Jestem Morfi i jestem z Polski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted Re: Gdzie Ted? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.05, 22:54 Wstawaj wstawaj Pasłeś kiedyś krowy Sen to ułuda Haluny realności Światła koło więzienia Twarz polityka na murze Jarociński punk w czarnej... Odpowiedz Link Zgłoś