Gość: baska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.05, 10:39 robiłem u nich komputer i są dobrzy i tani 698 677 698 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Wi-Fi Re: POLECAM POGOTOWIE KOMPUTEROWE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.10.05, 15:18 Również znam i również polecam!! Szybko, fachowo i tanio!! aaaa, i 24 godziny na dobę... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdziwiony Re: POLECAM POGOTOWIE KOMPUTEROWE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.05, 17:07 dobra firma - fakt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artur Re: POLECAM POGOTOWIE KOMPUTEROWE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.10.05, 17:15 e tam dobra .. do bani!!! o dma nie mieli pojęcia na win98 phi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spam Re: POLECAM POGOTOWIE KOMPUTEROWE IP: *.cable.mindspring.com 30.10.05, 19:48 jak w temacie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: POLECAM POGOTOWIE KOMPUTEROWE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.05, 22:22 Dobra firma - zrobili mi kompa za 30 zł a Netador chciał 400 zł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baska Re: POLECAM POGOTOWIE KOMPUTEROWE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.05, 12:48 Ciesze się że tyle osób tez chwali tę firmę - należy im się Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Moze juz starczy ? 31.10.05, 12:51 tego spamu , pochwaliliscie i super, wszyscy zadowoleni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan Czesio Re: Moze juz starczy ? IP: 192.168.1.* / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.05, 17:34 A może starczy już twojego wtrącania się w tematy które cię nie interesują, wypowiadaj się tam gdzie masz coś do powiedzenia. Jeśli powstał taki wątek, to pozwólmy w nim pisać tym którzy są zainteresowani. NIE INTERESUJE - NIE CZYTAJ!! To jest forum publiczne i każdy ma prawo pisać o czym chce... Pozdrawiam.... Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: Moze juz starczy ? 31.10.05, 18:14 wiesz co to spam ? poczytaj troche a spamu tutaj dostatek, jeden, dwa posty wystarczy wszyscy wiedza jacy oni świetni. Co do pisania wszystkiego nie bylbym tego taki pewien. Odpowiedz Link Zgłoś
panczesio Re: Moze juz starczy ? 31.10.05, 18:51 bambii napisał: > wiesz co to spam ? poczytaj troche a spamu tutaj dostatek, jeden, dwa posty > wystarczy wszyscy wiedza jacy oni świetni. > Co do pisania wszystkiego nie bylbym tego taki pewien. > Wiem co to jest spam, ale skoro są chętni do pisania o tym właśnie a nie o polityce lub innych takich tam... niech piszą bo TO NIE JEST SPAM.. posty na tematy polityczne też można by było uznać za spam bo ten jest fajny a ten nie PO super a PiS do dupy itd itp.. nie wszyscy chcą pisać akurat o tym... piszą o tym co ich interesuje, a jeśli tego nie rozumiesz to zastanów się czy nie jesteś ignorantem bądz faszystą... pozdrawiam... Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Nie polecam 31.10.05, 19:23 > a jeśli tego nie rozumiesz to zastanów widze ze ty masz problemy ze zrozumieniem i odroznieniem czym jest spam a czym dyskusja, ja tu dyskusji nie widze a jedynie klakierstwo. Ale co za problem zeby postawili sobie strone i tam bedzisz bil poklony i ich chwalil. To jest reklama a w zasadzie kryptoreklama. -- IV RP - 0,713 mieszkania na minutę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baska nie znasz - nie oceniaj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.05, 19:27 Bambi - nie zansz - więc dlaczego nie polecasz ? bo kilka osób ma inne zdanie od ciebie - bo jesteś sfrustrowana - a może jesteś firmą konkurencyjna i dlatego się tak wsciekasz ??? oj chyba to ostatnie - a to smutne - i głupie z twojej strony - WIĘC NIE POLECAM BAMBI Odpowiedz Link Zgłoś
panczesio Re: nie znasz - nie oceniaj 31.10.05, 19:35 nie tam, bambi jest z innej bajki (czytaj z innych sfer; co niektórzy wiedzą z jakich, hehe) a my to tylko trolle... i tak niech zostanie... Odpowiedz Link Zgłoś
panczesio Re: Nie polecam 31.10.05, 19:33 skoro tak to poczytaj swoje wypowiedzi.. i zastanów się czy nie jesteś stronniczy.. a co za tym idzie, jesteś ignorantem bamboszu... pozdrawiam.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emti Re: z laptopa też zrobią ? IP: 80.51.51.* 31.10.05, 22:48 Wyjatkowo zgodze sie z Bambim. Tak nieudolnego spamu dawno nie widzialem... Firma niby taka prężna,taka solidna,ach i och i w ogóle,a stosuje takie prostackie metody. Nie stac jej na reklame chocby w Tygodniku? To moze kazdy,kto posiada jakis biznes niech sie tu zareklamuje i bedzie git,a co... Mozna w sumie zalozyc temat "Spam" i tam sie produkujcie. Bez odbioru... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bialy dajcie spokój IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.05, 23:07 Każdy moze się jakoś wypowiedzieć - widziałem juz info gdzie można zamówić wesele - jaką kamerą najlepiej kręcić i gdzie chocdzić na piwo ... czym to się różni ??? NICZYM - jasne że jak dla mnie to jest kryptoreklama i nie mam z nimi nic wspólnego ale politycy pies na nich szczał też się tutaj reklamowali i jakoś to przeżyliśmy - tej firmie życze jak najlepiej i powiem szczerze że na mnie ta reklama podziałała -jutro do nich dzwonie bo mnie ten "spam" zachęcił Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rr Re: dajcie spokój IP: 80.51.51.* 01.11.05, 00:19 czy ktos w koncu powie co to za firma? gdzie jest jej siedziba? z tego co przeczytalem to zalatuje mi na firme tzw. krzak prosze wiecej na jej temat danych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Siriah Więcej danych... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.11.05, 01:04 Firma: Pogotowie Komuterowe "Siriah" Działa: na telefon - 698 677 698 Siedziba: brak - 99% napraw wykonuje w siedzibie klienta Teren: Siedlce i okolice A teraz może coś o sobie: Nazywam się Arkadiusz Trubisz i prowadzę działalność opartą o założenia wymienione wyżej. Niechcę się tutaj reklamować, więc chciałbym tylko podziękować wszystkim wdzięcznym klientom za pozytywne opinie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Siriah Re: z laptopa też zrobią ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.11.05, 01:15 Emti: możesz wierzyć lub nie - nie mam nic wspólnego powstaniem tego tematu, a wszystkie moje wypowiedzi tutaj są firmowane moim podpisem. Twierdzisz, że spam jest nieudolny? Jeżeli wynająłbym firmę do tego - to może i owszem - byłby nieudolny. To co widzisz powstało samoistnie - jakieś 30 min temu dowiedziałem się, że w ogóle jest jakiś taki wątek. To nie jest moja metoda, żey się wg. Ciebie - nieudolnie zareklamować. Wydaje mi się, że po prostu, ktoś był zadowolony z wykonanej usługi i postanowił przekazać tą wieść dalej. Z odbiorem czy bez - Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
no_login Re: z laptopa też zrobią ? 01.11.05, 21:57 forum.gazeta.pl/forum/0,62499,2594565.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Siriah Re: z laptopa też zrobią ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.11.05, 01:07 zrobią... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
brazil27 Re: pogotowie komputerowe Siedlce 09.06.18, 03:06 Jeśli pogotowie komputerowe w Siedlce (Mazowieckie), to polecam firmę MELLEM. Odpowiedz Link Zgłoś