Dodaj do ulubionych

POLECAM POGOTOWIE KOMPUTEROWE

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.05, 10:39
robiłem u nich komputer i są dobrzy i tani

698 677 698
Obserwuj wątek
    • Gość: Wi-Fi Re: POLECAM POGOTOWIE KOMPUTEROWE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.10.05, 15:18
      Również znam i również polecam!! Szybko, fachowo i tanio!! aaaa, i 24 godziny na
      dobę... ;-)
    • Gość: zdziwiony Re: POLECAM POGOTOWIE KOMPUTEROWE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.05, 17:07
      dobra firma - fakt
      • Gość: artur Re: POLECAM POGOTOWIE KOMPUTEROWE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.10.05, 17:15
        e tam dobra .. do bani!!!
        o dma nie mieli pojęcia na win98 phi
    • Gość: spam Re: POLECAM POGOTOWIE KOMPUTEROWE IP: *.cable.mindspring.com 30.10.05, 19:48
      jak w temacie
    • Gość: Aga Re: POLECAM POGOTOWIE KOMPUTEROWE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.05, 22:22
      Dobra firma - zrobili mi kompa za 30 zł a Netador chciał 400 zł
    • Gość: baska Re: POLECAM POGOTOWIE KOMPUTEROWE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.05, 12:48
      Ciesze się że tyle osób tez chwali tę firmę - należy im się
      • bambii Moze juz starczy ? 31.10.05, 12:51
        tego spamu , pochwaliliscie i super, wszyscy zadowoleni.
        • Gość: Pan Czesio Re: Moze juz starczy ? IP: 192.168.1.* / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.05, 17:34
          A może starczy już twojego wtrącania się w tematy które cię nie interesują,
          wypowiadaj się tam gdzie masz coś do powiedzenia.
          Jeśli powstał taki wątek, to pozwólmy w nim pisać tym którzy są zainteresowani.

NIE INTERESUJE - NIE CZYTAJ!!

To jest forum publiczne i każdy ma prawo pisać o czym chce...

Pozdrawiam....
          • bambii Re: Moze juz starczy ? 31.10.05, 18:14
            wiesz co to spam ? poczytaj troche a spamu tutaj dostatek, jeden, dwa posty
            wystarczy wszyscy wiedza jacy oni świetni.
            Co do pisania wszystkiego nie bylbym tego taki pewien.
            • panczesio Re: Moze juz starczy ? 31.10.05, 18:51
              bambii napisał:

> wiesz co to spam ? poczytaj troche a spamu tutaj dostatek, jeden, dwa posty
              > wystarczy wszyscy wiedza jacy oni świetni.
              > Co do pisania wszystkiego nie bylbym tego taki pewien.
              >

Wiem co to jest spam, ale skoro są chętni do pisania o tym właśnie a nie o
              polityce lub innych takich tam... niech piszą bo TO NIE JEST SPAM..

posty na tematy polityczne też można by było uznać za spam bo ten jest fajny a
              ten nie PO super a PiS do dupy itd itp..

nie wszyscy chcą pisać akurat o tym...

piszą o tym co ich interesuje, a jeśli tego nie rozumiesz to zastanów się czy
              nie jesteś ignorantem bądz faszystą...

pozdrawiam...
              • bambii Nie polecam 31.10.05, 19:23
                > a jeśli tego nie rozumiesz to zastanów

widze ze ty masz problemy ze zrozumieniem i odroznieniem czym jest spam a czym
                dyskusja, ja tu dyskusji nie widze a jedynie klakierstwo.
                Ale co za problem zeby postawili sobie strone i tam bedzisz bil poklony i ich
                chwalil. To jest reklama a w zasadzie kryptoreklama.

--
                IV RP - 0,713 mieszkania na minutę

• Gość: baska nie znasz - nie oceniaj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.05, 19:27
                  Bambi - nie zansz - więc dlaczego nie polecasz ?
                  bo kilka osób ma inne zdanie od ciebie - bo jesteś sfrustrowana - a może
                  jesteś firmą konkurencyjna i dlatego się tak wsciekasz ???

oj chyba to ostatnie - a to smutne - i głupie z twojej strony - WIĘC NIE
                  POLECAM BAMBI
                  • panczesio Re: nie znasz - nie oceniaj 31.10.05, 19:35
                    nie tam, bambi jest z innej bajki (czytaj z innych sfer; co niektórzy wiedzą z
                    jakich, hehe) a my to tylko trolle...
                    i tak niech zostanie...
                • panczesio Re: Nie polecam 31.10.05, 19:33
                  skoro tak to poczytaj swoje wypowiedzi.. i zastanów się czy nie jesteś
                  stronniczy.. a co za tym idzie, jesteś ignorantem bamboszu...
                  pozdrawiam..
    • Gość: kszys z laptopa też zrobią ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.05, 17:06
      • Gość: Emti Re: z laptopa też zrobią ? IP: 80.51.51.* 31.10.05, 22:48
        Wyjatkowo zgodze sie z Bambim.
        Tak nieudolnego spamu dawno nie widzialem...
        Firma niby taka prężna,taka solidna,ach i och i w ogóle,a stosuje takie prostackie metody. Nie stac jej na reklame chocby w Tygodniku?
        To moze kazdy,kto posiada jakis biznes niech sie tu zareklamuje i bedzie git,a co...
        Mozna w sumie zalozyc temat "Spam" i tam sie produkujcie.

Bez odbioru...
        • Gość: bialy dajcie spokój IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.05, 23:07
          Każdy moze się jakoś wypowiedzieć - widziałem juz info gdzie można zamówić
          wesele - jaką kamerą najlepiej kręcić i gdzie chocdzić na piwo ... czym to się
          różni ???
          NICZYM - jasne że jak dla mnie to jest kryptoreklama i nie mam z nimi nic
          wspólnego ale politycy pies na nich szczał też się tutaj reklamowali i jakoś to
          przeżyliśmy - tej firmie życze jak najlepiej i powiem szczerze że na mnie ta
          reklama podziałała -jutro do nich dzwonie bo mnie ten "spam" zachęcił
          • Gość: rr Re: dajcie spokój IP: 80.51.51.* 01.11.05, 00:19
            czy ktos w koncu powie co to za firma? gdzie jest jej siedziba? z tego co
            przeczytalem to zalatuje mi na firme tzw. krzak
            prosze wiecej na jej temat danych
            • Gość: Siriah Więcej danych... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.11.05, 01:04
              Firma: Pogotowie Komuterowe "Siriah"
              Działa: na telefon - 698 677 698
              Siedziba: brak - 99% napraw wykonuje w siedzibie klienta
              Teren: Siedlce i okolice

A teraz może coś o sobie: Nazywam się Arkadiusz Trubisz i prowadzę działalność opartą o założenia wymienione wyżej. Niechcę się tutaj reklamować, więc chciałbym tylko podziękować wszystkim wdzięcznym klientom za pozytywne opinie.
        • Gość: Siriah Re: z laptopa też zrobią ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.11.05, 01:15
          Emti: możesz wierzyć lub nie - nie mam nic wspólnego powstaniem tego tematu, a wszystkie moje wypowiedzi tutaj są firmowane moim podpisem.
          Twierdzisz, że spam jest nieudolny? Jeżeli wynająłbym firmę do tego - to może i owszem - byłby nieudolny. To co widzisz powstało samoistnie - jakieś 30 min temu dowiedziałem się, że w ogóle jest jakiś taki wątek.
          To nie jest moja metoda, żey się wg. Ciebie - nieudolnie zareklamować. Wydaje mi się, że po prostu, ktoś był zadowolony z wykonanej usługi i postanowił przekazać tą wieść dalej.
          Z odbiorem czy bez - Pozdrawiam
          • no_login Re: z laptopa też zrobią ? 01.11.05, 21:57
            forum.gazeta.pl/forum/0,62499,2594565.html
      • Gość: Siriah Re: z laptopa też zrobią ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.11.05, 01:07
        zrobią... ;-)
    • brazil27 Re: pogotowie komputerowe Siedlce 09.06.18, 03:06
      Jeśli pogotowie komputerowe w Siedlce (Mazowieckie), to polecam firmę MELLEM.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka