j.b102 25.01.06, 09:30 Z góry przepraszam tzw. estetów oraz estetów. skocz.pl/auin Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
misinka81 Re: prasa brukowa 25.01.06, 09:34 Przepraszam, ale czy jakiekolwiek zęby mają jakiekolwiek znaczenie? Odpowiedz Link Zgłoś
teofano1 Re: prasa brukowa 25.01.06, 09:42 Jak nas widzą, tak nas piszą. A ten człowiek skoro wlazł na świecznik powinien jakoś się prezentowac. Adonis to to nie jest i raczej nigdy nim nie będzie ale zadbanie o swój wizerunek , by mu nie zaszkodziło.W końcu jest reprezentantem narodu.Choć czasami jak patrze po tych wybrańcach narodu od strony wizualnej, to jakoś nieszczególnie się czuję.Samoobronę głównie mam tu na mysli.Ale ponoć nie szata, tfu przeoczenie wyglad zewnetrzny świadczy o człowieku. Może sie nie znam. Odpowiedz Link Zgłoś
misinka81 Re: prasa brukowa 25.01.06, 11:43 Zdaję sobie sprawę, że wygląd ma znaczenie w odbiorze drugiego człowieka. Jednak gdybym tylko tym kierowała się w ocenie polityków, to powinnam kiedyś była głosować na Kwaśniewskiego, bo dużo przystojniejszy był od Wałęsy, albo dać duży plus Lepperowi za jego opaleniznę z solarium. Nie patrzę na wygląd polityka, tylko na jego poglądy i pod tym kątem go oceniam. Fakt, może mnie denerwować czyjaś fryzura, wąsy których nie lubię, ale przecież one nie decydują o kierunku polityki!!! No litości! A zamieszczanie takich postów uważam za niesmaczne, pozbawione kultury i dobrego smaku, niezależnie od osoby krytykowanej. Nawet jakby to miały być zęby Leppera czy Giertycha, to napisałabym to samo, chociaż ich nie cierpię. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
teofano1 Re: prasa brukowa 25.01.06, 12:04 Cóż o gustach się nie mówi.Nikt nie każe być przystojniakiem z reklam, ale o jakość ubioru i swej fizis mozna z czasu powalczyć. Nikt nie każe odchudzać się przed wyborami, wkałdać niebieskich soczewek. ale czemu Lepper wyskoczył ze swych uszatek na rzecz garnituru, ponoć według fachowców nosi najlepiej skrojone w sejmie :) Może o to chodzi, że mówi w ten sposób panuję nad swym ja zapanuję nad sytuacją. Czesto to jest informacja zwodna , ale cóż potrafi diałać.choc do Tonego Blaira mu daleko. Jest 10-siaty na liście najlepszych torsów Anglii. Rzeczywiście tak, to nawet Kwaśniewski nie wygladał, największy kameleon sceny politycznej.Kończąc wiem, że zaraz mogą się rozlec głosy głupia baba patrzy na wygląd nie na poglądy. Informuję, że mój instynkt samozachowawczy nie umarł. I radzi mi abym patrzyła co człowiek ma pod czerepem, a nie na sobie. Z drugiej strony oko mówi, oszczędź mi obijania się o takie widoki. Sama przez długi czas byłam niewolnikiem własnej fizjonomii. Wiem, co to znaczą przycinki z czasu nawet kopnięcia. Mało wazne było co myslę, jak się zachowuję, ważne było, że nie jestem "laska" i najbolesniej odczułam to bedąc właśnie w Siedlcach. Teraz po korektach okazuje się, że warto ze mna rozmawiać, słuchać. Rozwalić łep o latarnię, ogladając się za. Ale w nawet najgorszych czasach nie pozwalałam sobie na niechlujstwo. To znaczyło, że może nie jestem doskonała, ale swój styl mam. Co do wątków jeśli ktoś jest na świeczniku zawsze znajdzie się banda, która wytropi njmniejsze uchybienie w wygladzie, uczynku i zaniedbaniu.Sama bedąc przez jakis czas belfrem wiem co to znaczy byc ciagle na cenzurowanym. wazne było co mówię, jak przekazuje wiedzę, ale i to w co byłam "zapakowana" Nie móie o kusej mini i modnych ostatnio bluzuniach kończących tuz pod biustem. Wiedziałam, że udane połaczenie wiedzy i prezencji gwarantuje mi moze nie pełny, ale duzy sukces. Się rozpisałam, cóz nie lubię pozostawiać niejasności stąd taka epistoła. Przepraszam jeśli komuś przeszkadzają wtrety osobiste. Ale tylko na bazie własnych doswiadczeń mogę z pełną odpowiedzialnością pokazywać swój punkt widzenia. SUBIEKTYWNY oczywiście i jako ludzki nie doskonały, nie każdemu musi się też on podobać. Odpowiedz Link Zgłoś
dr_flick Re: prasa brukowa 25.01.06, 15:01 Ty, job102, czy jakoś tak: To jest świetny pomysł, żeby nam to pokazać na forum. W życiu bym nie przypuszczał, że ktoś może mieć nie takie ładne zęby jak ty. Ale brakuje mi paru rzeczy w Twoim poście kolego: 1) Nie ma nic o papierze toaletowym, którego używa Kaczyński. 2) Nie ma nic o jego piętaach (czy są zrogowaciałe, czy nie, czy usuwa róg pumeksem czy maszynką do golenia? itd) 3) Nie ma nic o tym czy dobrze trawi, jak znosi bigos, fasolę itp. Spróbuj kochany zdobyć dla nas te wiadomości. Koniecznie! Może znajdziesz je w Fakcie (to też niezły tytuł, pewnie też czytasz)? No i apel: POKAŻ NAM FOTKĘ WŁASNEJ JAMY USTNEJ W ROZWARCIU!! Obejrzymy sobie jak to jest z Tobą. Najlepiej przyślij fotki szczęki górnej i dolnej. W kolorze. Będzie dyskusja. Ty to fajny jesteś facet. Odpowiedz Link Zgłoś
mastiff777 Re: prasa brukowa 26.01.06, 16:57 Ależ go zgasiłeś. Zamurowało kolegę i koniec wątku. Albo poszedł robić sobie fotki... Odpowiedz Link Zgłoś