Dodaj do ulubionych

dobry mechanik samochodowy???

29.01.06, 18:42
poszukuję dobrego mechanika samochodowego, który naprawi auto i nie weźmie za
drogo za naprawę. nie oczekuję na jakieś idiotyczne wywody tylko na konkrtny
namiar
Obserwuj wątek
    • eekolog Re: dobry mechanik samochodowy??? 29.01.06, 18:52
      tcs.null.pl/Forum/viewtopic.php?t=1027&sid=2597e371574bd7cac00160c6d8ab6c39
    • emektb Re: dobry mechanik samochodowy??? 29.01.06, 19:20
      silnik?
      • emenemki Re: dobry mechanik samochodowy??? 30.01.06, 10:04
        Dobry i dokładny jest (IMHO) Szostek na Starowiejskiej. Trochę marudzi, ale
        sprawdza dokładnie co trzeba zrobić.
        • anarchaniol Re: dobry mechanik samochodowy??? 30.01.06, 13:07
          polecam Atakar na Kazimierzowskiej. Jest to bardzo dobra firma a ceny też mają
          bardzo rozsądne. tylko ma jeden minus. Są dobrzy i bardzo dużo ludzi o tym wie
          więc są do nich bardzo duże kolejki. Ale jak komuś się nie spieszy to napewno
          będzie zadowolony z naprawy swojego samochodu:).
          • raks5 Re: dobry mechanik samochodowy??? 30.01.06, 13:44
            a ja bym nie generalizowal.
            Do kazdego saamochodu, kazdej naprawy lub czynnosci serwisowej, kto inny jest
            najlepszy. I tego sie trzeba trzymac.
            Byl juz kiedys dlugo watek o serwisach w Siedlcach.
            Wiec jak chcesz uzyskac konkretna odpowiedz, to raczej napisz co i w jakim
            samochodzie trzeba zrobic.

Choc moze ja sie za bardzo nie znam na samohodach
    • 8kurczak Re: dobry mechanik samochodowy??? 22.04.14, 21:59
      Temat już był więc nie zakładam nowego , temat zawsze na czasie - mechanik zawsze potrzebny , w związku z tym że ludzie , którym powierzyłem swojego starego grata do naprawy bawią się z nim już szósty tydzień i nie widać efektów ( a forsę wzięli ) poszukuję mechanika samochodowego takiego , który naprawia osobiście a nie zatrudnia , ponosi za to odpowiedzialność , najlepiej człowieka starszej daty z tych co to umieją jeszcze coś naprawić a nie tylko wymieniać i znającego się na starszych dieslach .
      • vader2010 Re: dobry mechanik samochodowy??? 22.04.14, 22:33
        podaj markę, model i silnik jaki chcesz naprawiać.
        • 8kurczak Re: dobry mechanik samochodowy??? 23.04.14, 19:19
          stary mercedes 190 , podobno jest ktoś w Opolu ale nie wiem kto to jest i gdzie .
      • akjawah Re: dobry mechanik samochodowy??? 27.04.14, 00:52
        blokadaliny.com/
    • just_the_girl Re: dobry mechanik samochodowy??? 23.04.14, 20:18
      Ja polecam Autosed przy Jagiełły, tel. 604 682 441, Mariusz Kordys. Od jakiegoś czasu naprawiam tam swoje auto. Zawsze w porządku, bez problemów, doradzą itp. Wiadomo, co człowiek to opinia, ale ja polecam z czystym sumieniem.
      • vader2010 Mariusz będzie odpowiedni 24.04.14, 11:31
        Sam lubi i ma kilka starszych samochodów to i może będzie miał cierpliwość do tej 190-tki. Także też polecam
        • krzycho18 Re: Mariusz będzie odpowiedni 24.04.14, 11:54
          A znają się tam na TDI z 95 roku? A jak nie tam to gdzie?
    • 8kurczak Re: dobry mechanik samochodowy??? 01.05.14, 13:30
      Rekord - dwa miesiące samochodu u mechanika , naprawiony w innym warsztacie , na deser - Pan ,, mechanik '' a raczej właściciel warsztatu zgubił sobie mój dowó rejestracyjny i ubezpieczenie . Miał tak ktoś ?
      • szkuner2 Re: dobry mechanik samochodowy??? 03.05.14, 11:24
        A któż to taki? :)
        • 8kurczak Re: dobry mechanik samochodowy??? 03.05.14, 15:26
          Przecież nie podam tu nazwiska .
          • szkuner2 Re: dobry mechanik samochodowy??? 03.05.14, 20:40
            Moim zdaniem powinieneś podać jakiś namiar, nazwę, cokolwiek, aby inni uniknęli spotkania z takim "mechanikiem".
            No chyba, że nie do końca jest to prawdą to nie podawaj.
            • 8kurczak Re: dobry mechanik samochodowy??? 04.05.14, 11:06
              Zakład na ul. Składowej , Tyle . inteligentni się domyślą .
              • szkuner2 Re: dobry mechanik samochodowy??? 04.05.14, 17:40
                No i git!!! Dziękuję.
                Nie ma tam zbyt wielu zakładów :).
                Uważam, że tego typu informacjami też powinno się dzielić. "Kowali" nie brakuje.
    • brazil27 Re: dobry mechanik samochodowy??? 01.12.15, 16:44
      Wracając do tematu, moim zdaniem dobry mechanik, to ten z warsztatu samochodowego przy Floriańskiej 83. Po wcześniejszym umówieniu się na naprawę nie czeka się długo, a jak już rozbiorą autko i zobaczą, że coś innego może być do wymiany, to zadzwonią i doradzą. Miałem też, że gdy zleciłem im wymianę kilku części i po rozebraniu zobaczyli, że jedna z nich nadaje się do dalszego użytku, to doradzili mi, żeby nie wymieniać i po naprawie rzeczywiście wszystko było wporządku. Warsztat godny uwagi.
    • gunnar554 Re: dobry mechanik samochodowy??? 12.05.20, 10:28
      Warsztat Niedźwiedź Lock w Luboniu, konkretni ludzie którzy wykonują dobrą robotę za uczciwe pieniądze.
    • Gość: Marek321 Re: dobry mechanik samochodowy??? IP: *.play-internet.pl 24.07.20, 10:52
      Polecam warsztat samochodowy Niedźwiedź - Lock. Świetni mechanicy.
      • donvito52 Re: dobry mechanik samochodowy??? 25.11.20, 16:50
        Nnooo ... znam fajny warsztat w Satu Mare. Niedrogi, zrobili od ręki, kawą poczęstowali ...
        W Luboniu ?? czy to nie w okolicy Macedonii ??

Reklamę to z głową trzeba robić panie Mareczku.
    • Gość: Perry Re: dobry mechanik samochodowy??? IP: 91.230.98.* 01.11.21, 17:17
      Auto Matraszek w Markach, automatraszek.pl/ Solidne miejsce, bardzo szeroki zakres usług, świetny blacharz i lakiernik.
    • adamniecik11 Re: dobry mechanik samochodowy??? 17.08.23, 13:55
      Radzę poszukać dobrego mechanika samochodowego na stronie:maxi service
    • berciak007 Re: dobry mechanik samochodowy??? 09.07.24, 12:26
      Ostatnio słyszałem dobre opinie o tym mechaniku w olsztynie: mechanik.olsztyn.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka