j.b102 08.03.06, 13:48 Nikt nie składa życzeń??? Wszystkim paniom najserdeczniejsze życzenia i przede wszystkim wytrwałości oraz tolerancji. I optymizmu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
emektb Re: 8 marca 08.03.06, 13:52 o właśnie ja się dopiero obudziłem, więc również skoro świt składam komunistyczne życzenia. wszystkim babkom życzę życia jak w madrycie. Odpowiedz Link Zgłoś
teofano1 Re: 8 marca 08.03.06, 14:40 emektb napisał: > o właśnie ja się dopiero obudziłem, Bamber jeden:))Ponoć masz dziecko .Powinieneś juz nie spać od tak pi razy drzwi szóstej.:)) >więc również skoro świt Jakie skoro świt? Co niektórzy juz przygotowania do obiadku uczynili. > składam komunistyczne życzenia. wszystkim babkom życzę życia jak w madrycie. Tylko na miły Bóg rajstop jak w tamtych czasach było często praktykowane nie rozdawaj ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
emektb Re: 8 marca 08.03.06, 15:47 skoro świt, bo się dzisiaj coś koło 10.30 położyłem spać:)) Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: 8 marca 08.03.06, 15:55 To jak składam na ręce wszystkich forumowych Pań wirtualnego goździka : @ | | ;) Odpowiedz Link Zgłoś