Dodaj do ulubionych

Zniknął wątek z radnym D....

22.04.06, 17:55
a to ciekawe musiało nastąpić porządne ukąszenie. Może padł? czy pamiętacie
to jak mówiono coś o tym hochsztaplerze? jak nie to za chwilę przypomnę.
Dawno się to nie zdarzało by wątek znikał. Czyżby ziarnkokału wrócił?
Obserwuj wątek
    • jacox Re: Zniknął wątek z radnym D.... 22.04.06, 20:33
      pewnie długie macki władzy zadziałały. nieładnie.
      • aktoto_aktoto Pytanie 22.04.06, 20:44
        Mam pytanie do obu przedmówców: Czy Wy w ogóle znacie regulamin forum?
        • misiio Re: Pytanie 22.04.06, 21:19
          12b5. Przecież ci napisałem, że wreszcie cię zlokalizowałem. Poznasz mnie po
          tym jak na ulicy będę przechodził koło ciebie to splunę z dodatkiem słowa
          określającego ciebie i to dosadnie. Tak więc do spotkania
          • bambii Re: Pytanie 22.04.06, 23:02
            Napisz kto to wystarczy nazwisko, nazwisk jest duzo :)
        • jacox Re: Pytanie 22.04.06, 22:44
          faktycznie. o władzy źle pisac nie wypada ale tyle juz sie naczytałem
          obraźliwych tekstow na forum np o "kaczorach", ze nie zauwazyłem, ze ten jest
          takze zły.
        • bambii 12b5 >> dr_flick 22.04.06, 23:01
          Nie wiem czy macie go w swoim KF (bo ja mam od dawna) ale to wyglada na
          dr_flicka , sposob wypowiedzi i ta "elokwencja", nie ruszaj .... bo bedzie
          smierdziec ;)
          • misiio Re: 12b5 >> dr_flick 22.04.06, 23:22
            Z nazwiskami to uważajcie. Taka rada. Za złe wypowiedzi pod adresem Kaczora to
            może obrazić się co najwyżej aktor i nikt inny.
            Przecież są w Siedlcach różni operatorzy netu i dla nich zlokalizowanie klienta
            to żaden problem:). zresztą już niedługo operator będzie musiał trzymać
            wszystkie posty, e-maile w swoich serwerach co najmiej pół roku. Przygotowania
            już są. A już dziś jaki to problem dla Domtelu, Techmedi, Wektry, Neti i innych
            zlokalizować swojego niegrzecznego np 12b5. - Żaden
            • 12b5 zlokalizujcie na początku swoją partyjność 23.04.06, 06:05
              usuwanie ludzi którzy mówią prawdę to specjalność pana D. Wrzucił do kosza
              wątek który dotyczył jego podwójnego bycia. Najlepiej ludzi o innym zdaniu niż
              to które piszecie w swoich propagandowych gazetkach typu Kurier Siedlecki
              wrzucać do kosza. To Wy podajecie wiadomości. Ale prawdy to ja zwykłem szukać
              raczej na forum niż w opisanym wyżej periodyku samorządowym. Jakoś już tak mam
              że ludzi których tam widzę nie szanuję. Trzeba powoli odwracać kłamstwa i
              ponownie wejść na ścieżkę prawdy. Rozdawajcie sobie nagrody, przyznawajcie
              honoraria a ja na tyle czuję się silny prasowo że nie łykam Waszej reklamy bo
              drażni mnie takie kreowanie się ludzi którzy gdyby nie agencje reklamowe byliby
              zwykłymi szarakami. Ja tam lubię być taki i wiedzcie że to forum bez ludzi
              którzy od czasu do czasu odkryją prawdę stanie się zwykłą lansującą się starą
              kichą.
              • aktoto_aktoto Część prawdy o 12b5 23.04.06, 13:22
                12b5 nigdy chyba nie widział na oczy wydawnictwa, o którym pisze, tj. bezpłatnego informatora miejskiego o tytule "Kurier Siedlecki". Jest on dostępny także na stronie internetowej.

Apel do 12b5: nie myśl, że masz monopol na rozum, bo rozumu nigdy nie miałeś.
                Opluwasz wszystkich, nie pisząc konkretnie o co Ci chodzi. Odnośnie Kuriera Siedleckiego piszesz:
                "Jakoś już tak mam że ludzi których tam widzę nie szanuję. Trzeba powoli odwracać kłamstwa i ponownie wejść na ścieżkę prawdy."
                Radzę Ci spójrz na ostatni numer tego miesięcznika (nr 3/29 z 31 marca 2006r.)
                Zerknij np. na stronę 3 i 4 (a najlepiej cały sobie choć raz przeczytaj). Jeśli uważasz, że są tam jakieś przekłamania, to miej odwagę "bohaterze" powiedzieć choć raz konkretnie, gdzie Twoim zdaniem jest podana nieprawda (podając też nr Kuriera i stronę).

• misiio Re: zlokalizujcie na początku swoją partyjność 23.04.06, 13:23
                Jeżeli u 12b5 "odwracanie kłamstw i wchodzenie na ścieżkę prawdy" równa się z
                ubliżaniem, to gratuluję takiej teorii.
                Ja również nie jestem zwolennikiem Kuriera i myśli tam zawartych (jeżeli tam
                wogóle takie są), ale jeśli chcesz walczyć, to walcz na argumenty. Natomiast
                ludzie "odkrywający prawdę" napewno są mile widziani i to nie tylko na forum,
                pod warunkiem że nie głoszą pomówień i prawd wyssanych z palca.
                • bambii Re: zlokalizujcie na początku swoją partyjność 23.04.06, 13:51
                  > pod warunkiem że nie głoszą pomówień i prawd wyssanych z palca.

dziwne ze taki user jak Krzycho1252 najpierw pisze o prawdzie , dobrze i pieknie
                  a potem jednym techem przyklasuje (jak tak to odbieram) takim opluwaczom jak
                  125b i podnosi rwetes ze to zamach na wolnosc slowa, ot takie nasze piekiełko....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka