bambii 12.05.06, 17:58 Czy to prawda że Pan Kulicki zdezerterował przed konferencja prasową ? bo takie plotki mnie doszły Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
obserwator.ws Re: Kulicki dezerter ? 12.05.06, 18:11 Mi o zadnej konferecji nie wiadomo. Moze cos wiecej napiszesz? Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: Kulicki dezerter ? 12.05.06, 18:14 No własnie miała byc jakaś konferencja prasowa i na 15 min przed M.kulicki zrezygnował w uczestnicwtie zostawiając niejakiego Pana Kordeckiego na polu walki , czy do niej doszło to nie wiem bo jedynie to zasłyszane informacje choć z wiarygondego źródła. Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator.ws Kulicki na Prezydenta ;) 12.05.06, 18:17 Ciekawe kto organizowal konferencje i czego miala dotyczyc. A jesli zostawil Pana Kordeckiego, to ten jako dyrektor Biura Poselskiego posła RA z pewnoscia wyjasnil co jak i dlaczego :) mam taka nadzieje ;) Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho1252 Re: Kulicki dezerter ? 12.05.06, 19:29 bambii napisał: "Czy to prawda że Pan Kulicki zdezerterował przed konfererencją prasową?" Nie miał może pisemnej instrukcji co mówić? To nie plotka? Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: Kulicki dezerter ? 13.05.06, 00:31 plotkami sie nie zywie wiec prawda tylko w jakim zakresie , czy uciekl czy sle sie poczul tego nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: Kulicki dezerter ? 13.05.06, 16:22 eeee nie może być .... inaczej bede musiał odszczekać hau hau Odpowiedz Link Zgłoś
mastiff777 Re: Bambii plotkarz 13.05.06, 23:45 Bambii dlaczego siejesz plotki? Ty, taki rozumny, rozsądny, sprawiedliwy, inteligentny,bezstrony itp (odpowiednie skreślić). Najsampierw - jak mawiali starzy Polacy - napisałeś czy to prawda, że Kulicki uciekł z konferencji prasowej? Sugerowałeś wyraźnie,że taka konferencja była. Potem wyjasniłeś, że zostawił w zastępstwie kogoś innego i podałeś nawet jego nazwisko. Następnie dodałeś (żeby brzmiało wiarygodniej),że wiesz to wszystko z "wiarygodnego źródła". Jeżeli wiesz to z "wiarygodnego źródła" to po co pytasz nas na forum? Żeby siać ferment? Wiesz z "dobrego źródła", że była konferencja, że Kulicki uciekł,że zostawiłkogoś tam i pytasz publicznie czy to prawda? To chyba z ciebie niezła świnia,albo plociuch,spadaj. Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Trzeba siać ... 14.05.06, 17:55 > Bambii dlaczego siejesz plotki? No widzisz to nie są plotki, a powierdzenia szukałem raczej w tym ze zabrakło własnie Kulickiego majacego wziąć na siebie ciężar kampanii PO, a ze nie jestem dziennikarzem pytam czy taka konferencja miała miejsce w biurze posła Ambroziewicza > napisałeś czy to prawda, że Kulicki > uciekł z konferencji prasowej? I wygląda ze prawda , dokładnie 15 min wczesniej , żle się poczuł ? >to po co > pytasz nas na forum? Żeby siać ferment? j.w. > To chyba z ciebie niezła świnia,albo plociuch,spadaj. Nie używam mocnych słów , ale na takich jak ty ich szkoda, proponuje abys wrócił do tego wątku "tchórzy:" forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=262&w=38015024&a=38093987 i kontynuwał go dalej bo widac przypadł ci do gustu. Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho1252 Re: Trzeba siać ... 14.05.06, 20:35 bambii napisał: "I wygląda że prawda , dokładnie 15 min wczesniej , żle się poczuł ?" Współczuję. Bycie kandydatem na prezydenta wymaga "końskiego zdrowia". Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator.ws Re: Trzeba siać ... 14.05.06, 20:40 Bambii nieco inaczej napisał... "czy uciekl czy zle sie poczul tego nie wiem." A czy MS czuje sie na silach? Jak potrzeba 'końskiego zdrowia' to nie wiem czy da radę... Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho1252 Re: Trzeba siać ... 14.05.06, 20:46 obserwator.ws napisał: " Jak potrzeba 'końskiego zdrowia' to nie wiem czy da radę..." Dwie kadencje dawał radę to i trzecią pociągnie. Dalej nie wiem , czy miała być ta konferencja z M.K. czy została odwołana? Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator.ws Re: Trzeba siać ... 14.05.06, 20:50 Ja tez nie wiem czy miala byc,czy byla. Dobrze wiedziec, ze 'jak dwie dawal rade to i trzecia pociagnie' - jakies to malo pocieszajace dla mnie jako Siedlczanina :/ Nikt mu nie karze ciagnac na siłę... Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho1252 Re: Trzeba siać ... 14.05.06, 21:04 Prezydent mówił, że jego obowiązkiem jest poddać się ocenie wyborców. Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator.ws Re: Trzeba siać ... 14.05.06, 21:07 W takim razie zycze powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho1252 Re: Trzeba siać ... 14.05.06, 21:09 "W takim razie zycze powodzenia". Szczerze? Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: Kulicki dezerter ? 15.05.06, 13:34 Panowie dziennikarze ! był ktoś na tej konferencji ?? Odpowiedz Link Zgłoś
mariano_d Re: Kulicki dezerter ? 15.05.06, 17:35 Czyżby zadziałał mechanizm - jaka konferencja taki odzew? Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho1252 Re: Kulicki dezerter ? 16.05.06, 14:46 mariano_d napisał. ..."jaka konferencja taki odzew?.." Tak mi się złośliwie pomyślało - ..jaki kandydat taka konferencja.. Bez złośliwości- TAAAKi kandydat!!! Kocham Siedlce. Żyję trzeźwo. Odpowiedz Link Zgłoś