mariano_d 15.05.06, 21:35 Jestem dumny z Siedlczanian. I jak nie jestem szczególnym fanem piłki nożnej to pewnie teraz obejrzę wszystkie możliwe mecze Polaków:) - oby jak najwięcej Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stadlerek Re: Boruc Artur nr 1 15.05.06, 21:56 > Jestem dumny z Siedlczanian. I jak nie jestem szczególnym fanem piłki nożnej i chyba języka ojczystego Odpowiedz Link Zgłoś
fafarafa6 Re: Boruc Artur nr 1 15.05.06, 23:05 stadlerek, cos nie w formie chyba? przynajmniej intelektualnej... Odpowiedz Link Zgłoś
mariano_d Re: Boruc Artur nr 1 16.05.06, 07:17 > i chyba języka ojczystego też:) Siedlczanina miało być ale się a przestawiło z n i wyszło tak, że można było dokopać - ale temat piłkarski więc krzyknę tylko - faul :)) Odpowiedz Link Zgłoś
emti1 Re: Boruc Artur nr 1 15.05.06, 22:03 Patrzac na dzisiejsze przedziwne powolania Janasa nie zdziwie sie gdyby pierwszym bramkarzem byl Kuszczak,takze Artur musi na jedyneczke na plecach jeszcze popracowac.A szczegolnie nad waga bo w tej Szkocji to chyba jakies tluste jedzenie mają;) Jednak juz teraz trzeba mu pogratulowac wyjazdu.Widac ze ciezka praca i charakterem mozna wybic sie i z takich wykpiwanych (o zgrozo rowniez przez swoich mieszkancow) Siedlec.Kto choc troche interesuje sie losami Artka wie ze chlopak nie mial kiedys lekko w zyciu. Byc moze sie czepiam ale... mariano_d napisał: > Jestem dumny z Siedlczanian A nie czasem przez Siedlczan? Sorry ze osmielam sie poprawiac radnego;) PZDR Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator.ws Re: Boruc Artur nr 1 15.05.06, 22:11 > mariano_d napisał: > Jestem dumny z Siedlczanian A wg mnie mialo byc Siedlczanina :) Ale nie czepiajmy sie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
misiio Re: Boruc Artur nr 1 15.05.06, 23:32 Ale lipa. Bramkarz z nr1 (Boruc) nie ma pojęcia o grze na przedpolu. Zobaczycie jaka bedzie kicha. Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator.ws Re: Boruc Artur nr 1 15.05.06, 23:42 bydlaq skomentowałby Twoją wypowiedź słowami: "Piękny lokalny patriotyzm"... Cenię Boruca, za to co osiagnął, lecz wielim zaskoczeniem jest dla mnie brak Dudka /Jurka/ ;) w kadrze. Moim skromnym zdaniem, Artur musi się teraz zmobilizować do pracy, zrzucić parę kilo, nabrać szybkości, popracować własnie nad grą na przedpolu. Życzę szczerze powodzenie, będę trzymał kciuki. Odpowiedz Link Zgłoś
j.b102 Re: Boruc Artur nr 1 16.05.06, 10:59 mundial.onet.pl/65895.pl,1247938,96401,druzyna_osoba.html Moim zdaniem świetna reklama Siedlec i mieszkańców czyli Siedlczanian ;) a kto się czuje Siedlczaninem niech też czuje się dumny i reklamowany... Odpowiedz Link Zgłoś
abanderado Re: Boruc Artur nr 1 16.05.06, 12:59 Vivat Artek Vivat Pogon Siedlce - (vivat R.Dziuba dla wtajemniczonych) Vivat Siedlce Odpowiedz Link Zgłoś
neutron6 Re: Boruc Artur nr 1 16.05.06, 16:20 Nie ulega wątpliwości, że jest to sukces Boruca i że mieszkańcy Siedlec mogą być dumni, ale prawda jest taka jak ktoś tu napisał (pisała o tym szkocka i angielska prasa) "Boruc jest cienki jeśli chodzi o grę na przedpolu". Dudka oceniano (w skali 1-6) na 5 a Boruca na 3. Przecież jest to różnica co najmiej jednej klasy. Dudek to "stary" wyga, Boruc dopiero na dorobku. Janas po MŚ 2006 będzie wstydził się wrócić do kraju. A jak mówią niektórzy "wiadomo już z kim spotkają się Polacy w drugiej rundzie, czyli po zakończeniu rozgrywek grupowych. Spotkają się z kibicami(wiernymi) na Okęciu. Oby tak nie było, ale?? Janas robi błąd nie zabierając Dudka i Frankowskiego dzięki którego bramkom w eliminacjach(6) gramy w finałach. Nie chcę być złym prorokiem, ale już widzę tytuły "Przegraliśmy po błędach bramkarza(y)" - Oby te słowa w g się obróciły. Odpowiedz Link Zgłoś
misiio Re: Boruc Artur nr 1 17.05.06, 10:23 Nawet Niemcy się śmieją, a jednocześnie cieszą, że Boruc jest nr1, a nie Dudek. "Polskę mamy z głowy - najlepszego bramkarza zostawili w domu". Nic dodać nic ująć. Celtic i liga szkocka to nie to samo co MŚ2006. Zgadzam się z tym co napisał neutron. Odpowiedz Link Zgłoś
kate_mail Re: Boruc Artur nr 1 18.05.06, 15:41 Ja również bardzo się cieszę :) Pokaże na Mundialu co potrafi i udowodni, że jest dobry wszystkim zazdrośnikom i zawistnikom :) Odpowiedz Link Zgłoś
noemilux Re: Boruc Artur nr 1 18.05.06, 20:57 a dlaczego artek nie miałby zostać bramkarzem mundilau i zaraz po nim podpisać kontraktu z barcą ? ja właśnie myśle że tak się stanie a dlaczego ....... ? ..... bo jest z SIeDLEC Odpowiedz Link Zgłoś
siedlczanin14 Re: Boruc Artur nr 1 19.05.06, 16:38 noemilux, nie rozśmieszaj mnie. Dostałem czkawki. Męczy mnie już pół godziny, aleś narobił śmiechu. Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho1252 Re: Boruc Artur nr 1 19.05.06, 19:45 No pewnie, że nr.1. Na gali Aleksandrię odebrał ojciec. Wczoraj A. Boruc osobiście. Kiedyś na MŚ w hokeju bardzo dobrze grał Wiesiek Jobczyk to dlaczego Artur Boruc ma być słabym punktem reprezentacji w piłce nożnej? Odpowiedz Link Zgłoś
mariano_d Re: A więc Boruc Artur nr 1 20.05.06, 08:30 > Selekcjoner zapowiedział, że pozycja pierwszego bramkarza jest znana - będzie > nim Artur Boruc, a w razie kontuzji zastąpi go Tomasz Kuszczak. sport.gazeta.pl/pilka/1,65046,3358099.html Odpowiedz Link Zgłoś
melisa333 Re: Boruc Artur nr 1 20.05.06, 08:53 strasznie mnie wkurza jak kilku kolesi przez zazdrość krytytkuje Artura. Sami osiągnijcie tyle co on - a potem mówcie - co takiego wyczytaliści o pracy na przedpolu Odpowiedz Link Zgłoś
siedlczanin14 Re: Boruc Artur nr 1 20.05.06, 13:57 Przez żadną zazdrość, tylko patrzę realnie na naszego bohatera. Poczytaj niemiecką prasę sportową, to zobaczysz jakie tam fachowcy mają zdanie na temat zamiany Dudka na Boruca. Odpowiedz Link Zgłoś
mar_ss Re: Boruc Artur nr 1 21.05.06, 18:49 A może zaufajmy naszym, a nie niemieckim fachowcom... Czy to naprawdę aż takie trudne? Nasi fachowcy zaufali Borucowi. A my nie ufamy ani im, ani Borucowi - przykre. Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: Boruc Artur nr 1 21.05.06, 19:25 Mialem nie zabierac glosu bo nie jestem specem od pilki kopanej, ale Dudek ZTCW siedzial duzo na ławie. Janas go tez nie chcial wziasc bo imprezowal w Korei , jak bylo naprawde tego nie wiem, ale mlodzi maja sie okazje wykazac. Zreszta w Korei z Amerykanami pokazali ze potrafia grac wiec moze warto im dac szanse ? Odpowiedz Link Zgłoś
noemilux Re: Boruc Artur nr 1 24.05.06, 15:32 siedlczanin4 ciesze sie ze udało mi się Ciebie rozbawić jednak dalej twierdze ze boruc bedzie objawiniem mistrzostw i w finale powstrzyma samego ronaldinhio .... szkoda ze nie mozemy wystawic 2 bramkarzy bo kuszczak tez jest niezly stałby na przedpolu a borucek na linii by zarzadzał Odpowiedz Link Zgłoś
noemilux Re: Boruc Artur nr 1 25.05.06, 11:01 www.arturboruc.com/ hahaaa jade na ekwador kibicowac borsukowi :-)))))))) hahahaaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
noemilux Re: Boruc Artur nr 1 26.05.06, 08:58 nie takie pewne to miejsce na pierwszym placu dla Artka widać, zdrowa konkurencja z Kuszczakiem powinna wyjść tylko na dobre dla POlski ... niech broni lepszy Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator.ws Re: Boruc Artur nr 1 27.05.06, 10:24 Mam dziwne przeczucie, ze ciała nie damy :) Licze na wyjscie z fazy grupowej, no i moze jeszcze... 2 meczyki? :) Troszke tak niesmialo, bo w leb nie chce dostac :D ... za niedocenianie kadry oczywiscie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
westwind2 Re: Boruc Artur nr 1 30.05.06, 21:53 ... W bramce stanął Boruc, a więc w rywalizacji z Kuszczakiem o numer 1 to on prowadzi? Gdy w 20. min puścił gola, część fanów na Śląskim skandowała natychmiast: - Jurek Dudek! Jurek Dudek! Elkin Murillo strzelał z daleka, piłka odbiła się co prawda od Kolumbijczyka i zmieniła kierunek, ale Boruc mógł chyba zareagować szybciej. Polski bramkarz zaprzeczył kilka razy opinii kompletnego luzaka, za jakiego uchodzi. Był spięty jak nigdy - za wolno i za mało zdecydowanie wychodził do piłek. I właściwie niczym pozytywnym się nie wyróżnił. W drugiej części do bramki wszedł Kuszczak i puścił najbardziej kuriozalnego gola w historii futbolu. Strzelił mu go bramkarz rywali po wybiciu spod własnej bramki! Wtedy nazwisko Dudka wyrywające się z gardeł tysięcy ludzi znów zatrzęsło trybunami. Kibice zaczęli nawet domagać się trzeciej bramki dla Kolumbii. Bramkarze byli antybohaterami, ale nie tylko im brakowało spokoju i szybkości. Po wszystkich Polakach widać było zmęczenie i ociężałość po zakończonym dzień wcześniej obozie kondycyjnym w Szwajcarii. Kolumbijczycy byli bardziej ruchliwi i szybsi. .... sport.gazeta.pl/pilka/1,65046,3382367.html Odpowiedz Link Zgłoś
emti1 Re: Boruc Artur nr 1 30.05.06, 23:45 Ale jaki wstyd...ze co ze niby dla Boruca??? Przeciez takiego rykoszetu nie obronilby chyba zaden bramkarz na swiecie Odpowiedz Link Zgłoś
oxylog Re: Boruc Artur nr 1 31.05.06, 08:26 > Przeciez takiego rykoszetu nie obronilby chyba zaden bramkarz na swiecie Każdemu bramkarzowi się zdarza puścić "szmatę" ale wypowiedź Pana Boruca po meczu - to dopiero wstyd ! Odpowiedz Link Zgłoś
westwind2 Re: Boruc Artur nr 1 31.05.06, 09:58 sport.gazeta.pl/pilka/1,65046,3382970.html Artur Boruc, bramkarz Z takimi kibicami to nawet nie jest żal się żegnać. W ogóle nie wiem, czy powinniśmy się żegnać. Odstawili lekką wieś. Przy bramce był rykoszet, ciężko było ruszyć z miejsca. Nie wiem, czy jest powód do niepokoju. Kadra Kazimierza Górskiego też przegrywała przed mistrzostwami świata. Odpowiedz Link Zgłoś
oxylog Re: Boruc Artur nr 1 31.05.06, 11:07 >sport.gazeta.pl/pilka/1,65046,3382970.html > Artur Boruc, bramkarz > Z takimi kibicami to nawet nie jest żal się żegnać. W ogóle nie wiem, czy > powinniśmy się żegnać. Odstawili lekką wieś. Przy bramce był rykoszet, ciężko > było ruszyć z miejsca. Nie wiem, czy jest powód do niepokoju. Kadra Kazimierza > Górskiego też przegrywała przed mistrzostwami świata. To jest wersja po "liftingu", wczoraj w nocy słyszałem w "trójce" wersję oryginalną - żenada... Odpowiedz Link Zgłoś
moler1 Re: Boruc Artur nr 1 31.05.06, 10:09 oxylog napisał: > > Przeciez takiego rykoszetu nie obronilby chyba zaden bramkarz na swiecie > > Każdemu bramkarzowi się zdarza puścić "szmatę" ale wypowiedź Pana Boruca po > meczu - to dopiero wstyd ! tacy "kibice" to wtyd... Odpowiedz Link Zgłoś
abanderado Re: Boruc Artur nr 1 31.05.06, 13:12 piłkarze zawiedli, kibice zawiedli, "prawdziwych przyjaciół poznaje się w biedźie" Odpowiedz Link Zgłoś
melisa333 najperw kolumbia - a co dalej ? 31.05.06, 15:25 www.youtube.com/watch?v=KJfW3hrzAz8 Odpowiedz Link Zgłoś
istari3 Re: tak się zdobywa uznanie na Śląsku :)) 01.06.06, 09:09 SONDA: Czy Ekwador strzeli nam bramkę - z autu? - Z szatni albo z hotelu. - Albo jeszcze z samolotu. - 1 gola strzeli nam sędzia. - Sądzę, że z autokaru lub ze skutera. Pewno ich trener strzeli nam bramkę z ławki. Odpowiedz Link Zgłoś
abanderado Re: tak się zdobywa uznanie na Śląsku :)) 03.06.06, 15:41 ekwador strzeli nam gola ... niuznanego przez sędziego ;-) Odpowiedz Link Zgłoś