Dodaj do ulubionych

widzę całą głupotę,

19.05.06, 23:19
ale to jest moja Ojczyzna , przeżyjemy przez te 3 i 1/2 roku PiS,
LPR i zadłuzonych samoobrońców, nabierzemy rozumu i dostaniemy szansę
wyboru,
Obserwuj wątek
    • triwet Re: widzę całą głupotę, 20.05.06, 18:36
      i tak dla odmiany wybierzemy sobie sld żeby znów było lepiej tak???
    • raks5 widze glupote, widze narzekanie i zastanawiam sie 20.05.06, 23:01
      Nie podoba mi sie wiele rzeczy, nie podoba mi sie Lepper w rzadzie, nie podoba
      mi sie system podatkowy itd.
      Ale z drugiej strony widze to, ze strasznie krytykuje sie obecny rzad za...
      no wlasnie, szuka sie czegokolwiek, nie zwracajac uwagi na to, ze takie problemy
      w wydaniu innych przeszlyby bez echa.

Nagonka na Giertycha- no i w czym jest on gorszy niz wszyscy poprzedni ME? Ze
      jest bardziej wyrazisty? Wiecej mu sie wlozylo do ust, niz sam do tej pory
      powiedzial?

Czemu sluzylo takie naglosnienie burd po meczu legii? Jakikolwiek inny rząd
      sobie poradził z nimi?
      Ciekawe, co sie w tym momencie takiego interesującego działo, że trzeba się było
      na tym skupić.

Przejęzyczenia Kaczora vs wpadki poprzednio wszechpanującego...

Jakoś za to mało się mówi o tym, że wiele rzeczy rozliczanych teraz- to spadek
      po Wielkich poprzednich czasów.

Jakoś nie mówi się, ze PO była praktycznie jedyną siłą, która nie pozwoliła na
      rozwiązanie tego rządu.
      Jakoś nie sypie pomysłami z wyborów, nie była skłonna na jakakalwiek
      elastyczność po zmianie scenariuszu. W swoich szeregach robi czystki, ale jakoś
      już dawno poznikały z niej nazwiska, które jakoś się kojarzyły z uczciwością,
      trudno do nich było przyczepić łatki (Zyta, Płażyński)...

I duzo tak daje do myslenia.

Aha- zdziwilbym sie, gdyby mi ktos pare miesiecy temu powiedzial, ze napisze cos
      pozytywnego o PIS i coś negatywnego o PO- mozna to sprawdzic na forum nawet. Ale
      to, co sie dzieje, po pewnych przemysleniach, pozostawia wiele "?"

też tak macie?
      • melisa333 Re: widze glupote, widze narzekanie i zastanawiam 21.05.06, 08:55
        Nagonka na Giertycha- no i w czym jest on gorszy niz wszyscy poprzedni ME? Ze
        > jest bardziej wyrazisty? Wiecej mu sie wlozylo do ust, niz sam do tej pory
        > powiedzial?

ludzie którzy zrobili tą stronę - "aby wyłapać wszystkich" idą do ministerstwa edukacji uczyć twoje dzieci - NIE BOISZ SIĘ że nasz minister jest troszkę zbyt radykalny ????

redwatch.info/sites/demonstracje.htm
        • raks5 Re: widze glupote, widze narzekanie i zastanawiam 21.05.06, 09:24
          ludzie którzy zrobili tą stronę - "aby wyłapać wszystkich" idą do ministerstwa
          > edukacji uczyć twoje dzieci - NIE BOISZ SIĘ że nasz minister jest troszkę zbyt
          > radykalny ????

A gdzie jest podpisany Giertych? Idąc na takie uproszczenia, mogę pokazać
          zdjęcia z Katynia i powiedzieć, że ludzie, którzy uczynili taki los, byli w
          ministerstwie, kiedy rządziła opcja inna. Przyznasz, ze to za dalekie symulacje,
          więc nie wkładajmy rożnych rzeczy RG

niebywałe, żebym jeszcze jego bronił (nie lubię go), ale o logikę chodzi

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka