Dodaj do ulubionych

Marzy mi się restauracja rybna

13.09.06, 00:00
Szkoda, że takiej w mieście nie ma.
Kiedyś był barek "Złota Rybka" na 11 Listopada/22 Lipca.
Może ktoś wpadnie na taki pomysł?
Obserwuj wątek
    • obserwator.ws Re: Marzy mi się restauracja rybna 13.09.06, 00:03
      Niestety nie podzielam Twojego smaku więc i pomysl malo atrakcyjny - jak dla
      mnie :)

Aczkolwiek tego w mieście nie ma. Może ktoś coś z tym zrobi :)
      • klemens.klemens Re: Marzy mi się restauracja rybna 13.09.06, 00:06
        A co proponujesz dla nielubiących ryb?
        • obserwator.ws Re: Marzy mi się restauracja rybna 13.09.06, 00:24
          naleśniki :D

• klemens.klemens Re: Marzy mi się restauracja rybna 13.09.06, 00:27
            Super, też popieram. Kiedyś była naleśnikarnia obok Trojana, ale jakoś szybko
            się zwinęła. Gdyby tak w Chesterze, Milenium lub w Galerii S?
            • obserwator.ws Re: Marzy mi się restauracja rybna 13.09.06, 00:54
              Jak kazdy lokal, ktory nie podpasuje Siedlczanom.
              Nie ma podzialow.
              • klemens.klemens Re: Marzy mi się restauracja rybna 13.09.06, 01:04
                Raczej była to fatalna lokalizacja.Właściciel narzekał, ze ludkowie pytali
                ciągle o piwko.
                • obserwator.ws Re: Marzy mi się restauracja rybna 13.09.06, 01:12
                  Czyli gdyby postaral sie o koncesje, lokal roslby w siłę :)

Ach te piwko ;)))
                  • klemens.klemens Re: Marzy mi się restauracja rybna 13.09.06, 01:15
                    Chyba nie. Formułą lokalu były naleśniki, naprawdę znakomite i herbata o
                    wyszukanych smakach.
                    • bambii Re: Marzy mi się restauracja rybna 13.09.06, 07:56
                      Niestety piwo zabija naleśniki :/ rybe zreztą też ....
                      • obserwator.ws Re: Marzy mi się restauracja rybna 13.09.06, 09:32
                        Wytłumacz to zwolennikowm piwa do tych pokarmów. A podejrzewam, ze tacy
                        istnieją.
                        • siedlczanin13 Re: Marzy mi się restauracja rybna 13.09.06, 09:41
                          jestem za restauracją rybną ale w lepszym wydaniu niż ta sławna pijalnia piwa z
                          rybką na 22 Lipca, czy to byłby dochodowy interes ? ryby są drogie a jeśli
                          doliczymy wszystkie koszty pośrednie to danie rybne będzie bardzo drogie,
                          • niunianiu Re: Marzy mi się restauracja rybna 20.09.06, 15:49
                            ale smaczne
                            część s.
    • izaza Re: Marzy mi się restauracja rybna 21.09.06, 14:22
      Popieram pomysł.
      Chętnie bym się kiedyś wybrała do takiej, jakby powstała w Siedlcach.
      • brat_szczepana Re: Marzy mi się restauracja rybna 21.09.06, 14:41
        Może to ogólne poparcie zachęci jakiegoś przedsiębiorcę?
        A pamiętacie, że knajpka będąca poprzedniczką Segnor Caffettano (nie pamiętam
        nazwy) miała ambicję być rybną?
        • bambii Re: Marzy mi się restauracja rybna 21.09.06, 14:43
          gdzie to wycztałeś ? w menu ? :)
          • brat_szczepana Re: Marzy mi się restauracja rybna 21.09.06, 14:44
            Co w menu? Nic o spisie potraw nie pisałem.
            • niunianiu Re: Marzy mi się restauracja rybna 21.09.06, 14:47
              kłania sie czytanie tekstu (własnego!!!) ze zrozumieniem albo 2KC po imprezie z
              finałem ;-)
              • bambii Re: Marzy mi się restauracja rybna 21.09.06, 14:51
                a to do mnie czy kolegi ? :)
                • niunianiu Re: Marzy mi się restauracja rybna 21.09.06, 14:52
                  do kolegi chociaż po tym pytaniu ... ;-)
            • bambii Re: Marzy mi się restauracja rybna 21.09.06, 14:47
              dlatego pytałem :

"miała ambicję być rybną?"
              • brat_szczepana Re: Marzy mi się restauracja rybna 21.09.06, 14:52
                Przypomniałem sobie. Restauracja nazywała się "Dorotka" i miała w karcie dnia
                z ryb. Właściciel/właścicielka zamierzali dalej się rozwijać w rybnym kierunku.
                Później się rozstali i epizod gastronomiczny również się skończył.
                • bambii Re: Marzy mi się restauracja rybna 21.09.06, 14:54
                  > i miała w karcie dnia
                  > z ryb

a jednak! ;)

> Później się rozstali i

A to ten właściciel co ma teraz Europę ? on to pies na baby nie ?
                  • brat_szczepana Re: Marzy mi się restauracja rybna 21.09.06, 15:01
                    Może tak, może nie. Miał coś wspólnego z Adrią w Eldorado.
                    • bambii Re: Marzy mi się restauracja rybna 21.09.06, 15:36
                      a jednak tak :) w kazdym razie chleba ups ... ryby z tegoi nie będzie :/

Ale jak ktoś ma ochotę mogę polecić taka jedną smażalnię w Krynicy Morskiej,
                      nigdy w zyciu nie jadłem takiej ryby, palce lizać
                      • brat_szczepana Re: Marzy mi się restauracja rybna 21.09.06, 15:38
                        Szkoda, że nie wspomniałeś o tym wcześniej. Byłem w Krynicy przed 3 tygodniami.
                        • bambii Re: Marzy mi się restauracja rybna 21.09.06, 15:53
                          > Szkoda, że nie wspomniałeś o tym wcześniej.

No szkoda szkoda , to moje ulubione miejsce na wyjazdy bo mozna pojezdzic po
                          lesie rowerkami , polecam.
                          A smazalnia znajduje sie na ulicy Portowej obok duzego namiotu w centrum miasta
                          ale nie w tych nowych budynkach, ale w niewyględnej budce. Nie kupi sie tam
                          nalesników czy innej pizzy tylko ryby. ale ryba jest znakomita np. dorsz lub
                          sandadcz rewelacja. A moja TŻ oczywiście tylko flondrę tyz dobra.
                          Narawdę szczerze polecam, mozna sie powolać na gości z Siedlec, uchyliliśmy z
                          właścicielem małe co nieco :)
                      • niunianiu Re: Marzy mi się restauracja rybna 21.09.06, 15:42
                        gdzie????
                        • niunianiu Re: Marzy mi się restauracja rybna 21.09.06, 15:43
                          to było do bambiego
                        • brat_szczepana Re: Marzy mi się restauracja rybna 21.09.06, 15:43
                          No tam, gdzie Bambi palce lizał.
                          • niunianiu Re: Marzy mi się restauracja rybna 21.09.06, 15:48
                            aha to już wiem gdzie
                            jak przypadkiem bedę przejeżdżać to odezwę sie po dokładniejsze namiary do
                            Bambiego oczywiście
                            • bambii Re: Marzy mi się restauracja rybna 21.09.06, 16:05
                              a zresztą popatrzcie sami :

src="img109.imageshack.us/img109/1742/aaaa1mi5.th.jpg" border="0"
                              alt="Free Image Hosting at www.ImageShack.us" /></a>
                              • bambii Re: Marzy mi się restauracja rybna 21.09.06, 16:06
                                oj nie wyszło, no moze teraz :

img109.imageshack.us/my.php?image=aaaa1mi5.jpg
                                • bambii Re: Marzy mi się restauracja rybna 21.09.06, 16:07
                                  Dla wyjasnienia dodam ze to jest sandacz .. mniam
                                  • brat_szczepana Re: Marzy mi się restauracja rybna 21.09.06, 16:40
                                    No fajne, chociaż to bardziej wirtualnie niż krynicznie.
                                    • bambii Re: Marzy mi się restauracja rybna 21.09.06, 16:46
                                      No dla Ciebie wirtualnie , dla mnie to wspomnienie. Dodam ze 4-osobowa rodzina
                                      najadla sie do pelna , i jeszcze zostało.
                                      Tak czy inaczej polecam tą smażalnię , cała reszta to atrapy smażąca ryby z
                                      zamrażalki.
                                      • niunianiu Re: Marzy mi się restauracja rybna 21.09.06, 20:51
                                        totalny objazd ale wyżerka miam miam
                                        • niunianiu Re: Marzy mi się restauracja rybna 21.09.06, 20:51
                                          się znaczy oDjazd to przez wielką ochotę na rybcię
                                          • klemens.klemens Re: Marzy mi się restauracja rybna 22.09.06, 00:20
                                            Gdzieś na świecie istnieją nawet sieci restauracyjek rybnych *takie Fish Hut*.
                                            U nas chyba jeszcze nie ma. Na Wyspach Brytyjskich mają Fish&Chips,
                                            a w Niemczech Nordsee.
                                            • niunianiu Re: Marzy mi się restauracja rybna 22.09.06, 08:22
                                              a my daleko z tyłu
    • westwind2 Re: Marzy mi się restauracja rybna 23.09.06, 23:46
      Dobra rybka nie jest zła, a rybka wiadomo, lubi pływać.
      • brat_szczepana Re: Marzy mi się restauracja rybna 23.10.06, 17:23
        Marzenia mogą się spełnić w okresie ... wyborczym.
        • siedlczanin13 Re: Marzy mi się restauracja rybna 23.10.06, 18:05
          na pewno będzie dużo lania wody i to ze strony chcących utrzymac stołki, a nam
          pozostanie to co najlepsze z ryb .......
          • klemens.klemens Re: Marzy mi się restauracja rybna 23.10.06, 18:41
            Poza wodą to tu nie ma nic wspólnego restauracja, do tego rybna, z wyborami.
            Restaurację otwiera restaurator, a nie polityk. Z drugiej strony polityk ten
            lub ów może wpaść na dzwonko śledzia, czemu nie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka