Dodaj do ulubionych

Dziękuję

10.11.06, 12:54
Dzisiaj więcej nie będę miał okazji popatrzeć co Forowicze będziecie pisać. Od
jutra cisza wyborcza więc czas na podziękowania nadszedł już teraz.
Dzięki za wszystkie głosy wsparcia. Wielu z Was nie znam i tym bardziej ważne
były dla mnie pozytywne opinie, które czytałem na temat mnie i mojej pracy.
Dzięki za krytykę, czasami trudną do zaakceptowania, ale ważną, bo skłaniającą
do refleksji.
Trudno dziękować za głosy, których celem było zdyskredytowanie mnie,
oczernienie i podważanie moich kompetencji. Mam nadzieję, że w przyszłosci
więcej będzie merytorycznej dyskusji a mniej zawziętości i fałszu.
Pozdrawiam Was wszystkich, proszę o wzięciu udziału w wyborach i przychylność
przy dokonywaniu wyborów - kandydata na Prezydenta, członków Rady Miasta i
kandydata do Sejmiku Województwa Mazowieckiego - Jacka Kozaczyńskiego;-)
Obserwuj wątek
    • niunianiu Re: Dziękuję 10.11.06, 12:59
      www.zosia.piasta.pl/usmiechnij-sie.htm
      powodzenia
      a niech Cię "skreślą" ;)
    • martini1001 Re: Dziękuję 10.11.06, 13:25
      powodzenia
    • misinka81 Re: Dziękuję 10.11.06, 13:31
      Życzę osiagniecia celu :)
    • bppieronek Re: Dziękuję 10.11.06, 13:33
      "niech moc będzie z tobą"
      chociaż ciemna strona mocy wielka jest ...

za pirszomdamom dodam:
      ...naaaadajeeee ci imieee jaaastrząb ;)
      • bambii Re: Dziękuję 10.11.06, 14:14
        > za pirszomdamom dodam:

Tomek przestań bo mu skrzydła opadną :)

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=262&w=18815353&a=51910903
      • teofano1 Re: Dziękuję 10.11.06, 23:28
        bppieronek napisał:
        > za pirszomdamom dodam:
        > ...naaaadajeeee ci imieee jaaastrząb ;)

Piorunek coś Ty dzisiaj pił? :) Śjakis taki wesół i ogólnie udzielający się.
        Chyba Cię chłopie podmienili lub ktos sobie hasełko odkrył. I pisze pod Twoim
        szyldem. Bo nie poznaję jegomości. Oby tak dalej są szanse, ze będziesz chłop
        grzechu wart, a nie stara maruda ;)
    • doberek4 Re: Dziękuję 10.11.06, 13:35
      czy to zanczy ze od jutra mieszkańcy bloków społodzielnianych nie bedą ogladali
      juz portretu wizualnego szanownego kandydata przytwierdzonego za szkłem na
      klatkach schodowych, szkoda, bo tak człowiek się romarzał...
      • bambii Re: Dziękuję 10.11.06, 14:15
        od jutra tylko Mirosław będzie patrzył z każdego skrzyżowania, dobrze chociaż że
        przy urnie będziemy sami :)
        • neutron6 Re: Dziękuję 10.11.06, 17:38
          mariano, trzymam kciuki.
          Jedna uwaga, przy komisjach w ub latach kręcili się nauczyciele będący na
          listach wyborczych. Uczulcie swoich przedstawicieli w komisjach żeby takich
          delikwentów gonić. Przodował w tym taki jeden z .... Dobrze (choć to trudne)
          zwracać również uwagę na ilość kartek wrzucanych do urny, bo mogą wynosić
          czyste na zewnątrz do "opiekuna", który po dokonaiu właściwego skreślenia da
          znajomemu wchodzącemu do lokalu tą kartkę żeby wrzucił do urny razem ze swoimi.
          • oxylog Re: Dziękuję 10.11.06, 17:44
            Ja też trzymam kciuki za Mariusza, a teraz lecę jeszcze parę osób przekonać,
            aby poszły na niego zagłosować. Przerażające jest ilu ludzi nie wybiera się na
            wybory, przekonajcie jeszcze tych leniwych !

ZA WOLNE SIEDLCE !
    • bibinka5 Re: Dziękuję 10.11.06, 13:40
      A ja z mężem już dziś ,Ci gratulujemy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • bambii Wolne Siedlce !! 10.11.06, 13:45
      no cóż już mnie nazywano pretorianem, wskazywano na stanowiska jakie mam
      otrzymać, ale ci co tak piszą nie rozumieją że można coś robić tylko dlatego że
      uważa się to za słuszne i do tego można to robić bezinteresownie.

Panie Mariuszu, jesteśmy z Panem i życzymy sukcesu !

ZA WOLNE SIEDLCE !
    • martini1001 Re: Dziękuję 10.11.06, 13:47
      ZA WOLNE SIEDLCE
    • emektb Re: Dziękuję 10.11.06, 13:52
      za darmo!
    • niunianiu Re: Ależ proszę bardzo 10.11.06, 13:52
      ZA WOLNE SIEDLCE

asystentka szefa mafii ;)
      • misinka81 Re: Ależ proszę bardzo 10.11.06, 13:58
        Ach jaką masz intratną posadkę :)Może i mnie zechce, może być do HR ;)
        • niunianiu Re: Ależ proszę bardzo 10.11.06, 14:04
          misinka81 napisała:

> Ach jaką masz intratną posadkę :)
          fajna nie :P

> Może i mnie zechce, może być do HR ;)
          to już zależy od szefa, ale szepnę słówko o Tobie, dobre słówko ;)
          • misinka81 Re: Ależ proszę bardzo 10.11.06, 14:13
            Będę Ci bardzo wdzięczna ;)
            • niunianiu Re: Ależ proszę bardzo 10.11.06, 15:07
              tylko szepnij mi co to jest HR?
              • misinka81 Re: Ależ proszę bardzo 10.11.06, 15:13
                HR to zarządzania kadrami, takie różne personalne osoby
              • bambii Re: Ależ proszę bardzo 10.11.06, 15:17
                "hjuman resorses" w wolnym tłumaczeniu zarządzanie zasobami czytaj ludźmi ;)
                • niunianiu Re: Ależ proszę bardzo 10.11.06, 15:18
                  acha, ale ja mam u Ciebie chody
                  dziękuję Wam obojgu za przełożenie HR na mój ;)
                  • bambii Re: Ależ proszę bardzo 10.11.06, 15:24
                    służę pomocą ;)
                    • niunianiu Re: Ależ proszę bardzo 10.11.06, 15:25
                      zapamiętam.... na długo ;)
                      • bambii Re: Ależ proszę bardzo 10.11.06, 16:39
                        pamiętliwa jesteś ?
                        • niunianiu Re: Ależ proszę bardzo 11.11.06, 00:50
                          wtedy jak mnie ktoś skrzywdzi - bardzo
    • raks5 Re: Dziękuję 10.11.06, 15:06
      mimo innych poglądów- powodzenia.

Jako jeden z bardzo nielicznych tutaj polityków i politykierów trzymałeś klasę.

pozdr
      • bambii Re: Dziękuję 10.11.06, 15:50
        miłe od nie popierającego takie słowa usłyszeć, no ale trzeba mieć klasę do tego :)

raks5 Pozdrawiam :)
    • aktoto_aktoto Re: Dziękuję 10.11.06, 17:03
      Wszystkiego dobrego dla
      NOWEGO PREZYDENTA MIASTA SIEDLCE - MARIUSZA DOBIJAŃSKIEGO

Pozdrawiam
      • siedlczanin13 Re: Dziękuję 10.11.06, 17:15
        Mariusz masz klasę , podziękowania przed wyborami tylko to potwierdzają , inni
        podziękowania warunkują wygraną , nie zmarnuj naszego poparcia przez najbliższe
        4 lata , do współpracy dobierz klucz kompetencji i doświadczenia, masz głosy
        mojej rodziny i znajomych , powodzenia , życzę juz w I turze,
    • obserwator.ws Re: Dziękuję 10.11.06, 23:46
      Dziękuję również Mariuszu :)

Powodzenia :)
    • guthead Re: Dziękuję 11.11.06, 01:28
      Do poniedziałku M. (I will get you on the flip side)
    • bambii Dziękuję 13.11.06, 12:13
      Dziękuję tym wszystkim siedlczanom w liczbie ponad 4500 którzy uwierzyli ze
      można nasze miasto zmienić na lepsze.
      Dziękuję za to że poszliście tak licznie do wyborów, to takie moje prywatne
      podziękowanie. :)
      • plama_na_ocelocie Wazelinka?? 13.11.06, 17:22
        bambii napisał:

> Dziękuję tym wszystkim siedlczanom w liczbie ponad 4500 którzy uwierzyli ze
        > można nasze miasto zmienić na lepsze.
        > Dziękuję za to że poszliście tak licznie do wyborów, to takie moje prywatne
        > podziękowanie. :)
        >

Tak, to świetny wynik jak na ... tysięczne miasto ;-)
        • bambii Re: Wazelinka?? 13.11.06, 17:38
          przelicz teraz wydane pieniądze na kampanię na jednego wyborcę :))) nie zapomij
          o ochronie "potykaczy" przed punktami wyborczymi
          • plama_na_ocelocie Re: Wazelinka?? 13.11.06, 19:20
            Podobnie, jak trzeba by było policzyć plakaty i ulotki FS które pojawiały się w
            dniu wczorajszym czy przedwczorajszym w mieście?? Nawet u mnie na klatce!!

Ktoś już chyba o tym pisał wcześniej....
            • bambii Marcin pilnuje kasy 13.11.06, 21:22
              potykacze pilnowane przez "karków" ci nie przeszkadzały przy kazdej komisji
              wyborczej ? dokładałeś się do nich ?
    • westwind2 ca. 20% to nie jest mało ! 13.11.06, 17:49
      Jednak całkiem spora grupa ludzi zagłosowała na MD, który okazał się być
      znacznie bardziej wyrazistym, niż samo FS.
      To oznacza, że MD jako osoba pozyskał zaufanie wielu siedlcza, co może
      zawdzięczać sobie i temu co sam prezentował.
      Zawiodło FS. Albo z braku na tyle wyrazistego programu, co by odróżniał się on
      od programów ugrupowań ogólnopolskich i panującego STS, albo z powodu marnej
      jakości kandydatów (poza samym liderem).
      • westwind2 Re: ca. 20% to nie jest mało ! 13.11.06, 23:33
        Smutne, ale prawdziwe.
        O ile o p.Dobikańskim rozmawiało się przy okazji towarzyskich spotkań, przy
        czym zawsze padało pytanie: a kto jest czym się się zajmuje?
        Odpowiedź - facet z AP - na ogół odbierana była z sympatią i była zachętą do
        dalszych roztrząsań o tym, co w mieście się dzieje.

Natomiast "Forum Samorządowe" było długo pustym hasłem, tym bardziej że o
        składzie osobowym forum poinformowano szeroką publiczność bardzo późno i raczej
        półgębkiem. Ani w TS, ani w ŻS lub PEK nie było wywiadów, prezentacji programu,
        nie było też publicznych dyskusji.
        • doberek4 Re: ca. 20% to nie jest mało ! 14.11.06, 19:07
          westwind, co ty, gazet nie czytujesz? zajrzyj do ostatnich 6 numerów przezd
          wyborami, w niektórych po 2 albo 3 razy było pisane o MD.
    • bambii Czego byście oczekiwali .... 14.11.06, 07:59
      Zaufaliściue Mariuszowi w tak ogromnej liczbie, napiszcie czego byście
      oczekiwali od Mariusza.
      Sztabowcom pana Kudelskiego i Symanowicza dziękujemy, najlepiej nich napiszą te
      osoby które w tym wątku się wypowiadały wcześniej (poza plamą na czymś tam bo on
      blisko pana S).
      Liczę że sztabowcy K i W jako wygrani zachowają się tym razem fair i nie zaczną
      kampani tutaj.
    • westwind2 Głowa do góry, nie wszystko stracone 14.11.06, 11:33
      Najgorsze, co by się mogło stać, to rozpad FS.
      Potwierdziłoby to opinię, że forum to kilku panów skrzykniętych okazjonalnie,
      bo pokłócili się ze swoimi dotychczasowymi kolegami w innych ugrupowaniach.

FS powinno ewulować w kierunku ruchu społecznego siedlczan.
      Stać się wyrazicielem opinii publicznej czyli pozarządową organizacją
      samorządową skupiającą miłośników czy fanów Siedlec i to bez względu na
      sympatie polityczne.
      Środowiskiem skupiającym siedleckich twórców i artystów, naukowców,
      dziennikarzy, nauczycieli, inżynierów, pasjonatów historii miasta, obrońców
      lokalnych zabytków, fachowym recenzentem planów rozwojowych miasta, wyróżniać
      przypadki udanej miejskiej architektury, napiętnować brzydotę i chaos
      urbanistyczny itp. Jeżeli tak się nie stanie, zniknie.

Pan D jako lider FS jak najbardziej, ale nie przeciw wszystkim i wszystkiemu.
      Sam jeden nic nie zdziała, musi mieć wokół siebie ludzi mądrych z różnych
      generacji wiekopwych, zafascynowanych Siedlcami, a nie ewentualną władzą.
      Na władzę przyjdzie czas, gdy autorytet D i FS nie będzie przez mieszkańców
      miasta kwestionowany. Dać się poznać - to hasło na najbliższe cztery lata.
      No i dobór ludzi, z charakterem. Dzisiejszy skład jest bardziej przypadkiem
      (byli razem w starej radzie, zbliżenie pokoleniowe), niż przemyślanym doborem.
      • emektb Re: Głowa do góry, nie wszystko stracone 14.11.06, 11:53
        też startowałem z FS:))
        • brat_szczepana Re: Głowa do góry, nie wszystko stracone 14.11.06, 14:51
          Na pewno przysporzyłeś sporo głosów, chociaż mnie drażni czasami twoja
          ostentacyjna postawa antychurch. Lubię cię jednak za forumowe harce i poważny
          stosunek do życia (pisanie z otwartą przyłbicą, żona, syn, firma).
          FS zawiązało się jako protest pt. "starczy tego dobrego, tak dalej nie może
          być". Na kampanię starczyło, ale co teraz?
          Potrzebne jest teraz coś "na tak". Wyznaczenie jednego czy dwóch ważnych
          społecznie lub gospodarczo celów i budowanie wokół nich społecznej siły
          wsparcia.
          • bambii Re: Głowa do góry, nie wszystko stracone 14.11.06, 15:03
            > mnie drażni czasami twoja
            > ostentacyjna postawa antychurch.

a jak się Tobie podoba postawa np. Giertycha albo Wierzejskiego ? (to taki drugi
            biegun ;) )
            • brat_szczepana Re: Głowa do góry, nie wszystko stracone 14.11.06, 15:22
              Odrzucam, zero toleracji dla Gie i Wie.
              • bambii Re: Głowa do góry, nie wszystko stracone 14.11.06, 15:27
                Emil jest taką antywagą ;) , choć nie zgadzam się z nim czasem to szanuje że ma
                swoje zdanie. Nie uprawia fałszywej indoktrynacji (jak niektórzy na forum), na
                białe mówi białe na czarne czarne nie kłamie że był gdy nie był, nie mówi że
                widział gdy nie widział, a przy tym pilnuje swoich interesów ;).
                No to pojechalem Ci kolego :) ale na zdjęciu wyglądasz lepiej ;)))
                • niunianiu Re: Głowa do góry, nie wszystko stracone 14.11.06, 15:29
                  bambii napisał:
                  > Emil jest taką antywagą ;) , choć nie zgadzam się z nim czasem to szanuje że
                  > ma swoje zdanie. Nie uprawia fałszywej indoktrynacji (jak niektórzy na
                  > forum), nabiałe mówi białe na czarne czarne nie kłamie że był gdy nie był,
                  > nie mówi że widział gdy nie widział, a przy tym pilnuje swoich interesów ;).
                  > No to pojechalem Ci kolego :) ale na zdjęciu wyglądasz lepiej ;)))

ehe pojechałeś, czekam tylko aż się podniesie i pojawi ten po którym
                  przejechałeś ;)
                • teofano1 Re: Głowa do góry, nie wszystko stracone 14.11.06, 15:34
                  bambii napisał:
                  >ale na zdjęciu wyglądasz lepiej ;)))

Eee tam. jak się zrelaksuje i wyśpi. To całkiem nawet do fotki podobny. A jak
                  jeszcze znajdzie gdzieś grzebień i z niego skorzysta. To prawie podobny. Choc
                  ponoc prawie robi wielką różnicę ;)
                  • brat_szczepana Re: Głowa do góry, nie wszystko stracone 14.11.06, 15:43
                    OK Bambii, w tej kwestii pogląd mamy wyjaśniony i niczym się raczej nie róznimy.
                    A jak się odniesiesz do dalszej części mojej wypowiedzi?
                    • bambii Re: Głowa do góry, nie wszystko stracone 14.11.06, 15:56
                      > A jak się odniesiesz do dalszej części mojej wypowiedzi?

fanem panów Gie-Wie nie byłem :)
                      • brat_szczepana Re: Głowa do góry, nie wszystko stracone 14.11.06, 17:14
                        > A jak się odniesiesz do dalszej części mojej wypowiedzi?
                        > fanem panów Gie-Wie nie byłem :)

Bambii, tak sobie troszeczkę ze mnie żartujesz? To była odpowiedź na Twoje
                        pytanie, które zadałeś mi w kontekście pierwszego zdania mojej wypowiedzi.
                        :)
                        Dalsza mojej część wypowiedzi brzmiała:
                        > Lubię cię jednak za forumowe harce i poważny stosunek do życia (pisanie
                        > z otwartą przyłbicą, żona, syn, firma).
                        > FS zawiązało się jako protest pt. "starczy tego dobrego, tak dalej nie może
                        > być". Na kampanię starczyło, ale co teraz?
                        > Potrzebne jest teraz coś "na tak". Wyznaczenie jednego czy dwóch ważnych
                        > społecznie lub gospodarczo celów i budowanie wokół nich społecznej siły
                        > wsparcia.
                        • jwkowalski Re: Głowa do góry, nie wszystko stracone 14.11.06, 18:24
                          Dlaczego FS osiągnęło tak mierny wynik? To je st pytanie! Przychodzi mi do
                          głowy kilka odpowiedzi, wśród nich jedna zasadnicza: FS nie jest autentyczne
                          poprzez to, że w jego skład weszli ludzie wcześniej bardzo mocno utożsamiani z -
                          powiem oględnie - innymi opcjami politycznymi. Ja wstapiłem do FS, bo
                          myślałem, że to będzie całkiem nowa jakość. A nie była. Ci ludzie z "innych
                          opcji" nie zdobyli dla FS zbyt wielu głosów, gdyż - jeśli ktoś chciał głosować
                          na ich byłe ugrupowania, to głosował własnie na nie, a nie na tych, co z tych
                          ugrupowań odeszli.
                          I jeszcze jedno - chcę uniknąć zarzutów - dlatego od razu piszę: O tym, że
                          zdecydowałem się poprzeć obcych mi wcześniej ugrupowanie zadecyda moje
                          koleżeństwo z bkiskim mi kolegą - kandydatem na prezydenta Siedlec. Chciałem mu
                          w ten sposób pomóc. To wszystko
                          • bambii Re: Głowa do góry, nie wszystko stracone 14.11.06, 18:35
                            Panie jwkowalski trzeba napisać że kręgosłup politycny to zgubił pan jakies 30
                            lat temu.
                          • niunianiu Re: Głowa do góry, nie wszystko stracone 14.11.06, 18:40
                            > Ja wstapiłem do FS, bo myślałem, że to będzie całkiem nowa jakość.
                            > A nie była.
                            to co to było, że tak się spytam?

> I jeszcze jedno - chcę uniknąć zarzutów - dlatego od razu piszę: O tym, że
                            > zdecydowałem się poprzeć obcych mi wcześniej ugrupowanie zadecyda moje
                            > koleżeństwo z bkiskim mi kolegą - kandydatem na prezydenta Siedlec. Chciałem
                            > mu w ten sposób pomóc. To wszystko
                            że tak się wyrażę nie za bardzo ładnie, ale tak mi to pasuje:
                            plujemy we własne koryto???
                            • jwkowalski Re: Głowa do góry, nie wszystko stracone 14.11.06, 18:53
                              Napisz coś i już zaczynają się indywidualne przytyki. Nie podoba mi się, że
                              poukrywaliście sie za pseudo i mądrzycie się.
                              A teraz odpowiem:
                              Kręgosłup zawsze miałem swój. Jak dotychczas nie byłem w żadnej partii.
                              Co to był (a raczej jest) FS - wyjaśniłem. Na początku ludzie, którzy schcieli
                              rzeczywiście coś zrobić. Potem dołączyli ludzie z innych opcji politycznych,
                              którzy zdaniem szefów FS mogli przyspożyć głosów. A nie przyspożyli.
                              • jwkowalski Re: Głowa do góry, nie wszystko stracone 14.11.06, 18:55
                                A - i jeszcze jedno. Nie pluję w żadne koryto. nie mam koryta.
                              • brat_szczepana Re: Głowa do góry, nie wszystko stracone 14.11.06, 18:58
                                Dziękuję Ci Bambii za merytoryczną rozmowę. Było bardzo miło. Powodzenia.
                                • jwkowalski Re: Głowa do góry, nie wszystko stracone 14.11.06, 19:02
                                  Przed FS 4 lata pracy. Przede wszystkim z młodym pokoleniem - które będzie
                                  uzyskiwało sukcesywnie prawo do głosowania. Musi to być praca zespołu ludzi, a
                                  nie jednego człowieka.
                                • bambii Re: Głowa do góry, nie wszystko stracone 14.11.06, 19:12
                                  Poczytaj co pisał jwkowalski na przestrzeni ostatnich kilku lat to będziesz znał
                                  tą merytoryczną odpowiedź.
                                  Jak nie chcesz dużo czytać to przeczytaj sobie artykuł naczelnego Extra
                                  bezpośrednio po wyborach parmalentarnych, wtedy ci się rozjaśni mi sie nie chce
                                  na ten temat pisać.
                                  • jwkowalski Re: Głowa do góry, nie wszystko stracone 14.11.06, 19:17
                                    Nie pamiętam, gdybyś był łaskaw zacytować
                                    • jwkowalski Re: Głowa do góry, nie wszystko stracone 14.11.06, 19:20
                                      I jeszcze jedno: Proszę o imię i nazwisko mego Adwersarza - bym wiedział, któż
                                      zacz jest moim stałym Czytelnikiem
                                    • bambii Re: Głowa do góry, nie wszystko stracone 14.11.06, 19:21
                                      Prosze wybaczyć ale swoje teskty szanowny Pan powinen znać, zresztą macie chyba
                                      archiwum swoich wydań więc odsyłam tam.

Co do altruistycznych pobudek pomocy koledze to nie będę sie wypowiadał bo nie
                                      chcę żeby to co napiszę było potraktowane jako "osobiste przytyki".

P.S.
                                      Tak z ciekaowści zapytam czy Extra pociągnie jeszcze trochę ?
                                  • brat_szczepana Re: Głowa do góry, nie wszystko stracone 14.11.06, 19:19
                                    Dziękuję za odniesienie się do MOJEJ wypowiedzi i odesłanie mnie do twórczości
                                    jwkowalskiego. Nie widzę tu żadnego związku.
                                    Tam znajdę, jak piszesz, odpowiedź na moje słowa:
                                    > Lubię cię jednak za forumowe harce i poważny stosunek do życia (pisanie
                                    > z otwartą przyłbicą, żona, syn, firma).
                                    > FS zawiązało się jako protest pt. "starczy tego dobrego, tak dalej nie może
                                    > być". Na kampanię starczyło, ale co teraz?
                                    > Potrzebne jest teraz coś "na tak". Wyznaczenie jednego czy dwóch ważnych
                                    > społecznie lub gospodarczo celów i budowanie wokół nich społecznej siły
                                    > wsparcia.

Dziękuję, mnie też nie chce się, skoro sobie tak życzysz na ten temat pisać,
                                    do Ciebie. Nie, to nie!

• bambii Re: Głowa do góry, nie wszystko stracone 14.11.06, 19:26
                                      A wybacz odpowiadałem jwkowalskiemu, myślałem że to oburzenie wynika z tego co
                                      napisałem do jwkowalskiego.

Co do drugiej częsci to ja nie jestem odpowiednią osobą zeby odpowiadać na te
                                      pytania, ostatnio napisałem że Bobryk będzie v-ce i rozpętała się burza że
                                      "czerwoni przejmuja władzę" (choc gdyby połączyli się to by ja przejeli ,
                                      podobnie jak połączenie z Filipkiem).
                                      Na pewno to ten kapitał ludzki i intelektualny w Siedlcach jest ogromny, ale na
                                      to jak go wykorzystać dla Siedlec trzeba się chwilę zastanowić.

> Nie, to nie!

jeszcze raz przepraszam za nieporozumienie
                                      • jwkowalski Re: Głowa do góry, nie wszystko stracone 14.11.06, 19:35
                                        Ponawiam prośbę o przedstawienie się, bym wiedział z kim mam przyjemność. Co do
                                        Extra, to pociągnie jeszcze. W tym roku - numer za ok 10 dni i przed świętami
                          • bydlaq Re: Głowa do góry, nie wszystko stracone 14.11.06, 21:47
                            > Ja wstapiłem do FS,

Jeśli wolno czepnąć się tego zwrotu. Nie pamiętam, aby można było "wstąpić" do
                            FS. Ci którzy byli od początku lub byli na poważnie wiedzą, że FS to
                            kwestia "tworzenia" nie "wstępowania".
                            Ja tak to odbierałem i odbieram nadal.
      • doberek4 Re: Głowa do góry, nie wszystko stracone 14.11.06, 19:11
        słuszna opinia czy sugestia żeby FS się nie rozpadło, powinno działać nadal,
        może też to być organizacja pozarządowa, ale to wymaga troche pracy
        organizacyjnej i niestety społecznej i jakiejs działalności na rzecz pożytku
        publicznego, wię c janpierw musi być jakiz dobry pomysł.
    • brat_szczepana Re: Dziękuję 14.11.06, 19:51
      Bambii, piszę po raz ostatni. Trudno, olewasz mnie ostentacyjnie, niech i tak
      będzie, aczkolwiek jest to dla mnie ogromny zawód.

Dokonam analizy Twoją metodą:
      11:53 - emektb umieszcza swoją wypowiedź.
      14:51 - do uwagi emektb dodaję komentarz i dalej kilka uwag na temat FS
      15:03 - komentujesz fragment pierwszego zdania mojej wypowiedzi pytaniem
      15:22 - odpowiadam na to pytanie
      15:27 - pomijasz moją odpowiedź, piszesz ciekawie o emektb
      15:43 - potwierdzam zgodność z Tobą i pytam, co powiesz o reszcie
      15:56 - odpowiadasz nie na temat
      17:14 - przypominam dalszy ciag wypowiedzi, bo do niej nie zajrzałeś
      18:58 - dziękuję Ci za zainteresowanie się i ... odchodzę w siną dal
      19:12 - zalecasz mi lekturę p. jwkowalskiego
      19:19 - dla porządku przypominam, o co mi chodziło (FS), jeżeli już ...
      19:26 - wyjaśniasz, że to pomyłka, a co do samej kwestii nie chcesz się
      wypowiedzieć, w związku z tym wypowiadasz się o p.Bobryku

Dziwne, że zależy Ci na sukcesie MD, mnie też, a obojętny jest Ci los FS.
      Nasz dialog niniejszym się zakończył. Na Twoje życzenie. Adieu.
      • bambii Re: Dziękuję 14.11.06, 19:57
        nie czytasz co napisałem , już odpowiedziałem ale popełniłeś błąd w analizie ,
        odpowiadałem jwkowalskiemu anie TOBIE, na co zareagowałeś bardzo nerowo przez co
        odniosłem wrażenie że to dotyczyło tesktu o jwkowalskim.
        Następnie znowu mnie pouczyłeś więc odpowiedziałem :

bambii 14.11.06, 19:26
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=262&w=51914553&a=52175776
        • bambii Re: Dziękuję 14.11.06, 20:03
          jeszcze raz napiszę :

"Co do drugiej częsci to ja nie jestem odpowiednią osobą zeby odpowiadać na te
          pytania"

i jako zuzupełnienie (juz kiedys to pisałem) : nie jestem członkiem FS, nie
          jestem członkiem Stowarzyszenia Centrum, nie brałem udziału w wyborach jako
          kandydat, nie byłem członkiem sztabu, pomagałem tylko MD jako wolny siedlczanin.

Nie czuję się na siłach aby odpowiadać na takie pytania ponieważ nie ja
          tworzyłem FS, nie tworzyłem idei FS, ja pomagałem kandydatowi w jego kampanii z
          "wolnej stopy" i to uważam za sukces.
          Nie oczekuj proszę ode mnie kategorycznych odpowiedzi bo niektórzy biorą je zbyt
          serio na tym forum.

Proponuje przejść na priv.
          • bambii Re: Dziękuję 14.11.06, 20:11
            proszę odebrać wiadmość

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka