bambii 21.11.06, 16:54 obrońca demokracji ... :) skocz.pl/rzewu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
en_el Re: Tak wygląda ..... - OT 21.11.06, 16:58 "Witam naszego Gościa pana Zbigniewa Jana Rzewuskiego. " <złośliwość mode on> Witam naszego gościa, Pana..." lub "Witam naszego Gościa, Pana..." <złośliwość mode off> Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: Tak wygląda ..... 21.11.06, 16:59 "Nie, nie. Po prostu wszedłem do budynku, przedstawiłem się i powiedziałem, że są mi potrzebne głosy na wybory prezydenckie i że zapłacę tak samo jak płacił mój poprzednik" Nie wiem czy Pan Rzewuski wie że nie ma uprawnień do zakupu kontorlowanego to może robić jedynie Policja :)) a to była to zwykła korupcja polityczna :) Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: Tak wygląda ..... 21.11.06, 21:44 > a to była to zwykła korupcja polityczna :) i do tego udokumentowana na taśmach radiowych, kto zgłosi na prokuraturę popełnienie przestępstwa ? :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
bibinka5 Re: Tak wygląda ..... 21.11.06, 17:06 Tak wygląda pajac który potwierdza że cztery lata temu kupywano głosy dla Symanowicza....i on też w tym uczestniczył... Odpowiedz Link Zgłoś
goldzmulow Re: Tak wygląda ..... 21.11.06, 17:21 Prawy Siedlczanin....a wy szmelcuchy jedne... Odpowiedz Link Zgłoś
logos110 Re: Tak wygląda ..... 21.11.06, 17:49 Panie Prezydencie! Czy naprawdę zalezy Panu na takiej chamskiej, bezczelnej, pozbawionej jakiejkolwiek kultury agitacji? Gorzej niż na Białorusii... Poprostu "chamstwo" - mowa oczywiście o wypowiedzach goldzmulowa. Co do Rzewuskiego to sam się skompromitował i w dodatku skompromitował tez Symanowicza. Wystarczy spytac się chłopaków z Pułaskiego kto i na kogo kupował 4 lata temu głosy. Odpowiedz Link Zgłoś
emektb Re: Tak wygląda ..... 21.11.06, 19:41 można i w tym roku pytać. szczególnie takiego jednego co gorzałą handluje... Odpowiedz Link Zgłoś
neutron6 Re: Tak wygląda ..... 21.11.06, 19:58 Emil - co oni wiedzą co było 4 lata temu? Odpowiedz Link Zgłoś
bambii emeeeeeek 21.11.06, 21:58 szybko mi tu gadaj co wiedza bo neutron się wykręcił :) Odpowiedz Link Zgłoś
siedlcecity Re: Tak wygląda ..... 21.11.06, 18:01 W artykule RDC z lutego 2006 "Przewodniczącym w powiecie został 32-letni poseł Grzegorz Skwierczyński. Szefem partii Leppera w mieście zastał natomiast Zbigniew Rzewuski. Jeszcze kilka miesięcy temu był on wiceprezydentem Siedlec, a funkcję tę sprawował z ramienia Prawa i Sprawiedliwości. Był też przewodniczącym siedleckiego PiS. Barwy partyjne zmienił przed wyborami parlamentarnymi, po konflikcie o miejsce na liście wyborczej. Rzewuski jest też radnym sejmiku wojewódzkiego. Reprezentuje tam Samoobronę, ale trafił do sejmiku na miejsce wybranego z listy PiS do Sejmu Krzysztofa Tchórzewskiego." www.rdc.pl/index.php?ID=1002032&artykul_id=3641288&add_post=1 W tych wyborach do sejmiku województwa mazowieckiego nie startował. wybory2006.pkw.gov.pl/kbw/wybKandydaci.html?jdn=140000&typ=0 Uważam, że Z. Rzewuski siedlecki - szef partii Samoobrony, odgrywa taką samą rolę w samoobronie jak znana posłanka, która lubi coś jak koń owies, który chce ujawnić "siedleckie taśmy prawdy o kupowaniu głosów". Ciekawym faktem jest to, że w Siedlcach nie został zarejestrowany Komitet Wyborczy Samoobrony kandydatów do Rady Miasta Siedlce. wybory2006.pkw.gov.pl/kbw/wybRadaMiasta.html?jdn=146401 W co Pan gra Panie Zbigniewie? Odpowiedz Link Zgłoś
logos110 Re: Tak wygląda ..... 21.11.06, 18:05 Bardzo ciekawy post musze przyznac :) Rzewuski specjalnie to zrobił nie rejestrując Samoobrony, Syamnowicz go przekupił stanowiskami ? Odpowiedz Link Zgłoś
siedlcecity Re: Tak wygląda ..... 21.11.06, 18:36 Widocznie musiała sie zawiązać koalicja Samoobrony z STS Odpowiedz Link Zgłoś
bydlaq Re: Tak wygląda ..... 21.11.06, 21:45 "Ja siedziałem w samochodzie i usłyszałem, nie podsłuchiwałem. " a dalej... "I właśnie w niedzielę wyborczą byłem na ul. Sienkiewicza, obserwowałem Komisję Wyborczą na Sienkiewicza i wtedy właśnie usłyszałem te zarzuty." Jakieś hobby? Obserwowanie Komisji Wyborczej? Może jest na sali doktor i zdiagnozuje jednostkę... Odpowiedz Link Zgłoś
terenowiec_siedlecki Re: Tak wygląda ..... 21.11.06, 21:56 "W poniedziałek to był taki dzień powyborczy, zmęczony byłem" ten ziomek co robił że się tak umęczył wyborami ? ja to w poniedziałek umęczony byłem bo ze 6 brofców zaliczyłem z qmplami. Odpowiedz Link Zgłoś
teofano1 Re: Tak wygląda ..... 21.11.06, 22:27 bambii napisał: > ty to kolego masz życie :))) Co zazdrościsz. przyłącz sie! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: Tak wygląda ..... 21.11.06, 22:28 ja, słońce oczu Ty nie moich , roboty mam po "pachi" :))) "Internetka" nie odłączyli ? Odpowiedz Link Zgłoś
teofano1 Re: Tak wygląda ..... 21.11.06, 22:29 Poczekam do północy to się dowiem :) A z ta robota nie przesadzaj. powiedz żonie, zeby Ci troszke czasu na reghenerację zostawiła. A nie ciągle "kamieniołomy i kamieniołomy" :DDDD Ach te kobiety Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: Tak wygląda ..... 21.11.06, 22:36 a gdzie tam kamieniołomy, angelski szlifuję na MBA się nie dostanę jak będę tak taki śledź :/ więc sam sobie narzuciłem "kamieniołomy", a i jeszcze inne zalagłości nadganiam :) A zmoja TŻ widuję się w korytarzu :)) Chyba ją na Mylną zaproszę to sobie pogadam z nią trochę ;P Odpowiedz Link Zgłoś
teofano1 Re: Tak wygląda ..... 21.11.06, 22:39 Tylko uwazaj, żeby ci ktoś w tzw pysk nie przyłożył, że tak fajny obiekt blokujesz którego nie pożytkujesz :D Ja ostatnio tak miałam gdy niechcący coś tam chlapnęłam ozorem. A najzabawniejsze było to, ze oberwał by nie ten element co powinien :D Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: Tak wygląda ..... O/T 21.11.06, 22:40 a kogóż to sprowokowałaś o cesarzowo ?? Odpowiedz Link Zgłoś