szamot15 27.11.06, 20:34 M.D. wprowadził do Rady Miasta tylko dwóch radnych. Mimo tego został jej przewodniczącym - to jest prawdziwy majstersztyk. Niech inni uczą się od niego. Brawo Mariusz!!!! Intuicja, doświadczenie i szczęście w jednym. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krzycho1252 Re: Dla mnie M.D. jest wielki !!! 28.11.06, 10:09 szamot15 napisał: "Intuicja, doświadczenie i szczęście w jednym." Dodam inteligencję. cegłapiaskowa6 Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator.ws Re: Dla mnie M.D. jest wielki !!! 28.11.06, 10:11 Rozbawiles mnie tym 'podpisem' :D Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator.ws OT 28.11.06, 10:12 A nie cegła wapienno-piaskowa? :> o piaskowej nic nie piszą :) Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho1252 Re: OT 28.11.06, 10:15 "o piaskowej nic nie piszą :) A domy z piasku...z czego? Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho1252 Re: OT 28.11.06, 10:26 Może. A szamot z czego robią? Z gliny z dodatkiem cementu. A Golem? Odpowiedz Link Zgłoś
szamot15 Re: OT 28.11.06, 10:53 Wbrew pozorom, mój podpis nie ma nic wspólnego z cegłą. Przynajmniej nie miałem takiego zamiaru, by coś wspólnego miał. W młodości posługiwałem się takim pseudonimem. To może jakiś konkursik na rozszyfrowanie? Odpowiedz Link Zgłoś
niunianiu Re: OT 28.11.06, 10:54 szamot15 napisał: > To może jakiś konkursik na rozszyfrowanie? to ostatnio jest modne ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mariano_d Re: Dla mnie M.D. jest wielki !!! 28.11.06, 12:00 > szczęście Tego chyba najwięcej. A co do wielkości - chciałbym taki post zobaczyc za cztery lata. Dziękuję, ale raczej nie zasłużyłem - na razie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: Dla mnie M.D. jest wielki !!! 28.11.06, 12:20 > Dziękuję, ale > raczej nie zasłużyłem no tak , "prawie" jak prezydent , a wiemy że "prawie" robi ...... ;P Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: Dla mnie M.D. jest wielki !!! 28.11.06, 14:19 Przemek "prawie" jak radny hue hue hue Odpowiedz Link Zgłoś
zurwan Re: Dla mnie M.D. jest wielki !!! 28.11.06, 12:24 Mariano! Przyjmij ode mnie uściski! To co w Tobie dostrzegam i lubię to umiejętność skupiania wokół siebie ludzi, którzy chcą działać - nie popadają w marazm, nie mówią, że "się nie da", nie są Twoimi klakierami, nie boją się wchodzić w polemikę. Oby takich więcej! Twoim atutem jest to, że lgną do Ciebie tacy ludzie, a nie jednostki pragnące wyłącznie władzy i kupione stołkami. Brawo Mariusz! Tak trzymaj! Konsekwentnie, mądrze, ucząc się na błędach - obyś jak najmniej ich popełniał ;-) ! Ci, których możesz kupić wbiją nóż w plecy, gdy wiatr zawieje w inną stronę. Tych, których zarazisz swoimi pomysłami i energią nie stracisz tak łatwo! I za Kisielem: "O wymiarach człowieka decyduje nie wybór drogi, lecz konsekwencja i doskonałość w posuwaniu się po niej". W Twoim przypadku o drogę i konsekwencję jestem spokojna! Odpowiedz Link Zgłoś
szamot15 Re: Dla mnie M.D. jest wielki !!! 28.11.06, 14:10 Szczęście sprzyja lepszym - chyba coś w tym jest???? Odpowiedz Link Zgłoś
doberek4 Re: Dla mnie M.D. jest wielki !!! 28.11.06, 20:21 pozyjemy, zobaczymy, wkrótce się okaze kto z fs zapisał się do fs, bo liczył na posady, i okaze się komu przydzieli je szef fs, Odpowiedz Link Zgłoś
niunianiu Re: Dla mnie M.D. jest wielki !!! 28.11.06, 20:44 bo tu od razu rozchodzi się o stołki, więcej wiary w ludzi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
szamot15 Re: Dla mnie M.D. jest wielki !!! 28.11.06, 14:17 Za cztery lata może spełni się Twoje największe pragnienie !? - zostać prezydentem miasta! Tylko kolego..... więcej już nie rozwalaj tego co zbudujesz. Skupiaj wokól siebie mądrych, niezawistnych, szczerych i rozsądnych ludzi. Bo budowanie i rujnowanie w końcu może doprowadzić do rozpadu budulca - a nim są ludzie. No jeszcze jedno, nie staraj się wygrać za wszelką cenę. Jeśli będziesz chciał więcej wskazówek to daj znać. Czasami tu zaglądam. Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator.ws Re: Dla mnie M.D. jest wielki !!! 28.11.06, 20:25 ooo Nie widzialem Twojego postu :) Myslalem, ze coś rozgryzłem a'la jakis W11 :D Odpowiedz Link Zgłoś
szamot15 Re: Dla mnie M.D. jest wielki !!! 28.11.06, 22:25 pukaj aż Ci otworzą, szukaj aż znajdziesz!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
esbecja Re: Dla mnie M.D. jest wielki !!! 28.11.06, 20:49 Oby się nie uczyli... Bo polityka sięgnie jeszcze większego dna. To jest demokracja. Gość miał takie poparcie i został przewodniczącym. Na tym właśnie polega degradacja solidarności. To właśnie dlatego jedna mała, radykalna partia w sejmie, która jest języczkiem u wagi, ma wpływ na to jak są wychowywane dzieci w szkołach i to, że Gombrowicz zniknie z listy lektur obowiązkowych. To jest patologia demokracji... dużo tu można jeszcze napisać Niemniej jednak podpisuję się pod wszystkim tym co napisałeś. Tylko jako czegoś dobrego tego bym nie opisał, a Twoje gratulacje uznał za ironiczne. Różni ludzie mają różne poczucie przyzwoitości. Ja mam nadzieję do końca życia będę trzymał się swojego. Dołączam się do gratulacji. MD stał się chytrym politykiem z krwi :) i złości. Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: Dla mnie M.D. jest wielki !!! 28.11.06, 21:29 emti dlaczego zmieniles nicka ? Odpowiedz Link Zgłoś
abanderado Re: Dla mnie M.D. jest wielki !!! 28.11.06, 21:33 Syman mia 2 razy wieksze poparcie i co ??? zostać powinie podwójnym przewodniczacym ? tu chodzi o uklad nie glosy poparcia ...... Odpowiedz Link Zgłoś
oxylog Re: Dla mnie M.D. jest wielki !!! 28.11.06, 21:36 > Syman mia 2 razy wieksze poparcie i co ??? Ale mnie pani w szkole uczyła że 7 jest dwa razy mniejsze od 14 :P Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: Dla mnie M.D. jest wielki !!! 28.11.06, 21:37 > Syman mia 2 razy wieksze poparcie i co ??? za tyle kasy wydanej na kampanie tez bys mial takie poparcie :)))) >zostać powinie podwójnym > przewodniczacym ? tylko go chyba nikt nie chce :) Odpowiedz Link Zgłoś