isoxazolidine 11.05.03, 11:28 Dlaczego nie ma czegos takiego ? W Plocku maja .... Moze trzeba bombardowac majlami tego i owego w zarzadzie spolki zeby uruchomiono "Gazete w Siedlcach" ..... ?? W razie czego chetnie pomoge. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: 007 Re: Siedlecka mutacja GW IP: *.minsk-mazowiecki.sdi.tpnet.pl 11.05.03, 20:34 isoxazolidine napisał: > Dlaczego nie ma czegos takiego ? W Plocku maja .... > > Moze trzeba bombardowac majlami tego i owego w zarzadzie spolki zeby > uruchomiono "Gazete w Siedlcach" ..... ?? > W razie czego chetnie pomoge. > > pozdr. Jestem dobrze poinformowany w tej sprawie (dzwoniłem do redakcji w Wa-wie). Warszawa uwaza że w Siedlcach nie potrzebna jest taka gazeta. Argumentuja to tym że nie maja zadnych telefonów z Siedlec domagajacych sie takich wydań. Uważam ze powinnismy zacząc akcje, niech na potwierdzenie dostana kilkanascie telefonów. Niech zobaczy redakcja w Warszawie że w Siedlcach tez cos sie dzieje. Trzeba ludziom ze stolicy w sposób jasny to wyjasnic (dostałem odpowiedź że jest szansa na to po wakacjach. Do boju !!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Westwind Siedlecka mutacja GW - IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 12.05.03, 01:53 Moze to cos pomoże, chociaz wątpię. GW wyraźnie "olewa" południowe Podlasie. Zresztą po co daleko szukac? W Siedlcach działa p. Pawłowski, ktory teoretycznie jest korespondetem GW z tego terenu. I co? NIC - kto kiedykolwiek czytał jego teksty o Siedlcach w GW (z wyjątkiem plotek typu "magiel" lub sensacji wypadkowo-kryminalnych). Jeszcze żadne istotne wydarzenie kulturalne w Siedlcach lub okolicy nie zostało dostrzeżone w GW np. w dodatku "Co jest grane?" Myślę, ze GW przegrała lokalny rynek prasowy. Próżnia została wypełniona przez codzienne wydania Życia Warszawy - Życie Siedleckie. ŻS chwała. A GW? Szkoda GADAC. Odpowiedz Link Zgłoś
isoxazolidine Re: Siedlecka mutacja GW - 12.05.03, 09:59 ... ale nie robiac nic na pewno Siedlce nie przybliza sie do celu ..... jak mowi 007 - do boju - dzwonmy, majlujmy etc. Odpowiedz Link Zgłoś
brat_szczepana Re: Siedlecka mutacja GW - 12.05.03, 22:09 Możemy spróbować, ale .... to chyba beznadziejne. Westwind ma rację, GW w ogóle nie wysuwa nosa poza opłotki W-wy, chociaż np. w wydaniu -e publikuje mapkę daleko wychodzącą za obszar miasta stołecznego. Ale spróbujmy ....! Odpowiedz Link Zgłoś
muchawka Re: Siedlecka mutacja GW - 13.05.03, 12:10 Ja juz próbowałem w ubiegłym roku - bez skutku! Odpowiedz Link Zgłoś
isoxazolidine Re: Siedlecka mutacja GW - 13.05.03, 16:21 Co szkodzi sprobowac ponownie - ty mrazem w wiekszym impetem ... ? Odpowiedz Link Zgłoś