bejanka 30.05.07, 14:40 Gdzie w Siedlcach znajduje się solarium natryskowe? Proszę o namiary. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
niunianiu Re: solarium 30.05.07, 14:54 nie wiem czy w S. jest solarium natryskowe czy jesteś pewna, że nie będziesz żałować? "opalenizna" tego typu schodzi plamami, jeśli chcesz później szorować ciało pumeksem albo zaszyć się w domu na parę dni to życzę udanych poszukiwań. Odpowiedz Link Zgłoś
pietia27 Re: solarium 30.05.07, 16:12 Wiem że w Arkadii na piłsudskiego było i chyba jest dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
karolciasuzi1 Re: solarium 30.05.07, 16:20 Korzystałam z tego typu brązowienia skóry i stwierdzam śmiało, że nie jest tak strasznie jak sie wymywa. Dobrze robi dziewczyna na ulicy Starowiejskiej obok banku BPH. Ma salon pod zakładem fryzjerskim Odpowiedz Link Zgłoś
agatahot Re: solarium 31.05.07, 09:24 Solarium natryskowe znajdziesz w salonie BEATA na Chrobrego!!! Ale nie polecam tego opalania, ponieważ zostaja plamy na ciele i ubraniu!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś