radek_hary 30.06.07, 11:04 siedleckie tessco to jest totalny niewypał tam są wiecznie puste regały Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
strzygula Re: tessco 01.07.07, 00:29 bardzie mi sie to kojarzy z leader price niz z tesco niestety ;( Odpowiedz Link Zgłoś
kalina_m Re: tessco 01.07.07, 08:40 Może i rzeczywiście pustki. Ale czasem przydaje się sklep czynny do 23.00. W tych tzw. nocnych często jest jest jeszcze mniejszy wybór. Odpowiedz Link Zgłoś
lukasz57-90 Re: tessco 01.07.07, 12:04 tesco.pl/napiszdonas.html napiszmy :) może coś się zmnieni ? Odpowiedz Link Zgłoś
radek_hary Re: tessco 01.07.07, 21:29 ten sklep wyglonda jak GS a najbardziej smiać mi sie chce z reklam tv co z tych reklam jak tam i tak towaru tego niebędzie. Odpowiedz Link Zgłoś
yoaneta Re: tessco 02.07.07, 09:14 Rzeczywiście Tesco ostatnio bardzo się zmieniło. Nie wspomnę o braku towaru na półkach i wyraźnych cenach. Totalną porażką jest trafić tam po godzinie 21:00! Pomimo tego, że jest czynne do godziny 23:00, już na dwie godziny przed zamknięciem klientów obsługuje tylko jedna kasa! Na pytanie dlaczego tak jest można usłyszeć: "kasjerki się rozliczają". Kolejka wtedy jest niesamowicie długa, a i cierpliwość klientów, rzecz jasna nie jest wieczna.W sumie nie ma co się dziwić:( Resztę można sobie wyobrazić.... Na wyładowanie emocji - TESCO:) Odpowiedz Link Zgłoś
niunianiu Re: tessco 02.07.07, 09:26 jeszcze tam nie byłam, ale i tak widzę, że nic nie straciłam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lukasz57-90 Re: tessco 02.07.07, 12:08 lukasz57-90 napisał: > tesco.pl/napiszdonas.html > napiszmy :) może coś się zmnieni ? hehe ja jak do nich napisalem to dostalem dluuugie przeprosiny ale nic nie napisali ze sie cos zmieni pod wzgledem asortymentu ... Odpowiedz Link Zgłoś