aro333 09.07.07, 20:03 Normalnie prawie ze styolka spadlem przed kompem.W Super Stacji przed chwila mowili ze Kaczynski odwolal Leppera i byc moze bveda przedwczesne wybory.O co chodzi to kit czy rewelacja na ktora duza czesc Polakow czeka od roku. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eekolog Re: Co jest Lepper odwolany ,nononon? 09.07.07, 21:02 Alleluja,alleluja, aa-lle-lu-ja. Odpowiedz Link Zgłoś
aro333 Re: Co jest Lepper odwolany ,nononon? 09.07.07, 21:08 Hmmm pismaki i reportery z TVN podejzewaja ze to moze byc przykrywka medialna sprawy Rydzyka.Ale czy to faktycznie mozliwe,to bylo by pokerowe zagranie.Chiciaz jak Hubert H nazwal prezydenta jak nazwal,cala policja polska go szukala,potem sady osadzaloy.A tu co cicho jakos a obelgi spore i to nie tylko pod kierunkiem Kaczynskich ale tez ich rodzin.Przeciez jakos to trzeba ruszyc.No a teraz kamery ida w innym kierunku ,a tamto moze sie przemilczy.Mozliwe jest ze tak mozna pokerowo zagrac?Zaraz konferencja ,zobaczymy co beda gardłować. Odpowiedz Link Zgłoś
duffy_duck Re: Co jest Lepper odwolany ,nononon? 09.07.07, 22:32 I wygra je PiS :) Swietny Ruch taktyczny! Kurna czemu Polscy politycy sa tacy tepi na tle Kaczorów? Mistrzoiwe socjotechniki! Mają teraz z głowy wszystkie strajki, protesty itp. Walczyli ze skorumpowanym Lepperem! -Polskie spoleczenstwo wybierze ich na kolejna kadencje. Wyborów nie wygrywają znudzone wykształciuchy tylko wkurzone masy. BO ICH JEST WIECEJ! Piękny spektakl dzisiaj ogladałem... A ze mi sie nie podoba? A KOGO TO OBCHODZI? :) LUZIK. To zabawne ze pogardzane Kaczki wodzą za nos wszystkich :) Odpowiedz Link Zgłoś
bartoszw11 Re: Co jest Lepper odwolany ,nononon? 09.07.07, 22:49 duffy_duck zapomniałeś o jednim Peace ich nie wygra bez zdobytych dzięki Dj rydzykowi głosów , a jak widać z tym paktem też już będzie koniec, ojciec dyktator przesadził ze swoimi wypowiedziami na temat rodziny kaczyńskich Odpowiedz Link Zgłoś
no_login Re: Co jest Lepper odwolany ,nononon? 10.07.07, 18:07 > Peace ich nie wygra bez zdobytych dzięki Dj > rydzykowi głosów Sprawy Rydzyka już nie ma. Za jakiś czas Kaczyńscy przeproszą ojca dyrektora i problem poparcia zniknie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
aro333 Re: Co jest Lepper odwolany ,nononon? 09.07.07, 23:01 No wiesz ,to jest Twój punkt widzenia.Ja nie byl bym taki tego pewien.Spora czesc wyborcow PIS-u pamieta porozumienie z Samoobrona,duza czesc wyborcow zrazili swoim zachowaniem w stosunku do pewnych grup spolecznych badz zawodowych.No i caly rydzykowski elektorat wcale nie musi glosowac jak glosowal. Chociaz i tak jak piszesz ,moze sie stac.Z tym wodzeniem za nos przesadziles chociaz szara masa albo "glupi lud" znowu to kupic moze,miliony mieszkan,tanie panstwo , tysiace autostrad i wielka lustracja i uczciwosc.Tak jak ja sporo ludków to pamieta ,spoty byly a realizacji zero ,wrecz pokretne tlumaczenie dlaczego tego nie ma.Mam nadzieje ,ze "szara masa" to widzi i bedzie rozsadniejsza ale nie przy wyborze partii X czy Y.Bedzie rozsadniejsza , nie bedzie wierzyc w spoty typu "kto da wiecej". Odpowiedz Link Zgłoś
no_login Re: Co jest Lepper odwolany ,nononon? 10.07.07, 18:02 > Spora > czesc wyborcow PIS-u pamieta porozumienie z Samoobrona Do wyborów zdążą o tym zapomnieć/uwierzą że to było konieczne/whatever Optymistą jesteś Aro, ale elektorat PiS`u to beton. Co wódz każe, tak zrobią. Odpowiedz Link Zgłoś
vipeeer Re: Co jest Lepper odwolany ,nononon? 10.07.07, 14:26 Uważam, że w niedługim odstepie czasu nastąpi długo oczekiwany rozłam w Samoobronie. Myślę, że gdy będzie głosowanie nad wotum zaufania dla rządu Samoobrona zagłosuje pół na pół - jedni będa konsekwętnie dążyli za swoim liderem, przywódcą, bóstwem - A. Lepperem, a drudzy będą głosowali za, by te rzad przetrwał jak najdłużej - w końcu szkoda stracić nie małą pensję dla takiego przecietnego posła Samoobrony, ktory do tego sejmu by już napewno nie wrócił :D Odpowiedz Link Zgłoś
no_login Re: Co jest Lepper odwolany ,nononon? 10.07.07, 18:17 > Uważam, że w niedługim odstepie czasu nastąpi długo oczekiwany rozłam w > Samoobronie Co, o ile nastąpi, niczego nie zmieni. Mądrości (p)osłom nie przybędzie. Zgadzam się z duffy_duck`iem. Świetna rozgrywka. PiS zyskuje w oczach swoich wyborców za "bezkompromisowe" działanie i "czyste ręce". Kompromitujący rząd Lepper- wyautowany, przystawki z podkulonymi ogonami zapewniają o wierności i lojalności. Przy okazji może uda się wymienić Ziobrę który zaczął delikatnie zagrażać Jareczkowi... A i jest szansa na rozpisanie przedterminowych wyborów żeby zdobyć samodzielną większąć, pozbyć się definitywnie przystawek i ograniczyć w sejmie liczebność pisorków z Platformy Obywatelskiej. Możliwości jest wiele ale chyba każdy scenariusz jest na rękę PiS`owi. Odpowiedz Link Zgłoś
oxylog Re: Co jest Lepper odwolany ,nononon? 10.07.07, 19:27 No to żeś mnie chłopie załamał, jakby tu powiedzieć, w którą stronę się nie zwrócić d..a zawsze z tyłu. Napije się dziś, ale nie na zdrowie, tylko na pohybel oszołomom... może to coś zmieni... Normalnie lato, a ja doła złapałem. No_login kolego, może się spotkamy porozmawiać o starych lepszych czasach ? Odpowiedz Link Zgłoś
no_login Re: Co jest Lepper odwolany ,nononon? 10.07.07, 20:17 Nie widzę przeciwskazań :-) zaraz wyślę Ci na gazetową @ namiary Odpowiedz Link Zgłoś
no_login Re: Co jest Lepper odwolany ,nononon? 10.07.07, 20:48 > może to coś zmieni... forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=44771 Odpowiedz Link Zgłoś
vipeeer Re: Co jest Lepper odwolany ,nononon? 10.07.07, 18:17 A nie mówiłem :D Samoobrona zostaje w koalicji. Wiedziałem, że chęć władzy zwycięży na ambicjami Leppera w tej partii. Odpowiedz Link Zgłoś