spoksy 18.11.07, 20:03 szukamy lokalu, który organizuje ostatki, w granicach Siedlec oczywiście Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karolciasuzi1 Re: ostatki 19.11.07, 13:30 Przypuszczam że Barbarossa na Starowiejskiej, Odpowiedz Link Zgłoś
wredzioch Re: ostatki 20.11.07, 07:48 Ujrzanów jest oczywiście w granicach Siedlec Odpowiedz Link Zgłoś
emti1 Re: ostatki 20.11.07, 11:14 Po 1 Czesc Ujrzanowa praktycznie "zlewa" sie z miastem. Po 2 Sala jest ze 4km od granic miasta...To taki wielki problem? Po 3 Nie wiem po co sie czepiasz szczegolikow. Odpowiedz Link Zgłoś
wredzioch Re: ostatki 20.11.07, 14:50 emti1 napisał: > Po 3 Nie wiem po co sie czepiasz szczegolikow. Po 1 nie czepiam się tylko sygnalizuję odbieganie od tematu, skoro ktoś prosi o wskazanie lokali w granicach miasta i dodaje "oczywiście" to dla mnie oznacza, że lokale poza granicami miasta nawet jeśli jest to "tylko" 4 km go nie interesują. Reasumując krótkie pytanie - krótka rzeczowa. Po 2 nick ;> Odpowiedz Link Zgłoś
bialas.bolek Re: ostatki 20.11.07, 09:29 Strasznie przyszłościowo myślisz, a kiedy te ostatki wypadają w przyszłym roku? Bo to trzy ostatnie dni karnawału. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś