jedyny.chocolate 19.05.08, 10:06 Przemysław Gołębski, często goszczacy na siedleckim forum został rzecznikiem prasowym koła poselskiego sdpl. Miło, siedlczanie górą Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
raks5 Re: awans :) 19.05.08, 15:16 a ja myślałem, że to kolejna reklama i już chciałem ciąć. Ugrupowania nie lubię, ale siedlczaninowi gratuluję Odpowiedz Link Zgłoś
klemens.klemens Re: awans 19.05.08, 16:02 > Ugrupowania nie lubię, ale siedlczaninowi gratuluję Ja też gratuluję. Ugrupowanie na szczęście nie to najgorsze z istniejących na scenie politycznej. Odpowiedz Link Zgłoś
rosemary30 Re: awans 24.05.08, 00:33 klemens.klemens napisał: > > Ugrupowania nie lubię, ale siedlczaninowi gratuluję > > Ja też gratuluję. Ugrupowanie na szczęście nie to najgorsze z > istniejących na scenie politycznej. Dołączam się. Odpowiedz Link Zgłoś
drawcarey Re: awans 19.05.08, 17:55 Poprzednio taką fuchę miała inna siedlczanka - Anna Jabłońska Siarkowska LPR. Jak to się skończyło dla partii...... Odpowiedz Link Zgłoś
klemens.klemens Re: awans 19.05.08, 18:00 No tak, ale LPR to partia-wampir, musiała skończyć jak skończyła. Odpowiedz Link Zgłoś
melisa333 Re: awans 19.05.08, 20:58 jestem wzruszony zainteresowaniem moją skromną osobą Odpowiedz Link Zgłoś
klemens.klemens Re: awans 19.05.08, 21:14 Jednak zgłoszone uwagi weź sobie do serca i nie daj plamy. Odpowiedz Link Zgłoś
tramwajsiedlecki Apel do p. Gołębskiego 20.05.08, 16:43 Prośba, niech Pan przełamie schematyzm myślenia i mówienia publicznie o województwie mazowieckim jako Mazowsze. Mazowsze to tylko część województwa (Płock, Ciechanów, z Warszawą i okolicami). Poza tym są fragmenty Podlasia i Kurpii. Żyjemy nie na Mazowszu, lecz w województwie mazowieckim. A my siedlczanie na Podlasiu (południowym). Odpowiedz Link Zgłoś
clik33 Re: Apel do p. Gołębskiego 20.05.08, 20:23 hmmm moze troche nie na temat ale Siedlce nigdy nie lezaly na Podlasiu. zawsze byly na mazowszu, historycznie nalezaly nawet do ziemi łukowskiej a ta była w gestii biskupow małopolskich wiec nawet bylismy w malopolsce polnocnej ale na podlasiu nigdy:) a panu przemyslawowi zycze powodzenia, milo ze nowe pokolenie dochodzi ciut wyzej a stara gwardia politycznie pamietajaca zlote czasy komuny wyslalbym na emeryture, pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
klemens.klemens Re: Apel do p. Gołębskiego 24.05.08, 19:41 Ludzie, co wy wygadujecie? Zapieracie się swoich korzeni? pl.wikipedia.org/wiki/Podlasie_Po%C5%82udniowe Odpowiedz Link Zgłoś
misinka81 Re: Apel do p. Gołębskiego 24.05.08, 21:54 ... ja wiedziałam, że tak bedzie.... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
klemens.klemens Re: Apel do p. Gołębskiego 24.05.08, 22:05 Każdy to wiedział, ale to jeszcze nie powód, aby wyrywać nasze korzenie jak chwasty. Odpowiedz Link Zgłoś
emektb Re: Apel do p. Gołębskiego 25.05.08, 19:50 daj spokój. gadał dziad do obrazu... Odpowiedz Link Zgłoś
muchawka Re: Apel do p. Gołębskiego 25.05.08, 21:23 emektb napisał: > daj spokój. gadał dziad do obrazu... Co racja, to racja, chociaż od polityka można wymagać większej świadomości miejsca i czasu, niż od przeciętnego forumowicza. Odpowiedz Link Zgłoś
brat_szczepana Dla wzmocnienia argumentacji. 09.06.08, 09:39 Dziwne, że sam zainteresowany nie chce się wypowiedzieć w tej kwestii, jakby sie wstydził podlaskich korzeni? Argument dodatkowy i to całkiem współczesny za "podlaskością" Siedlec i okolic znalazłem na stronie naszego nieocenionego 'mpppm' w jego fotorelacji z koszar. Przeczytajcie dedykację na kamieniu pamiątkowym odsłoniętym w piątek 6.06.2008r. w hołdzie bohaterom 9 dywizji piechoty, kto wyraża na nim wdzięczność. www.markopm.za.pl/pomnik042.htm Odpowiedz Link Zgłoś