Gość: tees IP: 195.94.204.* 09.01.02, 17:47 niech przejrzy strony "STARE FOTOGRAFIE SIEDLECKIE" republika.pl/siedleccy_fotografowie/ Targ był tam gdzie teraz PKS. Ale który to Dom Ludowy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Marianek Re: Kto Siedlce lubi ... IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 02.03.02, 18:29 Fajna stronka - dużo tych fotek widziałem w świetnej książce p. Mitury i p. Kordaczuka. Powoli powiększam swój zbiór pocztówek siedleckich, lecz zbiór fotografii Gancwola pozostaje na tym samym poziomi. Szukam i szukam i szukam i nic.... Pozdrawiam, PA!wel Zapraszam na moją stronę o antykwariatach: www.b-files.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
muchawka Re: Kto Siedlce lubi ... 03.06.02, 20:30 marianeq napisał(a): > Co godne polecenia? :) * Stare fotografie Siedlec na stronie j.w., a także np.: - www.archiwumpanstwowe.siedlce.com - www.wajszczuk.v.pl - www.podlasie.idt.pl/index.php Odpowiedz Link Zgłoś
marianeq Re: Kto Siedlce lubi ... 03.06.02, 20:41 Wajszuk ... Super stronka. też o czymś takim myślałem, ale czasu brak. Odpowiedz Link Zgłoś
muchawka Re: Kto Siedlce lubi ... 03.06.02, 20:50 marianeq napisał(a): > Wajszuk ... Super stronka. też o czymś takim myślałem, ale czasu brak. Dzieki za te słowa. Teraz wierzę,że da się na forum pogwarzyć również o rzeczach istotniejszych niz same ploteczki. Odpowiedz Link Zgłoś
ogrey Re: Kto Siedlce lubi ... 04.06.02, 11:01 muchawka napisał(a): > marianeq napisał(a): > > > Wajszuk ... Super stronka. też o czymś takim myślałem, > ale czasu brak. > > Dzieki za te słowa. Teraz wierzę,że da się na forum > pogwarzyć również o rzeczach istotniejszych niz same > ploteczki. Dobre ploteczki nie są złe..:-))) Zdjęcia są na prawdę ciekawe. Siedlce zawsze były miastem sprzeczności. Z jednej strony ciekawa, moim zadaniem, małomiasteczkowa architektura, z drugiej słomiane dachy jeszcze do lat siedemdziesiątych... Zawsze jednak z wielką przyjemnością wracam do Siedlec...to jest moje miasto..:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
muchawka Re: Kto Siedlce lubi ... 06.06.02, 11:57 Kocham swoje miasto, chociaż nie jest to miłość bezkrytyczna. Szukam kontaktu z ludzmi, którzy nie ulegają paraliżowi bezradności i na jakiekolwiek pomysły nie mają przygotowanych odpowiedzi w stylu: to nierealne, niemozliwe, nic się nie da zrobic, nie ma kasy itp. Mając marzenia można napewno niektóre z nich zrealizować, z góry się poddając nie osiągnie się nic. MOJE MARZENIE: EKOLOGICZNA KOMUNIKACJA W SIEDLCACH CZYLI T R A M W A J E (dziś niemożliwe? ok, może jutro, a na pewno można dziś zastanowić się (wirtualnie): gdzie, jakie linie, plusy - minusy itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek Re: Kto Siedlce lubi ... IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 08.06.02, 09:46 Na forum warszawskim jest wątek: kto kocha Siedlce w Warszawie. Okazuje się, że są tacy. Odpowiedz Link Zgłoś
muchawka Re: Kto Siedlce lubi ... 08.06.02, 09:59 Gość portalu: jarek napisał(a): > Na forum warszawskim jest wątek: kto kocha Siedlce w Warszawie. Okazuje się, że > > są tacy. Jest coś na temat także na forum krakowskim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juraw Re: Kto Siedlce lubi ... IP: *.de.deuba.com 10.06.02, 08:31 muchawka napisał(a): > Gość portalu: jarek napisał(a): > > > Na forum warszawskim jest wątek: kto kocha Siedlce w Warszawie. Okazuje si > ę, że > > > > są tacy. > > Jest coś na temat także na forum krakowskim > Czyżby cały kraj nas kochał...?;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek Re: Kto Siedlce lubi ... IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 10.06.02, 09:07 Dobre pytanie "juraw". Co Ty o tym sądzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joseph Re: Kto Siedlce lubi ... IP: *.interkom.pl / *.interkom.pl 10.06.02, 17:10 Kocha, nie kocha, ale z sympatią traktuje. Z zachmurzonej stolicy Małopolski przesyłam niniejszym serdeczne życzenia wszelkiej pomyslności dla wszystkich pięknych Podlasek i dzielnych Podlachów. Osobiście b. lubię Wasze miasto, choć byłem w nim tylko dwa razy i nigdy dłużej niż 2 dni. Pzdr :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rycku Re: Kto Siedlce lubi ... IP: *.*.*.* 10.06.02, 17:22 Gość portalu: Joseph napisał(a): > Kocha, nie kocha, ale z sympatią traktuje. Z zachmurzonej stolicy Małopolski > przesyłam niniejszym serdeczne życzenia wszelkiej pomyslności dla wszystkich > pięknych Podlasek i dzielnych Podlachów. Osobiście b. lubię Wasze miasto, choć > byłem w nim tylko dwa razy i nigdy dłużej niż 2 dni. > Pzdr :-) Witaj zacny Herr (Franz)Joseph, kłaniamy się nisko po podlasku. Szkoda, że w pięknym CK Krakowie nie świeci słoneczko. Jednak co Kraków to Kraków, ten styl, ten sznyt i w ogóle nawet w dni pochmurne jest słonecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: Kto Siedlce lubi ... IP: *.tnt7.montreal.qb.da.uu.net 11.06.02, 04:18 Marianek Strona ciekawa, warto ja uzupelniac i wzbogacac. Skad u ciebie to skadinad niepospolite zainteresowanie antykwariatami ? Odpowiedz Link Zgłoś
muchawka Re: SKOJARZENIA 13.06.02, 15:28 Co sie Wam kojarzy z nazwą Siedlce lub nazwami innych miejscowosci? Skojarzenia mogą być zgoła dosyc odległe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tees Dom Ludowy to Kino Podlasie IP: 195.94.204.* 08.11.02, 13:28 zagadka rozwiazana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turist Re: Dom Ludowy to Kino Podlasie IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 09.11.02, 10:39 Aby było ciekawiej - to to jest teraz KLUB PARADISE ! Odpowiedz Link Zgłoś
muchawka Stare fotografie Siedlec 13.11.02, 16:29 Trzeba przyznać, że zarówno "fotki siedleckie" Piotra Inglinga jak i stare fotki na linku rozpoczynajacym ten wątek są tak samo urocze, chociaż dzieli je tyle lat, zdarzeń i pokolen. Odpowiedz Link Zgłoś
brat_szczepana Re: Kto Siedlce lubi ... 10.10.03, 21:04 Może by tak ten wątek reaktywować? Co myślicie o tym? Odpowiedz Link Zgłoś
isoxazolidine Re: Kto Siedlce lubi ... 11.10.03, 12:39 siedlce są OK pozdrawiam z radomia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Westwind Re: Kto Siedlce lubi ... IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 11.10.03, 15:02 Radom też jest super, ściskamy kciuki za inwestycję lotniskową. Niech się Wam uda! Hej-:) Odpowiedz Link Zgłoś