mpppm 28.07.08, 20:39 od spboty nadawany jest w kratkę. Jest, nie ma, jest, jest, jest nie ma. Czy tam ktoś się bawi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
emti1 Re: Polsat z kablówki 28.07.08, 20:58 Jakos u siebie nie zauwazylem,moze dlatego ze rzadko Polsat ogladam. Ja mam natomiast inny problem.Mianowicie moj ulubiony oprocz Polsatu Sport kanał czyli National Geographic w ostatnim czasie bardzo zle odbiera.Nie chodzi o jakosc obrazu ale o to ze kanal co chwila łapie tzw "zwieche",czasem na sekunde,czasem na kilka sekund.Jest to niezmiernie denerwujące.Nie wiem czy tylko ja tak mam? Odpowiedz Link Zgłoś
misinka81 Re: Polsat z kablówki 28.07.08, 22:04 U mnie też jest tak samo na NG, dodatkowo "jedynka" fatalnie odbiera :( Odpowiedz Link Zgłoś
mukatil Re: Polsat z kablówki 29.07.08, 20:02 U mnie też kablówka szwankuje. Polsat pojawia się i znika. NG i TVP Regionalna zawiesza. A wczoraj dostałam kwity opłaty za "kablóweczkę" z informacją o podwyżce abonamentu od 1 września.... "I smieszno i straszno!". Odpowiedz Link Zgłoś
fakkof Re: Polsat z kablówki 28.07.08, 21:18 Faktycznie, Polsat raz jest, a raz go nie ma. Trzeba by zadzwonić do Vectry. Odpowiedz Link Zgłoś
misinka81 Re: Polsat z kablówki 29.07.08, 20:05 Dzisiaj vectra podniosła mi ciśnienie, jak przyszło podwyższenie abonamentu... wrrrr.... Ale na szczęście we wrześniu kończy mi się umowa i Aufwiedersehen ;). Odpowiedz Link Zgłoś