miki-4 03.10.08, 13:07 to się społeczeństwo roztyje :) www.e-siedlce.com/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fajnysasaaa Re: MC już jest więc czas na TelePizze 07.10.08, 17:39 a jednak, bylem ciekaw kiedy bedzie w Siedlcach, w Białej Podlaskiej jest juz jakos od lutego tego roku Odpowiedz Link Zgłoś
stadlerek Re: MC już jest więc czas na TelePizze 08.10.08, 07:10 A w Novym Kinie Siedlce będzie KFC Odpowiedz Link Zgłoś
nash_bridges Re: MC już jest więc czas na TelePizze 08.10.08, 08:28 tylko pytanie: kiedy będzie to kino i pod jaką marka ruszy, bo coraz bardziej przekonuję się, że ten obiekt nie ruszy pod marką samorządu lecz jednej z komercyjnych sieci :/ Efektem tego będzie strata działki, którą miasto przekazało pod budowę i premie dla zarządu Max-Film-u za spory przychód z racji sprzedaży obiektu. Odpowiedz Link Zgłoś
fajnysasaaa Re: MC już jest więc czas na TelePizze 08.10.08, 12:04 o prosze, o KFC nie slyszalem, ciekawe . . ;) pewne info? Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho18 Re: MC już jest więc czas na TelePizze 08.10.08, 14:40 Szczerze to wątpię, już tyle plotek było na temat McD, KFC i innych takich, że gdyby chociaż połowa się sprawdziła t mielibyśmy ze 3 McD i ze 2 KFC Odpowiedz Link Zgłoś
positivek Re: MC już jest więc czas na TelePizze 09.10.08, 16:29 w końcu nasi gorą fajne stronki robią www.positivesoft.eu tworzenie stron internetowych Siedlce Odpowiedz Link Zgłoś
breuszek Re: MC już jest więc czas na TelePizze 15.10.08, 10:19 potwierdzona telepizza. się już wyposażenie lokalu szykuje - źródło bezpośrednio informacji. Odpowiedz Link Zgłoś
kalina_m Re: MC już jest więc czas na TelePizze 15.10.08, 17:07 Ja się do TelePizzy zraziłem w Warszawie. Niby dostałem drugą gratis, ale obie były jak zanurzone w oleju. Ta marka będzie mi się długo niemiło kojarzyć. Odpowiedz Link Zgłoś
pogus Re: MC już jest więc czas na TelePizze 04.12.08, 13:07 Już wisi szyld, a wnętrze lokalu w zasadzie gotowe. Odpowiedz Link Zgłoś
ygd Re: MC już jest więc czas na TelePizze 04.12.08, 14:13 Zdjęcia: www.esiedlce.pl/2008/12/04/telepizza-coraz-blizej/ Odpowiedz Link Zgłoś
efaster Re: MC już jest więc czas na TelePizze 04.12.08, 19:28 Wszystko pięknie tyko kiedy otwarcie ??? PS. Tak prywatnie to bardzo lubie otwarcia nowych sklepów, restauracji Niestety, a może stety nie byłem ostatnio na żadnym otwarciu bo mnie nie akurat w Siedlcach nie było np. otw. Topaz-a na warszawskiej, tak szczerze chciałem żeby był tam Lidl, chyba jak większość forowiczów, ale lepszy topaz niż 100 biedronka, a i ponoć na otwarcie przybyło pół powiatu i straszny tłok był więc może dobrze że nie byłem, z Mc'd było u mnie to samo :) Dobra koniec prywaty, napiszcie kiedy może być otwarcie pozdr, Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho18 Re: MC już jest więc czas na TelePizze 05.12.08, 10:11 Z tego co mi wiadomo to jutro otwierają Telepizze Odpowiedz Link Zgłoś
aro333 Re: MC już jest więc czas na TelePizze 07.12.08, 18:56 No i jak smakuje, był ktoś? Czy tak smakuje jak kosztuje? Osobiscie patrzylem tylko w necie na podstawie Białej Podlaski ( Siedlec jeszcze nie ma). Jezeli zniknie promocja ze za 1 dostaje sie 2 sztuki, to cena jest spora. I co Wy na to? Odpowiedz Link Zgłoś
fajnysasaaa Re: MC już jest więc czas na TelePizze 08.12.08, 14:21 ceny pewnie bede podobne, ale widze ze brzydka ta Telepizza w Siedlcach, w Białej widzialem w dosc fajnym budynku no i na 3 poziomach, w srodku bardzo ladnie . . ;) Odpowiedz Link Zgłoś
fajnysasaaa Re: MC już jest więc czas na TelePizze 09.12.08, 00:09 dodam jescze, ze juz widze, ze Siedlce pojawily sie na liscie lokali, a poza tym nie martw sie promocja 2 za 1 jest caly czas, w dostawie tylko we wtorki i srody, a ta promocja co trwa do stycznia to polega na tym, ze w dostawie codzienie 2 za 1 ;) ale w sumie jak bierzesz 2 za 1, to mozesz od razu 2 napoje w cenie 1, tak jak piwo czy wszystko inne, wtedy wszystko jest 2 za 1;d Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho18 Re: MC już jest więc czas na TelePizze 23.12.08, 17:48 Mam pytanie, czy ten numer do telepizzy co jest na stronie 644 00 00 jest dobry? Odpowiedz Link Zgłoś
partyzant76 Re: MC już jest więc czas na TelePizze 23.12.08, 18:04 Próbowałem się nań dodzwonić, ale ciągle było zajęte :-( Może się ludziska tak rzucili wypróbowywać nowość. Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho18 Re: MC już jest więc czas na TelePizze 23.12.08, 19:28 Ja miałem więcej szczęścia i się dodzwoniłem(chociaż nie do końca, jak się później okazało), zamówiłem pizze kebab średnią za 23.30 w promocji 2 za 1 do tego 2 sosy gyros do zapłaty 27.50. Po około 30 min przywieźli Jak zobaczyłem te pizze to zwątpiłem. Pizza średnia niby na 2 osoby, a tak naprawdę to ciężko się samemu jedną najeść. Jeżeli średnia ma 26 cm średnicy (osobiście zmierzyłem) to jakiej wielkości jest mała? Ale trudno zamówiona trzeba zjeść, pierwszy kęs i myślałem że ją wypluje... Nie wiem może inne są lepsze ale za te pieniądze to ja wole sobie zamówić jedną dużą w dagrasso, taniej dwa sosy gratis i przynajmniej można się najeść, a i walory smakowe bez porównania. Naprawdę ta cała tele pizza jest według mnie mocno przereklamowana. Odpowiedz Link Zgłoś
lesio57 Re: MC już jest więc czas na TelePizze 23.12.08, 20:10 DaGrasso jest najlepszą pizzeria w mieście. Duże rozmiary przystępna cena, sporo sypią dodatków. Jedyne co mi sie nie podoba to dosc długi czas oczekiwania w lokalu. Ja raz czekałem 40minut, ale przynajmniej warto było. Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho18 Re: MC już jest więc czas na TelePizze 24.12.08, 09:00 Racja Da grasso najlepsza, jak dla mnie to mogą zamknąć tą telepizze i otworzyć tam druga Da grasso, przynajmniej będe miał bliżej. Odpowiedz Link Zgłoś
klemens.klemens Dziwna ta TelePizza 30.12.08, 14:43 Poszedłem tam. Lokal w tonacji czerwonej, meble jasne drewno, ok kwestia gustu. W końcu pizzeria, to miejsce nie na romantyczną kolację. Zamówiłem pizzę małą pepperoni. Mówią, ze dwie za jedną, taka promocja. Podziękowałem, bo chciałem zjeść jedną, na miejscu. Zapłaciłem, niby za jedną, ale jakby za dwie. Nawet smakowała, nie powiem. Pytam o sos pomidorowy czy inny ketchup. Każą płacić! Dziwne, przecież zamiast dwóch wziąłem jedną, a sos pewnikiem tańszy od dodatkowej pizzy. Odpowiedz Link Zgłoś
aro333 Re: Dziwna ta TelePizza 30.12.08, 15:36 Hmmm zaraz na starcie , przyjechała do mnie do domu jedna średia dwu składnikowa (oczywiście były 2 sztuki bo niby promocja). Pizza średnia wręcz słaba , w sumie mała i strach pomyśleć co będzie jak skończy sie promocja , kto to będzie kupował). Nie jestem stałym bywalcem pizzerii wiec może moje odczucia są nie miarodajne ale jak dla mnie nasze rodzime pizzerie wyprzedzają o lata świetlne ta telepizzę . Zjadłem raz i nie skorzystam więcej. Wolę nasze zaściankowe pizze niż niby światowe. Odpowiedz Link Zgłoś