Dodaj do ulubionych

MC już jest więc czas na TelePizze

03.10.08, 13:07
to się społeczeństwo roztyje :)
www.e-siedlce.com/
Obserwuj wątek
    • fajnysasaaa Re: MC już jest więc czas na TelePizze 07.10.08, 17:39
      a jednak, bylem ciekaw kiedy bedzie w Siedlcach, w Białej Podlaskiej jest juz
      jakos od lutego tego roku
      • stadlerek Re: MC już jest więc czas na TelePizze 08.10.08, 07:10
        A w Novym Kinie Siedlce będzie KFC
        • nash_bridges Re: MC już jest więc czas na TelePizze 08.10.08, 08:28
          tylko pytanie: kiedy będzie to kino i pod jaką marka ruszy, bo coraz bardziej
          przekonuję się, że ten obiekt nie ruszy pod marką samorządu lecz jednej z
          komercyjnych sieci :/
          Efektem tego będzie strata działki, którą miasto przekazało pod budowę i premie
          dla zarządu Max-Film-u za spory przychód z racji sprzedaży obiektu.
          • fajnysasaaa Re: MC już jest więc czas na TelePizze 08.10.08, 12:04
            o prosze, o KFC nie slyszalem, ciekawe . . ;) pewne info?
            • krzycho18 Re: MC już jest więc czas na TelePizze 08.10.08, 14:40
              Szczerze to wątpię, już tyle plotek było na temat McD, KFC i innych takich, że
              gdyby chociaż połowa się sprawdziła t mielibyśmy ze 3 McD i ze 2 KFC
    • positivek Re: MC już jest więc czas na TelePizze 09.10.08, 16:29
      w końcu nasi gorą

fajne stronki robią www.positivesoft.eu tworzenie stron internetowych Siedlce
      • breuszek Re: MC już jest więc czas na TelePizze 15.10.08, 10:19
        potwierdzona telepizza. się już wyposażenie lokalu szykuje - źródło bezpośrednio
        informacji.
        • kalina_m Re: MC już jest więc czas na TelePizze 15.10.08, 17:07
          Ja się do TelePizzy zraziłem w Warszawie. Niby dostałem drugą
          gratis, ale obie były jak zanurzone w oleju. Ta marka będzie mi się
          długo niemiło kojarzyć.
          • pogus Re: MC już jest więc czas na TelePizze 04.12.08, 13:07
            Już wisi szyld, a wnętrze lokalu w zasadzie gotowe.
            • ygd Re: MC już jest więc czas na TelePizze 04.12.08, 14:13
              Zdjęcia: www.esiedlce.pl/2008/12/04/telepizza-coraz-blizej/
              • efaster Re: MC już jest więc czas na TelePizze 04.12.08, 19:28
                Wszystko pięknie tyko kiedy otwarcie ???

PS.
                Tak prywatnie to bardzo lubie otwarcia nowych sklepów, restauracji

Niestety, a może stety nie byłem ostatnio na żadnym otwarciu bo mnie
                nie akurat w Siedlcach nie było np. otw. Topaz-a na warszawskiej,
                tak szczerze chciałem żeby był tam Lidl, chyba jak większość
                forowiczów, ale lepszy topaz niż 100 biedronka, a i ponoć na
                otwarcie przybyło pół powiatu i straszny tłok był więc może dobrze
                że nie byłem, z Mc'd było u mnie to samo :)

Dobra koniec prywaty, napiszcie kiedy może być otwarcie

pozdr,
                • krzycho18 Re: MC już jest więc czas na TelePizze 05.12.08, 10:11
                  Z tego co mi wiadomo to jutro otwierają Telepizze
                  • aro333 Re: MC już jest więc czas na TelePizze 07.12.08, 18:56
                    No i jak smakuje, był ktoś? Czy tak smakuje jak kosztuje? Osobiscie
                    patrzylem tylko w necie na podstawie Białej Podlaski ( Siedlec
                    jeszcze nie ma). Jezeli zniknie promocja ze za 1 dostaje sie 2
                    sztuki, to cena jest spora. I co Wy na to?
                    • fajnysasaaa Re: MC już jest więc czas na TelePizze 08.12.08, 14:21
                      ceny pewnie bede podobne, ale widze ze brzydka ta Telepizza w Siedlcach, w
                      Białej widzialem w dosc fajnym budynku no i na 3 poziomach, w srodku bardzo
                      ladnie . . ;)
                      • fajnysasaaa Re: MC już jest więc czas na TelePizze 09.12.08, 00:09
                        dodam jescze, ze juz widze, ze Siedlce pojawily sie na liscie lokali, a poza tym
                        nie martw sie promocja 2 za 1 jest caly czas, w dostawie tylko we wtorki i
                        srody, a ta promocja co trwa do stycznia to polega na tym, ze w dostawie
                        codzienie 2 za 1 ;)

ale w sumie jak bierzesz 2 za 1, to mozesz od razu 2 napoje w cenie 1, tak jak
                        piwo czy wszystko inne, wtedy wszystko jest 2 za 1;d
                        • krzycho18 Re: MC już jest więc czas na TelePizze 23.12.08, 17:48
                          Mam pytanie, czy ten numer do telepizzy co jest na stronie 644 00 00 jest dobry?
                          • partyzant76 Re: MC już jest więc czas na TelePizze 23.12.08, 18:04
                            Próbowałem się nań dodzwonić, ale ciągle było zajęte :-( Może się ludziska tak
                            rzucili wypróbowywać nowość.
    • krzycho18 Re: MC już jest więc czas na TelePizze 23.12.08, 19:28
      Ja miałem więcej szczęścia i się dodzwoniłem(chociaż nie do końca, jak się
      później okazało), zamówiłem pizze kebab średnią za 23.30 w promocji 2 za 1 do
      tego 2 sosy gyros do zapłaty 27.50. Po około 30 min przywieźli Jak zobaczyłem te
      pizze to zwątpiłem. Pizza średnia niby na 2 osoby, a tak naprawdę to ciężko się
      samemu jedną najeść. Jeżeli średnia ma 26 cm średnicy (osobiście zmierzyłem) to
      jakiej wielkości jest mała? Ale trudno zamówiona trzeba zjeść, pierwszy kęs i
      myślałem że ją wypluje... Nie wiem może inne są lepsze ale za te pieniądze to ja
      wole sobie zamówić jedną dużą w dagrasso, taniej dwa sosy gratis i przynajmniej
      można się najeść, a i walory smakowe bez porównania. Naprawdę ta cała tele pizza
      jest według mnie mocno przereklamowana.
      • lesio57 Re: MC już jest więc czas na TelePizze 23.12.08, 20:10
        DaGrasso jest najlepszą pizzeria w mieście. Duże rozmiary przystępna cena, sporo
        sypią dodatków. Jedyne co mi sie nie podoba to dosc długi czas oczekiwania w
        lokalu. Ja raz czekałem 40minut, ale przynajmniej warto było.
        • krzycho18 Re: MC już jest więc czas na TelePizze 24.12.08, 09:00
          Racja Da grasso najlepsza, jak dla mnie to mogą zamknąć tą telepizze i otworzyć
          tam druga Da grasso, przynajmniej będe miał bliżej.
          • klemens.klemens Dziwna ta TelePizza 30.12.08, 14:43
            Poszedłem tam.
            Lokal w tonacji czerwonej, meble jasne drewno, ok kwestia gustu.
            W końcu pizzeria, to miejsce nie na romantyczną kolację.

Zamówiłem pizzę małą pepperoni. Mówią, ze dwie za jedną, taka
            promocja. Podziękowałem, bo chciałem zjeść jedną, na miejscu.
            Zapłaciłem, niby za jedną, ale jakby za dwie.
            Nawet smakowała, nie powiem.
            Pytam o sos pomidorowy czy inny ketchup. Każą płacić!
            Dziwne, przecież zamiast dwóch wziąłem jedną, a sos pewnikiem tańszy
            od dodatkowej pizzy.
            • aro333 Re: Dziwna ta TelePizza 30.12.08, 15:36
              Hmmm zaraz na starcie , przyjechała do mnie do domu jedna średia
              dwu składnikowa (oczywiście były 2 sztuki bo niby promocja). Pizza
              średnia wręcz słaba , w sumie mała i strach pomyśleć co będzie jak
              skończy sie promocja , kto to będzie kupował). Nie jestem stałym
              bywalcem pizzerii wiec może moje odczucia są nie miarodajne ale jak
              dla mnie nasze rodzime pizzerie wyprzedzają o lata świetlne ta
              telepizzę . Zjadłem raz i nie skorzystam więcej. Wolę nasze
              zaściankowe pizze niż niby światowe.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka