agata523 09.02.09, 21:02 M3 buduje bloki na Zytniej.Czy ktos wie kiedy odaja 1 blok? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agata523 Re: NOWE bloki mieszkalne 09.02.09, 21:33 ale nie uzyskalam satysfakcjonujacej odpowiedzi :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
mpppm Re: NOWE bloki mieszkalne 09.02.09, 21:37 więc załóż jeszcze 5 wątków o tym samym temacie, a opowiedź będzie błyskawiczna. Odpowiedz Link Zgłoś
agata523 Re: NOWE bloki mieszkalne 09.02.09, 22:01 nie rozumiem o co Ci chodzi kazdy ma prawo pisac o tym co chce a jak Cie dany watek nie interesuje to po prostu na niego nie wchodz i nie rob problemu z niczego Odpowiedz Link Zgłoś
emti1 Re: NOWE bloki mieszkalne 09.02.09, 22:21 Najwyrazniej jestes nowa na forum i nie znasz zasad jakie tu panują...Zdrowych zasad Odpowiedz Link Zgłoś
agata523 Re: NOWE bloki mieszkalne 09.02.09, 22:32 ludzie o co Wam chodzi-to jest tylko forum a WY tu piszecie o jakis zdrowych zasad-uwielbiam ludzi ktorzy wchodza na forum i wytykaja komus czyjes bledy zamiast na tematach-moze zalozysz watek ZDROWE ZASADY NA FORUM Odpowiedz Link Zgłoś
raks5 Re: NOWE bloki mieszkalne 09.02.09, 22:40 agata523 napisała: > ludzie o co Wam chodzi-to jest tylko forum a WY tu piszecie o jakis > zdrowych zasad-uwielbiam ludzi ktorzy wchodza na forum i wytykaja > komus czyjes bledy zamiast na tematach-moze zalozysz watek ZDROWE > ZASADY NA FORUM W wcześniej piszesz: "nie rozumiem o co Ci chodzi kazdy ma prawo pisac o tym co chce a jak Cie dany watek nie interesuje to po prostu na niego nie wchodz i nie rob problemu z niczego" to weź się kobieto zdecyduj! Jeśli każdy może pisać, co ślina na język przyniesie, dublować wątki i zaśmiecać forum, to dlaczego się oburzasz, jak ktoś Ci pisze nie na temat? Nie podoba Ci się, to nie czytaj postów, które Ci się nie podobają. Tak to sobie działa forum. Dochrapało się jakiegoś swojego stylu dzięki temu, że każdy robić co chciał, a to stworzyło standard. Niektórzy dyskutowali nad tymi "zdrowymi zasadami", niektóre zmieniali do innych się dostosowywali (lub nie). Ale zawsze wytykane były sytuacje, jeśli ktoś kogoś wychowywał popełniając te same wykroczenia. Taki Kali :) Ale nie martw się. Jeśli swojej aktywności na forum nie ograniczysz do tego pytania (w iluś wątkach) to się pewnie przyzwyczaisz lub forowicze się do Ciebie przyzwyczają. Cierpliwości życzę Odpowiedz Link Zgłoś
agata523 Re: NOWE bloki mieszkalne 09.02.09, 22:49 jesli ma ktos pisac nie na temat odpowiedz odnosnie mojego pytania wiec niech zalozy swoj watek-przyczepiliscie sie mojego watku ktory jest dla mnie bardzo waznym pytaniem-moze skupcie sie na ludziach ktorzy pare razy zadaja pytanie gdzie kradna wozki w Siedlcach bo ten temat byl poruszany w paru watkach-moze napiszcie cos madrego a nie w stylu ojej naruszylas zdrowe zasady forum 2 razy poruszylas ten sam temat-czepia sie ten kto zwykle nic nie ma do powiedzenia Odpowiedz Link Zgłoś
raks5 Re: NOWE bloki mieszkalne 09.02.09, 22:52 za to Ty się nikogo nie czepiasz :) jak takie ważne, to może zadzwoń do firmy i ich zapytaj. A jak nie jest to na tyle ważne, żeby wydać pieniądze na telefon lub poświęcić chwilę na napisanie maila, to po co się pieklisz? I nie piszę tego złośliwie. Czasami wypadają nam z głowy najprostsze rozwiązania... Odpowiedz Link Zgłoś
mpppm Re: NOWE bloki mieszkalne 09.02.09, 22:57 >Kobiety łatwiej niż mężczyźni przyznają się do błędów. Stąd opinia, >że popełniają ich więcej Cytat ze stopki z forum, też kobiety, tylko czy prawdziwy. Odpowiedz Link Zgłoś
misinka81 Re: NOWE bloki mieszkalne 09.02.09, 23:02 Widzę, że nie możesz przejść obojętnie wobec kolejnej mojej sygnaturki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mpppm Re: NOWE bloki mieszkalne 09.02.09, 23:06 misinka81 napisała: > Widzę, że nie możesz przejść obojętnie wobec kolejnej mojej > sygnaturki ;) wstawiasz je chyba by je czytać. Te które są blisko nie robią błędów. Utwierdziły mnie w tym przekonaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
agata523 Re: NOWE bloki mieszkalne 09.02.09, 23:02 dzieki za rade ale juz to zrobilam ale nie chca powiedziec dokladnie kiedy-ja sie nie czepiam nikogo tylko chce cos pokazac ze czepiliscie sie mojego tematu bezsensownie a o wozkach to byl tylko przyklad Odpowiedz Link Zgłoś
agata523 Re: NOWE bloki mieszkalne 09.02.09, 23:10 ludzie piszecie Cie zdrowych zasad forum a sppojrzcie co sami robicie -moj watek jest o blokach a tu powstal watek o mezczyznach i kobietach to tez jest denerwujace -jesli watek nie interesuje to po prostu nie czytam i tyle chyba ze ktos naprawde sie nudzi... Odpowiedz Link Zgłoś
raks5 dobra strona tej dyskusji 09.02.09, 23:10 Dyskusja nasza wniosła i tak bardzo dużo, choć nic do Twojej wiedzy o mieszkaniach. Podwoiłaś swoją ilość wypowiedzi na forum. Gdybyś tak codziennie podwajała, to już niedługo miałabyś szansę pobicia wszelkich rekordów. Czego Ci serdecznie życzę Odpowiedz Link Zgłoś
agata523 Re: dobra strona tej dyskusji 09.02.09, 23:13 raks5 napisał: > Dyskusja nasza wniosła i tak bardzo dużo, choć nic do Twojej wiedzy o mieszkani > ach. > Podwoiłaś swoją ilość wypowiedzi na forum. > Gdybyś tak codziennie podwajała, to już niedługo miałabyś szansę pobicia > wszelkich rekordów. > Czego Ci serdecznie życzę zalosne co teraz napisales Odpowiedz Link Zgłoś
agata523 Re: dobra strona tej dyskusji 09.02.09, 23:22 wlasnie to jest najgorsze na takiego rodzaju forum-pamietam jak ostatnio ktos napisal o jakies nowej restuaraji ze jest fajna kolejna osoba sie dopisala ze chwalisz ja bo pewnie jestes jej wlascicielem-nawet jakby byl to co z tego...... Odpowiedz Link Zgłoś
gaziarz Re: dobra strona tej dyskusji 09.02.09, 23:24 dziecko! masz rozdwojenie jaźni? nie podoba się, to skorzystaj z własnej rady! Lubisz komentować i krytykować innych, to poddaj się krytyce Odpowiedz Link Zgłoś
agata523 Re: dobra strona tej dyskusji 09.02.09, 23:43 gaziarz napisał: > dziecko! > masz rozdwojenie jaźni? > nie podoba się, to skorzystaj z własnej rady! > Lubisz komentować i krytykować innych, to poddaj się krytyce DZIECKO :-) NIE MAM ROZDWOJENIA JAZNI Odpowiedz Link Zgłoś
no_login MSPANC 10.02.09, 08:44 Nie krzycz proszę. "Nie pisz WIELKIMI literami - w Internecie oznacza to, że krzyczysz. Nie nadużywaj także wykrzykników. Jeśli chcesz wyróżnić jakieś słowo lub zdanie, możesz użyć *gwiazdek* lub _podkreślenia_" forum.gazeta.pl/forum/0,62605,1617503.html Odpowiedz Link Zgłoś
no_login Jeszcze raz MSPANC 10.02.09, 09:16 Wujek Gugiel zaprowadził mnie na stronę firmy, tam jest napisane kiedy bedą oddawane budynki, jest również zakładka "Kontakt", zakładam że znajdę tam telefon, adres, mail. Proszę, oto link: ag.bocznica.org/ Odpowiedz Link Zgłoś
agata523 Re: Jeszcze raz MSPANC 10.02.09, 09:41 no_login napisał: > Wujek Gugiel zaprowadził mnie na stronę firmy, > tam jest napisane kiedy bedą oddawane budynki, > jest również zakładka "Kontakt", zakładam > że znajdę tam telefon, adres, mail. > > Proszę, oto link: > ag.bocznica.org/ no to chlopcze pokazales teraz klase brawo!! Odpowiedz Link Zgłoś
no_login Re: Jeszcze raz MSPANC 10.02.09, 09:45 Dziękuję bardzo... A teraz weź kajecik i napisz co najmniej 100 razy to co na tablicy :-) dziewczynko... Odpowiedz Link Zgłoś
agata523 Re: Jeszcze raz MSPANC 10.02.09, 09:50 no_login napisał: > Dziękuję bardzo... > > A teraz weź kajecik i napisz > co najmniej 100 razy to co na tablicy :-) > > dziewczynko... wlasnie tacy ludzie jak Ty sa niepotrzebni na forach-okaz troche kultury -alez mi dogryzles oj tylko nie wiem czemu Twoja wypwiedz sluzy Odpowiedz Link Zgłoś
no_login Re: Jeszcze raz MSPANC 10.02.09, 09:54 > okaz troche kultury Okazałem jak i Ty okazałaś > nie wiem czemu Twoja wypwiedz sluzy Żebyś na drugi raz nie zakładała kilku wątków na ten sam temat, żebyś nie pytała ludzi o informacje które ma się pod nosem. Nie będę już złośliwy i nie napiszę: - żebyś używała forumowej wyszukiwarki. Ten temat już był wałkowany :-) Odpowiedz Link Zgłoś
agata523 Re: Jeszcze raz MSPANC 10.02.09, 10:03 no_login napisał: > > okaz troche kultury > Okazałem jak i Ty okazałaś > > > nie wiem czemu Twoja wypwiedz sluzy > Żebyś na drugi raz nie zakładała kilku wątków > na ten sam temat, żebyś nie pytała ludzi > o informacje które ma się pod nosem. > > Nie będę już złośliwy i nie napiszę: > - żebyś używała forumowej wyszukiwarki. > Ten temat już był wałkowany :-) masz racje nie bede poruszala tego watku bo widze ze nie znajde tutaj odpowiedzi bo nie chce Ci obrazac ale chyba jestes w wieku co jeszcze mieszkasz pod skrzydlem rodzicow bo myslisz ze tak latwo jest uzyskac PRAWDZIWA odpowiedz na ten temat :-) przestaje juz pytac :-) Odpowiedz Link Zgłoś
agata523 Re: Jeszcze raz MSPANC 10.02.09, 10:12 a termin oddania 1 bloku jest na czerwiec tylko prawdopodobnie odadza go wczesniej-dlatego weszlam na forum i pomyslalam ze moze ktos kupil tam mieszkanie i zna jakies informacje ale nie bede Cie wtajemniczac w tematy mieszkan POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
no_login Re: Jeszcze raz MSPANC 10.02.09, 10:15 > POZDRAWIAM Tak po cichutku, bez krzyku ;-) pozdrawiam również :-) Odpowiedz Link Zgłoś
no_login Re: Jeszcze raz MSPANC 10.02.09, 10:14 > bo nie chce Ci obrazac <złościwość mode on> musiałabyś być ważną dla mnie osobą żeby móc mnie obrazić <złośliwość mode off> > ale chyba jestes w wieku <cut> dzięki za komplement, zawsze czułem się młodo :-) > jest uzyskac PRAWDZIWA odpowiedz na ten temat :-) A nie przyszło Ci do głowy żeby podjechać na Żytnią, popatrzeć jak zaawansowane są prace, popytać budowlańców... Gdybyś napisała że szukasz kontaktu np. z kierownikiem tej budowy, wtedy dostałabyś nazwisko, telefon... Odpowiedz Link Zgłoś
agata523 Re: Jeszcze raz MSPANC 10.02.09, 10:20 no_login napisał: > > bo nie chce Ci obrazac > <złościwość mode on> > musiałabyś być ważną dla mnie osobą > żeby móc mnie obrazić > <złośliwość mode off> > > > ale chyba jestes w wieku <cut> > dzięki za komplement, zawsze czułem się młodo :-) > > > jest uzyskac PRAWDZIWA odpowiedz na ten temat :-) > A nie przyszło Ci do głowy żeby podjechać na Żytnią, > popatrzeć jak zaawansowane są prace, popytać > budowlańców... > Gdybyś napisała że szukasz kontaktu np. > z kierownikiem tej budowy, wtedy dostałabyś > nazwisko, telefon... dziekuje za rade ale wiesz bylam juz na budowie -skoncz naprawde te glupie komentarze -nie jestes w temacie i tyle -na przyszlosc rada:jak bedzie watek na forum na temat mieszkan to nie wchodz w niego bo naprawde nie masz nic do powiedzenia na ten temat kompletnie nie wiesz o co chodzi jesli chodzi o te mieszkania i probujesz z kogos zrobic glupka Odpowiedz Link Zgłoś
no_login Re: Jeszcze raz MSPANC 10.02.09, 11:39 > dziekuje za rade ale wiesz bylam juz na budowie A widzisz :-))) można samemu załatwić? Można! Duże brawa dla tej pani :-) > probujesz z kogos zrobic glupka Tym razem bez komentarza ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
agata523 Re: Jeszcze raz MSPANC 10.02.09, 12:53 no_login napisał: > > dziekuje za rade ale wiesz bylam juz na budowie > A widzisz :-))) można samemu załatwić? > Można! > Duże brawa dla tej pani :-) > > > probujesz z kogos zrobic glupka > Tym razem bez komentarza ;-))) tak sie zastanawiam czy Ty w ogole wypowiedziales sie na jakis temat czy tylko zwracasz uwage innym Odpowiedz Link Zgłoś
efaster Re: Jeszcze raz MSPANC 10.02.09, 10:10 agata523 napisała: > wlasnie tacy ludzie jak Ty sa niepotrzebni na forach-okaz troche kultury - ależ mi dogryzłeś oj tylko nie wiem czemu Twoja wypwiedz słuzy no_login no i zniechęciłeś panią do forum Siedlce, a to bardzo nie ładnie, pani chciała uzyskać pomoc, może opini innych na ten temat ?? Ja wiem są wyszukiwarki google, Yahoo i inne, zgadzam się z tobą że coraz więcej osób zanim zajrzy na wyszukiwarkę to zakłada nowy wątek zaśmiecając forum, ale w tym przypadku sprawa nie jest taka oczywista, może akurat na forum są ludzie, którzy akurat będą tam mieszkać i mają jakieś informacje kiedy zostaną oddane poszczególne bloki, zawsze to inf. od "współlokatorów" a nie od dewelopera/administracji osiedla. Z tego co pamiętam to w TS w rubryce policyjnej pisali że ostanio ktoś wszedł na teren budowy i chciał ukraść albo ukradł okna, może przez to np. opuźnić się realizacja, może też są jakieś opoźnienia, wiadomo jak na budowie nie zawsze wszytko idzie z godnie z harmonogramem. na stronie dewelopera: www.m3skorupka.pl napisane jest że pierwszy blok zostanie oddany do użytkowanie latem br. czyli pewnie czerwiec/lipiec. tyle odemnie, pozdr, Odpowiedz Link Zgłoś
emti1 . 09.02.09, 22:41 Wypusc powietrze bo nam niechybnie zaraz pekniesz Zasady sa jakie sa,jak ci sie nie podoba porzadek i ład to znajdz sobie inne forum,takie na ktorym na jednej stronie zalozysz nawet 30 topików o mieszkaniu Odpowiedz Link Zgłoś
dtex Re: NOWE bloki mieszkalne 10.02.09, 09:48 ludzie przeczytalem od gory do konca Wasze komentarze i naprawde nie wiem o co Wam chodzi -fakt dziewczyna napisala 2 razy ten sam watek ale to nie jest powod zeby takie rzeczy wypisywac jakby byla jedyna osoba ktora poruszyla to samo-Wasza klotnia jest bezsensowna Odpowiedz Link Zgłoś
no_login Re: NOWE bloki mieszkalne 10.02.09, 09:51 > ale to nie jest powod zeby takie rzeczy wypisywac jakby byla jedyna > osoba ktora poruszyla to samo Właśnie w tym jest rzecz- nie jest to jedyna osoba która zakłada kilka wątków na ten sam temat. A wystarczy tylko podbić wątek. W tym przypadku, jak napisał Raks, wystarczy telefon, mail... Po co zwracać ludziom tyłki pytaniem na które samemu można znaleźć bez problemu odpowiedź? > Wasza klotnia jest bezsensowna Ależ tu się nikt nie kłóci. Nie widziałeś chyba jeszcze kłótni na forach ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
dtex Re: NOWE bloki mieszkalne 10.02.09, 09:55 no_login napisał: > > ale to nie jest powod zeby takie rzeczy wypisywac jakby byla jedyna > > osoba ktora poruszyla to samo > Właśnie w tym jest rzecz- nie jest to jedyna osoba > która zakłada kilka wątków na ten sam temat. > A wystarczy tylko podbić wątek. > W tym przypadku, jak napisał Raks, wystarczy telefon, mail... > Po co zwracać ludziom tyłki pytaniem > na które samemu można znaleźć bez > problemu odpowiedź? > > > Wasza klotnia jest bezsensowna > Ależ tu się nikt nie kłóci. > Nie widziałeś chyba jeszcze kłótni na forach ;-) z tego co przeczytalem to ona juz o chyba zrobila i nie uzyskala odpowiedzi- a po siedziec i zawracac ludziom tylki takimi komentarzami- nie wierze ze to jest jedyny watek na forum ktory uwazasz za niepotrzebny Odpowiedz Link Zgłoś
no_login Re: NOWE bloki mieszkalne 10.02.09, 10:10 > nie wierze ze to jest jedyny watek na forum ktory > uwazasz za niepotrzebny Nie uważam za niepotrzebny, każdy ma prawo pisać. Oby tylko było zgodne z regulaminem forum i Netykietą. Niepotrzebne było zakładanie kolejnego wątku, wystarczy podbić stary. I tak na marginesie, zobacz czego oczekiwała Agata od userów- że wejdą w Gugla, znajdą stronę, otworzą, wejdą w odpowiednią zakładkę, przeczytają i jej napiszą. Zrobiłem to, trwało to ze 2-3 minuty. P.S. pewnie odbierzesz to jako czepianie się, trudno... Na przyszłość- nie cytuj całych wypowiedzi przedpiścy. Cytuj tylko te fragmenty do których chcesz się ustosunkować. Odpowiedz Link Zgłoś
dtex Re: NOWE bloki mieszkalne 10.02.09, 10:25 sorry stary ale Agata ma racje - moja kuzynka kupila mieszkanie w 1 bloku i tez zachodzi w glowe kiedy je odadza mowia ze w czerwcu potem ze wczesniej -mieli odawac nagle pradu nie ma i nie oddaja -to bardziej skomplikowana sprawa niz sie mogla wydawac -podobno ostatnio budowa stanela na tydzien bo kryzys-poczuj sie troche w tych ludzi ktorzy oczekuja na mieszkanie-szczegolnie teraz jak wszystko jest takie niepewne Odpowiedz Link Zgłoś
no_login Re: NOWE bloki mieszkalne 10.02.09, 11:42 A dlaczego nie podzieliłeś się tymi informacjami w pierwszym poście? Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho1252 Re: NOWE bloki mieszkalne 10.02.09, 10:28 Budynków na Żytniej nie widziałem, te co widuję( na Garwolińskiej, Składowej ) wizualnie są wpasowane w krajobraz. Ba, nawet tym kanarkiem rozświetlają rzeczywistość. Segmenty na Leśnej spowodowały wycinkę drzew i to mnie trochę dokucza. A na Żytniej... Mieszkańcy oddanych i zamieszkałych budynków powinni mieć coś do powiedzenia. Ja tak dla załagodzenia emocji... Odpowiedz Link Zgłoś
siedlczanin13 brawo agata523, 10.02.09, 10:58 trochę utarłaś nosa tym "wszystkowiedzacym", rzucajacy się z pouczaniem, dla których akrybia forumowa jest ponad meritum wątku czy zwykłej chęci pomocy,moje słowa uznania za postawę, niektórzy forowicze zapominają, że komunikacja interpersonalna za pomocą słowa pisanego zastępuje komunikację werbalną, ciekawe czy w kontakcie bezpośrednim też na Twoje pytanie odpowiadaliby pouczeniami? Odpowiedz Link Zgłoś
no_login Re: brawo agata523, 10.02.09, 11:49 > trochę utarłaś nosa tym "wszystkowiedzacym" A co za mocno utarła? Boli cię nosek? > bezpośrednim też na Twoje pytanie odpowiadaliby pouczeniami? Ciekawe czy w bezpośrednim kontakcie Agata też kilka razy zadała by to samo pytanie? (Zakładam że zadnim by padło, usłyszałbym kilka słów wprowadzających, słów które wyjaśniły by sytuację.) Bo po takim suchym pytaniu, na każdym forum uzyska identyczną odpowiedź. Tę z mojego lina :-) Odpowiedz Link Zgłoś
agata523 Re: brawo agata523, 10.02.09, 12:49 no_login napisał: > > trochę utarłaś nosa tym "wszystkowiedzacym" > A co za mocno utarła? > Boli cię nosek? > > > bezpośrednim też na Twoje pytanie odpowiadaliby pouczeniami? > Ciekawe czy w bezpośrednim kontakcie > Agata też kilka razy zadała by to samo pytanie? > (Zakładam że zadnim by padło, usłyszałbym > kilka słów wprowadzających, słów które > wyjaśniły by sytuację.) > Bo po takim suchym pytaniu, > na każdym forum uzyska identyczną odpowiedź. > Tę z mojego lina :-) czlowieku czy TY siedzisz i nie masz nic do roboty tak sie zastanawiam ten Twoj tekst co boli Cie nosek jest tak beznadziejny pisales wczesniej ze czujesz sie mlodo moze najwyzszy czas dorosnac Odpowiedz Link Zgłoś