ada_zie 17.02.09, 09:03 Chciałabym zapytać Was o doświadczenia z siedleckimi wykonawcami mebli kuchennych. Kogo polecacie?? Jakieś wskazówki, sugestie ?? Będę wdzięczna za pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mpppm Re: meble kuchenne... 17.02.09, 13:06 O meblach kuchennych był już temat. Trzeba tylko wyszukać. Odpowiedz Link Zgłoś
misinka81 Re: meble kuchenne... 17.02.09, 21:59 Mppm ma rację, było tego sporo, poszukaj w starych wątkach. Poleciłabym Ci mojego znajomego, który rozkręca swoją firmę, ale mnie zaraz Raks wytnie za reklamę :) Odpowiedz Link Zgłoś
ada_zie Re: meble kuchenne... 18.02.09, 07:22 Oczywiście skorzystałam z wyszukiwarki ale szukam informacji aktualnych a nie sprzed kilku lat... Proszę o info od ludzi, którzy w ostatnim czasie robili meble kuchenne. Odpowiedz Link Zgłoś
brycee Re: meble kuchenne... 18.02.09, 07:52 ada_zie napisała: > Oczywiście skorzystałam z wyszukiwarki ale szukam informacji aktualnych a nie > sprzed kilku lat... > Proszę o info od ludzi, którzy w ostatnim czasie robili meble kuchenne. No to masz farta, bo tydzień temu umeblowałem właśnie cały pokój. Firma Meblat, może to zabrzmi jak reklama ale pod względem wykonania nie ma konkurencji w Siedlcach i rozległej okolicy. Tutaj znajdziesz namiary. www.meblat.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
ola_er Re: meble kuchenne... 19.02.09, 08:24 Ja na pewno NIE mogę polecić firmy z Brzeskiej (nie pamiętam jak się nazywa) - znajduje się na skrzyżowaniu Brzeskiej ze Starzyńskiego w pomarańczowym budynku przy warsztacie samochodowym. Gość niesłowny, stosunek ceny do jakości i czasu wykonania niekorzystny. Odpowiedz Link Zgłoś
misinka81 Re: meble kuchenne... 19.02.09, 22:11 Jak pisałam w innym wątku, polecam firmę Akces (na Brzeskiej, przy Arche). Robili mi kuchnię i szafę wnękową. Niedrogo i starannie. Zerknęłam do linku z sygnaturki i zachwyciłam się pięknymi kamieniami. Odpowiedz Link Zgłoś
siedlczanin13 Re: meble kuchenne... 20.02.09, 15:22 mecenas kultury siedleckiej firma KONSTRUKT P. Radosław Przybyłek, u mnie też kuchnię kulturalnie wykonali, :))) Odpowiedz Link Zgłoś
marta_125 Re: meble kuchenne... 27.02.09, 14:02 Z czystym sumieniem polecam bp meble z Sulejowa. Przyjadą, pomierzą wycenią. Super jakość. Szybko tanio i solidnie:) www.bpmeble.pl Odpowiedz Link Zgłoś
andy85 Re: meble kuchenne... 22.02.09, 12:09 Polecam meble systemu BRW. Jako zupełny laik złożyłem z nich 2 kuchnie. Porównując z tymi robionymi na zamówienie, uważam, że są znacznie solidniejsze i bardziej ciekawe. Z gotowych elementów można tworzyć praktycznie nieskończoną ilość kompozycji. Blaty docinają na wymiar w fabryce mebli. I co najważniejsze - są konkurencyjne cenowo. Odpowiedz Link Zgłoś
czarny_115 Re: meble kuchenne... 23.02.09, 13:51 ja mogę polecić firmę nazwy nie pamiętam ale mieści sie na brzeskiej róg świętokrzyskiej naprzeciwko kościoła św ducha zrobili pod zamówienie u mnie w domu i już minęło 5lat a szafki są jak nowe i rok temu siostra zamowiła i też nie narzeka Odpowiedz Link Zgłoś
ada_zie Re: meble kuchenne... 23.02.09, 14:36 Dziękuję wszystkim!! Prawdopodobnie zdecyduję się na MEBLAT - bo oni bez kręcenia nosem są w stanie wykonać meble pod blat kamienny albo konglomeratowy. Odpowiedz Link Zgłoś
opinionator Re: meble kuchenne... 15.05.13, 15:12 W poszukiwaniu opinii na temat firmy Meblat w Siedlcach natknęłam się na różne wątki - zarówno bardzo pochlebne jak i zniechęcające, ale najbardziej do Meblatu zniechęciło mnie to, że olali moje zapytanie. Wysłałam maila kilka tygodni temu - na swojej stronie meblat podaje mail i tel kontaktowy - ale do tej pory cisza. Widocznie nieszczególnie zależy im na zdobywaniu nowych klientów. W firmnie Akces wyceniono moją kuchnię na ok 10 tys zł. Koszt szaf wnękowych będzie podobny, a to dopiero początek remontu - zapewne potrzeb będzie więcej. No cóż... widocznie Meblat ma gdzieś takich klientów Odpowiedz Link Zgłoś
cr_7 Re: meble kuchenne... 15.05.13, 18:32 Kiedyś zamawiałem meble w Expert Meble na sokołowskiej 167 i mogę szczerze polecić. Szybko i profesjonalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
karmelka777 Re: meble kuchenne... 05.08.13, 16:05 Ja nie polecam firmy KUCHNIE I WNĘTRZE.Właściciel jest: Nieuczciwy Nieterminowy Niekompetentny Niesłowny Pewnie nazbierało sie więcej na NIE, ale szkoda czasu. Pan przyjmuje zaliczki na prawo i lewo, a obiecanych terminów nie dotrzymuje. Na kuchnie czekam od pół roku. Wszystko robione na raty - jedna szafka raz w miesiącu, ale Pan Michał B. kwituje to stwierdzeniem, że "bez kuchni można mieszkać". Okazało się również, że całe zamówienie wykonują podwykonawcy, więc płacimy niepotrzebnie pośrednikowi i ta sama kuchnia może być o 1/3 tańsza. GORĄCO NIE POLECAM!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lakistrajk66 Re: meble kuchenne... 07.08.13, 07:35 Kuchnie zamawialiśmy dla odmiany w Węgrowie, jakoś tak z tym tematem bliżej nam było. Odpowiedz Link Zgłoś
1kudlaty Re: meble kuchenne... 08.08.13, 08:38 Może warto odwiedzić IKEA w Warszawie. samemu można wybrać ,dotknąć okucia ,blaty ,fronty kuchnie my mamy kilka lat i firmom z Siedlec do pewnych rozwiązań jeszcze daleko ,sprzęt agd 5 lat gwarancji nikt inny w cenie tyle nie da ,jakość ok do składania trzeba przeliczyć czy pracownicy IKEI nie jest to takie drogie czy ktoś z tej okolicy. Warto się dobrze rozejrzeć i pytać o finalną cenę i dokładnie co w nią wchodzi można się rozczarować . Odpowiedz Link Zgłoś