Dodaj do ulubionych

meble kuchenne...

17.02.09, 09:03
Chciałabym zapytać Was o doświadczenia z siedleckimi wykonawcami mebli
kuchennych. Kogo polecacie?? Jakieś wskazówki, sugestie ??
Będę wdzięczna za pomoc.
Obserwuj wątek
    • mpppm Re: meble kuchenne... 17.02.09, 13:06
      O meblach kuchennych był już temat. Trzeba tylko wyszukać.
    • misinka81 Re: meble kuchenne... 17.02.09, 21:59
      Mppm ma rację, było tego sporo, poszukaj w starych wątkach.
      Poleciłabym Ci mojego znajomego, który rozkręca swoją firmę, ale
      mnie zaraz Raks wytnie za reklamę :)
      • ada_zie Re: meble kuchenne... 18.02.09, 07:22
        Oczywiście skorzystałam z wyszukiwarki ale szukam informacji aktualnych a nie
        sprzed kilku lat...
        Proszę o info od ludzi, którzy w ostatnim czasie robili meble kuchenne.
        • brycee Re: meble kuchenne... 18.02.09, 07:52
          ada_zie napisała:

> Oczywiście skorzystałam z wyszukiwarki ale szukam informacji aktualnych a nie
          > sprzed kilku lat...
          > Proszę o info od ludzi, którzy w ostatnim czasie robili meble kuchenne.

No to masz farta, bo tydzień temu umeblowałem właśnie cały pokój. Firma Meblat, może to zabrzmi jak reklama ale pod względem wykonania nie ma konkurencji w Siedlcach i rozległej okolicy. Tutaj znajdziesz namiary. www.meblat.pl/
          • ola_er Re: meble kuchenne... 19.02.09, 08:24
            Ja na pewno NIE mogę polecić firmy z Brzeskiej (nie pamiętam jak się nazywa) -
            znajduje się na skrzyżowaniu Brzeskiej ze Starzyńskiego w pomarańczowym budynku
            przy warsztacie samochodowym. Gość niesłowny, stosunek ceny do jakości i czasu
            wykonania niekorzystny.
            • misinka81 Re: meble kuchenne... 19.02.09, 22:11
              Jak pisałam w innym wątku, polecam firmę Akces (na Brzeskiej, przy
              Arche). Robili mi kuchnię i szafę wnękową. Niedrogo i starannie.
              Zerknęłam do linku z sygnaturki i zachwyciłam się pięknymi
              kamieniami.
              • siedlczanin13 Re: meble kuchenne... 20.02.09, 15:22
                mecenas kultury siedleckiej firma KONSTRUKT P. Radosław Przybyłek, u
                mnie też kuchnię kulturalnie wykonali, :)))
            • marta_125 Re: meble kuchenne... 27.02.09, 14:02
              Z czystym sumieniem polecam bp meble z Sulejowa. Przyjadą, pomierzą wycenią.
              Super jakość. Szybko tanio i solidnie:) www.bpmeble.pl
    • andy85 Re: meble kuchenne... 22.02.09, 12:09
      Polecam meble systemu BRW. Jako zupełny laik złożyłem z nich 2 kuchnie.
      Porównując z tymi robionymi na zamówienie, uważam, że są znacznie solidniejsze i
      bardziej ciekawe. Z gotowych elementów można tworzyć praktycznie nieskończoną
      ilość kompozycji. Blaty docinają na wymiar w fabryce mebli. I co najważniejsze -
      są konkurencyjne cenowo.
      • czarny_115 Re: meble kuchenne... 23.02.09, 13:51
        ja mogę polecić firmę nazwy nie pamiętam ale mieści sie na brzeskiej róg
        świętokrzyskiej naprzeciwko kościoła św ducha zrobili pod zamówienie u mnie w
        domu i już minęło 5lat a szafki są jak nowe i rok temu siostra zamowiła i też
        nie narzeka
        • ada_zie Re: meble kuchenne... 23.02.09, 14:36
          Dziękuję wszystkim!!
          Prawdopodobnie zdecyduję się na MEBLAT - bo oni bez kręcenia nosem są w stanie
          wykonać meble pod blat kamienny albo konglomeratowy.
          • opinionator Re: meble kuchenne... 15.05.13, 15:12
            W poszukiwaniu opinii na temat firmy Meblat w Siedlcach natknęłam się na różne wątki - zarówno bardzo pochlebne jak i zniechęcające, ale najbardziej do Meblatu zniechęciło mnie to, że olali moje zapytanie. Wysłałam maila kilka tygodni temu - na swojej stronie meblat podaje mail i tel kontaktowy - ale do tej pory cisza. Widocznie nieszczególnie zależy im na zdobywaniu nowych klientów. W firmnie Akces wyceniono moją kuchnię na ok 10 tys zł. Koszt szaf wnękowych będzie podobny, a to dopiero początek remontu - zapewne potrzeb będzie więcej. No cóż... widocznie Meblat ma gdzieś takich klientów
    • cr_7 Re: meble kuchenne... 15.05.13, 18:32
      Kiedyś zamawiałem meble w Expert Meble na sokołowskiej 167 i mogę szczerze polecić. Szybko i profesjonalnie.
      • karmelka777 Re: meble kuchenne... 05.08.13, 16:05
        Ja nie polecam firmy KUCHNIE I WNĘTRZE.Właściciel jest:
        Nieuczciwy
        Nieterminowy
        Niekompetentny
        Niesłowny
        Pewnie nazbierało sie więcej na NIE, ale szkoda czasu. Pan przyjmuje zaliczki na prawo i lewo, a obiecanych terminów nie dotrzymuje.
        Na kuchnie czekam od pół roku. Wszystko robione na raty - jedna szafka raz w miesiącu, ale Pan Michał B. kwituje to stwierdzeniem, że "bez kuchni można mieszkać".
        Okazało się również, że całe zamówienie wykonują podwykonawcy, więc płacimy niepotrzebnie pośrednikowi i ta sama kuchnia może być o 1/3 tańsza.
        GORĄCO NIE POLECAM!!!!!!
        • lakistrajk66 Re: meble kuchenne... 07.08.13, 07:35
          Kuchnie zamawialiśmy dla odmiany w Węgrowie, jakoś tak z tym tematem bliżej nam było.
          • 1kudlaty Re: meble kuchenne... 08.08.13, 08:38
            Może warto odwiedzić IKEA w Warszawie.
            samemu można wybrać ,dotknąć okucia ,blaty ,fronty kuchnie my mamy kilka lat i firmom z Siedlec do pewnych rozwiązań jeszcze daleko ,sprzęt agd 5 lat gwarancji nikt inny w cenie tyle nie da ,jakość ok do składania trzeba przeliczyć czy pracownicy IKEI nie jest to takie drogie czy ktoś z tej okolicy.
            Warto się dobrze rozejrzeć i pytać o finalną cenę i dokładnie co w nią wchodzi można się rozczarować .
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka