Gość: jarek IP: *.fastres.net 26.10.02, 21:42 od kiedy zydzi dodaja maslo do miesa... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniutek Re: przepisy zosii winawer 27.10.02, 03:01 od wiekow gdzyz nie wszyscy sa koszerni : ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Senin Re: przepisy zosii winawer IP: *.prem.tmns.net.au 27.10.02, 05:46 aniutek napisała: > od wiekow > gdzyz nie wszyscy sa koszerni : ) nie wiele mam do powiedzenia w temacie - ale prowokacyjnych i gluich stwerdzen tez nie lubie good on you, aniutek!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gal Re: przepisy zosii winawer IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.10.02, 07:56 Gość portalu: Senin napisał(a): > aniutek napisała: > > > od wiekow > > gdzyz nie wszyscy sa koszerni : ) > > nie wiele mam do powiedzenia w temacie - ale prowokacyjnych i gluich stwerdzen > > tez nie lubie Też nie jestem znawcą tematu, ale to co napisał/a aniutek jest chyba prostym wyjaśnieniem a nie prowokacją; -w kuchni koszernej niemożliwe (mięso + mleko) -kuchnia Żydów polskich to nie zawsze kuchnia koszerna, więc takie połączenie możliwe Przynajmniej ja tak to rozumiem. Ale gratuluję czujności rewolucyjnej. Pzdr. Gal > > > good on you, aniutek!!! Odpowiedz Link Zgłoś