brat_szczepana 16.12.03, 13:12 Czy zachwyciła kogoś swiąteczna dekoracja któregoś ze sklepów lub lokali? Np. z powodu samego pomysłu, wykonania, nastroju lub żartu? Na razie chodzę i się rozglądam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bela Re: Świąteczne dekoracja IP: 193.0.73.* 16.12.03, 14:57 Milego ogladania! Wkrotce sie przylacze i powedruje przez Siedlce :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: Świąteczne dekoracja IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 16.12.03, 21:22 Mnie sie podoba dekoracja Wranglera :) Reszty nie widziałam (jeszcze) ;) Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
gaziarz Re: Świąteczne dekoracja 17.12.03, 10:45 a ja nie widzialem nic oprocz swiatelek na Pilsudskiego. I predko nie zobacze. W tym roku do Siedlec zjade w nocy miedzy 23/24 grudnia, bo wczesniej sie nie da- taka uczelnia. Za to w sobote czeka mnie "tradycyjna" wigilia (tez neistety w Warszawie)- pewnie w niedziele ledwo sie podniose od 16... Ciekawe, czy bedzie oplatek... A Ty Oliwka- gdzie studiujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
marek.zinczuk Re: Świąteczne dekoracja 17.12.03, 18:41 Cóż, Swiąteczne dekoracje nie bardzo przyciągają mój wzrok. JAkoś w ogóle nie czuję świąt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: Świąteczne dekoracja IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 17.12.03, 20:11 Gdzie oliwka studiuje... kto to wie, gdzie ja BĘDĘ studiowała... :)Juz byś mnie chciał na studia wysłać...? Jeszcze Gaziarzu nigdzie nie studiuje... Czemu każdy się mnie pyta: "A Ty Aniu gdzie studiujesz, a może już pracujesz???" A ja mam naprawdę nie dużo lat... Nie powiem ile :D Chciałam tylko napisać, że w piątek zwiedzę caaaałe Siedlce, wszystko zaliczę w szkole i będzie miodzio :P Macie jakieś plany na sylwestra? Bo ja przyznam się bez bicia, że NIC nie mam zaplanowanego, kilka zaproszeń dostałam... ale na żadne jakoś nie mam ochoty... Ok, pędzę z pieskiem pod drzewko ;) Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
izaza Re: Świąteczne dekoracja 19.12.03, 22:16 Oliwko, Ty to potrafisz robawic nawet o takiej porze, kiedy czlowiek ledwo zywy wychodzi z pracy :) Fajnie, ze masz malo latek, bo jeszce tyle przed Toba. Pozdrawiam swiatecznie bela:) Odpowiedz Link Zgłoś
e.w.u.n.i.a Re: Świąteczne dekoracja 19.12.03, 22:39 A UW to super uczelnia-od dzisiaj woooooolneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.Woooooooooolneeeeeeee:) Mozna sie zajac domowymi sprawami.Swiatecznymi tez:) Juz sie nie moge doczekac pieczenia ciasta, ubierania choinki, gotowania, hmmmmmmm,jak ja to lubie! Sprzatanie mniej,ale nastroj swiateczny pomaga w tych ciezkich chwilach:) A takie "tradycyjne" spotkania nie powinny byc nazywane Wigilia, bo co to za Wigilia... Dobra,juz nie dokuczam;),smigam sobie. Aaaa, a dekoracje wszytskie sa na bank ladne:) (<--jeszcze nie widzialam hihi). Adios. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e.w.u.n.i.a Re: Świąteczne dekoracja IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 20.12.03, 19:01 Dzisiaj sie przeslzam troche po Siedlcach i juz wiem,ktora dekoracja jest najladniejsza-lampki nad wejsciem na minibazar hihihi:)))) A tak naprawde wszystkie sa ladne, swiatelka na wystawie u jubilera na ul.Kilinskiego sa sympatyczne-takie proste,jasne. Pozdrawiam:)) Odpowiedz Link Zgłoś