bleblanie 13.08.09, 12:39 Spójrzcie na to: www.youtube.com/watch?v=jkx10BftHNw Mnie zmroziło. Chyba wstawię kraty w okna. ------------------------------------------------ Jutro jest pierwszy dzień z reszty Twojego życia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tramwajsiedlecki Re: Dla tych co nie zamykają balkonu 13.08.09, 12:44 Pogratulować młodemu człowiekowi sprawności. Mam nadzieję, że chodziło tylko o wyczyn powiedzmy sportowy. Jeżeli będzie miał inne zamiary, to pewnie i krata mu się nie oprze. Odpowiedz Link Zgłoś
niunianiu Re: Dla tych co nie zamykają balkonu 13.08.09, 12:45 widziałam wczoraj takich hardkorów pod szpitalem na starowiejskiej też sprawdzali sie na murach ...... w sumie na izbę przyjęć mieli niedaleko ;) ach te zachwyty nad yamakasi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tramwajsiedlecki Re: Dla tych co nie zamykają balkonu 13.08.09, 12:47 Czyżby w Siedlcach objawiła się szkółka kandydatów na ludzi-pająków? Odpowiedz Link Zgłoś
misinka81 Re: Dla tych co nie zamykają balkonu 13.08.09, 12:47 Chciałam napisać, że na trzecie piętro nie trzeba krat, ale po obejrzeniu tego filmiku zmieniam zdanie :/ Szkoda, że taki jeden z drugim nie pomyśli, że przez wlasną głupotę może zginąć czy połamać kręgosłup. Chłopaki pewnie z Pułaskiego albo Sienkiewicza, wnosząc po widzianej okolicy. Odpowiedz Link Zgłoś
tramwajsiedlecki Re: Dla tych co nie zamykają balkonu 13.08.09, 12:50 Chłopcy towarzyrzący głównemu aktorowi wydają takie dziwne dźwięki, ni to chrząkanie, to to chrumkanie. Co to może być? Odpowiedz Link Zgłoś
misinka81 Re: Dla tych co nie zamykają balkonu 13.08.09, 12:58 Kurcze, to Daszyńskiego, TBS-y... bez komentarza. To chrumkanie to na porządku dziennym jest raczej u takiej młodzieży, nic nienormalnego ;) Odpowiedz Link Zgłoś
niunianiu Re: Dla tych co nie zamykają balkonu 13.08.09, 12:59 nie mam pojęcia może to taki rodzaj zachwytu nad kondycją kolegi?! nie znam slangu dzisiejszej młodzieży choć chyba stara to nie jestem a wiecie jak teraz można najtrafniej urazić kolegę?! mówiąc mu "twoja matka klaszcze u Rybika" bez komentarza ;) Odpowiedz Link Zgłoś
misinka81 Re: Dla tych co nie zamykają balkonu 13.08.09, 13:00 To jeszcze jest w miarę łagodne określenie... Odpowiedz Link Zgłoś
niunianiu Re: Dla tych co nie zamykają balkonu 13.08.09, 13:04 ups coś mi zjadło uuuu chyba muszę coś zjeść ;) to co kraty będą ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bleblanie Re: Dla tych co nie zamykają balkonu 13.08.09, 13:09 Właśnie się zastanawiam czy ten film nadaje się do przekazania Policji? Czy ten wyczyn ma znamiona przestępstwa czy też wykroczenia? Czy to tylko wygłup i sprawdzenie swojej sprawności fizycznej? Albo może popis przed kolegami? Nie wiem co o tym myśleć.! ------------------------------------------------ Jutro jest pierwszy dzień z reszty Twojego życia Odpowiedz Link Zgłoś
niunianiu Re: Dla tych co nie zamykają balkonu 13.08.09, 13:12 ale to chyba jego mieszkanie? a jest w ogóle paragraf na taką głupotę i narażanie życia? Odpowiedz Link Zgłoś
misinka81 Re: Dla tych co nie zamykają balkonu 13.08.09, 13:09 E tam, nie chcę krat, mam bojowego kota ;) Odpowiedz Link Zgłoś
niunianiu Re: Dla tych co nie zamykają balkonu 13.08.09, 13:11 przygarnęłaś malucha z forum? brawo, ten czarny czy inny? Odpowiedz Link Zgłoś
misinka81 Re: Dla tych co nie zamykają balkonu 13.08.09, 13:18 kot z innego źródła, mały bury z białymi elementami, mam zdjęcie na NK Odpowiedz Link Zgłoś
niunianiu Re: Dla tych co nie zamykają balkonu 13.08.09, 13:22 zaglądnę sobie :) w takim razie gratulacje z okazji powiększenia się rodzinki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
misinka81 Re: Dla tych co nie zamykają balkonu 13.08.09, 13:25 Dziękuję bardzo i zapraszam na oględziny :) Odpowiedz Link Zgłoś
rexerka kalectwo 13.08.09, 13:21 trzy dni temu był w TV reportaż o 18-latku, który spadł z balkonu bo tędy wchodził do mieszkania ponieważ zapomniał kluczy. Robił to dość często ale był i ostatni raz. Teraz siedząc na wózku jęczał, że nie ma windy. Odpowiedz Link Zgłoś