vena1980 24.12.05, 06:54 Posiadam TM21 wraz z niebieską książką. Jakie inne książki do TM opłaca się zamówić? Czy przepisy się nie powtarzają? WESOŁYCH ŚWIĄT!!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
graja7 Re: książki do TM 29.12.05, 14:57 Ja do pewnego czasu też miałąm tylko niebieską książkę do TM 21. Później, na spotkaniu użytkowników TM w Warszawie, kupiłam jeszcze następujące: "Potrawy na co dzień i na każdą okazję" "Pierwsze potrawy na Termomix 21" "Potrawy Wielkanocne na TM21" "Potrawy bankietowe na TM21" "Nowoczesne gotowanie" "Przepisy kulinarne" "Potrawy letnie na TM21" Te książeczki są cienkie i kosztują po parę złotych, najlepiej więce mieć je wszystkie, choć niektóre przepisy się powtarzają. Najbardziej chyba poleciłabym ci "Przepisy kilinarne" oraz "Potrawy na co dzień". Pzdr. Odpowiedz Link
basia_11 Re: książki do TM 29.12.05, 17:15 > Te książeczki są cienkie i kosztują po parę złotych, najlepiej więce mieć je > wszystkie, choć niektóre przepisy się powtarzają. Najbardziej chyba poleciłabym > > ci "Przepisy kilinarne" oraz "Potrawy na co dzień". Pzdr. Jak dawno kupowałaś te ksiązki? One chyba już nie są dostępne, przynajmniej w sklepie na stronie vorwerka takich nie widziałam... pozdrawiam serdecznie Basia Odpowiedz Link
graja7 Re: książki do TM 30.12.05, 11:51 Kupiłam je Basiu dwa lata temu bezpośrednio na spotkaniu użytkowników TM w Warszawie. Można tam było też kupić części zamienne do maszyny i pobróbować rozmaitych potraw wykonanych w TM. Z tego co wiem, było to jedyne spotkanie W W- wie. Ale myślę, że nie wydrukowali tych książek specjalnie na spotkanie. Gdzieś muszą być dostępne, tylko nie wiem gdzie. Odpowiedz Link