Dodaj do ulubionych

Praca w branży MLM z SigmaPro7

11.11.09, 10:17
Zapraszam do współpracy w polskiej szybko rozwijającej się firmie!

Im szybciej zaczniesz z nami współpracować tym więcej zyskasz!

Więcej informacji nas stronie:

marekgajewski.suportio.pl/subpage
Przy wypełnianiu formularza na dole strony podaj ID Sponsora: LPU62138232

Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • sleepy-hollow Re: Praca w branży MLM z SigmaPro7 06.05.10, 10:43
      witam. pracował lub pracuje ktos w tej firmie? szukam pracy w domu i chciałbym
      sie dowiedziec rowniez na czym polega ta praca. pozdrawiam i z gory dzieki na
      odpowiedz
      • edyta.wites Re: Praca w branży MLM z SigmaPro7 07.05.10, 12:41
        Pracuję w Sigmiepro7. Mogę powiedzieć, że jest to najlepszy MLM w jakim byłem
        dotychczas, a było ich kilka. W tej firmie można bez przeszkód się rozwijać i
        zarabiać niezłą kasę.
        Sigma ma wiele możliwości ponieważ:

1. Firma działa na rynku od niedawna bo od września 2008 roku
        2. Co dla większości zapewne jest istotne to fakt iż prowizja jest wypłacana w
        całości w GOTÓWCE i najistotniejsza rzecz - bez konieczności rejestrowania
        działalności gospodarczej !
        3. Na czele firmy stoi prawnik Tomasz Młodzianowski, wiec możecie być pewni że
        wszystko co firma robi jest zgodne z polskim prawem.
        4. Mają plan marketingowy dostosowany do polskich realiów, co więcej firma jest
        nastawiona na pomaganie swoim dystrybutorom w osiągnięciu celu. Bardzo miła i
        rzetelna obsługa

To jak dla mnie najwazniejsze cechy dla ktorych nalezy wybrac Sigme
        • chillaux Re: Praca w branży MLM z SigmaPro7 08.05.10, 10:47
          Szczerze moge Ci polecić Sigme. Jestem uczestnikiem jej programu i jestem bardzo
          zadowolony z efektów. Mam swoją strukturę, kilku ludzi z ktorymi rozmawiam o
          wczystkim, po mału staja sie moimi przyjaciółmi. Pomyśl czy nie chciałbys
          prowadzić biznesu z przyjaciółki.

Bardzo mi pomogła współpraca z liderami z SP7 teamu ... polecam początkującym bo
          tylko oni będą mogli nakierować was na właściwy tor w MLM. Pozdrawiam
          • sleepy-hollow Re: Praca w branży MLM z SigmaPro7 11.05.10, 10:52
            Interesuje mnie wysokośc zarobku w przeliczeniu miesiecznym i czy sa jakies
            uwarunkowania ? Też chciałbym wiedzieć kto bedzie mi pomagał sie odnaleźc na
            poczatku działalnosci.
            • wiola_27online Re: Praca w branży MLM z SigmaPro7 12.05.10, 12:24
              Ja z swojej strony moge napisac żę jestem świeżo po konferencji - bardzo mi sie
              podobała... jestem praktycznie zdecydowana i zamierzam sie rajerejstrowac w
              najblizszym czaasie :D Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka