Dodaj do ulubionych

Odszkodowanie AC

30.05.16, 22:06
Witam. Miałam ostatnio mały wypadek i walczę o odszkodowanie z ac. Zależy mi na skróceniu do minimum czasu postępowania, a także uniknięciu błędów i nieporozumień. Jako że średnio ogarniam te sprawy to zastanawiam się nad podjęciem współpracy z jakąś kancelarią, prawnikami, czytałam dużo o DRB. Czy ktoś kiedyś już tak robił i może mi powiedzieć czy warto angażować się w takie rzeczy?
Obserwuj wątek
    • specjalista.ds.odszkodowan Re: Odszkodowanie AC 31.05.16, 12:03
      Warto skorzystać z firm odszkodowawczych załatwią wszystko za ciebie i w możliwie jak najszybciej.
      Poza tym jeśli nie ogarniasz to tym bardziej powinnaś oddać sprawę specjalistom którzy uzyskają dla ciebie o wiece więcej niż sama jesteś w stanie załatwić.
      Jeśli chodzi o firmy odszkodowawcze to na obecną chwilę liderem na rynku jest VOTUM-SA firma z 10 letnim doświadczeniem i na tą chwilę najbardziej korzystną ofertą.
      Jeśli chcesz to podam ci numer do jednego z przedstawicieli Votum
      Pan Bartłomiej tel:725-253-249
    • magdaalena.90 Re: Odszkodowanie AC 02.06.16, 13:36
      Ja osobiście polecam, korzystałam z pomocy Aegera aeger.pl/ i mi pomogli, ubezpieczyciel chciał trzykrotnie zaniżyć wartość wypłacanej kwoty. Wiadomo, że jakbym nie wiedziała, że mi się więcej należy to bym nie ubolewała, ale ze wiedziałam to nie mogłam odpuścić.
    • katekate89 Re: Odszkodowanie AC 22.06.16, 09:33
      Powiem Ci, że warto, bo bardzo dużo papierologii jest i człowiek mógłby się pogubić w tym wszystkim, a z reszta nie ma na to czasu niekiedy i nerwów... U nas mama miała stłuczkę i zdecydowała się na DRB i sprawa poszła gładko. Była z nich zadowolona, odzyskała kasę. Trzeba walczyć, bo wiadomo, że by najchętniej wypłacali jak najmniej!!
    • fafkins42 Re: Odszkodowanie AC 22.09.16, 15:12
      Owszem warto, możesz zastanów się nad dopłatą do odszkodowania. Tu masz namiar na dopłatę i na pomoc w uzyskaniu odszkodowania automobilis.pl/ warto Tu też skorzystać z bezpłatnego rzeczoznawcy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka