forumowicz_pospolity 06.07.05, 19:32 Luknołem właśnie Fakty i Dżastine tam była jako prowadząca ale jakas taka inna, cos się w jej wyglądzie zmieniło, chyba usta dostały dawkę botoksu albo cuś widzieliście? potwierdzacie, dementujecie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
around_the_sun Re: Attenzione - bedę plotkował;) 06.07.05, 19:37 Nie widziałam, ja dzisiaj z niczym nie nadążam. Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Attenzione - bedę plotkował;) 06.07.05, 19:37 no ona ,tak ta sama ale nie taka sama Odpowiedz Link Zgłoś
feber Re: Attenzione - bedę plotkował;) 06.07.05, 19:42 nie no, to oko, jeszcze botoks albo pochodne, nieee Odpowiedz Link Zgłoś
sokowirufka Re: Attenzione - bedę plotkował;) 06.07.05, 20:59 jam tylko pszyuważyła fczorej, ze ona fryz zmienila byla - ale nie wiem czy dawno bo ja trohe nie na czasie jezdem jak hodzi o tiwi ;) piepszone testy i egzamy fstempne na studia pochłaniajo mnie bez reszty :/ Odpowiedz Link Zgłoś
bez.obrazy Re: Attenzione - bedę plotkował;) 07.07.05, 10:03 Proszę Cię, pisz normalnie, bo tego połamanego języka się nie da czytać:|. Masz coś ciekawego do powiedzenia/napisania, a podajesz to w nieprzetwarzalnej formie. Odpowiedz Link Zgłoś
sokowirufka Re: Attenzione - bedę plotkował;) 07.07.05, 10:44 ok, postaram sie :) czasem moze mi sie cos wymsknąć (kwestia przyzwyczajenia) ale bede sie kiełznać, obiecuje :) Odpowiedz Link Zgłoś
tw_muza Re: Attenzione - bedę plotkował;) 07.07.05, 12:17 oj tak tak, mnie się w ogóle nie chce czytać jak jest tak napisane... Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Attenzione - bedę plotkował;) 07.07.05, 00:32 wlosy jej troche odrosly i ma ulizane a nie sterczace.. na usta sie na gapilam;-) Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Attenzione - bedę plotkował;) 07.07.05, 10:21 może zupa była za słona? Odpowiedz Link Zgłoś