Dodaj do ulubionych

Gdziew Sosnowcu zrobię pomiar tkanki

IP: *.chello.pl 27.09.09, 20:06
tłuszczowej w organiźmie. Bardzo proszę o namiary jeśli ktoś wie. Bardzo dziękuję aga
Obserwuj wątek
    • Gość: olo Re: Gdziew Sosnowcu zrobię pomiar tkanki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.09, 21:40
      W każdej lepszej aptece...
      • Gość: szukam Re: Gdziew Sosnowcu zrobię pomiar tkanki IP: *.chello.pl 27.09.09, 21:55
        no właśnie że nie w każdej ;) A z drugiej strony nie chodzi mi o taki pomiar na wadze. Bo weź postaw sobie na tym 5 litrową butlę wody a później zmierz siebie. Wynik będzie dokładnie taki sam.... Chodzi mi o profesjonalny pomiar przez dietetyka, trenera fitnes/siłownia który się na tym dokładnie zna. I do mierzenia najlepszy jest taki przyrząd o nazwie kaliper
        • Gość: BASIA 1983 Re: Gdziew Sosnowcu zrobię pomiar tkanki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.15, 21:27
          JA POLECAM PANA MARIUSZA ZAGÓRSKIEGO Z SOSNOWCA. PRZYJMUJE NA UL.GŁOWACKIEGO 5 (2 MIN. PIESZO OD CH PLEJADA , PRZY UL. WARSZAWSKIEJ).PAN MARIUSZ PRZYJMUJE W CENTRUM DIETETYCZNYM AKTIV -DIET W SOSNOWCU , PIERWSZA WIZYTA Z KONSULTACJA I POMIARAMI SKŁADU CIAŁA JEST ZA DARMO!!!!!!!!!!!!, DIETA JEST NA MIESIĄC CZASU I KOSZTUJE JEDYNE 100 ZŁ!!!!!!!!!!! I POTEM POMIARY ZA DARMO !!! KOBITKI NAPRAWDĘ POLECAM !!! SZYBKO SCHUDŁAM I BEZ JO-JO !!! DIETY USTALAŁ MI PROSTE I TANIE ! JESTEM BARDZO ZADOWOLONA ! BARDZO MIŁY PAN , KTÓRY NIE WCISKA SUPLEMENTÓW TAK JAK TO WSZYSCY INNI DIETETYCY W OKOLICY ROBIĄ. SCHUDŁAM 6 KG W MIESIĄC, A PO PIERWSZYM TYGODNIU MIAŁAM JUŻ 2,5 KG MNIEJ !!! W DIECIE JEST DUŻO JEDZENIA I NAWET COŚ NA SŁODKO SIĘ ZNALAZŁO W WERSJI LIGHT :-) ! CO NAJWAŻNIEJSZE JESZCZE TAK TANIEGO I SKUTECZNEGO DIETETYKA TO NIE WIDZIAŁAM W CAŁYM SOSNOWCU , MYSŁOWICACH, CZY KATOWICACH , PONIEWAŻ BYŁAM U WIELU Z MOJĄ NADWAGĄ I WSZĘDZIE MNIE CHCIELI NACIĄGAĆ NA SUPLEMENTY , TO NA POMIARY PŁATNE - MASAKRA . MOJA ZNAJOMA CHODZIŁA DO NATURHAUSA I PŁACIŁA U NICH 200 ZŁ CO TYDZIEŃ , A SCHUDŁA TYLKO 2,80 KG W MIESIĄC ZA 800 ZŁ !!! MASAKRA. KOBITKI JAK CHCECIE SCHUDNĄĆ SZYBKO , SKUTECZNIE DO WAKACJI TO DZWOŃCIE DO PANA MARIUSZA ZAGÓRSKIEGO Z CENTRUM DIETETYCZNEGO , PÓKI MA WOLNE TERMINY !!!!!!!!!!!!!!
    • twoj.dietetyk.sosnowiec Re: Gdziew Sosnowcu zrobię pomiar tkanki 14.12.15, 11:36
      Poradnia dietetyczna Twój Dietetyk w Sosnowcu

Uwaga!

Nowa poradnia dieteyczna powstała w Sosnowcu na ul. Orla 5, zaprasza na dietoterapię. Poniżej zamieszczone zostały pełnione przez nas usługi. Jeśli jesteś zainteresowana/-ny, zadzwoń do nas: 737-433-337 lub odwiedż naszą stronę internetową: www.twojdietetykdg.pl

Oferujemy:
      ? Indywidualny program odchudzający,Before and after a diet, girl on a bathroom scale
      ? Żywienie w chorobach dieto-zależnych (nadciśnienie, miażdżyca, żywienie po przebytym zawale mięśnia sercowego, dna moczanowa, wrzody żołądka i
      dwunastnicy, choroby trzustki, cukrzyca, choroby wątroby, biegunki, zaparcia i inne),
      ? Plan dietetyczny dla osób z podwyższonym poziomem cukru, cholesterolu i ciśnieniem,
      ? Plan dietetyczny dla kobiet planujących ciążę, w ciąży i mam karmiących,
      ? Plan dietetyczny dla przyszłych ojców,
      ? Plan dietetyczny w żywieniu dzieci
      ? Plan dietetyczny dla osób chcących poprawić swoje nawyki żywieniowe
      -Edukacja żywieniowa (wykłady z dowolnie wybranej tematyki dotyczącej żywienia wraz z przekazaniem materiałów edukacyjnych)
      ? Poradnictwo dietetyczne (udzielanie porad dietetycznych klientom klubów fitness, siłowni, salonów SPA itp. wraz z analizą składu ciała).
      Współpracujemy również z trenerem personalnym, który pomaga naszym Klientom dobrać specjalistyczny zestaw ćwiczeń, kształtujący Twoją sylwetkę.

Serdecznie zapraszamy do współpracy,
      Twój Dietetyk Sosnowiec

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka