Gość: mariusz IP: *.adsl.inetia.pl 21.03.10, 20:18 Jakie macie opinie o paliwie na stacji auchan w sosnowcu (chodzi mi o ON).Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: toy Re: Stacja paliw auchan IP: *.chello.pl 21.03.10, 22:18 tani i dobry ON Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Stacja paliw auchan IP: *.cable.smsnet.pl 22.03.10, 06:14 tankuje tam passata bardzo często i ok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbych Re: Stacja paliw auchan IP: *.adsl.inetia.pl 24.08.15, 15:01 Tankuje tam VW Golfa 4 od 3lat i jest okej-brak problemow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tumanek Re: Stacja paliw auchan IP: *.cus.pl 22.03.10, 07:22 Tankuje benzynę Dobrze ciągnie i mało pali Tanio i dobrze nie przepłacaj kupuj na stacjach Auchan. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Stacja paliw auchan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.10, 08:12 Tani i zly tankowalem do turbo disla i malo sie nei skonczylo remontem silnika nie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tumanek Re: Stacja paliw auchan IP: *.cus.pl 25.03.10, 08:50 malo sie nei skonczylo remontem silnika nie polecam TO ALBO SIE ZEPSUŁ ALBO NIE BZDURY PAN PISZESZ !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Stacja paliw auchan IP: *.chello.pl 25.03.10, 21:32 dieslem trzeba umieć jeździć wysokie obroty zabijają silnik bez względu czy masz dobre czy złe paliwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazio Re: Stacja paliw auchan IP: *.telpol.net.pl 25.03.10, 20:01 diesel w porzo - jak na razie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tumanek Re: Stacja paliw auchan IP: *.cus.pl 26.03.10, 12:03 Dziadek tankuje tam często swojego ursusa a potem ora role do wieczora. Nie narzeka tanio i smacznie GIT Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: twari Re: Stacja paliw auchan IP: *.ip.gronet.pl 27.03.10, 16:18 Mam Forda Kugę (r. 2009) 2.0 TDI i nie narzekam. Miałem pewne opory ale zatankowałem parę razy na zmianę tam i na BP i różnicy żadnej (poza tą w portfelu). Teraz rzadko goszczę na BP. Wcześniej przez 2 lata tankowałem tam PB98 do Forda Pumy i chodził jak złoto. PB95 nie testowałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tumanek Re: Stacja paliw auchan IP: *.cus.pl 28.03.10, 00:00 Tylko nie BP tam zakładają blokady na koła !!!!!!!1 BP STANOWCZO MÓWIMY NIE !!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirek Re: Stacja paliw auchan IP: *.free.aero2.net.pl 21.06.14, 22:23 Tankowałem dość często ON ze względu na cenę. Ale po ostatnim tankowaniu we Wrocławiu na Bielanach jak do zbiornika zmieściło się o 11 litrów więcej niż jego pojemność to powiedziałem sobie nigdy więcej!!!!!! Oczywiście na moją reklamację odpowiedzieli błyskawicznie i odmownie. Oszuści!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wkg Re: Stacja paliw auchan IP: *.man.emit.pl 29.12.14, 21:53 Dokładnie. Mi weszło o jakieś 5 litrów więcej. Na pytanie dlaczego wchodzi więcej niż pojemność baku pracownik bez cienia zdziwienia odpowiedział: "Co miesiąc mamy sprawdzane dystrybutory." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gdansk Re: Stacja paliw auchan IP: *.itvmedia.pl 31.12.14, 11:07 to samo jest w gdansku teraz... kiedys bylo ok czyli maksymalnie 1litr wiecej wchodzil niz pokazywal komputer pokladowy czy rozmiar baku i spalanie bylo w normie... a teraz wchodzi 5l wiecej do baku 50l niz powinno i do tego srednie spalanie nagle skoczylo o sredni 1,5l wiecej na 100km... suma sumarum paliwo wychodzi po wliczeniu tych roznic ponad 5,20zl/l mimo ze na cenniku na stacji 4,15. Kombinatorzy i tyle, wiecej nie tankuje w auchan, wole na shell czy bp drozej o 30-40 groszy, ale wchodzi tyle do baku ile pownno, spalanie w normie i obiektywnie rzecz biorac na markowyc stacjach wychodzi taniej niz na najtanszym auchan. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mars Re: Stacja paliw auchan IP: *.play-internet.pl 13.01.15, 17:55 w Auchan Piaseczno diesel jest OK, audi 2.0 TDI chodzi na tym paliwie tak samo jak na paliwie z orlenów, shellów itp. a nieraz nawet lepiej w porównania np. do statoila przy realu na ursynowie to jest bubel, że aż strach. Wchodzi mi tyle samo litrów co na innych stacjach, a oszczędność jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: normalka Re: Stacja paliw auchan IP: *.85-237-170.tkchopin.pl 07.03.15, 02:14 Masz rację. Na stacjach Auchan paliwo jest super. Mam przykład z Rumi. Zardzewiała beka z paliwem najpierw zalała zbiorniki w BP po czym udała się na stację benzynową Auchan i wylała im resztki słynnego Ulitmate. Ludzie!!! Jak długo możemy się tak oszukiwać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qazxcvbnm Re: Stacja paliw auchan IP: *.static.ip.netia.com.pl 26.01.16, 14:17 Nie zdarza się, aby cysterna nie była podzielona na komory, posiadające własne spusty paliwa, ale jeśli byłoby tak jak piszesz to wiedz, że wszystkie szlamy, wraz z wodą zbierają się na dnie, więc odpady najpierw zostałyby zlane w BP, a czyściutkie paliwo zaleli w Auchan. Jako osoba z branży paliw wyjaśniam, że wszystkie cysterny są przystosowane do zlewania paliwa grawitacyjnie, a zatem odpływ z każdej komory cysterny znajduje się na samym dnie i jeśli jest jakiś syf (najczęściej woda), to jest zasysany na samym początku. Osobiście wolę zatankować na często uczęszczanej stacji przy markecie, niż na markowej stacji z super paliwem, które pamięta 3 ostatnie zimy, a z braku czyszczenia zbiorników woda sięga po smok i często ją zaciąga, a następnie dystrybutor tankuje do baku. Wiem też jeszcze jedno, żaden dostawca paliwa nie pozwoli sobie na zawiezienie bebeluchy do tak dużego odbiorcy, bo to byłby koniec współpracy i koniec dużych upustów od importerów, czy producenta. Tak to działa importerzy lub producenci dają tym większy upust na paliwie im więcej taki pośrednik/dostawca wybierze takiego paliwa w miesiącu, kwartale lub roku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emeryt Re: Stacja paliw auchan IP: 109.197.38.* 08.02.15, 20:02 To sie wzywa policje i prokurature masz prawo i osoba obslugujaca jest na wczasach w strzelcach opolskich Odpowiedz Link Zgłoś
wrona2853 Re: Stacja paliw auchan 27.02.16, 19:10 Coś jest nie tak. Po dwóch zatankowaniach do pełna LPG moje auto pali 13 litrów? Dziwne. Następnym razem zatankuję gdzie indziej i dam znać. Dodam, że w Belgii pali 8 l. Kolega miał tam (Auchan Sosnowiec) w zeszłym roku sytuację, że weszło mu więcej ON niż ma pojemność baku. Dali mu bon o wartości 200 zł na następne tankowanie w ramach przeprosin. Odpowiedz Link Zgłoś
wrona2853 Re: Stacja paliw auchan 17.03.16, 18:32 Niestety, LPG na tej stacji mają do d...y. 3 razy tankowałem do pełna, spalanie 13-13 litrów. Następne tankowania na stacji paliw na Katowickiej, spalanie 10 litrów. Dodam, że auto zatankowane LPG Auchan jeździło jak muł. Teraz jest dużo lepiej. Szkoda silnika na ich podrzędne paliwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Merlik Re: Stacja paliw auchan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.16, 15:05 Zatankowałem ON na stacji w Auchan Sosnowiec i po przejechaniu kilkudziesięciu km zaświeciła się kontrolka silnika, po wyjeżdżeniu i zatankowaniu w BP ko kilku kilometrach kontrolka zgasła. Sytuacja ta powtórzyła się 4-ro krotnie wiec nie może być mowy o innych usterkach. Dziś ostatni raz tam tankowałem, wole zapłacić wiecej ale dobre paliwo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HILLTECH Re: Stacja paliw auchan IP: *.dynamic-ww-05.vectranet.pl 24.07.16, 15:31 Zapraszamy właścicieli stacji paliw do skorzystania z terminali HILLTECH. Posiadamy jako jedyni w Polsce host do procesowania różnych wystawców kart flotowych. Jeden terminal = jedno urządzenie. Na jednym terminalu obsługa klienta z kartą Visa, Mastercard, UTA, DKV, Moya, IQ, Eurowag, BZA, doładowania telefonów, programy lojalnościowe. Posiadamy referencje ponad 200 stacji paliw na terenie Polski. Decydując się na kompleksowe rozwiązanie uzyskamy realne oszczędności i korzyści w procesach obsługi klienta. Zapraszamy ! hilltech.pl/pl/produkty-i-uslugi/karty%20flotowe/ Odpowiedz Link Zgłoś