Dodaj do ulubionych

Sosnowiecka Platforma strzela sobie w... piętę?

• Gość: bleblu Re: Sosnowiecka Platforma strzela sobie w... pięt IP: *.chello.pl 14.05.10, 23:20
      rzucacie się na PO a to policja nasza sosnowiecka zdecydowała. klub też ma za uszami. oczywiście zamknięcie Ludowego do końca sezonu to koszmarna pomyłka ale chciałbym usłyszeć szczegółowego wyjaśnienia gliniarzy.
      zmieniacie zdanie na temat polityków jak tylko wiatr zawieje a już głosowanie na Kaczyńskiego bo Pięta się zagalopował to szczyt braku zasad. nie pamiętacie jak PiS czepiało się wszystkich i wszędzie szukało intrygi. PiS Wam pokarze co znaczy ich prawo...
    • Gość: POchwa Re: Sosnowiecka Platforma strzela sobie w... pięt IP: *.hsd1.il.comcast.net 14.05.10, 23:35
      ty k...wa juz nie bron tak Partii Oszostow, trzeba bylo myslec przed podjeciem tej durnej decyzji,nie dla PO w ZAGLEBIU DABROWSKIM i basta
    • flashsc Chęcińskiemu mogę podać "nogie" 15.05.10, 00:23
      Panie Chęciński za to co zrobiliscie Zagłębiu i tysiącom kibiców mogę Panu podać nogie jak to mawia Wasz elektryk ze Stoczni Gdańskiej. Politycznie się zabawiliście nie sądząc że strzelicie sobie samobója a teraz decyzja nie będzie szybko zmieniona bo wiecie doskonale że to byłoby przyznanie się do błędu.
    • Gość: tak Re: Sosnowiecka Platforma strzela sobie w... pięt IP: *.chello.pl 15.05.10, 00:26
      teraz POpaprańcom cieżko będzie zmienić decyzję - obawiają się manifestacji wrogości podczas meczu...a sondaże, wybory....to są gorsze szmaciarze niż PiS !
    • Gość: ZS Re: Sosnowiecka Platforma strzela sobie w... pięt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.10, 00:26
      zamknij sie synek - hahaha ale pięta pojechał hahahaha
    • Gość: Z Klanu Ryś Re: Sosnowiecka Platforma strzela sobie w... pięt IP: 91.206.64.* 15.05.10, 06:50
      Szanowni kibice mam nadzieję, ze zapamietamy na zawsza która opcja polityczna (PO Parada Oszustów) w spsób bezprecedensowy próbuje przeszkodzić nam w awansie i obawiam sie, że zrobi to skutecznie. To, że niejaki Pieta i Chęciński są od piątku persona non grata na Ludowym to oczywiste, ale niech to nie będzie krótkotrwała chwila zadumy nad tymi panami. Wykluczmy ich z życia politycznego na zawsze! Wszyscy bądźmy "synkami" którzy zamkną ...im drogedo diet poselskich !!! Nie dajcie sie zwieśćAdamcowi, który jak przeczuwam lada moment wypali z kolejnym epokowym pomysłem na miare Instytutu Gierka. Totalny brak elit w tym mieście, po prostu palikotyzacja elit.

• Gość: !!!!!!!!!1 Re: Sosnowiecka Platforma strzela sobie w... pięt IP: 91.206.64.* 15.05.10, 06:53
      Do tego "pOSŁA" od świateł samochodowych mam dwa słowa "spieprzaj dziadu" byle szybko i na zawsze!
    • Gość: Z Klanu Ryś Re: Sosnowiecka Platforma strzela sobie w... pięt IP: 91.206.64.* 15.05.10, 06:54
      Szanowni kibice mam nadzieję, ze zapamietamy na zawsza która opcja polityczna (PO Parada Oszustów) w spsób bezprecedensowy próbuje przeszkodzić nam w awansie i obawiam sie, że zrobi to skutecznie. To, że niejaki Pieta i Chęciński są od piątku persona non grata na Ludowym to oczywiste, ale niech to nie będzie krótkotrwała chwila zadumy nad tymi panami. Wykluczmy ich z życia politycznego na zawsze! Wszyscy bądźmy "synkami" którzy zamkną ...im drogedo diet poselskich !!! Ale też nie dajmy sie zwieść Adamcowi, który jak przeczuwam lada moment wypali z kolejnym epokowym pomysłem na miare Instytutu Gierka. Totalny brak elit w tym mieście, po prostu palikotyzacja elit.

• Gość: do Rysia z klanu Re: Sosnowiecka Platforma strzela sobie w... pięt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.10, 09:30
      Zamknij sie synek te !!
    • Gość: Tomasz Re: Sosnowiecka Platforma strzela sobie w... pięt IP: *.123.196.64.gl.digi.pl 15.05.10, 09:48
      PRZEBRAŁA SIĘ MIARKA JA TEŻ GŁOSUJĘ NA JARKA
    • Gość: Radko Re: Sosnowiecka Platforma strzela sobie w... pięt IP: *.net.stream.pl 15.05.10, 11:01
      Miałem nie głosować na Górskiego. Teraz wiem, że nie zagłosuje ani na Górskiego ani na Piętę. Jak synek nie potrafi utrzymać nerwów na wodzy i nic nie może zrobić to nam taki prezydent niepotrzebny
    • wojek1959 Re: Sosnowiecka Platforma strzela sobie w... pięt 15.05.10, 13:50
      A CO TO ZA PARDA GEJ I LESBI?? A ZEZWOLONKO BYŁO??
    • Gość: gość Re: Sosnowiecka Platforma strzela sobie w... pięt IP: *.adsl.inetia.pl 15.05.10, 14:02
      szkoda rzecz tak się po pogrąża, bo postkomuniści z sld rozkradają to miasto od kilku lat, a pis to oszołomy...
    • Gość: UPRzejmy Re: Sosnowiecka Platforma strzela sobie w... pięt IP: *.cable.smsnet.pl 15.05.10, 15:19
      POzamiataliście sobie w Sosnowcu!
      A wojewoda to niech lepiej w tych Chinach zostanie. Miska ryżu zawsze lepsza od szpitalnej zupy :)
    • Gość: ZSH 1906 Re: Sosnowiecka Platforma strzela sobie w... pięt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.10, 16:32
      wojek1959, nie pij więcej tego ścierwa, które kupujesz za kasiorkę uzyskaną ze sprzedanego złomu na melinie w Szopienicach. Bo jak widzę to mózg ci już wysechł. Te, synek... :)
    • Gość: ixi Re: Sosnowiecka Platforma strzela sobie w... pięt IP: *.cable.smsnet.pl 15.05.10, 20:24
      Mechaniku Chęciński naprawiaj samochody, daj spokój Zagłębiu!
    • Gość: Kibolek Re: Sosnowiecka Platforma strzela sobie w... pięt IP: 91.206.64.* 16.05.10, 09:52
      Samobójczy nokaut wyborczy kandydata Pięty
    • Gość: wer Sosnowiecka Platforma strzela sobie w... piętę? IP: *.cable.smsnet.pl 16.05.10, 11:11
      wole pierwszy raz w życiu zagłosować na komucha (Górskiego) niż na przydupasa
      PO, Jarek też ma mój głos!
    • Gość: norka Re: Sosnowiecka Platforma strzela sobie w... pięt IP: 217.153.81.* 17.05.10, 07:10
      Panu Chęcińskiemu i całej PO już dziękujemy. Nie dostaniecie ani jednego głosu! Bronek też nie dostanie . Mówimy wam go out from Sosnowiec!
    • Gość: właśnie Re: Sosnowiecka Platforma strzela sobie w... pięt IP: *.ip.gronet.pl 17.05.10, 08:27
      przebrała się miara głosuję na Napierała !
    • Gość: M. Re: Sosnowiecka Platforma strzela sobie w... pięt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.10, 10:30
      Górski, Pięta KŁAMCA!! GŁOSUJĘ NA ADAMCA !!!
    • Gość: taka prawda Re: Sosnowiecka Platforma strzela sobie w... pięt IP: *.ip.gronet.pl 17.05.10, 15:23
      ha ha ha ha Adamiec - a kim ten cienias jest i co w życiu osiągnął oprócz dojenia z kasy Hałasika i A. Gierka ? Pytam się co !!!!!!!! Nawet doświadczenia nie posiada żeby zostać zastępcom prezydenta a prezydentem chce być cienias...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka