Dodaj do ulubionych

dobry weterynarz

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.10, 21:58
Jakiego weterynarza w Sosnowcu polecacie, a jakiego odradzacie? prosze o inf :)
Obserwuj wątek
    • edycia274 Re: dobry weterynarz 10.09.10, 22:54
      ja polecam ale w Dąbrowie Górniczej - Gołonóg
    • Gość: Daga Re: dobry weterynarz IP: *.adsl.inetia.pl 11.09.10, 10:33
      Ja również polecam w Dąbrowie Górniczej Klinikę Weterynaryjną na Majakowskiego. Gdyby nie tamci lekarze choroba mojej suczki chyba nie zostałaby zdiagnozowana, bo nie raz zostaliśmy odesłani z kwitkiem w Sosnowcu. Teraz jedynie pazury obcinamy w Sosnowcu na Sportowej.
      • Gość: toy Re: dobry weterynarz IP: *.chello.pl 11.09.10, 10:52
        Środula na Matejki.
        Dąbrowa to nie Sosnowiec. Znowu czytają bez zrozumienia...
        • Gość: ana Re: dobry weterynarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.10, 15:20
          chodzi mi KONIECZNIE o sosnowiec, najlepiej Pogoń, raczej zabiegi standardowe ;); nie mam jak jeżdzić do Dąbrowy tylko po to żeby zaszczepić psa; ale nie chciałabym trafić na jakiegoś niedouka ;)
          • lena_zet Re: dobry weterynarz 11.09.10, 22:19
            na Orlej masz Jaroslawa Dziaka,spoko jest:)
          • Gość: Daga Re: dobry weterynarz IP: *.adsl.inetia.pl 11.09.10, 22:35
            Jeśli TYLKO Sosnowiec to na Sportowej dwóch panów bez problemu zaszczepi i obetnie pazurki psiakowi. Z jakimiś kłopotami, tak jak mówiłam - Dąbrowa.
            • Gość: ms Re: dobry weterynarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.10, 23:12
              Jednak za dąbrowej, po niedawnych doświadczeniach znajomej (i cenę) podziekuję... za to jestem bardzo zadowolona z weterynarza w Sosnowcu na Brackiej- wszystko bez problemu :) i profesjonalnie :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka