Gość: ana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.10, 21:58 Jakiego weterynarza w Sosnowcu polecacie, a jakiego odradzacie? prosze o inf :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edycia274 Re: dobry weterynarz 10.09.10, 22:54 ja polecam ale w Dąbrowie Górniczej - Gołonóg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daga Re: dobry weterynarz IP: *.adsl.inetia.pl 11.09.10, 10:33 Ja również polecam w Dąbrowie Górniczej Klinikę Weterynaryjną na Majakowskiego. Gdyby nie tamci lekarze choroba mojej suczki chyba nie zostałaby zdiagnozowana, bo nie raz zostaliśmy odesłani z kwitkiem w Sosnowcu. Teraz jedynie pazury obcinamy w Sosnowcu na Sportowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toy Re: dobry weterynarz IP: *.chello.pl 11.09.10, 10:52 Środula na Matejki. Dąbrowa to nie Sosnowiec. Znowu czytają bez zrozumienia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ana Re: dobry weterynarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.10, 15:20 chodzi mi KONIECZNIE o sosnowiec, najlepiej Pogoń, raczej zabiegi standardowe ;); nie mam jak jeżdzić do Dąbrowy tylko po to żeby zaszczepić psa; ale nie chciałabym trafić na jakiegoś niedouka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zet Re: dobry weterynarz 11.09.10, 22:19 na Orlej masz Jaroslawa Dziaka,spoko jest:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daga Re: dobry weterynarz IP: *.adsl.inetia.pl 11.09.10, 22:35 Jeśli TYLKO Sosnowiec to na Sportowej dwóch panów bez problemu zaszczepi i obetnie pazurki psiakowi. Z jakimiś kłopotami, tak jak mówiłam - Dąbrowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ms Re: dobry weterynarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.10, 23:12 Jednak za dąbrowej, po niedawnych doświadczeniach znajomej (i cenę) podziekuję... za to jestem bardzo zadowolona z weterynarza w Sosnowcu na Brackiej- wszystko bez problemu :) i profesjonalnie :) Odpowiedz Link Zgłoś