Gość: Pytek IP: *.chello.pl 06.10.10, 20:18 Zero komentarzy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dawe Re: Pracownica urzędu zwolniona za sfałszowanie f IP: *.telpol.net.pl 06.10.10, 20:46 zaraz będą pisać że to przez Górskiego, daj im chwilę. Dziwne że pracownica UM nie była pod wpływem dopalaczy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tak sie dzieje [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.10, 21:15 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
wojek1959 Re: Pracownica urzędu zwolniona za sfałszowanie f 06.10.10, 22:15 a co miała brac jak kasa juz pusta Odpowiedz Link Zgłoś
rogmet Re: Pracownica urzędu zwolniona za sfałszowanie f 07.10.10, 07:57 mojm skromnym zdaniem to i tak swiadczy o pracy UM widac jak łatwo jednej osobie wyprowadzic jakies pieniadze a kto odpoiada za organizacje pracy w urzedzie ?? i nie zdzwie sie jak po wyborach wyjdą wieksze przekrety Odpowiedz Link Zgłoś
2003stypa Re: Pracownica urzędu zwolniona za sfałszowanie f 07.10.10, 10:19 Tam gdzie padlina są i hieny, podobnie z kasą. Dobrze, że służby wewnętrzne to wykryły (a nie zewnętrzna kontrola) i była szybka reakcja tj. zwolnienie i info do prokuratury. Owszem Górski jest bossem w UM ale nie zwalajmy na Niego wszystkiego bo jak nastanie Pięta (PO)czy inny to co? Otoczą się samymi kryształowymi ludźmi? Też ktoś może zdrowo nawywijać. Odpowiedz Link Zgłoś
wojek1959 Re: Pracownica urzędu zwolniona za sfałszowanie f 07.10.10, 10:42 ja pytam??? kto odpowiada za zaniedbania w zasbach komunalnych kto ze mzbemach chamstwo i nie kompetencja ?? czy ktos sobie zdaje sprawe jakie tu są zaniedbania!!!!! nastepcy górskiego współczuje takiej schedy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Myśliciel @wojek1959 IP: 81.219.93.* 07.10.10, 17:42 a ja odpowiadam!!! winni są przede wszystkim rodzice tych pracujacych w zasobach itp... Rodzice i Katecheci, bo jakby robili właściwie co do nich należy to całe społeczeństwo byłoby uczciwe, szlachetne i życzliwe... np. tak jak wojek 1959 Odpowiedz Link Zgłoś
wojek1959 Re: Pracownica urzędu zwolniona za sfałszowanie f 07.10.10, 22:29 to chyba sam pan naczelnik w. komunalnego chyba wymyslił Odpowiedz Link Zgłoś