Dodaj do ulubionych

Sosnowiec Fryzjer MONA na Wspólnej ??? opinie?

IP: 78.133.200.* 27.01.11, 10:16
Witam, czy ktoś korzystał z usług salonu Fryzierskiego Mona? Polecacie czy raczej go odradzacie?
Obserwuj wątek
    • Gość: Aga Re: Sosnowiec Fryzjer MONA na Wspólnej ??? opini IP: *.adsl.inetia.pl 27.01.11, 12:20
      Mało na temat, ale jakby ktoś znał ten salon i korzystał w jego usług, to warto spojrzeć na ofertę na stronie www.groupon.pl/ dla Sosnowca.
      59 zł za mycie, pielęgnację, masaż głowy, balejaż, strzyżenie, modelowanie włosów.
      • Gość: Ona Re: Sosnowiec Fryzjer MONA na Wspólnej ??? opini IP: *.ip.netia.com.pl 31.03.11, 14:13
        Jeśli byłby ktoś zainteresowany, mam do sprzedania jeden kupon własnie do tego salonu na w/w ofertę.
        • Gość: amag Re: Sosnowiec Fryzjer MONA na Wspólnej ??? opini IP: *.cable.smsnet.pl 31.03.11, 21:37
          korzystałam i szczerze mówiąc to tak sobie, oferta z groupona o wieeele zawyżona,-wykonanie usługi tak sobie- salon jak setki innych mały kiciment, znam lepsze
          • Gość: Ona Re: Sosnowiec Fryzjer MONA na Wspólnej ??? opini IP: *.ip.netia.com.pl 01.04.11, 11:20
            Mozliwe, że coś zawyzyli, jak w każdej tej ofercie z grupona - firmy podnosza ceny na swpoich stronach internetowych. Ale na dobrą sprawę, gdzie się zrobi balejaż za 59zl?
    • Gość: ewa Re: Sosnowiec Fryzjer MONA na Wspólnej ??? opini IP: *.play-internet.pl 27.01.11, 13:18
      a w którym jest miejscu?
      • Gość: Mr Re: Sosnowiec Fryzjer MONA na Wspólnej ??? opini IP: *.fucio.net 15.02.11, 21:17
        Bylam dzisiaj, swietnie dobiera kolor, wyszedł piękny, o fryzurze nie powiem, bo podcinałam tylko końcówki
        • Gość: zadowolona Re: Sosnowiec Fryzjer MONA na Wspólnej ??? opini IP: 193.106.84.* 29.03.11, 15:13
          Byłam wczoraj w tym salonie jestem bardzo zadowolona kolorek wyszedł mi super:) Polecam w 100%.
          • Gość: vanessssa Re: Sosnowiec Fryzjer MONA na Wspólnej ??? opini IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.11, 09:24
            jestem bardzo zadowolona i polecam ! jak kogoś stać na pójście i zrobienie balejażu za 300 zł to może kręcić nosem ale mnie nie stać i szczerze polecam już nie chodzi o samą cenę ale o fryzurę i obsługę.
            pozdrawiam studio Mona
    • szczota12 Re: Sosnowiec Fryzjer MONA na Wspólnej ??? opini 08.04.11, 18:24
      Jestem zainteresowana kuponem : )
      www.otogosia.na17.pl/
      [url=http://lilypie.com][img]https://lb2f.lilypie.com/TikiPic.php/7bNJ.jpg[/img][img]https://lb2f.lilypie.com/7bNJp1.png[/img][/url]
      [url=http://lilypie.com][img]https://lbyf.lilypie.com/TikiPic.php/CA9v.jpg[/img][img]https://lbyf.lilypie.com/CA9vp1.png[/img][/url]
      • Gość: Ruda Blondi Re: Sosnowiec Fryzjer MONA na Wspólnej ??? opini IP: *.adsl.inetia.pl 08.04.11, 18:49
        Byłam. Normalnie jak wszędzie. W pobliżu jest ciekawszy salon tylko wewnatrz budynku na Sienkiewicza chyba numer 7 - na rogu Wspólnej, tam gdzie taki duży sklep z meblami kuchennymi. Sprawdźcie sobie.
        • Gość: Ona Re: Sosnowiec Fryzjer MONA na Wspólnej ??? opini IP: *.ip.netia.com.pl 10.05.11, 09:01
          Powiem Wam tak:
          Z tego co zauważyłam, fryzjerki robią tam włosy na odczep się. Rach ciach - i gotowe. NIe przykładają się kompletnie do wykonywanej usługi. Nabiły sobie kuponów i teraz odbębniają robotę. Jedno jest pewne - nie ma po co tam wracać. Nie pisze tu tego, by oczernić salon, absolutnie nie. Ale jesli przeczyta to jakaś fryzjerka z tego zakładu - Tak własnie traci się klientów! Ja, mimo, że sama tam nie byłam - oddałam kupon koleżance - nasłuchałam sie i naoglądałam wystarczająco. A mianowice: Najpierw była tam moja ciocia, kupon dostała ode mnie jako prezent - to co zrobili jej na głowie - tragedia. 2cm odrosty, nierówno pofarbowane pasemka - balejazu to w ogóle nie przypomina. Po dojściu dod omu okazało się, że inteligentna fryzjerka zostawiła cioci szmatę na bluzce, by chronic przed pobrudzeniem (Tak, szmatę taką jak do podłogi). Dopiero w domu zauważyła, że szła przez miasto z niespodzianką na bluzce. Oczywiście, poszła z reklamacją, by zrobili jej te odrosty, owszem farbowali włosy, ale odrosty jak były tak są. Koleżanka to samo - nierówne pasemka, czasem jakby farba się gdzieś omsknęła. I, tak, własnie - kilkucentymetrowe odrosty. A najlepsze jest tłumaczenie, czemu zostawiły odrosty: Fryzjerka nie chciała farbowac przy skrórze, by jej nie zafarbować. Oj tam, oj tam... Już nie bede komnetowac tej wypowiedzi, bo wiadomo, ze lepiej sie nie przylozyc, zrobic po łebkach a potem się tłumaczyć głupio. Tym bgardziej, ze każdy normalny człowiek wie, że sa preparaty do usuwania farby ze skóry - tym bardziej wiedzą o nim fryzjerki!! Oólnie nie polecam nikomu. Pozdrawiam
          • Gość: aga Re: Sosnowiec Fryzjer MONA na Wspólnej ??? opini IP: 79.175.220.* 10.05.11, 10:40
            no dokładnei zgadzam sie , ide tam w przyszłym tyg. znowu bo kupiłam dwa grupony , a;;e tym razem sie odezwe jak będzie cos nie tak
    • Gość: Ktosia Re: Sosnowiec Fryzjer MONA na Wspólnej ??? opini IP: *.dynamic.chello.pl 24.05.11, 13:38
      Nie polecam, balejaż jakby go nie było, włosy ciachnięte że pożal się Boże, czekam az odrosną.Nie farbowałam żeby miec na głowie wreszcie cos ekstra a okazuje sie ze poza krótszymi włosami-zero fryzury-to nic nie mam. Lepiej bym zrobiła idąc do mojej fryzjerki się obciąć a potem farbując włosy jak zwykle w domu.Bardzo źle wydane pieniądze, jesli gruppon ma służyć reklamie to Panie sobie robią antyreklamę totalnie.Poszłabym reklamować ale nie wiem czy warto-moze mi na złosć zrobią?
      • Gość: King Re: Sosnowiec Fryzjer MONA na Wspólnej ??? opini IP: *.takihost.net 24.05.11, 18:08
        a jaka różnica gorolowi jak wygląda???
      • Gość: aga Re: Sosnowiec Fryzjer MONA na Wspólnej ??? opini IP: *.cable.smsnet.pl 24.05.11, 22:00
        porazka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        balejazu w ogole nie widac, nigdy wiecej fryzjerów z salonem 3mx3m ,nie polecam.............
    • Gość: Fixi Re: Sosnowiec Fryzjer MONA na Wspólnej ??? opini IP: *.dynamic.chello.pl 25.05.11, 10:15
      Ja odradzam, zero efektu, balejaż chyba tylko w nazwie, odrosty jakie były takie są, nie zauważyłam żadnego masażu głowy-chyba ze normalnie zmycie głowy to masaż-a tym bardziej maski regeneracyjnej która powinna chyba być nałożona na jakiś czas na włosy, nie warto, ale po wypowiedziach widać ze żadna z nas tam już nie wróci.

A co jednej z powyższych wypowiedzi-gorol czy kto inny-jak płaci za coś to chce to mieć.
    • Gość: kinga 75 Re: Sosnowiec Fryzjer MONA na Wspólnej ??? opini IP: *.dynamic.chello.pl 01.06.11, 16:43
      serdecznie polecam salon... negatywne wypowiedzi niektórych osób mnie dziwią.... skoro ktoś chodził wcześniej do fryzjera na balejaż za 300 zł to może kręcić nosem ... ale płacąc 59 zł za balejaż na tym poziomie to powiem że osobiście jestem bardzo zadowolona ....
      pozdrawiam wszystkie nie marudy
      • Gość: Teresa S Re: Sosnowiec Fryzjer MONA na Wspólnej ??? opini IP: 85.128.218.* 01.06.11, 18:25
        Byłam kilkakrotnie - normalnie jak wszędzie. Tam w okolicy jest kilka takich zakładów, do wyboru do koloru. Dobrze że dziewczyny zakladaja takie zaklady, przeciez musza z czegoś zyć - nie podoba sie to ide gdzie indziej. Przestańcie robioć im kolo dupy bo to wstyd.
        • Gość: aga Re: Sosnowiec Fryzjer MONA na Wspólnej ??? opini IP: *.cable.smsnet.pl 01.06.11, 21:00
          dokładnie nie podoba się idę gdzie indziej i wszystkim wokół odradzę
        • Gość: Ona Re: Sosnowiec Fryzjer MONA na Wspólnej ??? opini IP: *.ip.netia.com.pl 06.06.11, 12:55
          Prosze Cie. Po to jest założony taki wątek, by się wypowiedzieć na temat tego salonu. Nie rozumiem skąd taka złość, jesli byłas klientką w tym "salonie" o jestem zadowolona - powiedz o tym a nie kaz zaprzestać wypisywania własnych opinii. Chociaż bardziej przypuszczam, że masz jakis interes w tym, by dobrze pisano o Monie. Aczkolwiek, ja z własnego doświaczenia z tym salonem wiem, że to co oni robia na głowie z fryzjerstwem nie ma nawet wspólnego. Kilkucentrymetrowe odrosty, niedbałe nakładanie farby i brak zianteresowania klientem - nie wiem, jak to nazwiesz, ale dla mnie nie jest to salon fryzjerski.
          Co do wypowiedzi poprzedniej osoby, że balejaż za 300zł a 59zł. Teoretycznie nie powinno byc róznicy - balejaż to balejaż. Jesli fryzjerowi zalezy na kliencie to się stara, by klient wyszedł zadowolony. A to, cozrobili w Monie - nie chcialabym nawet za darmo. Koleżanka na nowo musiałą włosy farbować, tak samo ciocia. Także pieniądze wyrzucone w błoto.
          Niektórzy zresztą chyba zapomnieli, że platforma zakupów grupowych nie przynosi salonom zysku, ale ogromną reklamę. Tutaj to zadziałało - jedna wielka antyreklama. Pozdrawiam
          P.S. Nie robie tego złosliwie, ale sama szukam opinii o usługach na forach, więc uważam, że przed takimi praktykami powinno się przestrzegać inne osoby.
    • Gość: alex Re: Sosnowiec Fryzjer MONA na Wspólnej ??? opini IP: 93.175.73.* 02.06.11, 14:10
      polecam serwis dood.pl na którym dzięki opinii innych ludzi możesz znaleźć dobrego fryzjera w okolicy ;)
      • Gość: lola Re: Sosnowiec Fryzjer MONA na Wspólnej ??? opini IP: *.dynamic.chello.pl 09.06.11, 10:07
        Ja byłam na poczatku maja i jestem bardzo zadowolona. i napewno tam wroce- (tanio i dobrze). Wydaje mi sie to normalne ze jednym sie podoba drugim nie. bywalam u wielu renomowanych drogich fryzjerow i czesto wychodzilam nie zadowolona. kwestia gustu. a jesli chodzi o zainteresowanie klientem- nie czulam sie olewana. Polecam
        • olgamix Re: Sosnowiec Fryzjer MONA na Wspólnej ??? opini 09.06.11, 22:34
          Byłam i jestem bardzo zadowolona,nie rozumiem pewnych opisów, bo albo opisuje się lokal albo ogólnie salon.Z tego co zauważyłam są tam dwie fryzjerki i obie Magdy to może piszmy o kontketach jak już się wypowiadamy!ja byłam u tej( starszej)i naprawdę uważam że należy do myślących fryzjerek bieże pod uwagę wszystko nawet to jak bedę wyglądała za miesiąc,kolor dobrała świetnie i zrobiła to bardzo dokładnie cięcie miałam na suchych wymodelowanych włosach używa dziwnych technik (trochę maszynką i nożyczkami)nie ja poprostu miałam bardzo powiedziałabym dopieszczoną fryzurę,powiem więcej widać że dziewczyna zna się na rzeczy i kocha to co robi,a przy tym jest sympatyczna i z poczuciem humoru.Napewno ma mnie jako stałą klientkę i napewno będę wszystkim polecać.
          • Gość: grupowicz Re: Sosnowiec Fryzjer MONA na Wspólnej ??? opini IP: *.dynamic.chello.pl 16.06.11, 19:59
            Kupon do fryzjera kosztował 59zł ale musicie wziąć pod uwagę ze salon musiał 50% oddac GRUPONOWI wiec tak naprawdę za nasz balejaż salon dostał niecałe 30 zł.
            Tak dobrej usługi za taką cenę jeszcze nie widziałam i naprawdę polecam fryzjerkę która mnie obcinała, naprawdę zna się na rzeczy.
            Jest jedyną fryzjerką która mówi o naprawdę ważnych rzeczach np to że lubiany przez fryzjerów jedwab do włosów nie jest dobry dla włosa. Nie słyszałam nigdy aby jakiś fryzjer tak mówił- wręcz przeciwnie wielu zachwala a ja byłam na kilku konkursach, pokazach fryzjerskich i fryzjerzy z najwyższej półki o takich rzeczach wiedzą
            • Gość: Galina Re: Sosnowiec Fryzjer MONA na Wspólnej ??? opini IP: *.solaris.ds.polsl.pl 17.06.11, 17:49
              Dzisiaj odwiedzilam salon fryzjerski "Mona" i jestem zadowolona. Fryzjerki znają się na tym co robią, potrafią doradzić jakie cięcie ci będzie do twarzy a jakie raczej nie (na poziomie stylisty z wyższej półki). Na balejażach mają już "nabitą rękę" robią zgrabnie i poprawnie, a w moim wypadku była potrzeba by to zrobić szybko. Profesjonalnie z tym poradzili.
    • Gość: vanessa Re: Sosnowiec Fryzjer MONA na Wspólnej ??? opini IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.11, 09:26
      jestem bardzo zadowolona i polecam ! jak kogoś stać na pójście i zrobienie balejażu za 300 zł to może kręcić nosem ale mnie nie stać i szczerze polecam już nie chodzi o samą cenę ale o fryzurę i obsługę.
      pozdrawiam studio Mona
      • Gość: patt Re: Sosnowiec Fryzjer MONA na Wspólnej ??? opini IP: *.adsl.inetia.pl 05.08.11, 10:08
        Poszłam do "salonu" Mona po zakupie grupona. z balejażu 3 kolorowego dostałam jeden kolor zrobiony rozjaśniaczem, z masażu głowy dostałam jedynie mycie + odżywka a co do strzyżenia i modelowania to po tym jak wybralam cieniowanie na całej długości pani obcięła mi końcówki włosów i grzywkę a wysuszyc i wymodelowac nie zdążyła, żegnając mnie o równiutkiej 18.00, z na wpół "mokrą głową", po 3 i pół godzinnym nakładaniu rozjaśniacza na włosy przed ramiona.

gdybym miala dać za tę usługę 150zł to NIGDY!! może Pani właścicielka jest lepsza w swym fachu, ale młodszej Pani fryzjerki NIE POLECAM!
    • Gość: gość Re: Sosnowiec Fryzjer MONA na Wspólnej ??? opini IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.11, 10:08
      Szczerze polecam, Świetna fryzjerka, doskonale doradza, oszczędza włosy. Po prostu rewelacja
      • Gość: aga Re: Sosnowiec Fryzjer MONA na Wspólnej ??? opini IP: *.cable.smsnet.pl 12.09.11, 21:46
        litosci, i może jeszcze te łapska smierdzące papierochami -to taki trend w spa.........nowe spa dla włosów ........
    • Gość: Kasia Re: Sosnowiec Fryzjer MONA na Wspólnej ??? opini IP: *.mtvk.pl 29.12.11, 00:58
      Czytając te negatywne wypowiedzi mam wrażenie, że niektóre panie były albo w innym salonie albo są z konkurencji. Chodzę tam regularnie i zawsze wychodzę zadowolona, nie dość, że Pani Magda świetnie dobierze kolor to jeszcze podetnie tak jak trzeba. Polecam wszystkim, profesjonalna obsługa i niskie ceny ;)
    • Gość: ania Re: Sosnowiec Fryzjer MONA na Wspólnej ??? opini IP: *.dynamic.chello.pl 23.04.12, 18:08
      hej dziewczyny! tj niektóre z Was piszą, byłam w MONie po zakupie grouponu. zamiast balejażu dostałam rozjaśnienie odrostów, o innych usługach z kuponu nie wspominam... Pani mi powiedziała, że dostaje grosze z grouponu, więc nie może zrobić nic więcej... ogólnie miła, ale ...
      • Gość: renia Re: Sosnowiec Fryzjer MONA na Wspólnej ??? opini IP: *.telesim.com.pl 23.04.12, 21:30
        Ja byłam jestem zadowolona jestem tez można powiedziec juz stała klientką i z tego co wiem promocja z gruponu skończyła sie w zeszłym roku i nie słyszałam żeby ani Magda pakowała sie w cos znowu.Powiem tak ja szukałam fryzjera bo moja fryzjerka wyjechała więc spróbowałam i ZOSTAŁAM bo mnie odpowiada profesjonalizm zwłaszcza żę robi to prawie za darmo mnie żadne z tych wypowiedzi nie mówią nic poczytajcie co piszecie i po co bo ja naprawdę niewiem.Ja polecam.
      • Gość: spryciulka Re: Sosnowiec Fryzjer MONA na Wspólnej ??? opini IP: *.gl.digi.pl 15.02.13, 19:30
        Ja dzisiaj miałam okazję być w salonie MONA w Będzinie i jestem bardzo zadowolona. Obsługa super, balejaż zrobiony jak mega profesjonalnie, polecam wszystkim !
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka