Dodaj do ulubionych

doszkalanie w csk F1-tragedia

IP: *.dynamic.chello.pl 10.02.11, 21:58
chciałam przestrzec przed jazdami w szkole jazdy F1, wykupywałam tam jazdy, pani kierownik wmawiała mi że mają taką samą toyote jak na egzaminie-na egzaminie okazało sie że jednak nie taka sama! Instruktor mało mówny, sprawiał wrażenia jakby chciał "odwalic" te jazdy, nawet nie powiedział mi na co mam zwrócic uwage na egzaminie, plac manewrowy kompletnie nie przygotowany, muldy śniegu, brakowało tyczek

TRAGEDIA....radze omijac te szkołe jazdy!
Obserwuj wątek
    • Gość: Tumanek Re: doszkalanie w csk F1-tragedia IP: *.adsl.inetia.pl 10.02.11, 23:22
      portalu: marika napisał(a): pan
      > i kierownik wmawiała mi że mają taką samą toyote jak na egzaminie-na egzaminie
      > okazało sie że jednak nie taka sama!

Ale się uśmiałem Jesteś blondynką ? że wierzysz że uczą na takich samych jak na egzaminie. Że niby może wypożyczają je na weekendy z WORD-u

Ha ha ha
    • Gość: ha ha ha Re: doszkalanie w csk F1-tragedia IP: *.static.energoproj_kat.3s.pl 11.02.11, 13:35
      dobre
    • Gość: Grześ Re: doszkalanie w csk F1-tragedia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.11, 15:39
      To i tak dobrze, ja robie cały kurs mam ponad połowe jazd i dwa razy jexdziłem na toyocie, a tak to punto...to jest dopiero tragedia
      • Gość: xyz Re: doszkalanie w csk F1-tragedia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.11, 16:03
        jak ja robiłam prawko to jezdziłam na puncie po placu i corsa po miescie-
    • Gość: ... Re: doszkalanie w csk F1-tragedia IP: *.dynamic.chello.pl 22.02.11, 13:30
      niema się co dziwic, skoro taki przykład dają i tak uczą...
      swietekrowy.pl/details.php?photo_id=18533&ranking=all&city=Sosnowiec
      • Gość: mcarthur Re: doszkalanie w csk F1-tragedia IP: 213.241.123.* 23.02.11, 01:40
        cena dodatkowych jazd to AŻ 50zł!!! za zaświadczenie na 5h chcą 250zł!!! przesadzili! najdrożsi w Sosnowcu. ..... a obok nich są 3 lub 4 inne ośrodki. nawet na Toyocie jazdy są po max 40zł. jak tak będą windować ceny i próbować zarobić szybko to długo na rynku się nie utrzymają. ja im nie dałem zarobić - wybrałem ośrodek gdzie jazdy kosztowały 40zł. bez problemu znajdziesz taką cenę za jazdy! ja F1 nie polecam!
        • Gość: m Re: doszkalanie w csk F1-tragedia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.11, 03:19
          ja robiłam prawko w elkarze na pogoni - co prawda zdałam dopiero za 3 razem,
          ale zaraz po odbiorze zaczęłam jeździć i od początku dobrze mi to idzie, bo uczyłam sie jezdzic a
          nie zdawac egzamin, czego dowodem moze byc to, że nigdy nie robiło mi róznicy jakim autem jeżdze ;0
          • Gość: Gosc Re: doszkalanie w csk F1-tragedia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.11, 07:01
            Ludziska kiedy Wy wreszcie zrozumiecie że to forum to totalna ściema ? Nic się tutaj nie dowiemy bo wszystkie posty piszą właściciele OSK. Wybieracie się na kurs ? To najlepiej zapytajcie kogoś znajomego gdzie robił prawo jazdy i czy było ok a nie sugerujcie się tymi wypocinami że ten zboczenieć tamten śpi a kolejny jest drogi.......
            • Gość: m Re: doszkalanie w csk F1-tragedia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.11, 08:32
              ja akurat zadnym włascicielem niczego nie jestem niestety :/ a pisze gdzie robiłam prawko, bo nie mam nic do zarzucenia- z tym ze to bylo 5 lat temu wiec nie wiem jak jest teraz

a co do doszkalania to jak ktos jest matołem i nie potrafi przejechac placu innym autem niz takie ak egzaminie tylko uczy sie jezdzic na pamiec to niech sobie lepiej daruje bo tylko bedzie zagrozeniem dla innych... tym bardzie ze obecny "plac" to smiech na sali tego NIE DA sie NIE przejechac...
        • Gość: Bo Re: doszkalanie w csk F1-tragedia IP: *.static.energoproj_kat.3s.pl 24.02.11, 09:06
          jak to za zaświadczenie chcą 250 ? to znaczy że nie jeździłeś 5 h, tylko kupiłeś zaświadczenie?
          po co? nie trzeba było w innym ośrodku kupić zaświadczenia, tam gdzie jest "dużo taniej" bo jedyne 40 zł. :)))
      • Gość: Edzia Re: doszkalanie w csk F1-tragedia IP: *.147.30.80.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 05.04.12, 18:51
        To prawda, widać jak uczą w F1, a jazdy z Panią instruktor to już w ogóle.....

krótko - NIE POLECAM!!!

• Gość: krzysiek Re: doszkalanie w csk F1-tragedia IP: *.dynamic.chello.pl 30.12.12, 15:29
          Wykupiłem jazdy przed egzaminem w F1 . Zapewniono mnie, że będę miał nową toyote, które jest od paru tygodni na egzaminie, a tu niespodzianka podjeżdża stary 5 biegowy złom. Mało tego instruktor pan Piotr zamiast uczyć to co chwila telefonik i opowiastki o niedawnej imprezie. Jeśli ktoś uważa, że to dobra szkoła to chyba nie miał porównanie z inna szkoła.
          • Gość: pikol86_zagl Re: doszkalanie w csk F1-tragedia IP: *.adsl.inetia.pl 20.08.13, 23:08
            czego sie spodziewales po szkole gdzie ucza instruktorzy-studenci z max 2-letnim stazem....
            doswiadczenia brak wiec zamiast szkolic woza sie po miescie.
            apropo!!! czy ktos wie co sie stalo z ich strona www? ostatnia aktualizacja byla 5 stycznia 2012.... nie moge znalez ich facebooka - moze ktos mi pomoze :) chodzily slychy ze upadaja. chyba "plotki" okazuja sie prawda.
    • Gość: Bo Re: doszkalanie w csk F1-tragedia IP: *.static.energoproj_kat.3s.pl 23.02.11, 12:46
      to faktycznie tragedia, toyota jak wiemy każda inna, ba nawet ten sam model to każdy inny, a tam, nawet egzemplarz każdy inny, bardzo Ci współczuję, może daj sobie spokój z tym prawkiem.
      t r a g e d i a
      • Gość: m Re: doszkalanie w csk F1-tragedia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.11, 18:50
        w ogóle zastanawiam sie jak mozna takim małym autem nie przejechac placu... spróbuj na audi np80 ;p
        • Gość: mcarthur Re: doszkalanie w csk F1-tragedia IP: 213.241.123.* 23.02.11, 23:13
          fakt pozostaje taki ze 50zł za dodatkową jazdę to dużo za dużo! obok nich znalazlem ośrodek co ma po 40! bez przesady! zedrzeć kase każdy może a my nie musimy dać sie nabrać!
          • Gość: Tumanek Re: doszkalanie w csk F1-tragedia IP: *.adsl.inetia.pl 24.02.11, 01:18
            Tak się jeździ na egzaminie www.youtube.com/watch?v=kN0B7pdyzHA&feature=related
            • Gość: m Re: doszkalanie w csk F1-tragedia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.11, 03:51
              fakt 50 to duzo- kurcze 40 tez sporo za moich czasów dało sie juz od 20-25 znalezc a to nie było dawno- niecale 4 lata temu....
            • Gość: egzaminator film zawiera wiele błedów IP: *.dynamic.chello.pl 24.02.11, 19:54
              chyba pan instruktor jest nieco niedoszkolony skoro np: na rondzie nie zwraca kursantowi uwagi

przypominam ze wjedzając w rondo robimy to bez kierunkowskazu, sygnalizujemy dopiero opuszczanie ruchu okrężnego!

zachecam do lekturki, w kazdej książce z Prawa Jazdy jest to napisane.
          • Gość: Bo Re: doszkalanie w csk F1-tragedia IP: *.static.energoproj_kat.3s.pl 24.02.11, 08:59
            fakt dużo, ale czy "dużo za dużo", skoro gdzie indziej są po 40 zeta? to też moim zdaniem dużo.
            marika jak sama napisała wykupywała tam tylko jazdy, czemu? skoro gdzie indziej jest "dużo taniej"? czemu nie zrezygnowała po 1 jeździe, skoro nie odpowiadał jej instruktor?
            to mnie bardzo dziwi.
            • Gość: m Re: doszkalanie w csk F1-tragedia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.11, 16:34
              u mnie bylo tak ze jesli jazdy kupowalo sie i robilo sie prawko to było taniej, a jak ktos byl z zewnatrz to bylo drozej- ja kupowalam w rónych miejscach i wówczas raz płacilam 40 zł ale to bylo dokupione w krótkim czasie przed egz i nie musialam czekac......
    • Gość: ADAŚ Re: doszkalanie w csk F1-tragedia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.11, 13:18
      JA RÓWNIEŻ RADZĘ OMIJAĆ TĘ SZKOŁĘ JAZDY. NA POCZĄTKU PANI KIEROWNIK KAROLINA KOWALSKA ROBI MAŚLANE OCZKA, ABY TYLKO ZWABIĆ KURSANTA, POTEM NIE JEST JUŻ TAK WESOŁO. SZEF PAN ŁUKASZ BIELECKI ZGRYWA CWANIAKA, JAKI TO ON JEST DOBRY INSTRUKTOR, WSZYSCY SA DO KITU, TYLKO ON NAJLEPSZY I ZGRYWA BOCHATERA CO TO ON NIE JEST! KONTROLOWANE POŚLIZGI TEZ POZOSTAWIAJĄ WIELE DO ŻYCZENIA. BARTŁOMIEJ GORAJCZYK TO JUŻ W OGÓLE BOS OHOHOHO CO TO ON NIE JEST, KIEROWCA RAJDOWY, REALNIE NICZEGO MNIE NIE NAUCZYLI. ZDAŁEM, ALE WYKUPIŁEM JAZDY U NORMALNEGO INSTRUKTORA KTÓRY NIE UDAWAŁ KIM ON TO NIE JEST. ROBIĄ Z SIEBIE POŚMIEWISKO I MYŚLĄ ŻE JAZDĄ W POŚLIZGACH ZWABIĄ WSZYSTKICH KURSANTÓW Z CAŁEGO MIASTA.

O TO MOJA OPINIA PO KURSIE W F1

ADAŚ
      • Gość: Arek Re: doszkalanie w csk F1-tragedia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.11, 11:38
        W F1 jeden mozna, się wiele pożytecznych rzeczy nauczyć np. jak płacić mandat za złe parkowanie:) jedyna szkoła, w kraju z blokadą kól:)
        swietekrowy.pl/details.php?photo=17388&city=Sosnowiec
        swietekrowy.pl/details.php?photo=18533&city=Sosnowiec
        swietekrowy.pl/details.php?photo=18532&city=Sosnowiec
        swietekrowy.pl/details.php?photo=18531&city=Sosnowiec
      • Gość: Bo Re: doszkalanie w csk F1-tragedia IP: *.static.energoproj_kat.3s.pl 24.03.11, 15:11
        Adaś, dziecino Twoja opinia to żadna opinia. "CO TO ON/ONA NIE JEST"
        zakompleksiony jesteś? czy co?
        dam Ci dobrą rade
        jak sam sie czujesz, tak innych odbierasz a i jesteś tak odbierany. więcej wiary w siebie i ludzi.
        Nie sądzę, że to iż zdałeś, jest tylko i wyłącznie efektem kilku jazd wykupionych u kogoś innego.
        Zamiast chodzić na kurs i płacić za niego, trza było od razu tylko wykupić kilka jazd z kimś wg Ciebie nie takim CO TO ON NIE JEST i iść na egzamin.
        • Gość: Bo Re: doszkalanie w csk F1-tragedia IP: *.static.energoproj_kat.3s.pl 24.03.11, 15:15
          a i jeszcze jedno, coś czuję, po sposobie w jaki piszesz, że jesteś jakąś zawiedzioną Adasiową a nie Adasiem. no chyba że...
    • Gość: marta florek Re: doszkalanie w csk F1-tragedia IP: *.147.181.120.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 18.09.11, 12:57
      Jestem kursantką F1 i jestem przed egzaminem. Moim zdaniem szkoła rewelacja, cena wcale nie wysoka (jazdy 40 zł), atmosfera w biurze niesamowita , a instruktorzy to najlepsza wizytówka tego ośrodka. Wszystko profesjonalne , w miłej atmosferze. Dają wspaniałe rady, zawsze uśmiechnięci, bez stresu i krzyku - jazdy w tej szkole sama przyjemność. Jak nie zdam żadna tragedia - przynajmniej jeszcze spędzę wspaniale czas ze wspaniałymi ludźmi :)
      • Gość: F1 żal mi was... IP: *.dynamic.chello.pl 19.09.11, 09:04
        F1 żal mi was, widać ani oklejanie samochodów, ani podkupywanie instruktorów z innych szkół jazdy, ani reklama w radio, ani występy w rajdach i na dniach Sosnowca nie pomagają, i nawet tutaj na tym forum się reklamujecie

jest to śmieszne i żenujące...

Tak to jest że tonący się brzytwy łapie, widać szkoła jazdy chyli się ku upadkowi po 1,5 roku działalności skoro tak postępujecie...
        Atmosfera w biurze niesamowita, że niby co? Pani Kierownik dowcipy opowiada czy rozmawia o tipsach? Bo jeśli chodzi o szkolenie to jej wiedza jest wybiórcza. A co do instruktorów to proponuje aby najpierw sami nauczyli się jeździć
        forum.gazeta.pl/forum/w,264,122025951,123567103,Re_doszkalanie_w_csk_F1_tragedia.html
        a potem próbowali uczyć innych
        • Gość: russso Re: żal mi was... IP: *.opole.dialup.inetia.pl 19.09.11, 12:15
          dzieci uczą dzieci!!!!!
          zobaczcie na stronie internetowej w/w szkoły jazdy F1. Instruktorzy, który tam pracują to bardzo młode chłopaki!!!
          Jak osoba bez doświadczenia bo może sami maja prawo jazdy z 5-7 lat uczą innych????

doświadczenie przecież każdy to wie nabiera się z czasem!
          jak osoba, która ma 20 kilka lat może być dobrym wykładowcą techniki prowadzenia?
          • gosc1991 Re: żal mi was... 26.09.11, 20:11
            Ja właśnie planuję sobie wziac tam jazdy dodatkowe ;)
            Marika@jeżeli tak, to dlaczego nie poszlas do innej szkoly jak tam ci tak źle bylo? O żal... ;) hahahahah
            • Gość: Mariusz Re: żal mi was... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.11, 15:37
              Poza reklama nic szczególnewgo w F1 nie ma. Jak masz ochote jeżdzić na Toyocie, która jest inna niż na egzaminie( na egz. sie przekonasz że maja inne bo F1 ma stare modele toyoty, róznica jest np. liczniku, bieg wsteczny) i pan Kamil może jest ok, ale lubi palić w samochodzie podczas nauki:( ale decyzja należy do Ciebie.
              • gosc1991 Re: żal mi was... 07.10.11, 19:27
                Mariuszu, dlaczego sądzisz że poza reklamą F1 nie ma nic do zaoferowania kursantom? :O Ja akurat jeździłam z Kamilem i mi sie najlepiej jeździło, (kurs robilam w innej szkole ale tutaj tez dużo jeździlam) a więc dlaczego tak uważasz? :)
              • gosc1991 Re: żal mi was... 31.10.11, 18:55
                a przepraszam że pytam ale czy jeździłeś z Kamilem że go oceniasz? :O I na jakiej podstawie wogole oceniasz ta szkołe nauki jazdy? ;O
                • Gość: gość Re: żal mi was... IP: *.dynamic.chello.pl 31.10.11, 20:43
                  Mam pytanie - czy w związku z wprowadzeniem zmian w egzaminach na prawo jazdy ( luty 2012) podejmując teraz kurs będę zdawać egzamin po nowych czy po starych zasadach!! Proszę o rzetelną odpowiedź.
                  • Gość: go Re: żal mi was... IP: *.adsl.inetia.pl 02.11.11, 00:07
                    zdążysz w f1 zrobić kurs przed zmianami bez problemu! nie mają dużo klientów, więc będą mieli kupę czasu dla Ciebie :D
                    • Gość: gość Re: żal mi was... IP: *.dynamic.chello.pl 02.11.11, 16:15
                      Czy to złośliwość czy dobra rada???
                      • Gość: marta florek Re: żal mi was... IP: *.dynamic.chello.pl 02.11.11, 19:39
                        Oczywiście ,że złośliwość. Po to założyli to forum. Jestem po skończonym kursie i dzięki nim mam prawko. A jeżeli chodzi o brak kursantów to czysta bzdura. Jest ośmiu instruktorów i jeżdżą po 14 godzin dziennie tylu mają chętnych nauczyć się jeździć. Wiem, bo sama jeździłam do 21.
                        • Gość: Xxx Re: żal mi was... IP: *.adsl.inetia.pl 02.11.11, 20:40
                          To nic tylko zgłosić tę naukę jazdy do wydziału komunikacji! Instruktor może robić w ciagu dnia 8 godzin!!! Gratuluje jeśli ktoś z urzędu przeczyta to na tym forum:)))) gratuluje drogi "kursancie" za ten wpis pogrążający tą naukę jazdy:)))) hehehehe!!! A tak a propo to wytlumacz mi jeszcze jedno? Jak to jest mozliwe ze jezdzą po 14 godzin i to 8 instuktorów skoro mają 5 samochodów:))) To chyba jakies czary mary :))) hehehehe!!!!
                          • Gość: martex Re: żal mi was... IP: *.dynamic.chello.pl 02.11.11, 22:26
                            Marta to ja ci współczuje jak ciebie uczył instruktor którego to była 14godzina pracy:)

a może Marta powiesz nam jeszcze jakieś newsy z twojego kursu? Np może egz. wewnętrzny był na 25 godzinie jazdy albo w ogóle nie wiesz co to jest egz. wewnętrzny:)

tak, tak tylu maja kursantów... że wszędzie po płotach ich widać, samo przed siebie mówi ze cienko przędą skoro tak strasznie kursantów szukają...
                            • gosc1991 Re: żal mi was... 03.11.11, 21:39
                              A żal sie robi jak sie was słucha...<no comments> moge tylko potwierdzic słowa Marty. Ta szkoła bardzo dobrze uczy. :)) I niech sie nie wypowiadaja ci, którzy nic nie mieli z nia do czynienia!!!
                              • Gość: Neo Re: żal mi was... IP: *.adsl.inetia.pl 03.11.11, 23:15
                                Jak moze instruktor uczyc dobrze na 14 godzinie swojej jazdy???? ta szkola to jakas porazka!!!! Widocznie stawiaja na ilosc a nie na jakosc uczenia. Tragedia!!!!
                                • gosc1991 Re: żal mi was... 04.11.11, 14:45
                                  czemu sie tak wypowiadacie skoro, nawet nie byliście w tej szkole i nie robiliście tam kursu? :O !!!
                                  • Gość: gość Re: żal mi was... IP: *.adsl.inetia.pl 04.11.11, 19:46

Heinrich daj sobie juz spokoj....
                                  • Gość: błazen F1 & girls IP: *.dynamic.chello.pl 04.11.11, 20:29
                                    tak się wypowiadają bo sami z siebie robicie błaznów.
                                    Marta Florek poleca F1, pisze o tym że uczył ją instruktor którego to była 14godzina pracy. Nic nie wspomniała o teorii. A może było tak że zajęcia odbywały się na korytarzu, bo było tylu kursantów ze nie mieścili się w sali, albo na wykładach stała bo brakowało krzeseł:D Jest plotka że jazdy w F1 będą na 3 zmiany, bo skoro brakuje godzin w ciągu dnia to będą też jazdy w godzinach od 22 do 6 rano ;)

polecam filmik reklamujący F1, brunecik & hostessy F1girls
                                    www.youtube.com/watch?v=GKbTC8Z_EGc
                                    • Gość: yogi Re: F1 & girls IP: *.adsl.inetia.pl 05.11.11, 11:19
                                      hahahaha !!!! najlepszy komentarz jaki czytałem !!!!
                                      zaraz bedzie ciag dalszy bo na pewno ktos napisze jak to idealnie bylo w f1. czekam!
                                    • Gość: marta_kwi Re: F1 & girls IP: *.adsl.inetia.pl 03.09.13, 13:30
                                      hahahahahaha
                                      ta piosenka jest idealna dla F1! pasuje do nich w 100%.
                                      plastik is fantastik :P
    • Gość: Wojtas Re: doszkalanie w csk F1-tragedia IP: *.dynamic.chello.pl 23.03.14, 13:11
      Wykupiłem w tej szkolę dodatkowe jazdy przed egzaminem tragedia. Dostałem starą wersje toyoty, której już nie ma ponad rok na egzaminie, a do tego Pani Agnieszka zamiast szkolić to tylko telefon sms i pogaduszki. Nie polecam
      • Gość: młoda Re: doszkalanie w csk F1-tragedia IP: 81.210.61.* 15.06.14, 18:18
        Oj ludzie...szkoda słów na Was...to jak ktoś zda egzamin to ma mieć tylko takie auto jak na jazdach?...powiem wam tylko tyle,że jak jest się do niczego to nawet najlepszym samochodem na świecie nie będziemy jeździć...jak sam z siebie czegoś nie dasz i czasami nie zwrócisz uwagi instruktorowi to jest wtedy lipa...znam to i z jednej i z drugiej strony...życzę powodzenia przyszłym kierowcom...
        • Gość: Mateusz Re: doszkalanie w csk F1-tragedia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.15, 12:50
          Instruktorzy z łapanki bez doświadczenia. Na ich stonce jest info, że przyjmują instruktorów bez doświadczenia. Pewnie mniej trzeba im zapłacić, a to że kursant gorzej przygotowany do egzaminu to już mało istotne. gratuluje
    • Gość: Dawid Re: doszkalanie w csk F1-tragedia IP: *.dynamic.chello.pl 03.07.14, 20:43
      F1 polecił mi znajomy, który robił tam kurs ponad 2 lata temu. Obecnie z tej kadry instruktorów już nikt nie pracuje (zwłaszcza Pan Kamil był polecany) . Instruktorzy olewają obowiązki, Pani Agnieszka zamiast uczyć to cały czas komóra prawie jak by pracowała w telekomunikacji. Wykłady są prowadzone chaotycznie. Ja nie polecam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka